طرز تهیه خورشت بامیه با گوشت - نسخه ساده
خورشت بامیه یکی از خوراکی های پر طرفدار مردم ایران است که در بسیاری از نقاط کشور سرو میشود. این خورشت دارای طعم و مزه ای بسیار خوشایند است و با گوشت ترکیب شده که به آن یک طعم ویژه می بخشد.
برای تهیه این خورشت در ابتدا بامیه ها را باید شسته و ریشه های آن را برداشته و سپس به صورت مخلوط در تابه با روغن تفت داده و نمک و فلفل به آن اضافه می شود. بعد از این مرحله، گوشت را نیز به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند.
سپس به تابه آب ریخته و حرارت را پایین می آوریم تا خورشت با آرامی بپزد. در این مرحله می توان برای افزایش طعم، نیمی از یک لیمو ترش را که خرد شده است به آن اضافه کرد. بعد از آن، یک پیاز را ریز خرد کرده و به خورشت اضافه می کنیم.
خورشت باید به مدت 30 تا 40 دقیقه در حرارتی ملایم بپزد تا گوشت برسد و خورشت غلیظ شود. برای پایان دادن به خورشت، می توان کمی آبغوره لیمو یا آبلیمو به خورشت اضافه کرد. در نهایت، خورشت باید سرو شود و میتواند با برنج یا نان مخصوص همراه باشد.
خورشت بامیه با گوشت - نسخه لذیذ
خورشت بامیه با گوشت یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که به راحتی میتوان آن را در خانه تهیه کرد. این خورشت با طعم خوش و مزهای که به آن داده میشود، میتواند یکی از بهترین انتخابها برای هر وعده غذایی باشد.
برای تهیه خورشت بامیه با گوشت، ابتدا باید بامیه را به طور دقیق شسته و آبکشی کرد. سپس باید آن را در دیگی به همراه گوشت قرمز و انواع سبزیجات خوراکی مانند پیاز، سیر و زردچوبه پخت. میتوان از گوشت قرمز گوسفند، گاو یا گوشت مرغ استفاده کرد و بهتر است گوشت را قطعات کوچکتری برش داد تا بهتر طعم بگیرد.
در ادامه، باید به خورشت موادی مانند نمک، فلفل سیاه، زرشک، لیمو عمانی و خورشیدگردان اضافه کنید تا مزه خوبی به آن داده شود. بعد از اینکه خورشت به مدت حدود یک ساعت برای پختشدن این مواد روی حرارت گذاشته شده است، میتوان آن را از روی حرارت برداشت و به همراه نان یا برنج سرو کرد.
در نهایت، میتوان تزیین و سرو خورشت بامیه با گوشت با برگهای ریحان و گشنیز انجام داد تا برای خانواده و مهمانان شما در هر زمان خوراک خوبی باشد. با توجه به مزه و نوع این خورشت، میتوان به راحتی آن را با دوغ، ماست و یا سالاد ترکیب کرد تا به پخت غذایی کاملی تبدیل شود.
خورشت بامیه با گوشت - نسخه خاص
خورشت بامیه با گوشت، یکی از خوراکی هایی است که در فصل پاییز و زمستان در ایران به شدت مورد توجه قرار میگیرد. بامیه، از محصولات خوشمزه و مغذی است که به آسانی در سوپرمارکت ها و بازار ها با قیمتی مناسب قابل تهیه است. بامیه، معمولاً با سبزیجات یا گوشت قرمز ترکیب میشود و این دو رکن اصلی، با ترکیبی از ادویه های مختلف، به یک خوراک فوق العاده تبدیل می شوند.
برای تهیه خورشت بامیه با گوشت نسخه خاص، ابتدا باید گوشت را با نصف پیاز خرد شده و ادویه هایی مانند زردچوبه، فلفل سیاه و نمک به همراه یک لیوان آب روی حرارت بگذارید تا گوشت کاملاً پخته شود. پس از اتمام پخت گوشت، آن را از قابلمه بردارید و در کنار آن پیاز های باقی مانده (خیس شده توسط آب) را به روغن سرخ کرده و بامیههای شسته شده و خرد شده اضافه کنید. سپس به آن یک لیوان آب، نمک، زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کرده و با حرارت ملایم به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت تهیه کنید. برای پایان دادن به خورشت، یک لیوان آبغوره چغندر، یک واحد قاشق غذاخوری انارپودر و یک قاشق غذاخوری شکر را به آن اضافه کنید تا مزه آن تلخی نداشته باشد.
خورشت بامیه با گوشت، با داشتن طعم و مزه یکتا، به عنوان یک خوراک دلپذیر، مخصوصاً در فصل پاییز و زمستان، طرفدامن هر خانواده ای خواهد بود.این خورشت بسیار ساده تهیه می شود و میتواند به نوبه خود، به خانواده شما آرامش و رضایت بخشی برای سر شبانه خودبالا شود. خوراکی داغ و شیرین مطمئناً این نسخه خاص از خورشت بامیه با گوشت خانه شما را به عطر و طعم خوراک های سنتی ایرانی بلعیده خواهد کرد.
خورشت بامیه با گوشت - نسخه اصیل
خورشت بامیه با گوشت یکی از پرطرفدارترین انواع خورشت در ایران است و در اکثر مناطق کشور با نامهای متفاوتی شناخته میشود. این خورشت از دو مؤلفه اصلی، یعنی بامیه و گوشت تهیه میشود که با ترکیب صحیح این دو مواد ، یک غذای فوق العاده خوشمزه و پرغذایی حاصل میشود.
برای تهیه این خورشت، ابتدا بامیه را با آب ترش مخصوص ایرانیها که شامل آبلیمو و نمک است، به مدت چند ساعت خیس میکنیم تا تلخی آن برطرف شود. سپس بامیه را آبکشی کرده و آن را در قابلمه به همراه گوشت قرمز خرد شده ، پیاز رنده شده، گوجهفرنگی رنده شده، زرشک و ادویههایی مانند زردچوبه، فلفل، دارچین و... به مدت حدود یکساعت و نیم بپزید.
وقتی خورشت آماده شد، آن را با سالاد شیرازی، خیار شور و نان تازه پخته سرو میکنند. این خورشت علاوه بر طعم عالی و خوشمزهای که دارد، با بامیههای آن دارای مواد مغذی از جمله پروتئین و فیبر میباشد و برای سلامت بدن بسیار مفید است. به همین دلیل، پیشنهاد میشود که هر چه زودتر این خورشت را درست کرده و بهمراه خانواده و دوستانتان به این دلیل برگزار کنید که هم ساختنی آن بسیار راحت و سریع است و هم طعم بینظیری دارد.
طرز تهیه خورشت بامیه با گوشت - با دستور فیلمی
برای تهیه خورشت بامیه با گوشت، ابتدا باید بامیه ها را به شکل مورد نظر خود پاک کرده و در صورت لزوم، اندازه آن ها را کوچک کرد. سپس گوشت را شسته و در صورت دلخواه، کوبیده و تندرست کرده و با روغن و پیاز روی حرارت بالا سرخ کنید تا رنگ خوبی به خود بگیرند.
پس از سرخ کردن گوشت، بامیه ها را به آن اضافه کنید و به مدت حدود ۳۰ دقیقه با زیتون و ادویه جات طبق سلیقه سفید کنید تا طعم و مزه خوبی به خود بگیرند. در صورت لزوم، می توانید نمک هم اضافه کنید.
بعد از پخت خورشت، آن را با برنج یا نان تازه سرو کرده و با ادویه جات مختلف مثل دارچین و زردچوبه یا میخک و نعناع تزیین کنید. این خورشت نه تنها غذایی خوشمزه و سنگین است، بلکه با اضافه کردن برخی از ادویه های مختلف، می توانید به آن طعم متفاوتی بدهید. با دنبال کردن این دستورخورشت بامیه با گوشت، می توانید خانواده خود را با یک غذای سنتی و لذیذ ترفیع کنید.
خورشت بامیه با گوشت - نسخه سنتی
خورشت بامیه با گوشت یکی از انواع خورشت های پرطرفدار در فرهنگ غذایی ایرانی است. این خورشت با استفاده از بامیه، گوشت قرمز و ادویه های خوراکی درست می شود که طعم و مزه فوق العاده دارد. این خورشت را می توان با نان یا برنج سفید همراه کرد و برای صبحانه، ناهار و شام به عنوان یک غذای سنتی و پر انرژی سرو کرد.
برای تهیه این خورشت، ابتدا بامیه را باید خیلی خوب کنده و با آب و نمک بسیار کم به مدت 30 دقیقه بجوشانیم تا پوست آن برای درست شدن آماده باشد. در این مرحله، باید به یاد داشت که نباید بامیه را بیش از حد بپزیم تا هنگام تهیه خورشت، پوست آن نرم باشد و طعم و مزه خوبی به غذا بدهد.
سپس، گوشت را با روغن و پیاز رنده شده تفت داده و به آن ادویه های خوراکی نظیر زردچوبه، فلفل سیاه و نمک اضافه می کنیم تا غذا طعم و مزه خود را بگیرد. بعد از مدتی، بامیه پخته شده و پوست کنده آن را به گوشت اضافه کرده و با مداوم آماده تهیه خورشت می شویم. در این مرحله، شما می توانید به دلخواه خود زرشک، لیمو عمانی و کمی رب گوجه فرنگی را به خورشت خود اضافه کنید تا طعم و مزه آن شیرین تر شود.
سرانجام، خورشت بامیه با گوشت را به مدت 30 تا 40 دقیقه بجوشانید تا گوشت برش خورده نرم و مزه خورشت کامل شود. پس از آماده شدن، می توانید خورشت را با نان یا برنج سفید سرو کنید و از طعم فوق العاده آن لذت ببرید.