مواد لازم برای کیک شکلاتی ساده
برای تهیه کیک شکلاتی ساده، مواد لازم شامل:
1. آرد: برای تهیه این کیک، باید دو لیوان آرد استفاده کنید. پیشنهاد میشود از آرد سفید و یا آرد گندم کامل استفاده کنید.
2. شکر: برای تقسیم شیرینی در کیک، حدود دو لیوان شکر لازم است.
3. کاکائو: کاکائو اصلی ترین ماده اصلی کیک شکلاتی است و شیرینی خوب شکلاتی را به کیک میبخشد. باید حدود چهار قاشق غذاخوری کاکائو را با آرد مخلوط کرد.
4. تخم مرغ: برای تهیه کیک، باید سه تا چهار تخم مرغ استفاده شود. تخم مرغ باید به خوبی با مایعات دیگری که در آماده کردن کیک استفاده میشود، مخلوط شود.
5. شیر: برای تهیه کیک شکلاتی، باید حدود دو سوم لیوان شیر معمولی در نظر گرفته شود.
6. روغن: روغن یکی دیگر از مواد ضروری در تهیه کیک است. حدود سه چهارم لیوان روغن گیاهی با شکر و سایر مواد سفارشی ترکیب میشود.
7. وانیل: برای برازدن طعم کیک، یک قاشق غذاخوری وانیل برای آماده کردن آن لازم است.
بعد از تهیه این مواد، میتوانید با دنبال کردن نکات تهیه کیک، به راحتی کیک شکلاتی ساده و لذیذی را به دست آورید.
طرز تهیه کیک شکلاتی ساده
طرز تهیه کیک شکلاتی ساده
یکی از خوشمزهترین دسرها، کیک شکلاتی ساده است که میتوان آن را به راحتی در خانه تهیه کرد. این کیک با داشتن طعمی شیرین و خامهای قوی، یکی از محبوب ترین دسرهای خانوادگی است که در مناسبت های مختلف مورد استفاده قرار میگیرد.
برای تهیه کیک شکلاتی،
اولین قدم، تهیه مواد اولیه است. برای این کار، از 3 عدد تخم مرغ، یک و نیم فنجان شکر، یک و نیم فنجان آرد سفید، نیم فنجان روغن، دو سوم فنجان شیر، دو قاشق چایخوری وانیل، یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر و سه قاشق غذاخوری کاکائو استفاده میشود.
پس از جمع آوری مواد، باید تمام آنها را در یک کاسه مخلوط کنید تا ترکیب همگنی بدست آید. حال نوبت به پخت کیک میرسد. برای پختن، باید قالب کیک را با کاغذ مخصوص پخت کیک پوشانده و دو قسمت آن را با روغن مالید.
سپس ترکیب مواد مخلوطشده را در قالب کیک بریزید و آن را به مدت 40 دقیقه درون فر درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. بعد از گذشت زمان لازم (حدود 40 تا 45 دقیقه)، با یک سوزن بررسی کنید که آیا کیک درست پخته شده یا نه.
در نهایت، پس از خارج کردن کیک از فر، باید آن را سریعا روی یک دسته جای داده و با شیره یا خامه یا روکش شکلات تزئین کنید تا بهترین شکل ممکن را به کیک خود ببخشید. این طور، کیک شکلاتی ساده آمادهی سرو است.
گرانیش شکلاتی ساده
گرانیش شکلاتی ساده یکی از سادهترین حالتهای گرانیش شکلاتی است که در تهیهی آن، شکلات و کره دوغ نیز به کرامل اضافه میشوند. در ابتدا باید شکلات را در قیفی به صورت ریز شده رنده کرد و آن را در تابه درجه حرارت ملایمی قرار داد تا آب شکلات آبکیهایش تبخیر شود. سپس کره دوغ به شکلات اضافه میشود و تا زمانی که مواد تبدیل به کرهی شبیه به کرهی خوکی نشوند، همواره هم باید مخلوط شوند.
با اضافه کردن گرانولهای فست فود و برگریز به مخلوط شدهی شکلات و کره دوغ، این قارچ شیرین و دلپذیر را با یک قالب خوب ارائه کنید. با دم کردن قالب مخلوط شدهی شکلات و سایر مواد در یک قالب خوب و سنجیدن آن به پوشش شکلات، میتوانید خودتان و دیگران را به یک دنیای شیرینیهای دلپذیر و خوشگلی ببرید.
گرانیش شکلاتی ساده، به وسیله یک سرپوش دمدهی کوچک و حرفهای کاملاً سریع و ساده در اختیار شماست. میتوانید با آن مواد تولید شده را بسیار بهتر و خوبتر از رسانههای تصویری معرفی کنید و دیگران را به دنیایی از بارونهای شکلاتی و خانههای سرد و شیرین درخور استفاده خود مجاب کنید.
آماده سازی کیک شکلاتی قابلمه ای
آماده سازی کیک شکلاتی قابلمه ای یکی از دسرهای ساده و خوشمزه است که با استفاده از موادی که اغلب در دسترس هستند، تهیه میشود. ابتدا برای آماده سازی کیک، باید از تمام اجزای مورد نیاز برای تهیه آن آگاهی داشت. به طور کلی اجزایی که برای تهیه کیک شکلاتی قابلمه ای نیاز داریم عبارتند از:
- نمک
- شکر
- پودر کاکائو
- وانیل
- خمیر حلوا
- آرد
- تخم مرغ
- شیر
- روغن خوراکی
ابتدا باید شکر، کاکائو و نمک را باهم مخلوط کنید و حلوا را به آن اضافه کنید. سپس تخم مرغ و وانیل را به مخلوط قبلی اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید تا مواد یکدیگر را تاثیر بدهند. سپس آرد را به مخلوط مواد قبلی اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید.
حالا به تدریج شیر را به مواد قبلی اضافه کنید و همهی مواد را با هم بازمانده کنید تا یک خمیر کرمی شکلاتی تشکیل شود. برای پایدار کردن خمیر، میتوانید آن را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. سپس با یک قابلمه گرم و روغن خوراکی روی حرارت ملایم، مقداری از خمیر را روی قابلمه بریزید و آن را با هم روی شعله ملایم اجاق بگذارید. پس از چک شدن سطح بالای خمیر، آن را برگردانید و قابلمه را بسته و همه را روی حرارت کم بگذارید تا خمیر کاملا پخته شود. سپس کیک شکلاتی قابلمه ای شما تمام شده است و میتوانید آن را با تهیه شیرینی و یا مواد دیگر تزئین کنید و سرو کنید.
آماده سازی کیک شکلاتی فری
آماده سازی کیک شکلاتی فری، یکی از خوشمزهترین دسرها است که میتوانید در منزل خود به سادگی تهیه کنید. برای تهیه این دسر شیرین و مغذی، موادی مانند شکلات، کاکائو، تخم مرغ، کره، شکر، آرد و پودر کنجد به کار میروند.
اولین مرحله در آماده سازی کیک شکلاتی فری، آماده کردن تخم مرغ و شکر است. در یک کاسه، دو تا سه تخم مرغ و سه چهار قاشق شکر را با هم مخلوط کنید تا تازهتر شوند. سپس کره را به ترد کن و بعد پودر کنجد را هم اضافه کنید. در نهایت کاکائو را بریزید و با کمک میکسر، همه مواد را به خوبی مخلوط کنید.
حالا زیر کپک آماده شده را با همین خودکاری بر روی داغ کرده و به شکل همگنی ریختن و بعد به مدت چهار دقیقه گریل کنید. پس از گریل شدن، کیک را از کپک خود جدا کنید و به همراه میوه خشک و خامه (دلخواه) سرو کنید.
آماده سازی کیک شکلاتی فری، بسیار ساده و به راحتی میتوانید در خانه این دسر شیرین را به داشتین. با دنبال کردن این مراحل، یک دسر خوشمزه و سرشار از انرژی را میتوانید همراه خانواده و دوستان خود به اشتراک بگذارید.
ذوب کردن شکلات، روغن، آب و شکر برای فوندانت شکلات
فوندانت شکلات یکی از محبوبترین دسرها برای مراسمها و جشنها است که با شکلات، روغن، آب و شکر ساخته میشود. برای شروع فرآیند ساخت فوندانت شکلات، ابتدا شکلات را باید ذوب کنید. بهترین روش برای انجام این کار این است که شکلات را درون یک بشقاب کوچک میریزید و آن را بر روی یک قابلمه ظریف برای آرام کردن در روی آب جوشان قرار دهید.
سپس باید روغن را اضافه کنید تا شکلات به راحتی پذیرفته شود. بهترین روغن برای استفاده در فوندانت شکلات روغن کانولا است. به مقدار یک قاشق غذاخوری روغن به هر 113 گرم شکلات ذوب شده، باید اضافه کنید. سپس با استفاده از یک قاشق صاف و مخلوط کنید تا روغن به طور کامل به شکلات پیوسته و مایع شود.
سپس، شکر داخل ظرف غذایی کوچکی ریخته و آن را با یک قاشق یک و نیم قاشق آب مخلوط کنید تا شکر مرطوب شود. بعد از چند ساعت، شکر مرطوب شده باید به مخلوط شکلات و روغن اضافه شود و آن را به طور مرتب با استفاده از قاشق مخلوط کنید تا تمامی مواد به طور کامل با یکدیگر ترکیب شوند.
بعد از مرکب شدن مواد، میتوانید فوندانت را به صورت یک توپ بزرگ شکل داده و آن را به سمت یک دستگاه آسیاب یا کارخانه تولید ماتریس فوندانت بفرستید. بعد از اینکه فوندانت برش خورده و به صورت پوستهای شکل گرفته است، میتوانید آن را برای ساخت تزئینات و دستها بکار برید. فوندانت شکلات یکی از بهترین گزینهها برای تزئین دسری لذیذ است که حتماً باید تجربه شود.