آمادهسازی مواد لازم برای پخت کیک خامهای خانگی
کیک خامهای یکی از محبوبترین شیرینیهایی است که در منزل میتوانید تهیه کنید. برای آمادهسازی آن، مواد لازم عبارتند از: تخممرغ، شکر، آرد، پودر کاکائو، بیکینگ پودر، وانیل، نمک، خامه ترش و شکلات سفید.
ابتدا، برای تهیه خمیر کیک باید تخممرغها را با شکر با همزن بزرگ مخلوط کنید تا ترکیبی کرمی و بافت پفک داشته باشید. در ادامه، آرد، پودر کاکائو، وانیل، نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و به تخممرغها وارد کنید تا به شکل یک خمیر اسفنجی و نرم دربیاید.
در مرحله بعد، یک قالب کیک را با کاغذ پخت پوشانده و خمیر کیک را در قالب ریخته و خشک کردن کیک را با تیز کاری انجام دهید. سپس قالب را درون فر قرار داده و در دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 35 تا 40 دقیقه پخته کنید.
مواد لازم برای تهیه خامه کیک شامل خامه ترش و شکر هستند. در دستگاه مخصوص خمیرزنی، خامه ترش را برای حدود 5 دقیقه میزنیم تا سفت شود و سپس شکر را به آن اضافه کرده و دوباره برای حدود 5 دقیقه میزنیم تا به ترکیبی بالا آورده شود.
وقتی کیک خامهای به خوبی پخته شد، برای خنک شدن آن به مدت 10 دقیقه در قالب بگذارید. پس از آن، کیک را از قالب خارج کرده و روی آن خامه را مالیده و به دلخواه سفیدک کرده و با شکلات ریزی تزیین کنید. حالا کیک خامهای خانگی شما آماده سرو به میهمانان است!
مراحل تهیه خمیر کیک خامهای خانگی
تهیه خمیر کیک خامهای یکی از خوشمزهترین کیکهای خانگی است که به راحتی قابل تهیه و پخت است. در این مطلب به معرفی چند مرحله مهم در تهیه خمیر کیک خامهای خانگی پرداختهایم.
مرحله اول: تهیه مواد لازم
برای تهیه خمیر کیک خامهای نیاز به چند ماده اصلی دارید که شامل آرد، شکر، تخم مرغ، خامه، پودر شیرینکننده و وانیل است.
مرحله دوم: ترکیب مواد
در این مرحله، آرد، شکر، تخم مرغ، وانیل و پودر شیرینکننده را درون یک کاسه قرار دهید و به خوبی با هم مخلوط کنید. سپس خامه را به تدریج به مخلوط تهیه شده اضافه کرده و به کمک یک میکسر یا ماشین همزن، تمامی مواد را با هم مخلوط کنید تا به صورت یک خمیر صاف و بدون گلودهی به دست آید.
مرحله سوم: پخت کیک
حالا که خمیر کیک آماده است، میتوانید آن را در قالب کیک یا قالب مورد نظر خود بریزید و به مدت 35 تا 40 دقیقه درون فر در دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. پس از مدت زمان مشخص شده، با برس کیک چک کنید تا مطمئن شوید که مرکبات خام کیک به خطر نیفتاده است. سپس کیک خود را از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن، میتوانید آن را برش بزنید و سرو کنید.
در نهایت، این بود که چگونه میتوانید خمیر کیک خامهای خانگی را به راحتی و با مواد ساده تهیه کنید. کافیست به مراحل فوق دقت کنید و بهترین کیک خامهای خانگی را بپزید.
پخت کیک خامهای خانگی در قابلمه
برای پخت کیک خامهای خانگی در قابلمه ابتدا باید تمامی مواد لازم را آماده کنید. این مواد شامل آرد، شکر، تخممرغ، خامه، وانیل و بیکینگ پودر میشوند.
پس از آماده کردن مواد، تخممرغ را در یک کاسه بشکنید و با میکسر با سرعت بالا به هم بزنید تا آن را بازیابی کنید. به مرور آرد، شکر، خامه، وانیل و بیکینگ پودر را به تخممرغ اضافه کرده و تمام مواد را با یکدیگر مخلوط کنید تا خمیر کیک خود را بدست آورید.
یک قابلمه را با روغن یا کره چرب کنید و خمیر کیک خود را درون آن بریزید. سپس پهن و صاف کنید و روی قابلمه پارچهی آشپزی را قرار دهید تا بخار ساخته شده در حین پخت، بر روی کیک نیفتد.
یک قابلمه بزرگتر را با آب پر کنید و قابلمه حاوی خمیر کیک را داخل آن قرار دهید تا کیک آرام آرام بپزد. مدت زمان پخت کیک با توجه به اندازه قابلمه و تنظیمات حرارتی قابل تنظیم است ولی معمولاً برای یک کیک متوسط حداقل ۶۰ دقیقه زمان نیاز دارد.
در نهایت، بعد از مدتی کیکتان آماده است. با استفاده از یک تیغه، از لبه قابلمه کیکهای خود را حرکت دهید، وقتی کیک از اطراف جدا شده و طلایی شده برای خامه نیز آماده است. کیک خود را از قابلمه خارج کنید و بر روی یک پلیت قرار دهید تا به خوبی سرد شود. سپس میتوانید خامه را به کیک خود اضافه کنید و آن را با وسایل دلخواه تزئین کنید.
پخت کیک خامهای خانگی در تابه
پخت کیک خامهای خانگی در تابه از پرطرفدارترین و سرگرمکنندهترین فعالیتهای در بین خانوادهها است. این کار خلاقانه و خوشمزه، برای تفریح وقت فراغتها و همچنین تهیه شیرینی برای خانواده و مهمانان، بسیار جذاب است. در ادامه، نحوه پخت کیک خامهای خانگی در تابه را به صورت کامل برای شما شرح خواهیم داد.
ابتدا، باید مواد لازم برای تهیه کیک را آماده کنید. برای کیک خامهای خانگی، شما به ۳ عدد تخم مرغ، ۱ پیمانه شکر، ۱ پیمانه آرد، ۱ قاشق چایخوری پودر شیرینکننده، ۱ پودر کیک و ۱/۲ پیمانه روغن نیاز دارید. که به آرد و پودرکیک شما میتوانید ۱/۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر اضافه کنید.
ابتدا تخم مرغها رو با قاشق مخصوصی شروع به خرد کردن کنید بعد شکر را به مرور به تخم مرغها اضافه کنید تا مخلوط بشود. پس از اضافه کردن تمام شکر با هم، مخلوط تخم مرغها و شکر را با شدت متوسط به مدت ۵-۶ دقیقه به خوبی در میآوریم.
در قدم بعد، باید آرد، پودر کیک و پودر شیرینکننده را به مخلوط تخم مرغها و شکر اضافه کنید و به کمک میکسر برای ۲ الی ۳ دقیقه مخلوط کنید تا مواد کیک به خوبی با هم ترکیب شوند.
برای اضافه کردن روغن، روغن را به آرامی به کمک شیروانی به مخلوط اضافه کنید و دوباره با شدت متوسط میکس کنید تا روغن با دیگر مواد کاملاً ترکیب شود.
سپس، تابه موردنظر را روغن کنید و به کمک کاغذ روغنی، دو قسمت مساوی کنید. بعد از آماده شدن، مواد کیک را در تابه ریخته و در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۵-۴۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا کیک درست شود.
بعد از درست شدن کیک، میتوانید آن را با تزئینات خامهای و محصولات دیگر تزئین کنید. میتوانید خامه برای تزئین بر روی کیک خوداستفاده کنید تا ظاهر کیک خود را زیباتر کنید. همچنین، برای ایجاد طعم خاص در کیک خود، میتوانید از موادی مانند شکلات، خرما، پیازچه یا میوههای تازه استفاده کنید.
در نهایت، با دنبال کردن مراحل ذکر شده، میتوانید در کمترین زمان به راحتی کیک خامهای خانگی در تابه خود را به صورت کامل تهیه کنید. بهتر است قبل از شروع کار حتما از مواد هندس از کیفیت مناسب مطمئن شوید تا بهترین نتیجه را در نهایت به دست آورید.
پخت کیک خامهای خانگی در پان
پخت کیک یکی از خلاقیتهایی است که در پخت و پز میتوانید به کار ببرید و با استفاده از مواد ساده و عمده مانند آرد، شکر، تخم مرغ و خامه، کیکی شیرین و خوشمزه بپزید. در این مقاله، به پخت کیک خامهای خانگی در پان اشاره میکنیم.
مواد لازم برای پخت کیک خامهای شامل آرد، شکر، تخم مرغ، خامه، پودر شیرین کننده و وانیل است. در ابتدا، تمام این مواد را با هم ترکیب کرده و به صورت یک دسته خمیر درآورید. سپس، تابه یا پان را روی اجاق گاز قرار داده و کمی روغن در داخل آن بریزید.
هنگامی که پان گرم شد، دسته خمیر را داخل آن بریزید و به طور یکنواخت آن را توزیع کنید. سپس، پان را با یک قابلمه با درب روی آن بپوشانید تا کیک درون پان پخته شود. برای اطمینان از اینکه کیکش طبق انتظار پخته شده است، میتوانید از یک دنده تخته نان استفاده کنید و آن را داخل کیک فرو برید.
حالا زمان آن رسیده است که از خامه استفاده کنیم. ابتدا، قبل از اینکه از پان بیرون بیاید، کیک را با چاقو از لبه های پان تفکیک کنید. سپس، خامه را به همراه شکر (یا قند خرد شده) و وانیل هم زده و به طور یکسان روی کیک پخته شده پخش کنید. در انتها، میتوانید با استفاده از تزئینات مورد علاقهی خود، مانند فراوله، پسته یا آلبالو، کیک خود را تزیین کنید و از خوشمزهی خود لذت ببرید.
روش سرو و تزیین کیک خامهای خانگی
روش سرو و تزیین کیک خامهای خانگی
کیک خامهای یکی از پر مصرفترین کیکهایی است که میتوان در خانه تهیه کرد. همچنین تزیین آن باعث میشود کیک شما ظاهری جذاب و خوشمزه داشته باشد. در ادامه روش سرو و تزیین کیک خامهای خانگی را توضیح میدهیم.
با شروع تزئین کیک، ابتدا کیک را به گونهای برش دهید که برای افراد قابل تقسیم شود. سپس صفحهای از کرم خامه را درون کیک قرار داده و برای چسباندن دو لایه از کیک، آن را سفت فشار دهید. سپس کرم خامهای را به همراه دیگر موادی که به آن اضافه کردهاید به یخچال بندازید تا با حفظ یخبندان آن، به خوبی ثابت شود و سپس برای تزئین کیک، آن را از یخچال بیرون بیاورید.
سپس یک حالت پذیرایی لیز در کیک خامهای ایجاد کنید. برای این منظور از چند قاشق تزئینی و پاشیده یا خلاط الکتریکی استفاده کنید. با استفاده از قاشق تزئینی به شکل دل، گل و یا هر حالت پذیرایی دیگری که مورد علاقهی شماست، کرم خامهای را روی سطح کیک قرار دهید. اگر قصد دارید بر روی کیک برخی از میوه های خوراکی را بگذارید، برای جذابیت بیشتر از رنگهای مختلفی برای آن ها استفاده کنید.
سپس با استفاده از یک برس را تزئینی میتوانید صورتی، سفید و یا رنگی دیگر از خامه را روی کیک خامهای قرار داده و شکل دل، گل و یا حالت دیگری که دوست دارید روی کیکتان داشته باشید. در نهایت، با استفاده از برگهای تزئینی و پاشندههای شکلاتی، کیک خامهای خود را زینتبخشی کنید.