نحوه آماده سازی پاستا با سس قارچ و پنیر
آماده سازی پاستا با سس قارچ و پنیر یک غذای سریع و خوشمزه است که به راحتی میتوانید در خانه تهیه کنید. طرز تهیه این دستور خیلی ساده است و لذت خوردن آن برای همه خانوادهها لذت بخش است.
ابتدا، پاستای مورد نظر را در آب نمکدار جوشانده و به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید. سپس، آب پاستا را از روی آن ریخته و آن را با آب سرد شستشو دهید تا جوش خود را از دست دهد.
در میانه کاری، سس قارچ و پنیرتان را آماده کنید. برای سس قارچ، قارچها را با یک قاشق زردچوبه و برگههای زیتون روغنی سرخ کرده و پیاز خرد شده و سیر تفت دهید. سپس، 2 قاشق غذاخوری آرد را اضافه کنید و آن را با شیر و پنیر تازه رنده شده مخلوط کنید تا سس خالص و غلیظ شود.
حالا پاستای آماده شده را به داخل تابهای بریزید و سس قارچ و پنیر را روی آن ریخته و با هم مخلوط کنید. برای حاصل شدن یک سس بسیار لذیذ، میتوانید چند قاشق آب پاستا را به آن اضافه کنید.
میتوانید این پاستا را با روی داشته آووکادو، فلفل قرمز خشک شده و کره خامهای تزئین کنید و با نان تست سرو کنید. سلامت و خوشمزه باشید!
مواد لازم برای پخت پاستا با سس قارچ و پنیر
برای پخت پاستا با سس قارچ و پنیر اولین مواد لازم، پاستا میباشد. بهتر است برای پخت پاستا از نوع خالص و ایتالیایی استفاده کنید. بسته به تعداد افرادی که میخواهید به آنها سرو کنید و برای هر نفر روزانه چند گرم پاستا لازم است، میتوانید مقدار پاستا را انتخاب کنید.
سس قارچ نیز علاوه بر پاستا، مادهی دیگری است که در این غذا به کار میرود. برای ساختن سس قارچ از قارچ خشک یا تازه و برش خورده پنیرچی یا چرخ شده استفاده میشود. مواد دیگری همچون کره، سیر، فلفل سیاه و نمک نیز برای طعم دهی به سس قارچ به کار میروند.
پنیر نیز دیگر مادهی اصلی در این غذاست. معمولاً از پنیر پارمسان ترش و ریز شده یا پنیر آرمنیاچی که خارجی استفاده میشود. البته به دلخواه میتوانید از پنیر دیگری نیز برای تزئین غذای خود استفاده کنید.
بعد از اینکه پایه اصلی غذایتان را شامل پاستا، سس قارچ و پنیر را آماده کردید، با اضافه کردن موادی همچون روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه، میتوانید به طعم اصلی غذای خود بیفزایید. پایهی تهیه شده را به همراه سس قارچ در تابه به گرمی کافی بگذارید و در طی چند دقیقه بعد از اینکه همهی مواد خوب با یکدیگر مخلوط شدند، پایه غذا را به همراه پاستا تهیه شده ترکیب کنید و سرو کنید.
چگونگی پخت پاستا در دستگاه
پاستا یک غذای معروف ایتالیایی است که در سراسر جهان مورد علاقه زیادی قرار گرفته است. برای پخت پاستا در دستگاه، نیاز به چند قدم ساده دارید تا بهترین نتیجه را بدست آورید.
اولین قدم برای پخت پاستا در دستگاه، تعیین میزان پاستا مورد نیاز و نوع آن است. برای پاستاهای سختتر مانند سپاگتی و فوتوچینی، بهتر است زمان پختشان را بطور دقیق اندازهگیری کنید.
در مرحله بعد، پاستا را در آب جوش با مقدار نمک کافی برای ۸-۱۰ دقیقه قرار دهید. اگر پاستا به صورت ترکیبی روغن و آب پخته شود، نتایج بهتری در پخت آن بدست میآید.
در مرحله بعد، پاستا را به صورت آبکش کنید و داخل دستگاه پخت پاستا بریزید. توصیه میشود که با مقدار کمتری پاستا در دستگاه شروع کنید و سپس حجم آن را کم کم اضافه کنید.
سرانجام، دستگاه پخت پاستا را روشن کنید و مدت زمان مورد نیاز برای پخت پاستا را تعیین کنید. بهتر است پس از پخت پاستا، آن را درون ظرف پخته شده به مدت چند دقیقه قرار دهید تا حرارت داخل ظرف پخته، آن را گرم نگه دارد.
در نتیجه، به دوست داشتنی پخت پاستا در دستگاه رسیدیم. امیدواریم که این پایانه تحلیلی به شما کمک کرده باشد تا پاستاهای خوشمزهتری در منزل بپزید.
نکات مهم در پخت پاستا با سس قارچ و پنیر
پاستا با سس قارچ و پنیر یکی از غذاهای محبوب و سریع الهضم است که میتواند در هر وعدهای مانند ناهار، شام و یا صبحانه سرو شود. اما برای پخت این غذا نیاز به چند نکته داریم تا علاوه بر طعم خوشمزه، غذایی سالم و مزهای را در خانهمان تهیه کنیم.
نکته اول انتخاب پاستاست. برای پخت سس قارچ و پنیر، بهتر است از پاستاهای سفید و بزرگ استفاده کنیم. همچنین با توجه به شکل پاستاها، شکلی مناسب برای سس را انتخاب کنیم. برخی مردم از پاستاهای فرفلوتی استفاده میکنند تا بتوانند سس بیشتری در هر دانه پاستا به دست آورند.
نکته دوم پخت پاستا است. بهتر است پاستا را در آب جوش برای زمانهای مشخص سرخوردگی درج شده روی بسته پاستا، پخت کنیم. همچنین در پخت پاستا به شکل پایدار به داخل آب باید آن را بریزیم، تخممرغها را هم باید در کاسه جداگانه شکسته و سپس به پاستا اضافه کنیم. با این کار قدرت نچسبندگی پاستا افزایش مییابد.
نکته سوم آماده سازی سس است. سس قارچ و پنیر میتواند با ترکیبی از قارچ، سیر، پنیر و خامه تهیه شود. برای سطحی کم چرب، بهتر است از خامه برای تهیه سس استفاده نکنیم و به جای آن از شیر و پنیر خامهای استفاده کنیم. همچنین برای پخت سس، بهتر است از مواد خام استفاده کنیم به جای استفاده از سسهای آماده خریداری شده.
نکته چهارم درست کردن پاستا با سس قارچ و پنیر است. برای آماده کردن این غذا پس از پخت پاستا و سس، بهتر است پاستا را با سس ترکیب کنیم و درون تابه با مواد دیگر به خوبی هم بزنیم و دمای آن را مدتی تنظیم کنیم تا مواد به خوبی آماده شده و طعم خوبی به غذا ببخشد. همچنین در پایان بهتر است پاستا را با ترکیب سیر و پنیر پارمزان سرو کنیم تا طعم خاص و فوق العاده ای به غذا بدهد.
برای جذابیت و هماهنگی در هنگام سرو، بهتر است پاستا را روی بشقاب دراز قرار داده، سس را در اطراف آن ریخته و روی پاستا پنیر پارمزان خرد شده را چیده و از خاصیت نرمی و طعم فوقالعاده آن نهایت استفاده را ببریم.
نکاتی برای داشتن سس قارچ و پنیر خوشمزه در پاستا
سس قارچ و پنیر دو عنصر مهم و اساسی در تهیه پاستا هستند و باعث میشوند طعم و طراوت پاستا بیشتر شود. در این مطلب به بررسی نکاتی که برای تهیه سس قارچ و پنیر خوشمزه و جذاب در پاستا باید رعایت شود، میپردازیم.
برای تهیه سس قارچ، ابتدا باید قارچهای تازه را به صورت مربعی یا نیمدایرهای خرد کرده و در یک ماهیتابه با روغن سرخ کنید تا کمی آبشان جذب شود. بعد از سرخ کردن قارچها، پیاز خرد شده را به آنها اضافه کنید و همراه آنها بپزید تا رنگشان کمی طلایی شود. بعد از تهیه قارچ به این شکل، به آنها نمک و فلفل اضافه کنید و در نهایت با یک ظرف شیرینی کره بگیرید تا طعمشان کامل شود.
در مورد پنیر نیز، بهتر است جنس پنیری که میخواهید برای پاستای خود استفاده کنید را با کیفیت بالا و با طعم خوب انتخاب کنید. همچنین بهتر است پنیر را خودتان رنده کنید تا بهتر در پاستا جذب شود. همچنین پنیر جوانهدار همیشه بهترین گزینه است و پنیر پارمزان نیز میتواند جایگزین خوبی برای این کار باشد.
در مرحله نهایی، سس قارچ و پنیر رنده شده را با پاستای خود به همراه یک کمی دارچین و ترهعای خرد شده مخلوط کنید. بهتر است پاستای خود را همراه با یک عدد نان سیر تازه سرو کنید تا طعمشان بیشتر شود. این نکات کلیدی برای داشتن سس قارچ و پنیر خوشمزه و جذاب در پاستای شما میباشد.
نحوه تزیین پاستا با سس قارچ و پنیر
تزیین پاستا با سس قارچ و پنیر، یکی از پرطرفدارترین و خوشمزه ترین روش های تزیین پاستا می باشد. این روش فوق العاده سریع و ساده است و به راحتی می توانید آن را در خانه تهیه کنید.
اولین قدم برای تهیه این پاستا، آماده کردن سس قارچ است. برای آماده سازی سس قارچ، شما به یک سرخ کردن کوچک نیاز دارید. البته می توانید از سس خام آماده نیز استفاده کنید. برای سرخ کردن قارچ، ابتدا باید قارچ ها را خوب شسته و خشک کنید. سپس قارچ ها را ریز ریز خرد کرده و درون تابه ای با یک قاشق روغن سرخ کنید تا قارچ ها طلایی شوند.
سپس به آماده کردن پاستای مخلوط، نوبت می رسد. برای پاستا، باید ابتدا آب را نمک زده و به جوش بیاورید. سپس پاستا را به آب اضافه کنید و آن را به مدت 10 دقیقه بپزید تا کاملا پخته شود. باید به یاد داشته باشید که پاستا را زیاد نپزید، چون در این صورت از دست خواص پاستا خارج می شود.
سپس به آماده کردن پنیر برای تزیین می پردازیم. پنیر را خرد کنید و در کف پیاز پخته شده اضافه کنید و قاطی کنید.
در نهایت، شما به دو راه برای تزیین پاستا با سس قارچ و پنیر دسترسی دارید. در روش اول، پاستای تازه پخته شده را مستقیماً در کف ظرف قرار داده و بر روی آن، سس قارچ و پنیر را به صورت یکنواخت توزیع کنید. در روش دوم، پاستا را درون تابه قرار دهید و سس قارچ را روی پاستا اضافه کنید و سپس پنیر را بر روی سر پاستا پخش کنید. در هر صورت، خوشمزه ترین و لذیذترین پاستای با سس قارچ و پنیر حاصل می شود!