دستور پخت فلافل ساده خوشمزه

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

دستور پخت فلافل ساده خوشمزه

خوشابحالتان که قصد دارید دستور پخت فلافل ساده و خوشمزه را بیاموزید. فلافل یکی از پرمصرف ترین و پرطرفدارترین غذاهای خاورمیانه است که با توجه به مواد مصرفی آن، غنی از پروتئین و فیبر است و پر از مواد مغذی برای سلامتی بدن است. در این دستور، شما با نحوه تهیه فلافل ساده و خوشمزه آشنا می‌شوید.

مواد لازم:

- نخود فرنگی یا نخود چیک 600 گرم

- پیاز به میزان مناسب

- سیر به میزان دلخواه

- نشاسته سیب زمینی 2 قاشق غذاخوری

- فلفل سیاه به میزان مناسب

- زیره به میزان مناسب

- نمک به میزان مناسب

- روغن مایع به میزان مناسب

طرز تهیه:

۱. نخود را شب قبل از پخت در آب خیس کنید.

۲. نخود را در صبح روز بعد آبکشی کرده و با یک ماشین خردکن یا ربات آشپزخانه را خرد کنید.

۳. پیاز و سیر را با یک ماشین خرد کن خرد کرده و به مواد خرد شده نخود اضافه کنید.

۴. نشاسته را به مواد خرد شده نخود، پیاز و سیر اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.

۵. فلفل سیاه، زیره و نمک را به مواد خرد شده اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید.

۶. در یک قابلمه، روغن را به میزان مناسب گرم کنید.

۷. مواد خرد شده نخود را به شکل گلوله‌های کوچک دربیاورید و به روغن گرم اضافه کنید.

۸. فلافل را به مدت ۵-۴ دقیقه از هر طرف به رنگ طلایی سرخ کنید.

۹. فلافل‌های پخته شده را با کاغذ صفحه پخت برداشته و روی سفره ریخته و با سس طبیعی یا ماست سفید سرو کنید.

از فلافل‌های خوشمزه شما می‌توانید با سالاد و خیار شور یا در داخل نان لواش و یا برخی سندویچ‌ها بهره ببرید. با دستور پخت فلافل خوشمزه را تجربه کنید.



راهنمایی کامل برای پخت فلافل خوشمزه

پخت فلافل از جمله غذاهایی است که به دلیل طعم شیرین و طراوت دارای طرفداران زیادی در سراسر جهان هستند. در این مقاله به آموزش کاملی برای پخت فلافل خوشمزه می‌پردازیم.

ابتدا بهتر است برای خشک کردن نخود فرنگی را شب یا حداقل 6 ساعت قبل از پخت، در آب بریزید تا بهتر برسد. سپس آن را با گوجه فرنگی و پیاز در همراه ضربه‎زدن مخلوط کنید. وقتی مواد نرم شدند، تنها کافیست فرنگی و پیاز را برداشته و نخود را در یک ظرف با مقداری آبگیری خشک کرده و سپس روی آن برگان خرد شده، نمک، زردچوبه، کمی جوانه گندم و کمی فلفل پاک کرده را همراه با چند قطره آب افزوده و خوب مخلوط کنید.

حالا زیره، نعناع و پیاز چرخ شده با یک قاشق ویژه به مخلوط اضافه کرده و دوباره آن را به خوبی همراه مخلوط کنید. بعداز آن، مخلوط را به یک صفحه یا ظرف گرد و ریز مانند کوفته‎های کوچک شکل بدهید.

حال می‌توانید فلافل را در ماهیچه‎های روغن گرم کنید و تا زمانی که طلایی و سرخ‌رنگ شود، بپزید. بهتر است در هنگام پخت، آب مرغ، چربی حیوانی و چیپس سیب‌زمینی را به داخل روغن اضافه نکنید تا قابلیت جوشیدن داشته باشد. در پایان می‌توانید فلافل را با کمی نمک و فلفل سیاه تزیین کنید و سرو کنید.



مواد لازم برای تهیه فلافل ساده خوشمزه

فلافل یکی از پرمصرف‌ترین غذاهای خاورمیانه است که در سراسر جهان شناخته و مورد علاقه‌ی بسیاری از افراد قرار دارد. این غذای سنتی توسط قدیمی‌ترین فرهنگ‌های خاورمیانه مدت‌هاست تهیه و مصرف می‌شود.

برای تهیه فلافل ساده و خوشمزه، موارد زیر را نیاز دارید:

1. نخود فرنگی: برای تهیه فلافل، شما به نخود فرنگی نیاز دارید. بیشتر مردم از نخود فرنگی که از شب قبل خیس شده در تهیه فلافل استفاده می‌کنند. این کار باعث می‌شود نخود فرنگی روان تر شود و برای تهیه بهتر فلافل مناسب باشد.

2. پیاز: پیاز یکی از اصلی‌ترین موادی است که برای تهیه فلافل به آن نیاز دارید. برای تهیه بهتر فلافل، پیاز را خرد کنید و به نخود فرنگی اضافه کنید تا طعم غذا بهتر شود.

3. سیر: سیر یکی از موادی است که طعم و مزه خوبی را به فلافل‌ها می‌بخشد. بسته به سلیقه خود، می‌توانید سیر را رنده کنید یا به صورت خرد شده به مواد تهیه فلافل اضافه کنید.

4. گشنیز و تره: هر دوی این موارد به صورت خرد شده به نخود فرنگی اضافه می‌شوند و باعث می‌شوند طعم فلافل خوشمزه تر شود.

5. ادویه‌های خوراکی: برخلاف سایر غذاهای خاورمیانه، فلافل علاوه بر نخود فرنگی و سایر مواد، از ادویه‌های خوراکی نیز استفاده می‌شود. پودر فلفل، کمی زیره، کمی تخم کتان و کمی پودر چیلی از ادویه‌هایی است که می‌توانید برای تهیه فلافل دلخواه خود به آن اضافه کنید.

پس از مواد لازم، شما باید مواد را خرد کنید و درون ظرفی بریزید. بعد از آن، با استفاده از یک پودر مخلوط‌کن، مواد را هم زده و صاف کنید. در آخر، با استفاده از دسته‌های کوچک، فلافل‌های خود را شکل دهید و در روغن داغ سرخ کنید. سرخ کردن مدت زمانی بین ۵ تا ۷ دقیقه طول می‌کشد و پس از آن می‌توانید فلافل های خود را نوش جان کنید.



نحوه آماده کردن نان خبز برای پخت فلافل

نان خبز یکی از اصلی ترین مواد مصرفی در تهیه فلافل است که به عنوان پختار دسته بندی می‌شود. در این راستا، آماده سازی نان خبز برای پخت فلافل، تکنیک‌های خاصی دارد که در ادامه بررسی می‌شود.

مرحله اول در آماده سازی نان خبز برای پخت فلافل، خرد کردن یا رنده کردن نان خبز است. برای این کار نان خبز را قطعات کوچک دلخواه به همراه آب کمی، در یک مخلوط کن یا رنده خلاصه می‌کنیم.

در مرحله بعد، افزودن ادویه‌های مورد نظر به نان خبز آماده شده است. برای این کار بهتر است از ادویه‌های خشک مانند زیره سبز، کمون، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر فلفل قرمز و نمک استفاده کنید و آنها را به رنده شده نان خبز اضافه کنید و آنها را با هم مخلوط کنید.

در مرحله بعد، برای آماده سازی نان خبز برای پخت فلافل، بهتر است ترکیب را با آب یا لبنیاتی مانند شیر، ماست، کره، روغن، زیتون و آرد تخم مرغ همراه کنید. ترکیب را به صورت آردی تولید می‌کنیم و به نان خبز اضافه کنیم تا مواد خمیر را تر و رطوبت دهیم.

آماده سازی نان خبز برای پخت فلافل در مرحله آخر با تشکیل دادن توپ‌های کوچک نان، به آنشان شکل دهید و آنها را در روغن گرم بپزید. پس از آماده شدن، نان خبز را بدون آبکشی بر روی دستمال کاغذی ترشی کنید. به این ترتیب، نان خبز شما آماده پخت فلافل شده است.



طرز تهیه خمیر فلافل

خمیر فلافل یکی از پرمصرف‌ترین خوراکی‌های مردم شرقی و شمال آفریقاست که از نخودچی، سبزیجات، چندین ادویه و روغن سرخ کرده به دست می‌آید. در این مقاله به شما طرز تهیه‌ی خمیر فلافل با استفاده از نخودچی تازه و خشک را آموزش می‌دهیم.

مواد لازم:

1 لیوان نخودچی خشک

1 عدد پیاز کوچک خرد شده

4 حبه سیر رنده شده

1 لیوان جعفری خرد شده

1 لیوان تره فرنگی خرد شده

2 قاشق غذاخوری فلفل سیاه

1 قاشق چایخوری فلفل قرمز

1 قاشق چایخوری کمون

1 قاشق چایخوری نمک

2 قاشق غذاخوری آبلیمو

2 قاشق غذاخوری آرد نان

روش تهیه‌ی خمیر فلافل:

1. در صورت استفاده از نخودچی خشک، قبل از استفاده نخودچی را به مدت شبانه‌روز در آب خیسانده و به خوبی نرم کنید.

2. پیاز، سیر، جعفری، تره فرنگی، فلفل سیاه، فلفل قرمز، کمون و نمک را در مخلوط‌کن به آرامی آسیاب کنید.

3. نخودچی را به همراه 2 قاشق غذاخوری آبلیمو و 2 قاشق غذاخوری آرد نان به مواد ریخته، و به آرامی آسیاب کنید تا خمیر کره‌ای درست شود.

4. با دستان نمک‌دار خمیر را در دست بگیرید و به صورت کویرک شکل دهید و با دست صاف کنید.

5. روی تابه با روغن سرخ کنید تا رنگ طلایی مانند فلافل‌های خودش را به خود بگیرد.

6. بعد از سرخ شدن فلافل‌ها، روی کاغذ آشپزی چرک کنید و به صورت سرد قرار دهید. سپس با سوسیس، خیارشور، پیاز و یا هر مواد دیگری که دوست دارید، سرو کنید.

این خمیر را می توان در جعبه غذا با کاهو یا ترشی رد کرد و از آن به عنوان یک پرانتز برای ساندویچ استفاده کرد.



نصب کردن فلافل به دستگاه پخت

برای نصب کردن فلافل به دستگاه پخت می‌بایست ابتدا دستگاه پخت مورد نظر خود را خریداری کنید و پیش از هر چیز دقت کنید که برای مصرف این دستگاه به چک کردن برق و ولتاژ و نوع پریزی که دارید توجه کنید. پس از خرید دستگاه به صورت دقیق دستورالعمل‌های آن را مطالعه کنید و در صورتی که نکات خاصی وجود دارد دقت کنید.

سپس نسبت به تهیه مواد اولیه برای تهیه فلافل اقدام کنید؛ این مواد شامل لوبیا چیتی، نخود فرنگی، پیاز، سیر، آرد نان، فلفل دلمه‌ای و به تعداد کافی اب می‌باشند. پیش از شروع کار بهتر است همه مواد را آماده کنید و برای خرد کردن آنها از یک ابزار آشپزخانه‌ای مانند فود پروسسور استفاده کنید.

مرحله‌ی بعدی نوبت به تهیه تخمیر می‌رسد؛ برای تهیه این تخمیر، مواد آماده‌ای که در مرحله قبل خرد کردید و در کنار آن یک قاشق سوپخوری آب و نمک و ادویه کمی را با هم مخلوط کنید. سپس بهتر است برای تهیه تخمیر از یک دستگاه مخصوص یا از یک ماشین مواد غذایی استفاده کنید. بعد از تهیه تخمیر، کیک‌شکلاتی به دستگاه پخته‌شونده منتقل می‌کنید و تنظیمات دستگاه را انجام می‌دهید تا عملیات پخت به درستی انجام شود.

در نهایت، بعد از پخت، فلافل‌های خود را با سس‌های مناسب سرو کنید تا طعم منحصر به فردی داشته باشند.



آماده کردن املت برای سرو کنار فلافل

برای آماده کردن املت روشی ساده ولی خوشمزه برای سرو کنار فلافل می‌توانید استفاده کنید. برای تهیه این غذا ابتدا باید یک پیاز را خرد کرده و در تابه با روغن داغ کمی سرخ کنید. سپس دو یا سه گوجه‌فرنگی را نیز خرد کرده و به پیاز اضافه کنید و همراه با آن سرخ کنید.

بعد از آن می‌توانید ۴ تا ۵ تخم مرغ را بشکه کنید و در تابه با مواد قبلی مخلوط کنید. می‌توانید با استفاده از یک قاشق چوبی تخم مرغ را هم زیر هم بزنید تا به خوبی مخلوط شود. سپس ادویه‌های مورد علاقه خودتان را به مواد تخم مرغ و گوجه‌فرنگی و پیاز اضافه کنید و همه چیز را خوب مخلوط کنید.

حالا می‌توانید تابه را در حرارت ملایم قرار دهید و مواد آماده شده را به داخل آن ریخته و با حرارت کم ترکیب کنید. تا زمانی که املت آماده شود، باید آن را به صورت کامل پخت کنید. اما نباید آملت را بیش از حد پخته کنید، بهتر است املت را خمیری نگه دارید تا جاندار و خوشمزه باشد. در آخر املت را حوله کنید تا گرم و نرم باشد و به همراه فلافل سرو کنید.