1. طرز تهیه پیتزا با گوجه فرنگی
برای تهیه پیتزای گوجه فرنگی، ابتدا برای تهیه تستو یک کوزه گرمابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و به آن روغن اضافه کنید. سپس آرد، شیر، نمک، خمیر مخصوص پیتزا و خمیر مخصوص نان را در میکسر ریخته و هم زدن کنید. سپس تستو را روی گرمابه مسطح کرده و با روغن تخم مرغ بپوشانید. سپس برای ظاهر دادن خمیر، تستو به مدت 15 دقیقه در فر 200 درجه سانتیگراد قرار دهید.
در همین حین، گوجه فرنگی و پیاز را خرد کرده و آنها را با روغن چرخ شده روی حرارت ملاطم قرار دهید. سپس فلفل دلمه ای و گل کلم را با 2 قاشق سوپ خمیر گوجه فرنگی خرد کرده و به آن اضافه کنید. سپس به همراه آن را بریزید. سپس گوجه فرنگی، موزارلا، پپرونی، زعفران و فلفل سیاه را در همتای خمیر ریخته و آن را به مدت 10 دقیقه در فر 200 درجه سانتیگراد قرار دهید.
در انتها، پیتزا را با آرد خودخوری پرک کنید و در فر 200 درجه سانتیگراد برای مدت 15 دقیقه قرار دهید تا باید شود. سپس پیتزای خود را بردارید و آن را برای سرو همراه با سس چیلی مخصوص بازنشسته کنید. برای تزئین، می توانید با آرد خودخوری، گلابی و کاج نیز استفاده کنید. در نتیجه، پیتزایی با طعمی مطلوب و شیدایی آماده شده است که همه دوستش خواهند داشت!
2. طرز تهیه سس گوجه فرنگی برای نان
سس گوجه فرنگی یکی از پرمصرف ترین سس هایی است که در دنیای غذایی به کار میرود. این سس با ترکیبی از گوجه فرنگی، پیاز، سیر و ادویه جات تهیه میشود و به دلیل طعم و مزه خوبی که دارد، مورد پسند بسیاری از افراد است.
برای تهیه سس گوجه فرنگی نیاز به یک سبد گوجه فرنگی تازه، یک پیاز، چند حبه سیر، زعفران، فلفل سیاه، نمک و روغن دارید. برای شروع، گوجه فرنگی ها را با شستشو کامل کنید و سپس آنها را خرد کنید. پیاز و سیر را نیز خرد کنید و درون یک قابلمه به همراه چند قاشق روغن قرار دهید و آن را روی حرارت بگذارید.
پس از اینکه پیاز و سیر طلایی رنگ شد، گوجه فرنگی ها را به آنها اضافه کنید و همراه با حرارت حدود 15 دقیقه بپزید. با توجه به طعم خود، نمک، فلفل سیاه و زعفران را به قابلمه اضافه کرده و حدود 5 تا 7 دقیقه دیگر در حرارت بگذارید. پس از آن، سس گوجه فرنگی شما آماده است و میتوانید آن را به همراه نان سرو کنید.
در نهایت باید گفت که سس گوجه فرنگی در بسیاری از غذاها مورد استفاده است. از جمله ساندویچ ها، پیتزا، کباب، ماکارونی و بسیاری دیگر. با این حال، میتوانید این سس را به صورت جداگانه نیز سرو کرده و آن را همراه نان خوردن لذت ببرید.
3. طرز تهیه چاشنی گوجه فرنگی برای برگر
چاشنی گوجه فرنگی برای برگر یکی از اصلیترین چاشنیها هنگام پخت برگر است که به سادگی میتوان آن را در خانه تهیه کرد. این چاشنی ساده و لذیذ در رستورانهای فست فود به شدت مورد توجه و استفاده قرار میگیرد. در ادامه با طرز تهیه این چاشنی آشنا خواهید شد.
ابتدا برای تهیه چاشنی گوجه فرنگی به یک پیاز سبز نیاز دارید. پیاز را به صورت ریز خرد کنید و در یک کاسه به همراه یک قاشق کمپرش شده خرد شده، نمک، فلفل و سایر ادویههای خود دلخواه را مخلوط کنید.
سپس به این ترکیب یک چهارم فنجان چایی روغن زیتون اضافه کنید و تمام محتویات را خوب با یکدیگر مخلوط کنید. سپس یک قاشق کمپرس شده سس گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید و به خوبی همهی مواد را با هم مخلوط کنید.
چاشنی گوجه فرنگی شما آماده به کار است. میتوانید این چاشنی را روی برگر، ساندویچها و یا بشقاب مخصوص سیب زمینی سرو کنید. این چاشنی میتواند طعم عالی، جدیدی به غذاهای سادهی شما ببخشد و از برگرهای شما واقعاً بهتر عمل کند.
4. طرز تهیه ساندویچ گوجه فرنگی
ساندویچ گوجه فرنگی یکی از سادهترین و امروزیترین ساندویچهای منزل است که در همه فصول میشود آن را تهیه کرد. در ادامه طرز تهیه این ساندویچ را به طور کامل توضیح خواهیم داد.
مواد لازم برای تهیه این ساندویچ عبارتاند از: تخم مرغ، چند برگ ریحان تازه، سس مایونز، کلم آب شده، نمک، فلفل سیاه، پنیر تند و بلند، پیاز و گوجهفرنگی. برای شروع این ساندویچ لازم است تا سه تخم مرغ را در یک کاسه بشکنید و آن را با کلم آب شده، سس مایونز، ریحان تازه، نمک، فلفل سیاه، پیاز و گوجه فرنگی تازه خورد شده در یک دربازکن ترکیب کنید.
پس از مخلوط کردن تمام مواد، نیاز است تا یک تستر دیواری را درون فر بریزید و تا ۲۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. بعد از سپری شدن زمان، تستر را از فر بیرون آورید و هنگام خنک شدن خرد کرده و آن را به روی نان تستر قرار دهید. سپس با پنیر تند و بلند و تخم مرغ پخته شده پشتیبانی کنید و ساندویچ خود را کامل کنید.
در نهایت ساندویچ خود را با روغن زیتون و یک دسته کرفس خوشمزه تزئین کنید. این ساندویچ خوشمزه و ساده را میتوانید همراه با نان خامهای و کرفس به عنوان یک غذای کامل و تغذیهای برای صبحانه، ناهار یا شام سرو کنید.
5. طرز تهیه سالاد گوجه فرنگی و خیار
سالاد گوجه فرنگی و خیار یکی از محبوبترین سالادهای ساده و خوشمزه است و میتوان آن را به راحتی و با تهیه مواد سالم و تازه در خانه تهیه کرد. جهت تهیه این سالاد، ابتدا باید گوجهفرنگی و خیار را به تعداد مورد نیاز خود شسته و خرد کرده و در ظرف یا سینی مورد نظر خود قرار دهید.
سپس میتوانید با اضافه کردن سایر مواد، مانند پیاز خرد شده، زعفران، نعناع تازه، سیر خرد شده یا روشن، ادویه جات و سکهایهای خرد شده مانند آویشن و ریحان، سالاد خود را تغییر و بهتر کرد. در نهایت، میتوانید با دانههای نارگیل، پنیر پیتزا و سایر تزئینات، سالاد خود را زیبا کنید.
اگر نمیخواهید برای طعم دادن سالاد خود از ادویههای شیمیایی استفاده کنید، میتوانید از برگهای تازه ریحان، آویشن، توتون و بقدونس استفاده کنید و طعم خوشبویی به سالاد خود بدهید.
اگر میخواهید سالاد خود را داغ تهیه کنید، میتوانید از موادی مانند پیاز، سیر و فلفل سبز و قرمز داغ استفاده کنید و به سالاد خود رایحه و طعم داغی بدهید. همچنین، میتوانید با اضافه کردن تنوردهی گوجهفرنگی، سالاد خود را کاملاً متفاوت کنید و طعم فوقالعاده آن را تجربه کنید.
در نهایت، میتوانیم بگوییم که تهیه سالاد گوجه فرنگی و خیار یکی از سادهترین و خوشمزهترین وعدههای غذایی میباشد که میتوان در هر فصل و در هر مناسبتی از آن استفاده کرد و این سالاد میتواند همراه با دیگر وعدههای غذایی نظیر ماست، چکن و یا تن ماهی، برای تقویت طعم و غنی کردن مواد مغذی غذای خود مورد استفاده قرار گیرد.
6. طرز تهیه خوراک گوجه فرنگی
برای تهیه خوراک گوجه فرنگی ابتدا باید گوجه فرنگی ها را بشویید و سپس آن ها را به صورت نیمه ریز خرد کنید. سپس می توانید با استفاده از مقدار کافی نمک و فلفل، گوجه فرنگی های خرد شده را در تابه ای با روغن داغ بپزید.
بعد از این کار، بهتر است که یک پیاز را خرد کنید و آن را به تابه اضافه کنید تا رنگ گوجه فرنگی ها بهتر بیاید. همچنین می توانید چند حبه سیر را نیز خرد کرده و به تابه اضافه کنید تا خطر ابتلا به بیماری های قلبی کاهش پیدا کند.
بعد از اینکه گوجه فرنگی ها، پیاز و سیر در تابه آماده شدند، بهتر است که مقداری پودر جوانه گندم به آن ها اضافه کنید تا لطافت و طعم بهتری به خوراک شما ببخشد. بعد از تقطیع آن ها به اندازه مورد نظر، این جوانه گندم ها را به تابه اضافه کنید و به همراه خوراک های دیگر یعنی گوجه فرنگی ها و پیاز ها پخته شوند.
برای پخت خوراک گوجه فرنگی لازم است که تابه را روی شعله کم تنظیم کنید و با پوشاندن آن با در پخت خوراک باید صبر کنید تا تمامی مواد پخته شوند. به همین دلیل بایستی تابه را به مدت نیم ساعت تقریبا روی شعله کم نگه دارید تا جوانه گندم ها عطر و طعمی لطیف به خوراک شما بدهند.
در نهایت می توانید خوراک گوجه فرنگی خود را با روش سرویس کردن مورد نظر خود آماده کنید و با دیگر خوراک ها مثل قرمه سبزی، سالاد شیرازی یا ماست سیر سرو کنید.