راهنمایی برای پخت طبقات برگر کره ای
طبقات برگر کره ای یکی از پرطرفدارترین غذاهای سریع السیر در جهان است. این غذا با ترکیبی از چندین لایه گوشت، پنیر، سس و سبزیجات درست میشود. برای پخت این غذا، نیاز به آماده سازی مواد و اجزای مختلف دارید.
تهیه لایه های گوشت از یکی از مهمترین قسمتهای تهیه این وعده است. برای تهیه این لایهها شما نیاز به گوشت چرخ کرده داشته باشید. بهترین گوشت برای طبقات برگر ها، گوشت گوساله یا گوشت شتر است. پس از تهیه گوشت، آن را به همراه پودر آویشن، سیر خرد شده، فلفل سیاه و شور با هم مخلوط کرده و آن را به شکل لایه هایی سرخ کنید.
لایههای بعدی این غذا، شامل پنیر است. پنیر چدری مناسبترین نوع پنیر برای تهیه این غذاست. برای طبقه برگر، شما باید پنیر را رنده کرده و آن را به شکل لایههایی بر روی گوشت سرخ شده قرار دهید.
در پایان، لایهای از سس و سبزیجات بر روی ته طبقات برگر اضافه میشود. بهترین سس برای این غذا، سس BBQ یا مایونز است. همچنین، برای لایهی اخر، از سبزیجات مانند خیار شور، گوجه فرنگی، آووکادو و یا پیاز استفاده میکنند.
در نتیجه میتوان گفت که پخت طبقات برگر کره ای، اگر به درستی تهیه شود، به یکی از خوشمزهترین ولذتبخش ترین غذاهایی تبدیل میشود که میتوانید در خانه خود درست کنید. برای پخت بهتر این غذا، میتوانید از رب چمنی، سس چیلی و / یا سس تمپورا استفاده کنید. این غذا را با نان سنجاقی، آبمیوه و یا نوشابه سردسرو شروع کنید تا بهترین لذت را از طعم این غذا ببرید.
دستور پخت سوپ کره ای ساده
سوپ کره ای یکی از خوراکی های سالم و خوشمزه است که در فصول سرد سال خیلی محبوب است. این سوپ اصلاح شده از غذای سنتی کره است که با استفاده از مواد خام ساده و خانگی تهیه می شود. در اینجا دستور پخت سوپ کره ای ساده توضیح داده می شود.
مواد لازم:
- 200 گرم گوشت گوسفندی بدون استخوان، خرد شده
- 1 پیاز خرد شده
- 2 حبه سیر خرد شده
- 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1 قاشق غذاخوری آرد
- 4 فنلانتری چایخوری سبزیجات خرد شده (شامل گوجه فرنگی خرد شده، کدو خرد شده، شوید خرد شده، سیب زمینی خرد شده)
- 1.5 لیتر آب
- 1 قاشق غذاخوری نمک
- 0.5 قاشق غذاخوری فلفل سیاه
طرز تهیه:
1. پیاز و سیر را در یک قابلمه جوش بدهید تا نرم شوند.
2. گوشت گوسفندی را به پیاز و سیر اضافه کرده و آن را تا زمانی که قهوه ای رنگ شود، سرخ کنید.
3. سبزیجات را به قابلمه اضافه کنید و به همراه گوشت به مدت چند دقیقه آن را تفت دهید.
4. آرد را ریخته و به خوبی هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.
5. آب را به قابلمه اضافه کنید و برای 25 تا 30 دقیقه بجوشانید تا تمام مواد به خوبی پخته شوند.
6. فلفل سیاه و نمک را به طعم مورد نظرتان تنظیم کنید.
7. سوپ کره ای ساده تان را در وعده نهار یا شامی گرمسیر سرو کنید.
در نتیجه، با تهیه این دستور پخت سوپ کره ای ساده می توانید در کنار خانواده و دوستان خود لذت بخش ترین وعده شام یا ناهار سالم را داشته باشید.
چگونگی پخت بامیه کره ای در خانه
بامیه کره ای یکی از غذاهای سنتی کشورهای خاورمیانه به شمار میرود و در کشور ما نیز با استقبال بسیاری از افراد مواجه است. در ادامه به روش پخت این غذا در خانه پرداخته خواهد شد.
اولین گام در پخت بامیه کره ای خیساندن بامیه است. بهتر است بامیه را حداقل به مدت ۶ تا ۸ ساعت در آب خیسانده و سپس آن را خشک کنید. سپس بامیه را در یک قابلمه با کمی روغن زیتون تفت دهید. در صورتی که بامیه زیادی روغن گرفت، میتوانید آن را روی کاغذ آشپزی و روی دستمال یخچال گذاشته و چند ساعت دیگر استفاده کنید.
سپس در قابلمه دیگر، پیاز را ریز خرد کرده و با روغن زیتون تفت دهید. سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کرده و با تفت دادن در نوبتی بعدی کمی گوجهفرنگی رنده شده و چند تا سیر ریز خرد شده را به آن اضافه کرده و تفت دهید. سپس نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
حالا بامیههای تفت داده شده را با حداقل ۳ تا ۴ پیمانه آب به آن اضافه کرده و برای حدود ۴۵ تا ۵۰ دقیقه بپزید. در نهایت بهتر است به علت تخمیری بودن غذا، بامیه کره ای را با چند تا قطعه نان خامه ای سرو کنید.
در نهایت میتوانید این غذا را با سبزیجاتی مانند نعناع، پیازچه، سیر فرنگی و... تزیین کنید و سرو کنید. بامیه کره ای بهتر است به همراه برنج سفید و چند تا لیمو ترش سرو شود. این غذا با ترکیب مناسب اجزایش میتواند یک غذای کامل و مغذی باشد که از آن میتوان در وعدههای نهار و شام استفاده کرد.
دستور پخت ماهی کره ای به روش آسان
ماهی کره ای یکی از غذاهایی است که هر روزه میلیون ها نفر در سراسر جهان به آن مشغولند. طبق روش های مختلف، می توان این غذای لذیذ را درست کرد. در اینجا به روش آسانی که می توان از آن استفاده کرد، توضیح می دهیم.
برای شروع، اولین قدم برای پختن ماهی کره ای، انتخاب ماهی مناسب است. بهترین نوع ماهی برای این غذا، ماهی سیبیتا و خیلی در حد ماهی تن ماهی است. ماهی را با چاقو در صورت امکان به تکه های کوچک تقسیم کنید. سپس در کاسه ای کوچک سویا سس، سیر خرد شده، زنجبیل خرد شده و آب را با هم مخلوط کنید.
حالا ماهی را در وعده بزرگ بر روی حرارت متوسط به مدت 10 الی 15 دقیقه درست کنید. بعد از اینکه ماهی آماده شد، شما می توانید آن را پخته با روی برنج سفید سرو کنید. همچنین، می توانید از شکلات کره ای نیز برای سرو کردن پولت کره ای در کنار ماهی استفاده کنید.
از این روش آسان و ساده برای پختن ماهی کره ای در کمترین زمان ممکن استفاده کنید و لذت ببرید. با این روش، شما کیفیت خوبی از ماهی کره ای را در خانه خود خواهید داشت.
طرز تهیه کیک کره ای سالم و ساده
کیک کرهای سالم و ساده، دسری خوشمزه و پرطرفدار است که با استفاده از مواد ارگانیک و سالم، بدون ترکیبات شیمیایی و رنگهای مصنوعی، تهیه میشود. این کیک غنی از مواد مغذی مثل پروتئین، فیبر، ویتامینها و مواد معدنی مفید برای سلامتی بدن است.
برای تهیه این کیک ابتدا باید مواد اصلی را آماده کنید. برای این کار بهتر است از آرد گندم کامل و نسوز، پودر بیکینگ، نمک، شکر قهوهای، کره بدون شور، تخم مرغ ارگانیک، شیر خام ارگانیک و وانیل استفاده کنید.
برای شروع، کره را در داخل یک کاسه بزرگ قرار دهید و با استفاده از میکسر یا مخلوطکن، آن را تا حدی بزنید که نرم و کرمی شود. به این مواد آرد، نمک و پودر بیکینگ اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه جداگانه، شکر قهوهای، تخم مرغ، شیر و وانیل را با هم مخلوط کنید. سپس این مخلوط را با مواد خشک ترکیب کنید، به آهستگی و با مخلوط کردن خوب، تا زمانی که تمام مواد با یکدیگر ترکیب شوند.
حالا، قالب کیک را یک دقیقه با کره چرب کرده و خمیر کیک را ریخته، درون قالب قرار دهید. قالب را در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید و کیک را برای ۳۰ تا ۳۵ دقیقه پخته کنید. برای اطمینان از پخته شدن کامل کیک، از داخل آن با یک دنباله یا چوبی تیز، تست کنید.
بعد از پخته شدن کامل کیک، آن را از داخل قالب خارج کرده و روی یک تراشه یا سینی مرطوب قرار دهید. سپس با کمک یک پودره شکر دستی، کیک را تزئین کرده و آماده سرو شدن در میان خانواده و به دوستان خود باشید.
دستور پخت سس برگر کره ای
سس برگر یکی از مواد اصلی در تهیه برگر است که باعث ایجاد طعم خوشمزه و شیرین در برگر میشود. در اینجا دستور تهیه سس برگر کره ای را به شما معرفی میکنیم.
مواد لازم:
- نمک و فلفل به میزان لازم
- شیر ۳ قاشق غذاخوری
- روغن ۴ قاشق غذاخوری
- پودر چیلی یک قاشق چایخوری
- پودر سیر یک قاشق چایخوری
- شکر ۲ قاشق چایخوری
- یک قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی
- دو قاشق سوپ خوری پنیر پارمسان خرد شده
- دو قاشق سوپ خوری سس سویا
- یک قاشق چایخوری استخوان مرغ خشک
- یک قاشق چایخوری سس ورچسترشایر
- دو قاشق سوپ خوری کره زرد
طرز تهیه:
1. در ظرفی مناسب، شیر، روغن، پودر چیلی، پودر سیر، شکر و رب گوجه فرنگی را به هم بزنید، تا حجم دو برابر شود.
2. استخوان مرغ خشک، سس سویا و سس ورچسترشایر را به مواد مذکور اضافه کنید و خوب هم بزنید.
3. سس را برای ۲۰ دقیقه بر روی شعله ملایم پخته و به مدت ۱۰ دقیقه در دمای متوسط حرارت دهید.
4. کره زرد را به سس اضافه کرده و برای ۲ الی ۳ دقیقه دیگر با حرارت خیلی کم هم بزنید.
5. سس برای نگهداری و استفاده در یخچال حداکثر تا ۱۰ روز ماندگاری دارد.
با پیروی از دستور تهیه، میتوانید سس برگر کره ای خود را در خانه تهیه کنید و از شیرینی و طعم خوب آن در غذای خود لذت ببرید.
