دستور پخت شیرینی کشمشی در توستر

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

دستور پخت شیرینی کشمشی در توستر

دستور پخت شیرینی کشمشی در توستر یکی از شیرینی های خوشمزه و سالم برای صبحانه، ناهار و شام است. این شیرینی با استفاده از کشمش و گندم سرخ شده ساخته می شود و در توستر پخته می شود. در این مقاله به شما چند مرحله از دستور پخت شیرینی کشمشی در توستر آموزش داده می شود.

مرحله اول: مواد لازم. برای پخت شیرینی کشمشی در توستر، کشمش، گندم سرخ شده، شکر، آرد، تخم مرغ، روغن و شیر نیاز دارید. یک لیوان کشمش، دو لیوان گندم سرخ شده، یک لیوان شکر، یک نصف لیوان آرد، دو تخم مرغ، نیم لیوان روغن و یک لیوان شیر را آماده کنید.

مرحله دوم: آماده کردن تستر. تستر را با روغن پوشانید تا شیرینی پیچیده و چسبیده به تستر نچسبد. سپس تستر را به دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا گرم شود.

مرحله سوم: تهیه خمیر شیرینی. در یک کاسه، تخم مرغ و شکر را با هم خوب ترکیب کنید. سپس کشمش، گندم سرخ شده، آرد، روغن و شیر را به مواد قبلی اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید تا خمیری یکدست و بدون گود و خلایا بدست آید.

مرحله چهارم: پختن شیرینی. وقتی تستر گرم شده است، خمیر شیرینی را داخل تستر بریزید و روی آن صاف کنید. سپس تستر را در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید و به مدت 30 دقیقه به مدت داغ کنید و شیرینی را به رنگ طلایی سرخی پخته و طراوتی راحت به دست می آورید.

با توجه به اینکه ترقیات و تغییرات تکنولوژیکی پیشرفت چشمگیری در سبک زندگی انسان ها ایجاد کرده است، به رفع نیاز های اجتماعی و حفظ سلامتی و رفاهی کاربران می توان با بهره گیری از دستاوردهای علمی و پژوهشی، سبک زندگی سالم تری را تجربه کرد. با اعتماد به منابع قابل اعتماد و استفاده از نکاتی که برای پخت شیرینی کشمشی در توستر فراهم شده است، می توانید این شیرینی خوشمزه و سالم را بپزید.



دستور پخت شیرینی کشمشی در توستر

شیرینی کشمشی یکی از شیرینی‌های خوشمزه و محبوب است که با استفاده از کشمش خشک و شیر درست می‌شود. در این راهنما، توضیحات کاملی درباره تهیه شیرینی کشمشی با استفاده از توستر، ارائه می‌شود.

مواد لازم:

- یک لیوان کشمش خشک

- یک لیوان شیر

- یک آرد همچنین برای بافت بیشتر شیرینی، می‌توانید یک قاشق چایخوری آرد بیشتر اضافه کنید.

- یک قاشق چایخوری بیکنگ پودر

- یک قاشق چایخوری وانیل

- نصف قاشق چایخوری نمک

- دو قاشق غذاخوری کره نرم

طریقه تهیه:

۱. اولین مرحله در تهیه شیرینی کشمشی، به خرد کردن کشمش خشک می‌پردازیم. برای این کار، کشمش خشک را به اندازه قابل توجهی خرد کنید و در یک محلول آب قرار دهید تا جوش بخورد و کشمش نرم شود. پس از آماده شدن کشمش، آن را روی یک دستمال یا کاغذ سفید بریزید تا خشک شود.

۲. در مرحله دوم، مواد خشک را باهم مخلوط کرده و درون یک ظرف مخصوص توستر بریزید. سپس مواد خشک را برای ترکیب بیشتر به کمک لیوانی آب خنک، هم بزنید.

۳. در مرحله سوم، شیر را به مواد خشک اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به خوبی با هم مخلوط شوند.

۴. در مرحله بعد، کره را درون مخلوط شیرینی قرار داده و دوباره هم بزنید تا کره به طور کامل مخلوط شود.

۵. با استفاده از توستر، شیرینی را بپزید. بین هر تعویض سوخت توستر، با یک لیوان آب کمک کنید تا شیرینی شما خوب بپزد.

۶. پس از پخت شدن، شیرینی کشمشی را از توستر خارج کنید و آن را برای خنک شدن در داخل قالب‌های شیرینی قرار دهید.

۷. شیرینی کشمشی خامه‌ای آماده خوردن است. می‌توانید آن را با چای یا قهوه سرو کنید و از آن لذت ببرید.



طریقه تهیه شیرینی کشمشی در توستر

برای تهیه شیرینی کشمشی در توستر ابتدا باید از اجزای لازم آن تهیه کرد. جهت تهیه شیرینی کشمشی شما به نیاز به کشمش، آرد، تخم مرغ، شکر، شیر و وانیل دارید. اولین قدم آماده سازی تخم مرغ است، باید تخم مرغ ها را با یک کمی شکر و وانیل خوب ترکیب کرد و آنها را خوب تازه خور کرده تا شکر به خوبی حل شود.

سپس در ظرفی متوسط از ترکیب کشمش، آرد و شکر آماده می‌سازیم. البته می‌توانید به جای آرد از برنج یا نشاسته استفاده کنید. پس از مخلوط کردن تمام مواد داخل یک ظرف، تخم مرغ ها را به آن اضافه کرده و همه‌ی مواد به خوبی راسته خورده باشند.

در مرحله بعد، شیر را به نحو آرزوی شما به مواد تهیه شده اضافه کنید تا خمیر آماده شود. بعد از مخلوط کردن تمام مواد، محلول به داخل قالب سیلیکونی و با شکل دلخواهتان آماده کنید. قالب را در دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درون توستر قرار دهید تا شیرینی بپزد.

در نهایت بعد از اتمام زمان پخت، قالب را از توستر خارج کنید و محصول شیرینی کشمشی تایید شده و طعم‌دار خودتان را به دست آورده‌اید. برای مزیت بیشتر، شیرینی را با یک لیوان شیر داغ سرو کنید و با دوستان خود از این شیرینی لذت ببرید.



بهترین دستور پخت شیرینی کشمشی در توستر

شیرینی کشمشی به عنوان یکی از شیرینی های محبوب و پرطرفدار در بین مردم ایران قرار دارد که با توجه به ذائقه مصرف کنندگان تنوع چشمگیری در روش های پخت آن وجود دارد. در این مطلب بهترین دستور پخت شیرینی کشمشی در توستر را برای شما شرح خواهیم داد.

ابتدا باید توستر خود را به دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و سبد توستر را با کاغذ آشپزی پوشانده و روغن به آن افزوده تا شیرینی های شما دچار چسبیدگی نشوند.

سپس مواد اولیه شیرینی کشمشی شامل یک فنجان کشمش، سه فنجان آرد، یک و نیم قاشق چایخوری سرکه، یک قاشق چایخوری پودر پنیر، یک قاشق چایخوری پودر کاکائو، سه قاشق غذاخوری شکر، یک و نیم قاشق چایخوری بیکینگ پودر، یک عدد تخم مرغ، یک قاشق چایخوری وانیل و پنچ قطره استخراج زنبق را با هم در یک میکسر قرار داده و تا زمانی که مواد به صورتی یکنواخت ترکیب شوند، مخلوط کنید.

حالا که مخلوط شیرینی را در دست دارید، آن را به کمک قاشق درون سبد توستر قرار داده و آن را به مدت 15 تا 20 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی گراد پخته و بعد از روی توستر خارج کنید.

تازه خوری شیرینی کشمشی در توستر بسیار لذت بخش و کم اشباع بوده و همین امر باعث شده تا پخت این شیرینی در خانه ها بسیار محبوب شود. با اجرای این روش ساده و عملی می توانید بهترین دستور پخت شیرینی کشمشی در توستر را در دست داشته باشید.



روش ساخت شیرینی کشمشی با توستر

برای ساخت شیرینی کشمشی با توستر ابتدا لازم است تعدادی مواد اولیه را آماده کنید. این مواد شامل کشمش، تخم مرغ، آرد، شکر، روغن، و پودر شیرینی هستند. در ابتدا نیاز است که کشمش را در آب بریزید و به مدت حدود 5 تا 10 دقیقه نرم کنید.

سپس در یک ظرف، تخم مرغ و شکر را با هم مخلوط کنید تا ترکیبی کاملاً یکدست بدست آید. سپس آرد را به این ترکیب اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید تا ترکیب یکدست شود.

حال روغن را در توستر گرم کرده و با استفاده از اسپری، همه‌ی توستر را روغن‌کنید. در این مرحله، می‌توانید شکل شیرینی را نیز در توستر قرار دهید.

سپس به ترکیب تخم مرغ، شکر و آرد، کشمش‌های آب‌کرده و پودر شیرینی اضافه می‌کنیم. حال همه مواد را با هم مخلوط می‌کنیم تا ترکیب یکدست شود.

حال می‌توانیم این ترکیب را در قالب شیرینی‌ها درون توستر بریزیم. می‌توانید شیرینی‌ها را با بهره‌گیری از تزئینات برای جلب توجه و ظاهر خوب آماده کنید.

در ادامه، برای اینکه شیرینی‌ها با قوام مناسبی پخته شود، به مدت 10 تا 15 دقیقه در توستر با حرارت ملایم می‌پزیم. پس از اعمال حرارت، نیاز است که شیرینی‌ها تا حداقل 10 تا 15 دقیقه در دمای محیط سرد شوند. سپس می‌توانید شیرینی‌ها را از توستر خارج کرده و در ظرف مناسب ذخیره کنید.



چطور شیرینی کشمشی در توستر درست کنیم؟

برای درست کردن شیرینی کشمشی در توستر ابتدا باید تمام مواد را آماده کنید. شما نیاز به آرد، پودر قند، کشمش، بادام و یک قاشق چایخوری باکینگ پودر دارید. پس از اینکه مواد را آماده کردید، باید ابتدا آرد را با باکینگ پودر مخلوط کنید.

بعد از آماده کردن مخلوط آرد و باکینگ پودر، باید قند را به آن اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید. سپس کشمش را به مخلوط اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید. بعد از این کار، می توانید بادام را به مخلوط اضافه کنید و مجدداً همه را با هم مخلوط کنید.

حالا که مخلوط را آماده کردید، باید توستر را روشن کنید و آن را به دمای ۱۸۰ درجه گرمایش دهید. سپس تابه‌ای را که پنیرهای توستر بر روی آن قرار می‌گیرند، با کاغذ روغنی پوشانده و مخلوط به صورت یکنواخت بر روی تابه‌ای قرار دهید. بعد از این کار، تابه را به داخل توستر قرار دهید و زمان پخت را برای ۲۰ دقیقه تنظیم کنید.

فرآیند پخت شیرینی کشمشی در توستر به پایان رسیده است. پس از اتمام زمان پخت، با دستکش گرم بهتر است تابه را از توستر درآورید و صبر کنید تا قلیان شیرینی کشمشی به دمای اتاق تبدیل شود. حالا شیرینی کشمشی آماده سرو و خوردن است.



پنج مرحله برای پخت شیرینی کشمشی در توستر

پخت شیرینی کشمشی در توستر یک روش سریع و آسان است که می‌توانید از طریق آن در کمترین زمان ممکن به دستور خوشمزه‌ای برای خانواده و دوستان خود برسید. در این مطلب، پنج مرحله اصلی برای پخت شیرینی کشمشی در توستر را برشمرده‌ایم تا شما علاوه بر درک دستور پخت، توجه به نکات تغذیه‌ای نیز داشته باشید.

مرحله اول: ابتدا شما باید کشمش و سبوس‌های آن را با آب داغ شسته و تمیز کنید. پس از شستشو دقت کنید که آب را کاملاً از روی کشمش‌ها و سبوس‌های آن خشک کنید.

مرحله دوم: حال شما باید اندکی از مواد خشک مانند آرد، پودر قند و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و نوبت قرار دادن کشمش‌ها در توستر است. در زیر لایه بعدی، کشمش و خردل همراه سبوس خشک را با هم مخلوط کرده و در قسمت توستر قرار دهید.

مرحله سوم: سپس کشمش‌ها را با لایه دیگری از مواد خشک فوقانی که مخلوط پودر قند با روغن و دوغاب باشند، پوشش دهید. در ضمن در این مرحله باید توجه داشته باشید که کشمش‌ها را نباید با غلظتی بیش از حد پوشانده و یا توستر را پر کنید.

مرحله چهارم: حال توستر را در دمای ۳۷۵ فرانت برای حدود ۵ دقیقه پخت می‌کنیم. پس از پختن شیرینی، قرار دهید آن را حداقل ۱۰ دقیقه به خنک شدن همراه با شیر خشک بماند تا طعم شیرینی کشمشی درست به دست آید.

مرحله پنجم: پس از خنک شدن کامل شیرینی کشمشی، آن را به صورت قطعاتی برش داده و لذت ببرید. می توانید با اضافه کردن خامه و یا شکلات نیز به شیرینی کشمشی خود علاوه‌بر داشتن طعم خوشمزه، جلوه‌ای دلنشین بیشتر به آن ببخشید.