مواد لازم برای ته چین کباب تابه ای
ته چین کباب تابه ای یکی از غذاهای پرطرفدار در کشور ما است که با چندین نوع مواد غذایی تهیه میشود. برای تهیه ته چین کباب تابه ای ابتدا به مواد پایه نیاز دارید. بهتر است از جوجه، گوشت گاو یا گوساله به عنوان ماده اولیه استفاده کنید. پیاز ریز شده، سیر، فلفل دلمهای، فلفل سبز و قرنفل نیز از مواد لازم هستند.
برای افزودن طعم بهتر به ته چین کباب تابه ای میتوانید از چندین نوع ادویه و انواع سس استفاده کنید. عصاره ترشیجات، پودر فلفل، نمک، زرد چوبه، ادویه کاری و ادویه تند نیز از مواد اساسی هستند که برای تهیه ته چین کباب تابه ای به کار میروند.
همچنین برای افزایش خوشمزهتر شدن ته چین کباب تابه ای میتوانید از مواد دیگری هم استفاده کنید. مثلاً فلفل دلمهای سبز و قرمز، پیاز، سیر، فلفل یا گل سرخ نیز میتواند بهترین رفیق برای ته چین کباب تابه ای شما باشد. همچنین برای درست کردن ته چین کباب تابه ای میتوانید از موادی مثل نمک، روغن زیتون، سس سویا، سرکه، شکر، آب لیمو، برگ بو و گل کلم نیز بهره بگیرید.
طرز تهیه مرغ تابه ای برای ته چین کباب
مرغ تابه ای یکی از غذاهای دسته مرغ است که همچنین در ته چین کباب نیز مورد استفاده قرار میگیرد. این غذا با ترکیبی از چند ماده اصلی و اساسی تهیه میشود که در زیر به تفصیل توضیح داده خواهد شد.
ابتدا باید مرغ را به قطعات مناسب تقسیم کرده و سپس با روغن گرم در تابه به مدت چند دقیقه سرخ کنید. البته بهتر است قبل از سرخ کردن مرغ، آن را با چند مواد اساسی مخلوط کرده و در پیاز سرخ شده نیز تفت دهید. این مواد شامل فلفل قرمز، سیر، زنجبیل و نمک به میزان کافی میباشد.
سپس به مرغ سرخ شده، پیاز سبز و فلفل دلمه نیز اضافه کنید و به مدت چند دقیقه تفت دهید. در این مرحله میتوانید به مزه غذا با اضافه کردن ادویههایی مانند زعفران، دارچین و ترخون نیز بپردازید.
در ادامه به مرغ سرخ شده لوبیا چیتی و خیار شور ریز شده نیز اضافه کرده و به مدت چند دقیقه دیگر روی حرارت بگذارید. در نهایت میتوانید این غذا را با نان توپاچه یا برنج سرو کنید و در صورت تمایل با ترشیجات و سالاد نیز همراه کنید.
در کل مرغ تابه ای به دلیل سادگی در تهیه و تنوع طعمهای مختلف با استفاده از ادویههای گوناگون، برای غذایی سریع و خوشمزه شناخته میشود و به عنوان یک گزینه جذاب برای دوستداران غذاهای مرغ تلقی میشود.
طرز تهیه گوشت چرخ کرده تابه ای برای ته چین کباب
ته چین کباب یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که گسترش یافته و با نوعی خاص به همه نقاط ایران رسیده است. اطلاعات کافی نشان می دهد که استفاده از گوشت چرخ کرده در تهیه این غذا باعث می شود تا طعم و ظاهر آن بهبود یابد.
برای تهیه گوشت چرخ کرده، باید گوشت برنجی یا ماهی تازه را با یک چاقوی تیز خرد کرده و از هر دو طرف له کنیم. سپس گوشت چرخ کرده را در ظرف مناسبی قرار داده، به آن نمک، فلفل، پیاز خرد شده و زردچوبه اضافه کنید. همچنین می توانید گیاهان دارویی خشک شده مثل ادویه جات، زیره سبز و ریحان شیرین را به آن اضافه کنید.
بعد از مخلوط کردن تمامی مواد، گوشت را به مدت حداقل 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا اجازه دهید تمامی مواد درون گوشت نفوذ کنند. پس از گذشت زمان، گوشت را به چند بخش تقسیم کنید و با کف قوری یا کارخانه پرس آن را به شکل کوچک ترتیب دهید.
یک قابلمه مناسب را با روغن گیاهی بر روی حرارت پایین قرار دهید. سپس قطعات گوشت را به آرامی به آن اضافه کنید و آنها را تا زمانی که طلایی و طعمی خوشمزه به خود بگیرند، پخت می کنید. بهتر است در هنگام پخت گوشت، قلیان بر روی قابلمه قرار داده شود تا به غذا بویی خوشمزه و شیرین بدهد. در انتها، گوشت چرخ کرده را به تهي چين کبابی که چند دقيقه قبل آماده شده است، اضافه کنيد و آن را با غذاهای دیگری مانند نان قاشقی، چکنی و مخلفات تزئین کنید.
با اعمال این تغییرات به خوردن ته چین کباب متفاوتی نیز برای شما دست می دهد. به علاوه، صرفه جویی در وقت و پول دو مصالح اساسی بوده است.
طرز تهیه ماهی تابه ای برای ته چین کباب
تهیه ماهی تابهای برای ته چین کباب، یکی از خوشمزهترین غذاهای دریایی است که میتوان در منزل با مواد اولیه ساده آن را تهیه کرد. برای شروع، ماهی خوبی را با خود انتخاب کنید. ماهی مرکباتی، ماهی سیبزمینی، ماهی سفید و بدون عظم و ماهی کم چرب انتخاب خوبی هستند. برای تهیه، میتوان با یک فایل برشی، ماهی را به قطعات مناسب برش داد و با نمک و فلفل معطر کنید. سپس سرخ کردن یا پختن ماهی را بر روی تابهای که سطح آن با روغن تیز شده است، آغاز کنید. ماهی را روی حرارت متوسط و به اندازه زمانی که طلا و خمیری شدن گوشت ماهی برای پخت به کار میرود، پخت کنید.
هنگام پخت ماهی، همیشه به دمای آن توجه کنید. ماهی در خیلی از موارد خیلی سریع پخته میشود، بنابراین میتوانید چند بار به صورت خفیف از آن بچشید تا نرمی و طعم بهینه را برای خود بیابید. بعد از پختن ماهی، آن را در ورق کاغذی یا مخصوص پاکتهای نایلونی برای حفظ بیشتر طعم و نرمی، واکنشگر کنید. حالا دور تابه را با تمام تخمیرهای ماهی که در حین پخت به وجود میآید، تمیز کنید.
بعد از پخت ماهی، برای ته چین کباب، بهتر است از سبزیجاتی مانند پیاز، گوجه فرنگی، فلفل دلمهای و... استفاده کنید. این سبزیجات را چونچه تمام شدند، بر روی تابه به همراه روغن، نمک و فلفل سرخ کنید، تا طعم بسیار خوشمزهای به صورت کنسرو شده به غذای تهیه شده (ماهی) شما بدهد. سپس تابه داغ شده را روی میز بگذارید و ماهی پخته شده خود را هم بر روی آن بگذارید. حالا آماده سروینگ ماهی تابهای برای ته چین کباب هستید. نکته مهمی که در حین سرو کردن ماهی تابهای برای ته چین کباب بایستی به آن توجه کنید، این است که خیلی زود دستور سرو کردن را اجرا کنید. ماهی تابهای برای ته چین کباب بایستی همان دم که تازه پخته شده، سرو شود.
طرز تهیه میگو تابه ای برای ته چین کباب
برای تهیه میگو تابه ای برای ته چین کباب، ابتدا باید میگوهای تازه را به صورت سرخ شده درون تابه قرار دهیم. پیش از خوردن میگوها، باید آنها را با چوب کنده و به مدت چند دقیقه درون سس ترشی جوشانده شده قرار دهیم. در اینجا بهتر است یک تکه زنجفیل تازه رنده شده و یک حبه سیر را به سس اضافه کنیم تا عطر و طعم مناسبی به سس بدهند.
در مرحله بعد، باید ته چین را تهیه کنیم. برای این کار با استفاده از دستگاه تهیه ته چین یا به صورت دستی، باید ته چین را از آرد، تخم مرغ و آب تهیه کرده و بعد به صورت فریت کنیم. بهتر است ته چین را با استفاده از روغن سرخ شده تهیه کنیم تا در اثر نبودن روغن بر روی ته چین، آن ضایع نشود.
سپس باید میگوهای درون تابه را روی ته چین سرو کنیم و به همراه سس ترشی سرو کنیم. گرم گرفتن ته چین و میگوها، باعث می شود سس ترشی کاملا جذب شوند و غذای تهیه شده در کنار سس جالب و خاصیت دارد. اگر می خواهید این غذا را با نان سرو کنید، بهتر است نون چاباتی یا نون تازه را با آن سرو کنید. با همه ی این نکات، شما به راحتی می توانید غذای بسیار خوشمزه ای در خانه تهیه کنید که مخصوصا در مجالس یا پارتی های خانوادگی بسیار محبوب است.
طرز تهیه سبزیجات تابه ای برای ته چین کباب
برای تهیه سبزیجات تابه ای برای ته چین کباب، می توانید از یک تابه با قطر بزرگ استفاده کنید. اولین گام در تهیه سبزیجات تابه ای برای ته چین کباب، شستن و خشک کردن سبزیجات است. سبزیجات را می توانید به دو صورت خام و یا پخته در آورده و به تابه اضافه کنید.
در صورتی که سبزیجات را خام استفاده می کنید، ابتدا بهتر است سبزیجاتی را که زمان پخت کوتاهتری دارند مثل فلفل دلمه ای، پیاز و گوجه فرنگی را ریز و درشت خرد کرده و به تابه اضافه کنید. در ادامه، سبزیجاتی که زمان پخت طولانی تری دارند مثل کدو حلوایی و پتچای، به تابه اضافه کرده و با ادامه دادن حرارت، سبزیجات را بپزید تا نرم شوند.
در صورتی که سبزیجات را پخته در آورده اید، در ابتدا می توانید آن ها را با هم مخلوط کنید و در تابه بریزید. سپس با اضافه کردن روغن و به مدت چند دقیقه سرخ کنید تا سبزیجات تابه ای شما آماده شود.
در همه ی روش ها، بهتر است قبل از سرخ کردن سبزیجات، به آن ها نمک و فلفل اضافه کرده و سپس سرخ کنید تا طعم و مزه ای خوبی به سبزیجات داده شود. با عضویت بر روی کانال آشپزی بیتا، فراوانی سایر دستورالعمل های آشپزی را دریافت خواهید کرد.