مواد لازم برای دستور پخت ته چین مرغ مجلسی
ته چین مرغ مجلسی یکی از محبوبترین دستورات غذایی در ایران است که در حال حاضر در بسیاری از رستورانها و کافهها سرو میشود. این دستور غذایی با استفاده از موادی مانند مرغ، روغن، سبزیجات و نودل چینی تهیه میشود.
برای تهیه این دستور، ابتدا باید مرغ را به شکل ریز خرد کرد و در روغن تفت داد. پس از آماده شدن مرغ، به آن سبزیجاتی مانند پیاز، فلفل دلمهای، هویج و گل کلم اضافه میشود و به مدت کمی آنها را تفت دادهایم. سپس نودل چینی که قبلاً آبکشی شده و خشک شده است به مخلوط مرغ و سبزیجات اضافه میشود و به مدت کمی دیگر تفت داده میشود.
در این روش، برای تهیه سس ته چین، از انواع مختلفی از سسها استفاده میشود که معمولاً شامل سس هویج، سس چینی، سس ماست، سس کچاپ و سس سویا میشود. برای اضافه کردن سس و طعم دهی به این دستور غذایی، باید یکی از سسها را به مخلوط نودل و مرغ اضافه کرد و همه را تفت داد تا عطر و طعمهای درستی به دست آید.
در انتها، میتوان به موادی مانند نمک، فلفل، سیر و اسفناج نیز به عنوان چاشنیهای تزئینی اضافه کرد تا ظاهر این دستور غذایی را جذابتر کند. با استفاده از این مواد، ته چین مرغ مجلسی شما آماده سرو شدن با دیدنیترین حالتها و طعمهای متنوعی خواهد بود.
طریقه تهیه سس چینی برای ته چین مرغ مجلسی
ته چین مرغ مجلسی یکی از پرطرفدارترین غذاهای چینی است که در خانه های ایرانی نیز با استفاده از مرغ، سبزیجات و ته چین تهیه میشود. اما یکی از مهمترین عناصر این غذا سس چینی است که سبب میشود طعم بسیار خوب و عالیی به این غذا ببخشد. در ادامه توضیح میدهیم که چگونه سس چینی را برای ته چین مرغ مجلسی در خانه تهیه کنیم.
ابتدا برای تهیه سس چینی مورد نیاز ما عبارتند از: شیره هلو، سس خردل، سس چیلی، سس سویا، سیر خرد شده، ادویه چینی، نمک و فلفل سفید.
برای شروع تهیه سس، ابتدا 2 قاشق سوپخوری سس سویا، 2 قاشق سوپخوری سس خردل، 2 قاشق سوپخوری شیره هلو و 1 قاشق سوپخوری سس چیلی را با هم مخلوط کنید. سپس به آن 1 قاشق سوپخوری سیر خرد شده، 2 قاشق سوپخوری ادویه چینی و 1/2 قاشق چایخوری نمک و فلفل سفید هم اضافه کنید.
حالا تمامی مواد را با هم به خوبی مخلوط کنید تا سس به خوبی شکل بگیرد. سس چینی آماده تهیه ته چین مرغ مجلسی شماست. همچنین، میتوانید به سلیقه خود 1-2 قطره اسانس سویا به سس اضافه کرده و طعم آن را برای خود بهبود ببخشید. سس چینی آماده به خورد کردن است و میتوانید از آن به عنوان تنظیم کننده طعم برای دیگر غذاهای خود نیز استفاده کنید.
طرز تهیه مرغ برای ته چین مرغ مجلسی
تهی چینی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در فرهنگ غذایی ایران است. این غذا با استفاده از انواع مختلفی از مواد خام مانند مرغ، گوشت قرمز، ماهی و سبزیجات تهیه میشود. در این مطلب، روش تهی چینی با مرغ به شما آموزش داده خواهد شد.
برای تهی چینی با مرغ، در ابتدا باید یک عدد مرغ را خرد کنید و با آب و نمک به مدت ۲۰ دقیقه داخل قابلمه بپزید. پس از آن، مرغ را از آب بیرون بیاورید و آب آن را داخل یک لیوان جدا کنید.
سپس، ۲۰۰ گرم برنج را با ۳ لیوان آب به همراه دو قاشق غذاخوری روغن نباتی داخل قابلمه قرار داده و روی حرارت کم به مدت ۲۰ دقیقه بپزید. پس از پختن برنج، آن را داخل ماهیتابهای با شعله حرارتی خیلی کم برای مدت ۱۵ دقیقه دیگر بگذارید.
سپس، دو عدد پیاز را خرد کرده و با دو قاشق غذاخوری روغن نباتی داخل ماهیتابه به شعله متوسط سرخ کنید و پیاز را تا رنگ طلایی شود سرخ کنید. پس از اتمام این مرحله، به پیاز ۵۰۰ گرم گوجه فرنگی را اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه دیگر با شعله حرارتی متوسط قلقلک دهید.
حالا، ۲۵۰ گرم مرغ را با کمی روغن نباتی و نمک و فلفل به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید. پس از اتمام این مرحله، مرغ و سس گوجه فرنگی را به برنج اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. سپس، ته چینی را با آویشن، سیر خرد شده و روغن کمی دیگر تزیین کرده و آماده سرو شدن است.
اگر میخواهید مرغ تهی چینی شما واقعا بهترین شکل ممکن را داشته باشد، میتوانید از چند ترفند ساده استفاده کنید. اولین ترفند این است که برای پختن مرغ، از یک خوشه بزرگ آویشن استفاده کنید. آویشن به مرغ عطر و طعم فوق العادهای میبخشد که میتواند به رغبت شما و مهمانان شما برای خوردن این غذا کمک کند. همچنین، برای تزیین این غذا میتوانید از برگ بنفشه استفاده کنید که باعث میشود غذای شما بهترین شکل ممکن را داشته باشد.
راه تهیه سبزیجات برای ته چین مرغ مجلسی
ته چین مرغ یکی از پر مصرف ترین غذاهای مجلسی در کشور ماست که در تمامی رستوران ها و حتی در خانه ها نیز به عنوان یک غذای عالی سرو می شود. برای تهیه این غذا باید از درست کردن یک مخلوط از شیرینی ها، آرد، پودر سرخ کرده، بخارپز شده، مرغ خرد شده و سبزیجات استفاده کرد.
اگر برای روزی خاصی در مجلسی، قصد دارید ته چین مرغ را برای میهمانان خود تهیه کنید، باید در تهیه سبزیجات آن نیز بسیار دقت کنید. با توجه به اینکه سبزیجات طعم و بوی خاص خود را به این غذا می دهند، باید از بهترین و سالم ترین مواد استفاده کرد.
برای تهیه سبزیجات مورد نیاز برای ته چین مرغ، می توانید از سبزیجات تازه و شاداب مانند پیاز، سیر، فلفل دلمه ای، کدو حلوایی و هویج استفاده کنید. قبل از استفاده، باید سبزیجات را با آبکشی کردن و شستشو دادن، از وجود کلک ها و آلودگی های احتمالی خود را پاک کنید.
درنهایت، پس از شستشوی سبزیجات، آن ها را به صورت خرد شده در دست مهارت آورده و آماده تهیه ته چین مرغ خود کنید. با دقت و توجه به جزئیات در تهیه سبزیجات، ته چین مرغ شما با طعمی فوق العاده و خوشمزه آماده خوردن می شود.
روش تهیه نودل برای ته چین مرغ مجلسی
ته چین مرغ یکی از پرطرفدارترین غذاها در رستورانها و خانههای ایرانی است که بسیاری از افراد علاقهمند به تهیه آن در خانه هستند. اما برای تهیه این غذا نیاز به نودل دارید که اگر درست تهیه نشود، اصلاح طعم و بافت ته چین مرغ را تحت تاثیر قرار میدهد. در اینجا روش تهیه نودل برای ته چین مرغ را به شما آموزش خواهیم داد.
ابتدا باید نودل را به آب بریزید و آن را در حداقل 10 دقیقه آبکشی کنید. سپس آب را از آن رویه بکشید و نودل را به دیگ داغی که در آن گوشت مرغ و سبزیجات را پختهاید اضافه کنید.
سپس، در حدود 1 تا 2 دقیقه این نودل را در دیگ باقی مانده جابجا کنید تا همگی به طور یکنواخت داغ شوند. سپس نودل را از روی حرارت بردارید و آن را در ماهیتابه با ته چین مرغ مهیا کنید.
در مرحله بعدی، نیاز به فلفل، سیر و روغن سویا است. بهتر است که فلفل و سیر را قبل از شروع تهیه نودل برای ته چین مرغ خورد کنید تا طعم بهتری بگیرید. بعد از خوردن فلفل و سیر، میتوانید روغن سویا را به ماهیتابه اضافه کنید و نودل و ته چین مرغ را به آن اضافه کنید.
سپس، تمام مواد را با هم مخلوط کنید تا نودل با فلفل، سیر و روغن سویا پوشیده شود. سپس، ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا تمام مواد به خوبی حرارت بگیرند و نودل کاملاً آماده شود.
در نهایت، نودل را روی بشقاب سرو کنید و روی آن ته چین مرغ را قرار دهید. غذای خود را با نمک، فلفل و برگ پیاز تزیین کنید و لذت ببرید.با اجرا کردن این مراحل، میتوانید به راحتی نودلی با مزه، غلیظ و جدیدترین تجربه مرغ ته چین را تجربه کنید.
روش تهیه تخم مرغ برای ته چین مرغ مجلسی
تخم مرغ یکی از مؤلفههای مهم ته چین مرغ مجلسی است. روش تهیه تخم مرغ برای این غذا بسیار ساده است.
اولین مرحله در تهیه تخم مرغ برای ته چین مرغ مجلسی، قرار دادن تخم مرغ در آب جوش است. برای این کار، آب یک قابلمه را به صورت شدید جوشانید، سپس تخم مرغ را به داخل آن بریزید. بهتر است تخم مرغ را با یک قاشق چندبار بزنید تا قسمت سفت آن شکسته شود و در آب نریزد.
سپس آن را حدود ۱۰ دقیقه در آب جوش حرارت بدهید و سپس آن را از روی حرارت بردارید. با استفاده از یک توری پرس، آن را از آب خارج کرده و به خوبی خشک کنید.
در نهایت، تخم مرغ را با چند قطعه تکه ته چین مرغ مجلسی همراه کنید. در این حالت، طعم خاصی به تخم مرغ اضافه میشود و میتواند ته چین مرغ مجلسی را بهتر از قبل عرضه کند.
بنابراین، تهیه تخم مرغ برای ته چین مرغ مجلسی بسیار آسان است و همگی میتوانند از این روش استفاده کنند.