دستور پخت بریانی پلو هندی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

دستور پخت بریانی پلو هندی

بریانی پلو یکی از غذاهای محبوب هندی است که با استفاده از انواع مختلف از موادغذایی مانند گوشت یا مرغ یا سبزیجات و برنج طبخ می‌شود. این غذا بیشتر در مناطق شمال هند مورد استفاده قرار می‌گیرد. در ادامه به قدم‌های آماده کردن بریانی پلو هندی می‌پردازیم.

مواد لازم:

یک لیوان برنج، نیم کیلو گوشت یا مرغ، دو عدد پیاز، دو عدد گوجه فرنگی، سه قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده، سه قاشق غذاخوری روغن، چند حبه مغزهای زرد، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه.

طرز تهیه:

۱- ابتدا پیازها را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شوند.

۲- گوشت یا مرغ را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگش تغییر کند.

۳- گوجه‌فرنگی‌ها را به غلتان گذاشته و پس از زدودن پوست آن‌ها را خرد کنید.

۴- پس از پخت اندکی گوشت، گوجه‌فرنگی را به آن اضافه کنید و تفت بدهید.

۵- پس از اینکه گوشت یا مرغ خوب پخته شد، آب گرفته و زردچوبه، فلفل سیاه، مغز زرد و نمک را به آن اضافه کنید.

۶- برنج را در آب جوش دهید تا نیمه پخته شود و آب آن را خالی کرده و برنج را به مواد پخته شده اضافه کنید.

۷- پخت بریانی را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون قابلمه با حرارت ملایم از روی حرارت گاز گذاشته و گشنیز را هم بعد از پخت سریع در بالای آن بریزید.

در نتیجه با تهیه این غذای خوشمزه، شما می‌توانید از طعم منحصربه‌فرد بریانی پلو هندی لذت ببرید و به دوستان و خانواده‌تان سرو کنید.



آموزش دستور پخت بریانی پلو هندی

بریانی پلو هندی یکی از غذاهای اصیل هندوستان است که از وسایلی مانند برنج، گوشت، مرغ، ماهی و سبزیجات تهیه می‌شود. این غذا در این کشور به عنوان یک غذای محبوب برای وعده‌های ناهار و شام محسوب می‌شود.

برای پخت بریانی پلو هندی، اولین مرحله آماده کردن مواد است. برنج شسته و در آبی که نمک داشته، حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه جوش بگیرد. سپس در یک تابه یا قابلمه بزرگ گوشت یا مرغ خرد شده را در کمی روغن سرخ کنید. پیاز نیز رنده شده و به گوشت اضافه می‌شود تا مزه مناسبی به غذا ببخشد. به همین ترتیب می‌توانید سبزیجاتی همچون مقداری تخم مرغ سرشار از پروتئین و ترکیبات ویتامینی را افزوده و سپس تمامی مواد روی روغن به مدت ۵ دقیقه در حرارت پایین پخته شوند.

در مرحله پایانی، برنج شسته شده به مواد پخته شده در تابه اضافه می‌شود. غذا با تخم مرغ ترب است، سپس مواد روی برنج به طور مساوی توزیع می‌شوند. در ادامه، برنج در مدت ۴۵ روز به طور کامل پخته شده و این غذا حاضر است. بریانی پلو هندی به همراه سس پوست انگور، نون نان و سالاد سرو می‌شود. با دنبال کردن دستور پخت بریانی پلو هندی، می‌توانید در خانه این غذا را بپزید و از آن بهره‌مند شوید.



مرحله به مرحله دستور پخت بریانی پلو

بریانی پلو یکی از انواع پلوهای پرطرفدار و لذیذ می‌باشد. مواد اولیه برای این پلو شامل برنج، گوشت قرمز، پیاز، سیر و ادویه‌جات است. در ادامه برای راهنمایی در پخت این پلو، مراحل دستور پخت بریانی پلو را به شما توضیح خواهیم داد.

قبل از هر چیز باید برنج را به شکل مناسب برای پخت آماده کنید. برای این منظور، باید برنج را با آب سرد شسته و سپس آن را در آب شیرین برای حداقل ۱ ساعت قرار دهید. سپس برنج را در یک قابلمه بزرگ با آب جوش سالاد سازی و نمک پزیده و در حدود ۶۰ درجه سانتی‌گراد نیم ساعت پخت دهید. پس از مدت زمان پخت، برنج را در صفحه کف کمی روغن‌زده قرار دهید.

سپس باید به تهیه حلقه‌های پیاز پرداخت. برای این کار پیاز را خلال مانند به صورت حلقه برید. سپس آن را با روغن در دیگی نیم‌پرکوچک که باید سرخ شده باشد، تفت دهید. پس از سرخ شدن پیاز، حلقه‌های سیر را هم همراه با نصفی از گوشت قرمز در آن باقی مانده تفت دهید.

نوبت به کباب و گوشت مرغ می‌رسد. بهتر است که از قبل گوشت قرمز و مرغ را دوسه ساعت در یخچال به مدت دوسه ساعت مهیا کنید. سپس آنها را به قسمت‌های کوچک تقسیم کرده و هر قسمت را به صورت جداگانه بر روی یک نان لبنانی کوچک قرار دهید، در صورت تمایل می‌توانید روی گوشت مرغ ترکیب ادویه‌ای مناسبی را هم بریزید. پس از آماده کردن گوشت ها، این نان‌های لبنانی را روی نواره‌ای از کاغذ روغنی بر روی نشیمنی قرار دهید و آنها را به مدت ۱۵ دقیقه در کباب‌پز یا روغن داغ بپزید.

سرانجام باید همه مواد را به همراه ادویه‌ها در قابلمه بزرگی با هم ترکیب کنید. برای این کار، باید ابتدا حدود ۱۳۰ گرم پیاز سرخ شده، ۵۰ گرم نخود فرنگی پخته شده، ۱۵۰ گرم مرغ و ۲۰۰ گرم گوشت قرمز را در قابلمه بزرگی با هم آمیزش دهید. سپس به آن خلال شده‌های سیر، نمک، زردچوبه، فلفل، ادویه‌های بریانی و ۲ قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید. این ترکیب را به مدت ۲۵ تا ۲۷ دقیقه روی حرارت ملایم گرم کنید. پس از آن باید آنها را با برنج به ترتیب در قابلمه قرار داده و به جا گذاشته و عملیات زیر را برای پخت بریانی پلو به پایان رساند: قطعات ۱۰۰ گرمی نرگسی چایی را روی پلو قرار دهید و روی پلو سفت کنید. سپس قابلمه را با پوششی چند لایه از پارچه یا کاغذ روغنی محکم بپوشانید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درون فر با دمای ۱۶۰ درجه قرار دهید تا بریانی پلو کاملاً شده و عطر و طعم خوبی به خود بگیرند. با این ترکیب، بریانی پلوی لذیذ خود را به راحتی تهیه کنید.



طرز تهیه بریانی پلو هندی سنتی

پلو بریانی مشهور به یکی از غذاهای کلاسیک هند است که جزء غذاهای پرطرفدار و شاید هم پرافتخار هندوستان به شمار می‌آید. این غذای روزمره اغلب در جشن‌ها و مراسم مهم مانند ازدواج های هندی سرو می‌شود و همیشه مورد توجه بسیاری از گردشگران هند قرار دارد.

برای تهیه این غذا نیاز است در ابتدا برنج را برای ۳۰ دقیقه در آب خیس کرده و سپس آن را آبکشی کنید. در مرحله بعدی، در یک قابلمه مرغ را با روغن تفت داده و بعد از رنگگرایی آن را از قابلمه خارج کنید.

سپس با استفاده از یک قابلمه دیگر، پیازها را به صورت خرد شده تفت میدهیم و سپس به آن گوشت چرخ کرده اضافه میکنیم تا خوب برشور شود. سپس ماست ، ژعفرون، فلفل، سیر، شادیانه، زیره و تمام ادویه‌های لازم را به قابلمه اضافه کنید و آن را با یک پاکت آب مخلوط کرده و روی حرارت عالی قرار دهید.

بعد از ۱۵ دقیقه، افزودن برنج با روغن مخصوص به این غذا و همچنین یک پاکت ضخیم آب لیمو به قابلمه و همگام با آنکه کمی کنده شده را با گوشت و پیاز مخلوط کنید. سپس تمام بریانی را به یک قابلمه چدنی منتقل کرده و روی آن یک پوشش مخصوص این غذا و در نهایت پنیر رنده شده را بر روی آن پخش کنید.

سپس قابلمه را با کمی روغن گیاهی برای ۱۰ دقیقه درون فر قرار داده و به مدت ۳۰ دقیقه خاموش کنید. پارچه قابلمه را باز نکنید تا بوی بریانی بیرون نیاید. بعد از گذشت ۳۰ دقیقه، بریانی آماده خوردن است. یک قاشق بریانی را روی بشقاب خود قرار دهید و با غذاهای دیگر همراه کنید.



مواد لازم برای پخت بریانی پلو هندی

بریانی پلو یکی از غذاهای محبوب مردم هند است که در ایران نیز طرفداران زیادی دارد. در این غذا مهمترین مواد استفاده شده برنج مزه ترکی ، گوجه فرنگی ، پیاز ، گوشت ، مرغ ، ماهی و/یا سبزیجات هستند. در ادامه توضیحات کامل در مورد هر یک از مواد استفاده شده در بریانی پلو آمده است:

۱-برنج: در پخت بریانی پلو از برنج معمولی استفاده نمی‌شود؛ برنج مزه ترکی بافت بسیار خوبی دارد و در این غذا مورد استفاده قرار می‌گیرد.

۲-گوجه فرنگی: گوجه فرنگی یکی از ترکیبات مهم برای طعم دهی به بریانی پلو است. برای تهیه این غذا بهتر است از گوجه فرنگی‌های تازه استفاده کنید.

۳-پیاز: پیاز مفید برای طعم دهی به این غذا است. پیاز را باید به صورت نرم کرده و در هنگام پخت مورد استفاده قرار داد.

۴-گوشت: در بعضی از نوع بریانی پلو از گوشت استفاده می‌شود. برای این منظور می توانید از گوشت چرخ کرده، گوشت قرمز یا ۳ قسمت گوشت به ۳ قسمت گوشت مرغ استفاده کنید.

۵-مرغ: با توجه به پروتئین بالای مرغ، استفاده از آن در بریانی پلو به مصرف کننده این غذا کمک می کند تا برای مدت بیشتری سیری بیشتری پیدا کند.

۶-سبزیجات: برای متنوع کردن این غذا، می توانید از سبزیجات مختلفی مانند نعناع خشک، رازیانه، کرفس و... استفاده کنید.

اگر قصد دارید بریانی پلو خوشمزه و شاداب خود را تهیه کنید، حتما باید از مواد خوب و تازه استفاده کنید و به مصرف صحیح آن‌ها هم توجه کنید.



نحوه ترکیب ادویه‌ها در بریانی پلو هندی

بریانی پلو یکی از پرطرفدارترین غذاهای هندی است و به صورت سنتی با یک ترکیب ادویه‌های خاص تهیه می‌شود. در این غذا ، ادویه‌های مختلفی از جمله دارچین، هل، زردچوبه، فلفل سیاه، میخک، کاری، دانه‌های کالیجی، کروم، فلفلی استفاده می‌شود که باعث می‌شود بریانی پلو بوی و طعم خاص و دلچسبی داشته باشد.

برای تهیه بریانی پلو اعتبار دارد که ابتدا ادویه‌های مختلف را درون روغن یا کره سرخ کرده و سپس برنج را با این ادویه‌ها که بعضی آنها به صورت پودر استفاده می‌شوند، ترکیب کرد. در ادامه، می‌توان نخود فرنگی و پیاز را نیز با این ترکیب خاص برنج مخلوط کرد و غذای پرطرفداری از نوع بریانی پلو تهیه کرد.

همچنین، بسته به ذائقه شخص، می‌توان ادویه‌های دیگری مانند فلفل قرمز، زیره سبز، دارچین تنگ، هویج و ادویه‌های ترش و شیرین به طعم مخصوص خود اضافه کرد. در هر صورت، ترکیب ادویه‌های مختلف در تهیه بریانی پلو بسیار مهم است و عدم رعایت ترکیب صحیح ادویه‌ها باعث کاهش کیفیت غذا می‌شود.



روش درست کردن پلو برای بریانی پلو هندی

بریانی پلو، یکی از پرطرفدارترین پلوهای هندی است. این پلو، شامل یک ترکیب عالی از ادویه‌ها، گوشت و مرغ است و با روش خاصی تهیه می‌شود. در این مقاله، به شما نحوه درست کردن پلویی که می‌تواند تجربه لذت بخشی برای شما و خانواده‌تان باشد، آموزش داده می‌شود.

ابتدا، باید برای درست کردن بریانی پلو، برنج را شسته و در آبی که نمک به آن اضافه شده است، نیم ساعت خیس بگذارید. بعد، برنج را ابکش کرده و کنار گذاشته تا خشک شود.

در مرحله بعد، باید یک قابلمه را با روغن داغ کرده و پیاز، زنجبیل و سیر را تفت دهید تا طلایی شوند. سپس گوشت را به این مواد اضافه کنید و آن را برای چند دقیقه تفت دهید تا رنگ غلیظی به خود بگیرد.

حال، حوالی قابلمه را با یک لایه از برنج پر کنید و سپس مرغ و گوشت را به برنج اضافه کنید. روی گوشت و مرغ، لایه دیگری از برنج را قرار دهید و ادویه‌های لازم برای تهیه بریانی پلو، مانند هل، دارچین، فلفل، زعفران و میخک را به آن اضافه کنید. سپس، یک لیوان آب به غذا اضافه کنید و قابلمه را با درپوش ببندید.

در این مرحله، با حرارت بیشتری، فرآیند پخت ادامه پیدا می‌کند. هنگامی که بوی بریانی از قابلمه بلند شد، نشان می‌دهد که غذای شما آماده است. اگر می‌خواهید ظاهر بریانی پلو خود را زیباتر کنید، می‌توانید برای چند دقیقه، بر روی آن یک صفحه نان را قرار دهید تا بریانی پلو تقسیم شود.

بهترین همراه برای بریانی پلو، ریتا است. در ظاهر، ریتا شبیه یک دسر نظامی است ولی در واقع، یک نوع غذای هندی است که معمولاً با گیاهان، مانند نعناع، کاکوتی و یونجه تهیه می‌شود. با پلو خود، ریتا را نیز سرو کنید.

برای تهیه بریانی پلو، نیاز به حوصله و تمرکز دارید. این غذا از خوابیده شدن می‌خواهد و باید دقت کنید که به آن توجه کافی را داشته باشید تا از بیم‌هایی، مانند آب ریختن بیش از حد و یا سوختن، مصون باشید. بریانی پلو، یکی از باورنکردنی‌ترین غذاهای هندی است که برای پذیرایی از مهمانان، خانواده و دوستان شما می‌تواند بسیار مناسب باشد.