دستور طرز تهیه کرم کارامل آماده فرمند

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

دستور طرز تهیه کرم کارامل آماده فرمند

تهیه کرم کارامل آماده فرمند یکی از خوشمزه ترین دسر هایی است که می توانید در منزل تهیه کنید. این دسر ابتدا در سال های بسیار قبل در فرانسه به وجود آمد و از آن به بعد در سراسر جهان محبوب شده است.

برای تهیه کرم کارامل آماده فرمند نیاز دارید تا ابتدا کرم شیر، شکر و وانیل را در قابلمه ای در حرارت کم به صورت رقیق رقیق بهم بزنید. بهتر است از وانیل خالص بجای عصاره وانیلی استفاده کنید.

در مرحله بعدی نیز باید تخم مرغ ها را به خوبی در قابلمه رقیق کرده و آنها را به مخلوط شیر، شکر و وانیل اضافه کنید و همه را باهم مخلوط کنید. بعد از این کار شما باید این مخلوط را در یک قالب آماده کرده و آن را برای حدود یک ساعت درون فر در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذارید.

حالا مخلوط کرم کارامل آماده فرمند شما درست شد. شما می توانید آن را به همین شکل سرو کنید یا با روش های دیگر نیز سرو کنید، مانند سرو با کارامل تزیینی و یا با موز و کیک خرد شده. از تخم مرغ های با کیفیت و شیر خام معدنی و با کیفیت استفاده کنید تا کرم کارامل آماده فرمند شما بیشترین عطر و طعم را داشته باشد.



دستور تهیه کرم کارامل آماده فرمند

برای تهیه کرم کارامل آماده فرند ابتدا باید از مرغوب‌ترین مواد اولیه استفاده کنید. در این دستور از شیر، تخم مرغ، شکر و وانیل استفاده می‌شود. شیر باید به آرامی روی حرارت قرار داده شود تا جوشیابی را حفظ کند و امکانی برای دگرگون شدن به کرم وجود نداشته باشد.

بعد از این که شیر به جوش آمد، باید از حرارت برداشته شود و وانیل روی آن اضافه کنید. پس از آن، تخم‌های مرغ را با شکر و یک قاشق غذاخوری آب در وعاء جداگانه خوب ترکیب کرده و به آرامی به شیر اضافه کنید.

سپس شعله حرارت را بالا برده و با استفاده از یک قاشق چوبی یا سیلیکونی به آرامی از سوسو زدن جلوگیری کنید. به مرور زمان، مخلوطی از سفت گردیدن بشقاب، برداشتن ماست از روی شعله حرارت و تغییر شکل با دور کردن قاشق به وجود می‌آید.

بعد از 5 تا 10 دقیقه، شاید هنوز کرم کاملا تهیه نشده باشد، اما هنگامی که به ضخامت مورد نظر رسید، باید کاسه‌ها را از روی حرارت برداشته و در یخچال یا در حالت آب‌گرم جوشی قرار دهید تا سریع‌تر سرد شوند.

بعد از دور اول از یخچال، می‌توانید کرم را به یک بشقاب تزئین شده با کارامل و آجیل معطر کنید. اما قبل از این کار، باید از روی سطح کرم روغن‌دهی کنید تا با یک کارملی سفت‌تر ارایش دهید. سپس شیرینی با حجم بالاتر به سادگی روی کرم قرار داده شده و با کارامل و آجیل تزئین می‌شود.



مواد لازم برای کرم کارامل آماده فرمند

کرم کارامل یکی از شیرینی های محبوبی است که بسیاری از افراد به آن علاقه دارند. برای تهیه این کرم دو نوع ماده لازم داریم: مواد لازم برای تهیه کارامل و مواد لازم برای تهیه کرم.

مواد لازم برای تهیه کارامل شامل شکر و آب می باشند. برای تهیه کارامل ابتدا شکر را در تابه یا قابلمه ای گذاشته و روی حرارت قرار می دهیم. سپس به آرامی آب را به شکر اضافه می کنیم و به مدت حدود 15-20 دقیقه روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا شکر آب را جذب کرده و کارامل شود.

مواد لازم برای تهیه کرم شامل شیر، تخم مرغ، شکر، وانیل و کره می باشد. برای تهیه کرم ابتدا تخم مرغ را با شکر درون مخلوط کن یا میکسر بزنید تا یکدست شود. سپس شیر را به آرامی به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کرده و به خوبی هم بزنید. سپس کره را نیز به مخلوط اضافه کرده و به آرامی آن را به مدت حدود 10 دقیقه روی حرارت متوسط میزان گرمتر کرده تا کرم ضخیم شود. در این مرحله می توان به کرم وانیل نیز اضافه کرد که به آن عطر و طعم خوب بخشیده و طبق سلیقه می توان از آن استفاده نمود.

در انتها که هر دو ماده یعنی کارامل و کرم آماده شدند می توان از آنها برای تهیه دسرهای خوشمزه و شیرین، کیک ها و شیرینی ها استفاده کرد. کرم کارامل یکی از خوشمزه ترین کرم هایی است که به راحتی قابل تهیه است و می توان به آن اضافه کرد و از آن استفاده کرد تا طبقه سطح دسرها، کرم پر شیرینی و اعتیاد آوری را به آنها بخشید.



مراحل تهیه کرم کارامل آماده فرمند

برای تهیه کرم کارامل آماده فرمند ابتدا باید یک قابلمه را روی حرارت متوسط گذاشته و تکه هایی از شکر را به آن اضافه کنیم و با استفاده از قاشق چرخان آن ها را تا زمانی که کاملا آبکشی شده و به رنگ قهوه ای تبدیل شده اند، قاطی کنیم.

سپس باید یک لیوان آب جوش را به آرامی و با مراعات احتیاط به قابلمه اضافه کنیم و توجه داشته باشیم که باید تمام شکر حل شده باشد. پس از حل شدن شکر، ورقه های خامه را به قابلمه اضافه کرده و با هم مخلوط کنیم. در این مرحله، حرارت را کمی بالا آورده و به مدت چند دقیقه همه مواد را با هم ادغام کنیم.

در مرحله بعد، با استفاده از یک میکسر آن را به مدت چند دقیقه هم مخلوط کنیم تا تمامی جوشانده شده و تبدیل به یک کرم کاملا یکنوا باشد. بعد از اتمام مراحل، کرم کارامل آماده فرمند را به یک جای مناسب ریخته و اجازه بدهید که خنک شود. پس از خنک شدن، می توانیم از آن به عنوان تزیین کیک، مافین، دسر و یا هر دل آموزش دلخواه دیگر استفاده کنیم.



راهنمایی های لازم برای تهیه کرم کارامل آماده فرمند

تهیه کرم کارامل آسان و با لذت زیادی همراه است، برای شروع آن با گرفتن مواد اولیه آغاز کنید، به طور کلی مواد اولیه شامل یک لیوان قند، یک چهارم لیوان آب، یک لیوان شیر، بیست و پنج گرم کره، دو قطعه ماده نرم کردن کارامل و نصف قاشق چایخوری وانیل است.

ابتدا در قابلمه‌ای مناسب قند و آب را تا زمانی که قند کاملا ذوب شود بجوشانید. سپس به آن شیر و کره را اضافه کنید و مواد را باهم مخلوط کنید. در این مرحله آنقدر مخلوط کنید که کره به طور کامل مذاب شود. برای ماده نرم کردن کارامل، آن‌ها را به صورتی تهیه کنید که بین دستانتان بوده و حرکت دهید تا دست‌های شما هم‌گرایی داشته باشد. بعد از آماده شدن ماده‌های نرم کننده، آن‌ها را به مواد دیگر اضافه کنید و هم‌زمان همه مواد را مخلوط کنید تا به شکلی یکنواخت تبدیل شوند.

حال مواد را در قابلمه به مدت حدوداً نیم ساعت به روغنولی بگذارید. شاید بخاطر ضخامت محتویات کرم کارامل، موادی که در قابلمه گذاشتید اولین بار تصفیه خود را به شکل فو‌م بدهند؛ اما اگر بیشتر صبر کنید، با فضای شفاف و شفاف‌تری روبرو خواهید شد.

هنگامی که کرم کارامل آماده شد، آن را به بطری انتقال دهید و در یخچال بگذارید تا خنک شود. سپس از آن برای سرو کردن به عنوان یک مزه دلچسب و خوشمزه استفاده کنید. با تهیه کرم کارامل در منزل، لذت خود را از حالتی فوق‌العاده این شیرینی بالا برده و با دوستان و خانواده لذت ببرید.



نکات مهم در تهیه کرم کارامل آماده فرمند

تهیه کرم کارامل آسان است اما برای رسیدن به طعم و بافتی که به دلخواه شماست، باید نکاتی را در نظر داشت. از جمله نکات مهم در تهیه کرم کارامل، قرار دادن شکر و آب به نسبت معین است. برای ساخت کرم کارامل، معمولاً از نسبت 1:1 به دست آمده از شکر و آب استفاده می شود. اما اگر می خواهید کرم کارامل شما پر رنگ و چسبنده باشد، نسبت آب باید کمتر و نسبت شکر بیشتر باشد.

با توجه به اینکه در نوشیدنی ها و دسر های بسیاری از کرم کارامل استفاده می شود، باید مراقب شد که شکر به دیواره های قابل توجهی بچسبد. بنابراین، بهتر است از قابلمه های پهن و با وسعت بالا برای تهیه کرم کارامل استفاده کنید.

در هنگام تهیه کرم کارامل باید به دقت روی شعله کار می کنید. شما باید آتش را روی حرارت متوسط قرار دهید و از آنجایی که شکر به سرعت ذوب می شود، نیازی به تلاش زیادی برای مخلوط کردن نیست. اگر شکر را به طور مستمر هم بزنید، این باعث می شود که شکر بد رنگ و بدبو شود.

در نهایت، باید به خاطر داشت که کرم کارامل بسیار چسبنده و گران است. بنابراین، شما باید از ظروف با وسعت و بسته شونده برای نگهداری کرم کارامل استفاده کنید. همچنین، بهتر است که از کاربردهای مختلف کرم کارامل، مانند تزیین کیک ها، نوشیدنی ها، دسر ها و غیره استفاده کنید.



روش های مختلف تهیه کرم کارامل آماده فرمند

تهیه کرم کارامل یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و محبوب است که چه در خانه های عادی و چه در رستوران ها مورد استفاده قرار می گیرد. این شیرینی نرم و خوشطعم در فضای عمومی و به ویژه در جشن ها و مهمانی ها مورد استقبال قرار می گیرد.

یکی از روش های تهیه کرم کارامل، در بخار پختن شیر و شکر با یکدیگر است. برای این منظور، به صورت مستقیم شیر و شکر در قوری به همراه یک قطره وانیل ریخته شده و در حالت غلیظ آشپزی می کنیم. وقتی مواد اصلی کرم آماده شد، آنها را با اضافه کردن مقداری کره، یکدست می کنیم. بعد از مخلوط کردن، در روش دستی به صورت دستی و یا در روش مکانیکی به یکدیگر افزوده و مخلوط می کنیم تا به یک کرم نرم و ضخیم تبدیل شود.

در روش دیگر، ابتدا باید کارامل را در قابلمه تهیه کنیم. برای این منظور، یک قاشق پر شکر روی حرارت قرار می دهیم و پس از چند دقیقه شکلهای آرامی را در سطح کارامل مشاهده می کنیم. با توجه به همین و سفید شدن شکر، کارامل آماده است. حال که کارامل آماده شده است ، آن را به صورت مستقیم به شیر و کره افزوده و مخلوط می کنیم تا به یکدستی برسد. با افزودن چند قاشق غذاخوری آب گرم، کرم کارامل نرمتر و روان تر می شود.

در روش سوم، شیر، شکر و کره را در قوری مخلوط کرده و به صورت نرم درجه حرارت گرم می کنیم. با توجه به مرحله گلهای ظاهر شده پس از مراقبت به کارامل افزوده می شود و به یکدستی رسیده. در نهایت با اضافه کردن چند قاشق غذاخوری آب گرم، آن را نرم و روانتر می کنیم.

همانطور که مشاهده می کنید، هر یک از روش های تهیه کرم کارامل از روش خاص خود برای تهیه این شیرینی استفاده می کند. اما در هر روشی، مواد اصلی شامل شیر و کره و شکر را می توان در هم مخلوط کرد و به صورت نرم درجه حرارت گرم شده به دست آورد.