بهترین فیلم های ترسناک که ممنوع شدند

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

بهترین فیلم های ترسناک که ممنوع شدند

فیلم‌های ترسناک برای بعضی افراد جذابیت خاصی دارند و دوست دارند تجربه‌ی تماشای آنها را داشته باشند. با این حال، برخی از این فیلم‌ها به دلیل صحنه‌های خشن و نفوذ به حریم شخصی برخی افراد، ممنوع شده‌اند.

یکی از فیلم‌هایی که به دلیل صحنه‌های خشن و غیر اخلاقی، ممنوع شده است، فیلم Eyes Without a Face (چشم‌هایی بدون صورت) است. این فیلم فرانسوی در سال ۱۹۶۰ ساخته شده و داستان یک جراح زیبایی عجیب است که به دنبال پیدا کردن یک چهره‌ی جدید برای دختر خود است که در یک حادثه‌ی ترسناک از چهره‌ی خود دست داده است.

فیلم A Clockwork Orange (پرتقال مکانیکی) نیز به دلیل شامل صحنه‌های خشونت‌بار و نگران‌کننده، ممنوع شده است. این فیلم در سال ۱۹۷۱ توسط کارگردان معروف استنلی کوبریک ساخته شده و روایتگر داستان یک نوجوان خلافکار به نام آلکی است که به دلیل تفریحات و خشونت‌هایش با مشکلات فراوانی روبرو می‌شود.

در نهایت، فیلم Cannibal Holocaust (جنگل آدم‌خوار) نیز به دلیل صحنه‌های خشونت‌بار و جنایی، به صورت گسترده‌ای ممنوع شده است. این فیلم ایتالیایی در سال ۱۹۸۰ ساخته شده و داستان پروفسوری است که به تازگی دو کارآگاه جوان را به جنگل فرستاده و از آنها می‌خواهد تا پیدا کردن فیلمی مخفی از یک گروه خبرنگار در حین خدمت در جنگل آمازون را که همه‌ی آنها به دست جمعیت‌های بومی ادامه جان بخشیده‌اند.



1- بهترین فیلم های ترسناکی که به دلایل جنسیتی ممنوع شدند

چندین فیلم ترسناک در جهان به دلایل جنسیتی ممنوع شده‌اند. یکی از معروف‌ترین‌های این فیلم‌ها، «The Exorcist» (افسونگر) است که در سال ۱۹۷۳ منتشر شد. فیلم در مورد یک دختر نوجوان تسخیرشده توسط یک جن است که با مراجعه به یک کشیش تلاش می کنند تا جن را پایان دهند. «The Exorcist» به علت نحوه درون‌یابی به صورت جنسیتی منتشر نشد و به عنوان یک فیلم تلاش برای اشاعه خلافین در نظر گرفته شد.

فیلمی دیگر که به دلایل جنسیتی ممنوع شد، «Baise-moi» (بوسه مرا) است که در سال ۲۰۰۰ منتشر شد. فیلم درباره دو زن است که در یک حمله تصادفی به خاکستری رفته‌اند و دنبال انتقام خود هستند. فیلم شامل صحنه‌های جنسی شدید و خشونت بود که باعث شد ممنوع شود.

دیگر فیلمی که به دلایل جنسیتی ممنوع شد، «The Human Centipede 2: Full Sequence» (انسان لانه) است که در سال ۲۰۱۱ منتشر شد. فیلم درباره یک مرد خرابکار است که برای اجرای طرحش از اولویت برنامه‌ریزی فیلم اول «The Human Centipede» استفاده می‌کند. فیلم شامل صحنه‌های جنسیتی خشونت‌بار و خشونت‌های جنسی بود که باعث شد ممنوع شود.

به عنوان خلاصه، فیلم‌های ترسناکی که به دلایل جنسیتی ممنوع شده‌اند، به خاطر صحنه‌های خشن جنسی، خشونت‌های جنسی، و نحوه درون‌یابی جنسیتی آن‌ها ممنوع شده‌اند. هر چند بهتر است همه فیلم‌هایی که دارای اینگونه محتواها هستند با دقت و با هدف گسترش ارزش‌های انسانی و رعایت حقوق بشری روانی، ارائه و اکران شوند.



2- فیلم های ترسناکی که به دلیل خشونت شدید ممنوع شدند

فیلم های ترسناک در دنیای سینمای جهان به عنوان یکی از محبوب‌ترین سبک های سینمایی شناخته می‌شوند. اما برخی از این فیلم ها به دلیل خشونت شدید و نمایش صحنه های خشن و نامناسب، در برخی کشور های جهان ممنوع شده اند.

یکی از فیلم های ترسناکی که به دلیل شدت خشونت در برخی کشور ها ممنوع شده است، فیلم "ایرون سایدن" است. این فیلم به تصویر کشیدن داستانی ترسناک درباره یک نژاد "اشیای فلزی" است که برای از بین بردن بشریت وارد جنگ با آنان می‌شوند. این فیلم به دلیل صحنه های بسیار خشن و نمایش تصاویر خشونت آمیز از برخورد این اشیا با انسان‌ها ممنوع شده است.

در زمینه ی فیلم هایی که به دلیل خشونت شدید ممنوع شده اند، فیلم پلیس خشن به یاد ماندنی است که در سال ۱۹۹۲ به کارگردانی کینگ فیست ساخته شد. این فیلم به تصویر رسانی داستانی حول محور ماجراهای استادانی می پردازد که قصد دارند به هر نحوی موانع را برای پیشبرد اهداف خودشان از بین برند. باوجود این که این فیلم تاثیری عمیق بر کارگردانان دیگر در آینده ی خود گذاشت، اما به دلیل صحنه های خشونت آمیز و محتوای بسیار بدشانس، در بسیاری از کشور ها مانند هنگ کنگ ممنوع شده است.

از دیگر فیلم های ترسناکی که به دلیل نمایش صحنه های خشونت بسیاری از کشور ها ممنوع شده است، فیلم The Human Centipede است. این فیلم داستانی جنجالی در باره یک دکتر کج رو است که به دنبال ایجاد یک انسان مرکب است و با به کارگیری یک روش خشن و بسیار خشن، این انسان مرکب را به وجود می‌آورد. باوجود اینکه فیلم The Human Centipede مورد پسند دوست داران ترسناک قرار گرفت، اما در بسیاری از کشور ها به دلیل شدت خشونت و نمایش صحنه های بسیار خشن و نفرت انگیز ممنوع شده است.



3- فیلم های ترسناکی که به دلایل مذهبی ممنوع شدند

فیلم‌های ترسناک که به دلایل مذهبی ممنوع شده‌اند، به دلیل موضوعاتی که در آن‌ها به تصویر کشیده شده‌اند، به‌گونه‌ای بوده‌اند که ممکن است با عقاید و باورهای دینی اغلب جامعه تعارض داشته باشد. در بعضی از کشورها، فیلم‌هایی که تصاویر شیطانی، جادو، گرفتاری روحی و تمایلات خشمگین داشته باشند، به دلیل شکل گیری باورهای دینی خاصی در آن کشور، از نمایش عمومی منع‌شده‌اند.

یکی از فیلم‌هایی که به دلایل مذهبی ممنوع شده است، فیلم «شیطان» محصول سال ۱۹۷۶ به کارگردانی ویلیام فریدکین است که در آن، تصاویری از موارد شیطان‌پرستی به تصویر کشیده شده‌اند. در بعضی کشورهای اسلامی، این فیلم به دلیل مواردی که به تصویر کشیده شده، از نمایش عمومی منع شده است.

یکی دیگر از فیلم‌هایی که به دلایل مذهبی ممنوع شده، فیلم «سوراخ در آسمان» محصول سال ۲۰۱۰ به کارگردانی فلورین سیرز است که در آن، تصاویری از خشونت، ترس و شخصیت‌های شیطانی به تصویر کشیده شده‌اند. این فیلم به دلیل محتوایش در بعضی از کشورهای اسلامی ممنوع شده است و به نظر می‌رسد که بلوغ جنسی در بین نوجوانان از مسائلی است که در آن تصاویر آشکار شده‌اند که به عقیده برخی، می‌تواند باورهای تندروی را تحریک کند.

همچنین فیلم "شاهرگ در اوباشی" محصول سال ۲۰۱۱ به کارگردانی شیتیا بازو، یکی دیگر از فیلم هایی است که به دلایل مذهبی، در بعضی کشورهای اسلامی ممنوع شده است. این فیلم به تصویر کشیدن دوران نخستین فرستاده مسیحی می پردازد و در آن تصاویری از خشونت و تبعیض نژادی نمایان می شود که به نظر برخی از آنها با اعتقادات دینی مطابقت ندارند.

در کل، فیلم‌هایی که به دلایل مذهبی ممنوع شده معمولاً تصاویری از مواردی نظیر شیطان‌پرستی، جادو، خشونت و ترس را به تصویر می‌کشند که ممکن است با باور و عقاید دینی اغلب جامعه تضاد داشته باشد. به همین دلیل، در بعضی کشورها، از نمایش عمومی آن‌ها جلوگیری شده است.



4- بهترین فیلم های ترسناکی که به دلیل محتوایی شرمآور ممنوع شدند

فیلم‌های ترسناک در دنیای سینما و تلویزیون به دلیل جذابیت و قدرت تاثیر بالا که در بین مخاطبین دارند، همواره مورد توجه قرار گرفته‌اند. با این حال، برخی از فیلم‌های ترسناک به دلایلی مانند محتوای شرمآور، به حدی که انگیزه به نمایش آن‌ها در جامعه برای سالم بودن و رعایت اصول اخلاقی و فرهنگی به کار گرفته شود، نبوده است.

یکی از بهترین فیلم‌های ترسناک که به دلیل محتوایی شرمآور و جرئیت بالا آن، ممنوع شده است، فیلم «Cannibal Holocaust» محصول سال 1980 است که توسط رگینو تورنتو کارگردانی شده است. در این فیلم که به دستگاه داستان‌نویسی به شکل «فونتاچینی لوکاس» ساخته شده است، اعضای یک گروه تلویزیونی به دنبال یافتن بازماندگان یک گروه خبری از قبیل خودروهایشان می‌گردند که در جنگل آمازون درگیر حادثه‌ای شدند. در این فیلم، شواهد کشتار حیوانات و بشران و احترام نداشتن به اصول اخلاقی به صورت غیر قابل تحملی نشان داده شده است.

فیلم «The Texas Chainsaw Massacre» محصول سال 1974 نیز در لیست بهترین فیلم‌های ترسناکی قرار می‌گیرد که به دلیل عنوان آن محتوای بسیار شرمآور و خشونت آمیز آن، ممنوع شده است. در این فیلم، یک خانواده از جوانان در جنوب تگزاس کشف می‌کنند که یکی از آن‌ها توسط یک قاتل سیاه پوست با چنگال و چاقو به قتل رسیده است. این فیلم به دلیل نمایش خشونت و شاهدانهایی از سوءاستفاده جنسی، در برخی از کشورها ممنوع شده است.

فیلم «The Exorcist» محصول سال 1973 نیز به دلیل محتوایی شرمآور و شاهدانهایی از عملیات افراط‌گرایانه، در برخی از کشورها ممنوع شده است. در این فیلم، یک پسر کوچک به نام «رجان» به فرارویی شیطان درآمده است و همه تلاش می‌کنند تا او را از این وضعیت بیرون بکشانند. این فیلم به دلیل نشان دادن تصاویر بسیار شرم آور و نمایش عملیات شیطانی بودن کودک بسیار شهرت دارد.

در نتیجه، به طور خلاصه می‌توان گفت که برخی از بهترین فیلم‌های ترسناک، به دلیل محتوای شرمآور، جرئیت بالا و نمایش هنجارهای ناسازگار با ارزش‌های فرهنگی، ممنوع شده و با محدودیت‌هایی از جمله زمان نمایش در برخی کشورها منتشر شده‌اند.



5- فیلم های ترسناکی که به دلیل نمایش صحنه های خشن و وحشتناک ممنوع شدند

فیلم‌های ترسناکی همواره جذابیت خاصی برای مخاطبان داشته‌اند، اما برخی از آن‌ها به دلیل صحنه‌های خشن و وحشتناکی که در آن‌ها نمایش داده شده، مورد ممنوعیت قرار گرفته‌اند. در این مقاله، به بررسی پنج فیلم ترسناک که به دلیل نمایش صحنه‌های خشن و وحشتناک به چشم ممنوعه تلقی شده‌اند، می‌پردازیم.

اولین فیلم که در این لیست قرار می‌گیرد، فیلم «مردی که در دریاچه شطرنج بازی می‌کرد» محصول سال ۱۹۷۷ است. در این فیلم، نمایش‌دهنده چندین صحنه خشن و وحشتناک است، اما صحنه توام با سوء مصرف مواد مخدر، از پله ورودی یک بنا به پایین سقوط کرده و سرش روی کنده است که به دلیل بسیار ترسناک بودن آن، منجر به ممنوعیت فیلم شد.

فیلم دوم، «اگر خونین نیست، کنترلی ندارد» است. این فیلم محصول سال ۱۹۸۴ است و داستان یک مرد به نام «بیلی» است که به دلیل بستری شدن در یک بیمارستان روانی پرهیز از خوردن گوشت انسان شکل می‌دهد. در این فیلم نیز به دلیل نمایش صحنه‌های خشن و وحشتناک، آن را ممنوع کردند.

سومین فیلم که در لیست ممنوعه‌ها قرار گرفت، فیلم «دنیای صورت برآمده» محصول سال ۱۹۷۳ است. در این فیلم فاحشه‌ها، پولیس و کارگران نمایش‌داده‌شده‌اند که در نقش‌هایی بسیار خشونت‌آمیز دیده می‌شوند که موجب ممنوعیت فیلم شده است.

فیلم چهارم، «قتل‌های نامشروع» محصولی از سال ۱۹۲۸ است که با توجه به صحنه‌های خشن و وحشتناک شناخته شده است. در این فیلم، چندین صحنه‌ی خشن از قتل دیده می‌شود.

نهایتا فیلم «مقصد نهایی ۲» در لیست ممنوعه‌ها قرار می‌گیرد. این فیلم محصول سال ۲۰۰۷ است و در این فیلم صحنه‌های خشونت‌آمیز از شکار خون‌آشام‌ها رویده شده است که به دلیل ترسناک بودن، منجر به ممنوعیت فیلم شده است.

به طور کلی، در این مقاله به بررسی پنج فیلم ترسناک ممنوعه شده به دلیل صحنه‌های خشن و وحشتناک پرداختیم. این فیلم‌ها به دلیل صحنه‌های ترسناک و خشنشان مورد ممنوعیت قرار گرفته‌اند و جایزه‌های خود را نگرفته‌اند.



6- فیلم های ترسناکی که به دلیل نمایش صحنه های هدفمند تروریستی ممنوع شدند

فیلم های ترسناکی از گذشته ها تا به امروز نامزد محتملی برای ممنوع شدن یا حتی برخورد های شدید قانونگذاری بوده اند. علت اصلی این اقدام برخی از فیلم سازان و تهیه کنندگان فیلم های ترسناک است که در نمایش تصاویر نامناسب و با محتوای بنیادی طرح های تروریستی را به نمایش می گذارند.

همچنین، هنگامی که فیلم هایی که در آنها صحنه های تروریستی نمایش داده می شود، در حالی که بسیاری از افراد به خصوص نوجوانان دچار ترس و وحشت می شوند، تصاویر رخ داده در واقعیت باعث بهبود پایداری و امنیت جهانی نمی شوند، بلکه باعث افزایش فرصت های تروریست ها برای تصاحب هدف می شوند.

رعایت کنترل و محدودیت های دقیق نمایش صحنه های تروریستی در فیلم های ترسناک با توجه به جریانات بهداشتی و امنیتی که در سراسر جهان به وقوع می پیوندند، تضمین کننده امنیت ذهنی و حفظ سلامت جمعیت هستند. اما به هر حال، توجه به چنین مواردی، هنوز مورد ارزیابی بیشتر دایر نیست و نیاز به بحث بیشتر دارد.