طرز تهیه کیک با مربای سیب

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه کیک با مربای سیب

طرز تهیه کیک با مربای سیب یکی از خوشمزه‌ترین دسرهایی است که می‌توانید با استفاده از سیب‌های تازه و مربایی شیرین و خوشمزه درست کنید. در ادامه، توضیحات کاملی در رابطه با این دسر شیرین و خوشمزه آمده است.

ابتدا از قبل سیب‌ها را شسته و خشک کنید. سپس آنها را پوست‌کنده و رنده کنید تا به صورت ریز درآیند. سپس دو تخم‌مرغ را با یک و نیم لیوان شیر به همراه دو لیوان آرد، دو قاشق چای‌خوری بیکینگ‌پودر و یک لیوان شکر مخلوط کنید. بهتر است از میکسر الکتریکی استفاده کنید تا تمام مواد خوب مخلوط شوند.

در مرحله بعد، کمی از تخم‌های سیب‌ها را با ریز مغز هسته در یک قابلمه اضافه کنید و آنها را با دو قاشق چای‌خوری پودر دارچین و پنج قاشق چای‌خوری شکر برای چند دقیقه بپزید تا اینکه نرم شود. سپس باقی تخم‌های سیب‌ها را به خمیر کیک اضافه کنید و آن را به صورت یکپارچه با هم مخلوط کنید.

حالا یک قالب کیک را با کره یا روغن پوشانید و آن را با کاغذ یا روغن روغن کرده پوشید. سپس خمیر کیک را در قالب کیک ریخته و به مدت 25 تا 30 دقیقه در دمای 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) درون فر قرار دهید. پس از مدت زمان مشخص شده، با یک دندان‌کش یا چاقوی تیز بررسی کنید که آیا کیک خام مانده است یا پخته شده است.

هنگامی که کیک آماده شد، آن را از فر خارج کرده و روی یک سینی سرد قرار دهید. سپس مربای سیب را به همراه کمی آب و شکر درون یک قابلمه بریزید و آن را بر روی حرارت ملایم درون اجاق گاز گذاشته تا به مدت حدود 15 تا 20 دقیقه در آتش کم‌رنگ بجوشد.

بعد از آن، با موادی مانند کره خامه‌ای یا پوره هل به کیک و سینی آن اضافه کنید، سپس به آرامی مربای سیب گرم را بر روی آن ریخته و آن را خمیر کیک فوق‌العاده همراه با مربای سیب آماده شده هستید. با یک لیوان شیر یا نوشیدنی‌تان همراهی کنید و به این دسر شیرین و طبیعی لذت ببرید.



آموزش تهیه کیک با مربای سیب

تهیه کیک با مربای سیب یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین دسرهایی است که در اکثر جشن‌ها و مراسم‌های خانوادگی سرو می‌شود. در این دسر، نوتیلاکرم و مراحل تهیه کیک را با هم ترکیب می‌کنیم و از روش نوآورانه کرمی و خوشمزه، این دسر استفاده می‌نماییم.

برای آغاز تهیه این دسر، باید از تمام مواد لازم برای تهیه کیک آگاهی داشته باشیم. این مواد شامل بوجاری، تخم مرغ، شیر داغ، ادویه‌ای نظیر وانیل، نمک وانیلا، سودا، و آرد است. در مرحله بعد، باید کره، شکر، نوتیلاکرم و بستنی را به وسیله میکسر با هم مخلوط کنیم و در آخر مواد خشک را به آن اضافه نمود، تا داخل موکاپنیرها تراز شود.

پس از تهیه و اضافه کردن مواد لازم به ترکیب کیک، باید آن را در قالب کیک ریخته و با ترکیب دمنوش چای یا قهوه، آن‌رو روی تابه قرار دهیم. در مرحله نهایی، باید کیک را بعد از پختن درون فر، با مربای سیب و کرم فراوان تزئین می کنیم و سپس برای آماده شدن کامل، آن را درون یخچال قرار دهیم.

در نتیجه، باید گفت که تهیه کیک با مربای سیب از دسرهایی است که شیرینی و خوشمزه بودن، راه قابل توجهی را در کنار سادگی و سریع بودن تهیه، برای خود به خلیط کرده‌است. این دسر را می‌توان به صورت محبوب، در بین خانواده‌ها و دوستان معرفی کرد و از عبور خوب در جشن‌ها و مراسم‌های خانوادگی نیز بهره جست.



مرحله به مرحله تهیه کیک با مربای سیب

برای تهیه کیک با مربای سیب، ابتدا باید تمامی مواد لازم را آماده کنید. به عنوان مثال، برای تهیه کیک لازم است که آرد، شکر، تخم مرغ، کره، شیر، وانیل و پودر پخت را آماده کنید. همچنین برای تهیه مربای سیب نیاز به سیب، شکر، آب و نارگیل خشک دارید.

اولین مرحله در تهیه کیک با مربای سیب، مخلوط کردن کره و شکر در یک میکسر است. سپس تخم مرغ را به آن اضافه کنید و مواد را تا زمانی که شاداب شده و حجمشان بالا رفته است، مخلوط کنید. سپس آرد و پودر پخت را به مواد اضافه کنید و به آرامی و با استفاده از میکسر، مواد را با یکدیگر ترکیب کنید. در این مرحله بهتر است شیر را به آرامی به مواد اضافه کنید تا آزادانه مخلوط شوند.

حال باید فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد آماده کنید. قابل ذکر است که باید قالب کیک را با کره چرب کرده و برای این که کیک بهتر پخته شود، می‌توانید آن را با کاغذ مخصوص کیک پوشانید. حال باید خمیر تهیه شده را به قالب کیک اضافه کرده و در فر قرار دهید. حدود ۴۵-۵۰ دقیقه طول خواهد کشید که کیک شما با پختن کامل شود.

هنگامی که کیک پخته شد، آن را از فر خارج کرده و به صورتی که کاملاً خنک شد، با مربای سیب پایین کف کیک و روی آن ریخته شود. برای تهیه مربای سیب نیز باید سیب‌ها را پوست کرده و برش‌های کوچکی بر روی آنها انجام داده و به همراه شکر در قابلمه قرار داده و با آب تازه پوشیده شده روی آنها، آن را به روی حرارت آورده و بازگذاشته تا خامتش شکسته شود. سپس مربای سیب را به همراه نارگیل خشک به صورت دانه دانه بر روی کیک پخش کنید.

با اینکه تهیه کیک با مربای سیب نسبتاً ساده است، ولی طعم فوق العاده خوبی دارد و با توجه به ترکیبات سالم و هوشمندانه آن برای بسیاری از افراد، گزینه خوبی برای دسر به شمار می‌آید.



طریقه درست کردن کیک با مربای سیب

کیک با مربای سیب یکی از خوشمزه‌ترین دسرهایی است که می‌توانید در خانه درست کنید. این کیک با مربای سیب نسبت به کیک ساده یک طعم ماندگار تر و خوشمزه‌تری دارد و می‌توانید آن را به صورت خانگی درست کنید.

برای درست کردن کیک با مربای سیب، ابتدا باید تهیه و تمیز کردن تمام مواد مورد نیاز را شروع کنید. آرد، شیر، تخم مرغ، پودر قند، وانیل و روغن را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید و به خوبی با هم مخلوط کنید. پس از اینکه ترکیب را خوب مخلوط کردید، می‌توانید به مرحله بعدی بروید.

حالا باید تکه‌های سیب را به مواد خمیر اضافه کنید و مخلوط کنید تا تکه‌های سیب در کیک منتشر شوند. در این مرحله می‌توانید مقداری از مربا را نیز به ترکیب اضافه کنید تا طعم شیرین تری داشته باشید.

حالا باید خمیر را درون قالب کیک بریزید و آن را به مدت 35 تا 40 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی گراد درون قفسه پخت قرار دهید. سپس تعیین کنید که آیا کیک پخته است یا خیر، با ورق آلومینیوم که به سمت ضربه فشار داده می‌شود. اگر هیچ کدام از خمیر روی ورق نماند، این بدین معنی است که کیک پخته شده است.

بعد از این اجازه دهید تا کیک برای حداقل 10 دقیقه درون قالب روی روغن خنک شود. سپس کیک را از قالب جدا کرده و روی ذره بینی برای سرو کردن کیک را تزئین کنید. حالا می‌توانید این کیک خوشمزه را با دوستان و خانواده‌تان به اشتراک بگذارید و لذت ببرید.



راهنمای تهیه کیک با مربای سیب

تهیه کیک با مربای سیب یکی از خوشمزه‌ترین و لذیذترین دسرهایی است که می‌توان به راحتی در خانه تهیه کرد. برای شروع، ابتدا لازم است تمامی مواد لازم برای تهیه این کیک را آماده کنید، شامل آرد، بیکینگ پودر، شکر، روغن، تخم‌مرغ، سیب، مربای سیب و نمک است.

ابتدا شما باید سیب‌ها را پوست‌دار کرده و بعداً آن‌ها را رنده کنید. سپس به یک ظرف بزرگ آن‌ها را انتقال داده و یک سوم پیاز رنده شده را به آن اضافه کنید. سپس دو پیمانه آرد، یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر، یک نصف پیمانه شکر و کمی نمک را به آن‌ها اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.

در یک ظرف دیگر، دو تخم مرغ را با یک پیمانه شکر خوب هم بزنید و سپس یک نصف پیمانه روغن را به ترکیب تخم‌مرغ بیفزایید. پس از اینکه تمام مواد خوب با هم مخلوط شدند، آن‌ها را به مواد خشک اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.

پس از مخلوط کردن تمام اجزای کیک، شما باید آن‌ را در قالبی که مایلید بریزید و به مدت 30 تا 40 دقیقه در دمای 180 درجه باربیکیو یا فر خود را پخته کنید. پس از پخته شدن کیک، آن را روی مهره هایی تکه تکه کنید و مربای سیب روی آن ریخته و سرو کنید. کیک شما حاضر است، بهتر است با چای گرم سرو شود و لذت لذت بخشی معتبری در تمام مراسم خانوادگی محسوب می‌شود.



طرز تهیه کیک با مربای سیب در خانه

تهیه کیک با مربای سیب در خانه یکی از دسرهای خوشمزه و بسیار محبوب است که به راحتی در منزل تهیه می شود. برای تهیه این دسر لازم است که از مواد اصلی مانند آرد، شکر، مربای سیب، تخم مرغ، روغن، شیر، وانیل و بیکینگ پودر استفاده شود.

برای شروع، ابتدا آرد، شکر و بیکینگ پودر را در یک کاسه مخلوط کنید و سپس تخم مرغ ها را به آن اضافه و با نوار مخلوط کنید. سپس از روغن، شیر و وانیل استفاده کنید و با مواد خشک به شکلی مخلوط نمایید تا تهیه خمیر کیک را تکمیل کنید.

حالا دور کیک را چرخانده تا آن را تهیه نموده و نوع دهانه مورد نظر را برای خود انتخاب کنید. پس از آماده کردن دهانه، خمیر کیک را درون آن قرار دهید و درون فر به مدت پنجاه دقیقه پخته شود. پس از مدتی سر شیرینی شما فوق العاده عطرده خواهد شد و بویی از مربای سیب به مشامتان خواهد رسید.

سرانجام، پس از پخته شدن، کیک را از فر خارج کنید و آن را به خوبی خنک کنید. پس از خنک شدن، می توانید مربای سیب را روی ماهیچه های خمیری خود بریزید و سر شیرینی خود را با تزییناتی از جمله میوه های تازه، خامه یا هر تزئین دیگری مورد علاقه خود زیبا کنید. حالا می توانید با خانواده و دوستانتان از خوردن این دسر لذیذ لذت ببرید.



نکات مهم در تهیه کیک با مربای سیب

برای تهیه کیک با مربای سیب ابتدا باید مواد اولیه را آماده کنید. برای این کار باید یک کیک یا شیرینی‌پزی در اختیار داشته باشید. بعد از آماده کردن مواد اولیه مانند آرد، شکر، تخم مرغ و... به کیک خود مربای سیب اضافه می‌کنید که به صورت ساده و راحت درست می‌شود. برای تهیه مربای سیب بهتر است از سیب رنده شده استفاده کنید و آن را با شکر و آب در قابلمه‌ای کوچک مخلوط کرده و روی حرارت ملایم تا قوام مورد نظرتان حاصل شود.

حال بعد از آماده کردن مربای سیب، در قالب کیک مایه را ریخته و روی آن مربای سیب را ریخته و دوباره مایه کیک را روی آن ریخته و در طبقه‌بندی معمول، در فر قرار دهید. بعد از یک ساعت پخت در فر، کیک شما آماده است و می‌توانید آن را از فر خارج کرده و به خنک شدن بگذارید. بعد از خنک شدن، کیک را می‌توان برش داده و با آب نبات مزین کرده و روی آن پودر کاکائویی بریزید. آماده سرو شدن است!

نکته مهم در تهیه کیک با مربای سیب این است که در انتخاب ماده اولیه برای کیک بهتر است از نوع آیینه‌ای شیرینی‌پزی و آرد سفید استفاده کنید. همچنین در تهیه مربای سیب بهتر است از سیب تازه و پوست نرم استفاده کنید تا طعم مربای سیب شما بسیار خوشمزه شود. در نهایت، با جلوه‌ی زیبا و خاصی که به کیک با مربای سیب بخشیده می‌شود، می‌توانید این کیک را در مهمانی‌ها، جشن‌ها و میهمانی‌های خود به دیگران ارائه دهید و از طعم خوشمزه شگفت‌زده شوید.