طرز تهیه کباب کوبیده تابه ای خانگی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه کباب کوبیده تابه ای خانگی

کباب کوبیده تابه ای یکی از پرمصرف ترین غذاهای ایرانی است که به راحتی در منزل تهیه می‌شود. در این غذا، گوشت چرخ کرده با مواد دیگری مثل پیاز، گردو، نمک و فلفل باهم مخلوط شده و در صورت تمایل با آبلیمو، ادویه های گوشت کوبی، زرد چوبه، زنجبیل و ... ترکیب می‌شود.

برای آماده سازی کباب کوبیده، گوشت چرخ کرده را با پیاز خرد شده، گردو خرد شده، نمک و فلفل مخلوط کرده و در قالب استفاده از دستگاه مخصوص یا با استفاده از دست خودتان به شکل کباب‌های نازک و راستگون شکل بدهید.

نکته‌ی مهم در تهیه کباب کوبیده تابه ای خانگی، پخت آن در تابه است. برای پخت آن، تابه را روی حرارت نصف شده‌ای قرار دهید و گوشت کوبیده شده را با حرارت ملایم به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید. حین پخت، بهتر است که چند بار کباب را برعکس کرده و به همین دلیل، از استفاده از تابه‌های چند پایه استفاده نکنید.

پیشنهاد می‌کنیم که کباب کوبیده تابه ای خانگی را با نان لواش یا تافتون همراه کنید و با چند لیوان دوغ یا ماست سرد سرو کنید. این غذای خوشمزه را می‌توانید با ماست خامه ای نیز تزیین کنید تا ظاهر آن زیباتر شود.



1. مواد لازم برای تهیه کباب کوبیده تابه ای خانگی

برای تهیه کباب کوبیده تابه ای خانگی، مواد لازم عبارتند از گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، نمک، فلفل سیاه، پودر زردچوبه و یک عدد تخم مرغ.

ابتدا پیاز رنده شده را به گوشت اضافه کرده و با دست هم بزنید تا تمامی مواد ترکیب شوند. سپس به آن مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و یک تخم مرغ اضافه کرده و دوباره با دست هم بزنید تا تمامی مواد با هم ترکیب شوند.

در مرحله بعد، از مواد تهیه شده برای ساخت کوبیده های کوچک استفاده کنید. بهتر است قبل از شروع به کار دست خود را با آب لیمو تمیز کنید و سپس قسمت دستهایی که می‌خواهید با گوشت در تماس باشند را با کمی روغن یا آب مرطوب کنید تا بتوانید گوشت را به شکل قوطی های کوچک در بیاورید.

بهترین روش برای پخت کوبیده های خانگی، استفاده از تابه یا ماهیتابه است. قبل از قرار دادن کوبیده ها در تابه، تابه را با کمی روغن مرغ یا روغن گیاهی شستشو دهید و سپس آن را روی حرارت بزرگتر بچینید و به آرامی گوشت ها را بگذارید تا پخته شوند.

برای پخت کوبیده ها قابل توجه است که باید به مرور زمان، گوشت ها در تابه تغییر کنند و اگر هنگام پخت خصوصاً در حرارت بالا به دستان قرار داده می شوند، به احتمال زیاد می توانند سوخته شوند. برای جلوگیری از سوختن گوشت ها می توانید حرارت را کاهش دهید و گوشت ها را به مرور زمان برای پخت بهتر قرار دهید.

در نهایت، بعد از پخت کامل کوبیده ها، آنها را با چند تکه نان تازه و سالاد سرو کرده و به عنوان یک وعده غذایی شادی بخورید. مزه و طعم خوشایند کباب کوبیده تابه ای خانگی، باعث می شود که همه لذت ببرند.



2. طرز تهیه خمیر کباب کوبیده

خمیر کباب کوبیده یکی از معروف‌ترین انواع پخت غذایی است که در ایران و کشورهای اطراف آن مورد استفاده قرار می‌گیرد. این خمیر علاوه بر عطر و طعم خوبی که به غذای کباب داده، ظاهر خاص و جذابی را به غذای شما بخشیده و مانند یک شاهکار هنری به نظر می‌رسد.

طرز تهیه خمیر کباب کوبیده بسیار آسان است و هر کسی با هر سطح تجربه آشپزی می‌تواند آن را با موفقیت پخت کند. برای شروع ابتدا باید گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و سایر ادویه‌های مورد نیاز مخلوط کنید و خوب با هم مخلوط کنید.

پس از مخلوط کردن مواد فوق، به آن یک یا دو تخم‌مرغ اضافه کنید و خمیر را برای حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید. سپس با استفاده از دستان خود، خمیر را به شکل روتون پهن کنید و بر روی نوار کباب تازه چیده شده بگذارید. سپس نوار کباب را بسته و با کمک چنگال و ماچیان اعمال جانبی را بر روی کباب برش دهید.

با پخت کباب، خمیر نیز باید بپزد. برای این کار کباب را بر روی غلاف یک نان لواش کوچک جا داده و آن را درون دیگی با زیره و برگ بنفشه سرخ کرده و در آخر با طعم دلخواه لیمو عمانی محتوی شود.

در نهایت باید ذهن داشته باشید که برای پخت کباب تهیه شده با خمیر، نیاز است که حداقل ۴۰ تا ۵۰ دقیقه در نوار کباب هم خمیر به همراه گوشت پخت دهید. اما اگر به دستگاه خاصی ندارید، می‌توانید کباب را درون چشمه شویت از دستپخت درست کنید وبا استفاده از خمیر خوب چند گلوله خمیر کباب را روی کباب قرار دهید تا آنها نیز با کباب بپزند.

با این توصیه‌ها خمیر کباب کوبیده آماده برای سرو در میز غذا شماست.



3. طرز تهیه گوشت برای کباب کوبیده

طرز تهیه گوشت برای کباب کوبیده یکی از مشهور ترین غذاهای ایرانی است که بسیاری از افراد علاقه دارند آن را در باغچه‌ی خود به همراه خانواده و دوستان شان تهیه کنند و در فضایی دلپذیر از آن لذت ببرند. برای تهیه این نوع از کباب، باید به گوشت خالص و کیفیتی که از گوشت فله‌ی بندر عباس به دست می‌آید دسترسی پیدا کرد.

ابتدا گوشت را باید از هر گونه چربی، پوست و استخوان پاک کرد. سپس با چاقو گوشت را خیلی ریز نمی کنیم بلکه به اندازه‌ی کافی و کوچک خرد می کنیم، تا در استفاده خصوصی خوش بو، رنگی و شکلی جذاب داشته باشد. لازم به ذکر است که برای تهیه این گوشت، باید گوشت بلدرچین، گوسفند یا گاو استفاده کرد.

سپس به طور جداگانه یک سیب خانگی را رنده و عصاره آن را به گوشت اضافه کنید. همچینان، یکی دو عدد پیاز نیز رنده کرده و به گوشت اضافه کنید تا دارای طعمی شیرین و مطبوع باشد. در ادامه، باید ادویه‌هایی مثل نمک، فلفل، زردچوبه و ... را به متناسبه حجم گوشت اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

حال برای تهیه کباب کوبیده، باید گوشت را بارها به خوبی با یکدیگر مخلوط کرده و خودمان برای یکی دو ساعت در یخچال قرار دهیم تا عطر و طعم اون فراگیر شود. بعد از گذشت زمان موارد مذکور، باید این گوشت را با کمک سیخ‌های طلایی کبابی به منظور آهسته پخت کرد و در نهایت کباب عالی کوبیده برای سرو بر روی نان و سبزیجات تزئینی حاضر است.



4. طرز تهیه سبزیجات برای کباب کوبیده

تهیه سبزیجات برای کباب کوبیده، یکی از شیرینی‌های ذائقه‌های بسیاری از افراد است. در این پروسه نکات مهمی وجود دارند که باید به آن‌ها توجه شود. در ادامه به بررسی نکات مختلف در تهیه سبزیجات برای کباب کوبیده پرداخته خواهد شد.

ابتدا باید روی تهیه سبزیجات متمرکز شد. بهترین سبزیجات برای کباب کوبیده، خیار، گوجه، فلفل دلمه‌ای و پیاز است. در هنگام خرید، باید سبزیجات تازه و با کیفیت برای تهیه کباب کوبیده خریداری کرد. پس از خرید سبزیجات، باید آن‌ها را با دقت شستشو داد و خشک کرد.

در مرحله بعد، باید سبزیجات را مناسب برش داد. خیار و فلفل دلمه‌ای باید به‌صورت برش‌های نازک و گوزبرگ‌های زیادی برای گوجه و پیاز برش داده شوند. برای زیبایی و جذابیت بیشتر کباب کوبیده، می‌توانید کمی سبزیجات روی فر امتحان کنید تا اینکه پخته شوند.

در نهایت، برای افزایش مزه‌ی سبزیجات برای کباب کوبیده، می‌توانید از ترکیبات مختلفی مانند نمک، زیره، فلفل سیاه و آب لیمو استفاده کنید. به محض اینکه کباب کوبیده شد، سبزیجات را بر روی آن قرار دهید و آنرا با غذای خود سرو کنید.

در نهایت، تهیه سبزیجات برای کباب کوبیده نیاز به توجه و تحلیل دقیق دارد. با این پیشنهادات و نکات، همیشه می‌توانید یک کباب کوبیده با طعم عالی و سبزیجات خوشمزه را تهیه کنید.



5. طرز تهیه نان برای سرو کباب کوبیده

برای تهیه نان برای سرو کباب کوبیده باید ابتدا مواد لازم را آماده کرد. این مواد شامل آرد، شیر، نمک، خمیر خوراکی و روغن می باشد. در ابتدا باید آرد را در یک میزان مناسب به همراه نمک و خمیر خوراکی مخلوط کرد و سپس به تدریج شیر را به آن اضافه کرد تا به یک خمیر نرم و رقیق تبدیل شود.

بعد از تهیه خمیر، باید آن را به قطعات مناسب تقسیم کنید و روی سطح مرطوبی را به کمک آب به صورت خیلی نازک کشید. سپس، قطعات خمیر را به صورت تخت و بیضی شکل روی چنگال خود چرخانده و در دمای متوسط درون یک تابه با روغن داغ پخته شوند. بسیاری از افراد از این روش استفاده می کنند، چرا که نان با این روش بسیار لذیذ و عالی ساخته می شود.

در پایان، نان های تازه پخته شده را به همراه کباب کوبیده سرو کنید و با سس یا انواع مختلفی از سبزیجات، پیاز و لیمو تزئین کنید. این نوع غذای خوشمزه به عنوان یکی از پرطرفدارترین وعده های غذایی در بسیاری از کشورها شناخته شده است و هر کسی می تواند با دستورالعمل های آسان آن را در خانه خود تهیه کند.



6. نکاتی که باید در تهیه کباب کوبیده رعایت کرد

کباب کوبیده یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که در خانه‌ها و رستوران‌ها تهیه می‌شود. برای تهیه این غذا، به چند نکته مهم باید توجه کرد که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم.

1. استفاده از گوشت به‌صورت تازه و باکیفیت: برای تهیه کباب کوبیده، از گوشت تازه و باکیفیت استفاده کنید و گوشت را کمتر از یک روز در یخچال نگه دارید. اگر از گوشت منجمد استفاده می‌کنید، ابتدا باید آن را به شکلی کاملاً طبیعی روی رفتار داده و سپس برای تهیه کباب کوبیده استفاده کنید.

2. استفاده از انواع مختلف گوشت: برای تهیه کباب کوبیده، می‌توانید از گوشت گاو، گوسفند، گوساله یا حتی مرغ استفاده کنید. همچنین اگر دوست دارید، می‌توانید از یک ترکیب انواع گوشت استفاده کنید تا طعم گوشت بهتر و متنوع‌تر شود.

3. استفاده از حبه‌های آب‌گرفته: برای تهیه کباب کوبیده، حبه‌های گوشت را باید به شکلی آب‌گرفته تهیه کنید. برای این کار، گوشت را با دست ملافه شده در صفحه کباب آرایی کنید تا حبه‌های واحد و یکنواختی به‌دست آید.

4. استفاده از ادویه‌های مناسب: برای تهیه کباب کوبیده باید از ادویه‌هایی مثل نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر و زنجبیل استفاده کنید که بهتر است از آن‌ها با مقدار مناسب استفاده کنید تا کباب بهتر و متنوع‌تر شود.

5. نگهداری در یخچال: پس از تهیه کباب کوبیده، برای مدت کوتاهی در یخچال نگه داری کنید تا ادویه‌ها و طعم گوشت در کباب توسعه پیدا کنند.

6. پخت در شعله ملایم: هنگام پخت کباب کوبیده، باید از شعله ملایم استفاده کنید و گوشت را در جای مناسبی از صفحه کباب آرایی کنید تا به صورت یکنواخت و درست پخته شود. همچنین به‌یاد داشته باشید که از حرارت زیاد استفاده نکنید تا گوشت نسوزد و طعم خوب خود را از دست ندهد.