طرز تهیه پاناکوتا کیوی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه پاناکوتا کیوی

پاناکوتا یک دسر سنتی ایتالیایی است که از شیر، قهوه، شکلات یا میوه ها تهیه می‌شود. این دسر خوشمزه و خنک که در گذر زمان تبدیل به یکی از پرطرفدارترین دسرهای جهان شده است، در طعم‌های مختلفی مانند وانیل، شکلات و میوه ها ارائه می‌شود. یکی از نژاد‌های میوه که می‌توان با آن پاناکوتا تهیه کرد، کیوی است.

برای تهیه پاناکوتا کیوی، ابتدا نیاز است تا فنجان شیر و یک سوم فنجان قند را در یک قابلمه وسط سایز متوسط با هم مخلوط کرده و روی حرارت زیر قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس دو کیوی را خرد کرده و به خلیط شیر و قند اضافه کنید. در این مرحله می‌توانید برای افزایش طعم کیوی از عصاره لیمو ترش هم استفاده کنید.

بعد از این مرحله، یک فنجان کرم خامه را به خلیط اضافه کرده و به مدت چهار تا پنج دقیقه با حرارت کم مخلوط کنید. حتما توجه داشته باشید که مخلوط مخلوط خیلی زیاد گرم نشود تا خامه جدا نشود. سپس خلیط را از حرارت برداشته و به قالب‌های دلخواه ریخته و برای دو ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود. در آخر می‌توانید پاناکوتا کیوی را با تکه های کیوی تزیین کرده و میل کنید. این دسر بسیار خوشمزه و خنکی است که می‌تواند یک انتخاب عالی برای تابستان باشد.