تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه پاستا پستو نواب ابراهیمی
پاستا پستو نواب ابراهیمی یک غذای ایتالیایی تحت تاثیر فرهنگ ایرانی است که با استفاده از ترکیب شیرینی پستو و علیه عدم استفاده از تخممرغ و فلفل قرمز پایهگذاری شده است. این دستور پخت می تواند برای شام یا ناهار مناسب باشد و در طعم اصلی منتقل تغییر داده شده به دلیل نبودموادی مانند چربی و چیپس آویت زیر خواهد رفت. این غذای اصیل و لذیذ با استفاده از مواد اولیه ایست که در هر منزلی دیده می شوند و مانند سس گرانول دار گوجه فرنگی، جعفری، سیر، سبزیان خامهای و فیکوسا، مواد لازم برای پودینگ هستند.
برای تهیه این پاستا، نخود پستو را در یک قابلمه متوسط به سطح متوسط تا بالا بریزید و روی حرارت متوسط تا بالا نگهدارید تا دقیقاً نرم شود. بعد از آن نخود را به اندازه کافی در یک ظرف غذایی گرم ریخته و مواد دیگه را بریزید، به جز نخود نابید.
به عنوان یک مرحله آخر وقتی طبق دوره آموزش پوست نابید را برای سلامد دادن ببرید ، برای مدت 30 ثانیه در یک صفحه patan نگه دارید و به تهیهکننده آنها بگویید که آنها را به دیگ داغ بریزند و با قاشق دستگاه سفت کنید. درنهایت، با کمی پارمزان تازه پودر شده و به صورت داغ با سس ارکید پودر شده پنیر پس تازه انار و دیگر تزئینات که می خواهید سرو کنید.