طرز تهیه نان گاتا

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه نان گاتا

نان گاتا یک نوع نان ساده و خوشمزه است که اصالتا از کشور ژاپن به ما منتقل شده است. این نان سبک و خوش طعم اغلب به صورت نون کوچک و گرد تهیه می‌شود و با انواع مختلفی از طعم‌دهنده‌ها مانند نخود، سس سویا، گیاهان خشک، آویشن و حبه جوانه‌ها تزیین می‌شود.

برای تهیه نان گاتا ابتدا باید مواد اولیه مورد نیاز را آماده کنیم. این مواد شامل آرد، شیر، خمیر مخمر، شکر و نمک می‌شود. در یک میکسر یا با دستگاه مخصوص باید تمام مواد را با هم مخلوط کرده تا یک خمیر یکدست بدست آید. سپس این خمیر را باید به گونه‌ای نرم و الastic شود که بتوان آن را به شکل توپ‌های کوچک با قطر تقریبی 5 سانتی‌متر شکل داد.

حالا بیشتر طعم‌دهنده‌های مورد نظر خود را به انتخاب خود با وجود توپ‌های خمیری افزوده و آن‌ها را بر روی سطح نان می‌چسبانیم. سپس نان‌های گاتا را درون فری با دمای مناسب حدودا 200-180 درجه سانتیگراد باید 10-15 دقیقه پخته دهیم تا طلا رنگ شوند. بعد از اینکه نان‌ها آماده شدند، آن‌ها را از فر خارج کرده و به عنوان یک خوراکی خوشمزه و سبک میل کنیم.