1. شروع یک داستان جدید
هر داستانی با شروع مناسبی شروع میشود که خواننده را جذب کند. برای شروع یک داستان جدید، میتوان با یک پاراگراف جذاب شروع کرد. در این پاراگراف، باید با چند جمله اصلی و مفهومی، خواننده را به داستان تحریک کرد. برای مثال، میتوان با استفاده از یک متنوعکننده يا ايجاد مسأله جذاب شروع کرد، این مسأله میتواند شامل یک درام داستان باشد یا بخشی از نیازهای شخصیت اصلی باشد.
در ادامه، میتوان پاراگرافهای دیگری برای گسترش داستان به کار برد. برای مثال، میتوان از این پژوهش برای توضیح این استفاده کرد که چطور شخصیت اصلی درگیر تغییرات میشود و یا چگونه واکنش به اتفاقات داستان است.
در نهایت، بهترین تکنیک شرح دادن است. شرح دادن جانمایی داستان است. با ربط دادن جزئیات مارا به دنیای داستان میبرده و به همین دلیل، سرگرم کنندهتر است. شرح دادن میتواند شامل توصیف مکان، شخصیتها، فصل زمانی یا حالت مزاجی باشد. بدون شرح دادن، داستان هیجانانگیز نخواهد بود.
2. رمزگشایی از پشت پرده
رمزگشایی از پشت پرده، به معنای فاش کردن راز و پنهانی هایی است که عموماً در پشت صحنه رویدادهایی رخ می دهد. در حوزه های گوناگونی مانند سیاست، فرهنگ، ورزش و ... بسیاری از اتفاقاتی که برای ما به عنوان عمومیان پدیدار می شوند، تحت تاثیر نیروهای اجتماعی و سیاسی قرار دارند که پشت پرده مخفی می شوند.
اینکه چه کسانی و با چه نیتی سعی در پنهان کردن رازهای پشت پرده دارند، موضوعی است که پژوهشگران مختلف در سطوح مختلف اطلاعاتی و تحصیلی تلاش می کنند تا به آن پی ببرند. اغلب این رازها از سوی صاحبان قدرت، جامعه مدنی، رسانه ها و ... قابل فهم و فاش شدن نیستند و برای فهمیدن آنها، تحلیل عمیقی از نیروهای پشت پرده لازم است.
یکی از نمونه های معروف از رمزگشایی از پشت پرده، پرونده ادعای تقلب در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال ۲۰۲۰ است. این موضوع که به صورت عمده ای در رسانه های جهانی پخش شد، ولی بسیاری از آنچه پشت پرده آن رخ داده بود به دلیل پیچیدگی و افسارگسیختگی حاکم بر رویداد کاملاً ناشناخته مانده بود.
در اینجا لازم به ذکر است که رمزگشایی از پشت پرده، می تواند برای رسیدن به عدالت و حفظ منافع افراد مختلفی از جامعه مورد استفاده قرار بگیرد؛ یعنی به معنای فرار از اتفاقاتی نیست که باید آنها را محکوم نمود بلکه برای انجام عدالت و حفظ حقوق عمومی از آن استفاده میشود.
3. اعتراضات و خشونت در شهر
اعتراضات و خشونت در شهر در دنیای امروز بشدت شایع شدهاند و از آثار جانبی ناخوشایندی که میتوانند در جامعه ایجاد کنند، میتوان به مخاطرات بیشتری برای امنیت شهری و جامعه در کل، تأثیرات منفی روانی بر افرادی که شاهد اعتراضات میباشند، افزایش در نبرد دهی و اشتغال به خشونت و بدترین موارد همچون رعب و وحشت و روان آسیبی افراد اشاره کرد.
شاید دلیل برای بیشتر صورت گرفتن اعتراضات و خشونت در شهر، میتواند کاهش اعتماد و تخمین نادرستی از باورهای سیاسی و اجتماعی برخی از افراد باشد. برخی از فعالین این اعتراضات به روشهای مسالمت آمیز زمانی تمایل دارند که افراد دیگر با شایستگی و صداقت به آنها گوشزد کنند. در صورتی که از سوی دیگر، افراد اعتراض کننده به دویدن پشت توقد دیگران یا به دام انداختن کسانی که حتی در نتیجه، اهل دفاع به اعتراضات بشوند طرف مقابل خود را فراموش می کند و فقط به خود و لایک بیشتر در شبکه های اجتماعی فکر میکنند.
همواره باید تذکر داد که افراد باید در مورد افکار و نظرات دیگران با تفکر و عقلانیت برخورد کنند و با اجماع، وحدت و همبستگی جامعه به دور از هر گونه خشونت و عدوانی، می توانیم به خواستههایمان برسیم.
4. مبارزه با قدرتهای بزرگ
مبارزه با قدرتهای بزرگ یکی از اساسیترین مسائلی است که در تاریخ انسانیت وجود داشته و همچنان نیز وجود دارد. قدرتهای بزرگ معمولاً به عنوان نهادهایی شناخته میشوند که بر بازیافت بینالمللی، ثبات بینالمللی، شناسایی و تأیید اولویتهای بینالمللی، تعیین قاعدههای فعالیتهای بینالمللی و روابط دوجانبه بین کشورها تأکید دارند. این نهادها معمولاً شامل کشورهایی هستند که توانستهاند به عنوان یک قابلیت نظامی، اقتصادی و سیاسی در لجستیک بینالمللی، تجارت و مسائل مربوط به امنیت بینالمللی کلیدهای عمده را در اختیار داشته باشند.
در اینجا میتوان به مبارزاتی همچون جنگ جهانی اول، جنگ جهانی دوم و جنگ سرد مراجعه کرد که به دلیل نیاز به قدرت بزرگ بر سیاست بینالملل توسط دولتها ایجاد شدهاند. درون جامعه بینالمللی که توسط این قدرتهای بزرگ محرک میشود، به عنوان یک نظامی و پولیاب، قیمت برای فعالیتهای بینالمللی رویادیده شده است. بنابراین، در طول تاریخ و پیشرفت همیشه چالشهایی به وجود آمده که قدرتهای بزرگ میبایست در برابر آنها پاسخگو باشند.
در گذشته، سروش چنان مقرر شده، برای مخالفت با یک قدرت بزرگ و اعتراض به عدم رعایت حقوق بشر، عملیاتی مانند تحریمها طراحی میشد. با این حال، امروزه روابط بینالمللی به شدت پیچیده شدهاند و این تحریمها بیشتر به عنوان یک فرآیند روابط بینالمللی تلقی میشوند تا به عنوان یک ابزار برای جنگ اقتصادی. امروزه بیشتر مشکلاتی که ایجاد میشود مرتبط با اصلاح سیاستهای قدرت بزرگها، حمله به سیستمهای قدرت بزرگ و یا نادیده گرفتن احترامات قانونی هستند.
همانطور که از این پاراگراف هم مشخص است، مسائلی که در مبارزه با قدرتهای بزرگ بیشتر به چالش کشیده میشوند، به عنوان برهمکنش بین دولتها، اصلاحات حقوق بشر، امنیت ملی، فرهنگی، پویایی اقتصادی و تجاری، جنگهای افزایشی، الگوهای جدید نظامی و سیاستهای نظامی، و تحریمهای بین المللی شناخته شده اند. به این دلیل باید مغلوبه بر افکار شناسانه ضمیر جمعی بشریت شده و در تمام جوامع اداره زیستی، احترام به حقوق بشر از پیش شرط اولین رسیدگی به مسائل بینالمللی ومبارزه برابر بزرگترین قدرتهای سیاسی، نظامی و سهگانه میباشد.
5. سرنوشت ونزدی
سرنوشت کشور ونزوئلا در دهه اخیر برای بسیاری از مردم و سیاستمداران این کشور نگرانکننده بوده است. این کشوری با ۳۲ میلیون نفر جمعیت، در غرب آمریکای جنوبی و به عنوان چهارمین کشور تولیدکننده نفت جهان شناخته میشود. اما وضعیت اقتصادی و اجتماعی در ونزوئلا در چند سال اخیر به شدت تحول کرده است.
بر خلاف انتظارات، دوران حکومت ریاست جمهوری هوگو چاوز که از سال ۱۹۹۹ تا ۲۰۱۳ به قدرت رسید برای کشور بسیار بدبینانه و سخت بود. این رژیم چندین برنامه اقتصادی خود متمرکز و سیاسی را آغاز کرد، اما هیچکدام از آنها به موفقیت نرسید و تورم، بیکاری و کاهش ارزش پول محلی ارتفاع یافت.
در سال ۲۰۱۳، نیکولاس مادورو بعد از مرگ چاوز، به عنوان رئیس جمهوری جدید کشور انتخاب شد. همچون پیشینیاش، او همچنان با چالشهای بسیاری مواجه بود، از جمله درآمد پایین، بیکاری بالا، تورم و فشارهای خارجی. او مصمم بود تا با حذف قدرت از مجاری تجدیدالحیات و رشد فرهنگی، اصلاحات اجرایی برای رفع برخی از مشکلات اقتصادی را انجام دهد، اما برنامه های وی نیز خود را به تدریج شکست خورد.
در مواجهه با بحران اقتصادی و سیاسی در ونزوئلا، بسیاری از شهروندان این کشور به سمت یک راه حل غیرقانونی گرایش پیدا کرده اند. این شامل جرائم مختلف از جمله قاچاق کالا، قاچاق محروم مواد مخدر، سرمایه گذاری در بورس سیاه و غیره میباشد. در کنار این مسایل، تحریم های داخلی و بین المللی به دنبال این بحران دوام دارد. به عنوان یک پاسخ به بهبود وضعیت در ونزوئلا، بسیاری از شهروندان این کشور به خارج از کشور رفتند.
6. واکنشهای ناخوشایند
واکنش های ناخوشایند به عکس های یا محتوایی است که قبلا به اشتراک گذاشته شده و باعث شده افراد در شبکه های اجتماعی نسبت به آن عکس یا محتوا ناراضی شوند و واکنش نشان دهند. این واکنش ها ممکن است از طریق دوستان یا هم زمانان برای صاحب آن محتوا یا عکس متعلق به او بیشتر باشد.
واکنش های ناخوشایند می توانند در قالب توهین ، تهدید ، آزار روحی و یا حتی ارجاع به جرایم خاصی باشند. ممکن است که با وجود توصیه های مدیران شبکه های اجتماعی برای ایجاد محیطی دوستانه و بدون تهاجم بخشی از کاربران بتوانند به طور روزافزون واکنش نشان دهند.
عواقب واکنش های ناخوشایند برای کسانی که آن عکس را به اشتراک گذاشته اند نمی تواند خوشایند باشد ، به خصوص اگر آنها به طور غیرمستقیم به قضاوت عمومی توجه کنند. بهتر است کاربران به منظور جلوگیری از دریافت واکنش های ناخوشایند از تمامی اعمال یا استفاده از قابلیت های شبکه های اجتماعی خودداری کنند که صرفاً برای جلب توجه به کار رفته است.
با وجود ارائه راه حل برای واکنش های ناخوشایند با توجه به پیام هایی که جهت مبارزه با انواع تعرض و تهدید از طرف کاربران دیگر توسط مدیران تایید شده، کاربران می توانند به ازای هر نوع واکنشی به آن عکس که قبلا به اشتراک گذاشته است گزارش کنند. در هر صورت، شبکه های اجتماعی هیچگونه واجد صلاحیت نیستند و عموماً اصول خصوصی در قبال نظرات یا نوشته هایی که کاربران خود در بخش دوستان و فعالیت های مختلف نوشته اند قرائت نمی کنند.