آموزش تهیه نان برنجی خانگی
تهیه نان برنجی یکی از غذاهای محبوب و سنتی ایرانی است که در برخی نقاط کشور بیشتر شناخته شده است. این نان با استفاده از برنج و آرد گندم سفید تهیه میشود و خوردن آن با سبزیجات و لبنیات بسیار خوشمزه و رویایی است.
برای تهیه نان برنجی خانگی ابتدا برنج را برای چند ساعت خیس میکنیم و سپس آن را پخته و رنده میکنیم. سپس آرد گندم سفید، نمک، آب و برنج را با هم مخلوط میکنیم و تا حدی که تست خمیر نشان دهد، نیم ساعت استراحت داده و سپس دوباره با هم مخلوط میکنیم.
برای پختن نان برنجی، قابلمه را به صورت گرم کرده و خمیر را درون آن قرار میدهیم و سپس وسط آن را با یک پودر مخصوص پخش میدهیم تا نان برنجی ما هموار شود. سپس درون قابلمه را با چند برش کوچک تزئین میکنیم و در دمای میانی حرارت میدهیم تا نان برنجی خانگی ما درست پخته شود.
در نهایت، نان برنجی خانگی را از روی قابلمه خارج کرده و به صورت داغ سرو میکنیم. این نان را در کنار سبزیجات و لبنیات سرو میکنیم و از طعم فوقالعاده آن لذت میبریم. برای بهبود طعم این نان میتوانید از تخم مرغ و نانوایی به عنوان تزیین استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه نان برنجی خانگی
تهیه نان برنجی خانگی از جمله اطعمه های سنتی است که در بسیاری از روستاهای ایران مورد استفاده قرار میگیرد. این نان از برنج و نان برای تهیه شده و با غذاهای سنتی همراه میشود. برای تهیه این نوع نان به مواد زیرنیاز است:
- برنج: از برنج معمولی و یا برنج شیرین استفاده میشود. با توجه به ترجیح هر شخص میتوان برنج را خام یا پخته تهیه کرد.
- نان: برای تهیه این نوع نان، میتوان از نان تازه یا نان خشک استفاده کرد.
- نمک: به میزان بسیار کمی نمک دلخواه به این نان افزوده میشود.
- گردو: در صورت تمایل، میتوان به این نان با استفاده از گردوی خرد شده، طعم خوشایندی بدهید.
- آب: به دلیل نیاز به تهیه توریهای نان برنجی، آب به مقدار لازم برای تر و لطیف شدن دو ماده اصلی، برنج و نان، مورد استفاده قرار میگیرد.
با استفاده از این مواد و مراعات نکات لازم میتوان نان برنجی خانگی تهیه کرد. این نوع نان معمولاً پس از تهیه، سرخ شده و در کنار غذا سرو میشود. همچنین نان برنجی خانگی میتواند با ترشیها، مربا، ماست، کشک و... همراه شود و طعم خوشایندی را برای خوردن غذا به همراه داشته باشد.
طریقه آماده کردن برنج برای نان
برای آماده کردن برنج برای نان، در ابتدا باید برنج را به دقت شستشو داده و سپس آن را در آب برای چند ساعت خیس کرد تا بافت آن نرم تر شود. سپس برنج را به همراه آبی که در آن خیس شده، در قابلمه ای با درجه حرارت متوسط قرار دهید. لازم به ذکر است که میزان آب به اندازه کافی برای پخت شدن برنج نباید زیاد باشد تا خیلی آبکشی نشود.
بعد از آن برنج را تا زمانی که پخت شدنش به پایان برسد، با درجه حرارت پایین بپزید. در صورتی که برنج برای نان بخواهید استفاده کنید، باید آن را بعد از پخت، با یک کف چاقو و یا چاقوی کوچک، تفت دهید تا دانه ها از هم جدا شوند و برای استفاده در نان مناسب بشوند. اما اگر برای پختن غذا به کار میبرید، بهتر است از این مرحله صرف نظر کنید.
در نهایت، پس از اتمام پخت، می توانید برنج را برای چند دقیقه در سینی فر تازه بکنید. این کار باعث می شود تا رطوبت زیادی که در داخل برنج وجود دارد خشک شود و دانه های برنج مناسب برای استفاده در نان تر و خوشمزه تر شوند.
به این ترتیب با استفاده از این روش ساده و آسان، می توانید برنجی با طعم و بوی خوب برای ایجاد نان پفی و لذیذ درست کنید.
مراحل تهیه تست نان برنجی خانگی
تست نان برنجی یکی از خوراکی های پرطرفدار و محبوب در بین خانواده های ایرانی است. با توجه به اینکه برای تهیه این نوع نان نیاز به جدیدیترین وسیله آشپزخانه نداریم، می توان با استفاده از وسایل ساده و خانگی تست نان برنجی خود را تهیه نمود. در این مقاله قصد داریم به شما نحوه تهیه تست نان برنجی خانگی را توضیح دهیم.
مرحله اول برای تهیه تست نان برنجی، آماده سازی خمیر است. برای این منظور موادی مانند برنج، آرد، شیر، نمک و لیمو ترش به میزان دلخواه را با هم مخلوط کرده و خمیر یکپارچه تهیه می کنیم. سپس خمیر را تحت تاثیر نور خورشید به مدت 1 تا 2 ساعت برای خمیر شدن قرار می دهیم.
مرحله دوم برای تهیه تست نان برنجی، نوک نانی را به صورت دایره ای به همراه دست آماده می کنیم. سپس خمیر را به اندازه نان نوکی دایره ای قرار می دهیم و با روغن به نحوی که دست نگیرد آن را تهیه می کنیم. در ادامه نان را از یک طرف به زاییدگی فشار می دهیم تا در داخل نان سوراخ تشکیل شود.
مرحله سوم در تهیه تست نان برنجی، پخت نان است. برای این منظور یک قابلمه را روی حرارت قرار داده، نان را در آن قرار می دهیم و 5 تا 7 دقیقه بر روی حرارت قرار می دهیم. سپس نان را برگردانده و قابلمه را بر روی حرارت دیگری گذاشته و نان را برای مدت 5 تا 7 دقیقه دیگر پخته و کاملا آماده مصرف می کنیم. در نهایت می توانیم تست نان برنجی خانگی تازه و داغ خود را با کنسرو گوشت، سبزیجات یا چاشنی های دیگر سرو کنیم.
طرز درست کردن مزهدهی نان برنجی خانگی
نان برنجی یکی از خوراکی های محبوب در بسیاری از کشور هاست. ترکیبی از برنج، آرد، شیر و عسل این نان را بسیار لذیذ و مغذی می کند. در این مقاله به طرز تهیه نان برنجی خانگی می پردازیم.
ابتدا باید لوازم و مواد لازم برای تهیه نان برنجی را به دست آورید. شما به برنج، آرد، شیر، عسل، نمک، بیکینگ پودر و یک تخم مرغ نیاز خواهید داشت.
سپس، برنج را که پیش از این برای فرنگی کردن آماده کرده اید، در ظرفی قرار دهید و یک پیمانه آرد را به آن اضافه کنید. وضعیت ریز شدن برنج به عنوان یک سوپ وجود دارد که بهتر است آن را در صورت وجود با دست خود برطرف کنید.
سپس، یک پیمانه شیر و یک دوم پیمانه عسل، نمک و بیکینگ پودر به آن اضافه کنید و تمامی مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
در مرحله بعد، یک تخم مرغ را به مواد اضافه کنید تا تمامی مواد به هم بچسبند.
حالا، قرار است نان های برنجی شما را در قالب ظرف های حرارتی که از قبل به دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم شده است، درون آن طبقاتی که قبلاً به آن اضافه کرده اید ریخته شوند. نان برنجی شما باید تا حداقل نیم ساعت در دمای 180 درجه سانتیگراد پخته شود.
بعد از این که نان برنجی شما پخته شد، آن را از ظرف بیرون بیاورید و در یک ظرف جداگانه سرو کنید.
بعد از خنک شدن، آماده سرو کردن آن برای کافی شاپ خود هستید. طعم لذیذ و مغذی نان برنجی شما، همه را شگفت زده خواهد کرد.
تزئین نان برنجی خانگی با گردو و خرما
تزئین نان برنجی خانگی با گردو و خرما یکی از روشهای شگفتانگیز برای افزایش مزه نان برنجی است. غذایی که در آن گردو و خرما با هم ترکیب شدهاند، باعث افزایش غنا و خوشمزهتر شدن این غذای خانگی شده است. این تزیین، معمولاً برای سفره هایی طراحی میشود که قرار است مهمانی انجام شود و نمیخواهید سفره شما به سادگی پذیرایی باشد.
برای تزیین نان برنجی به روش خانگی، نیاز به دو عنصر است: ابتدا باید نان برنجی پخته شود. بعد از آن، به دنبال گردو و خرما به مقدار کافی برای تزیین هستید. از طریق برش خرما، پوست آن را با دقت جدا کرده و سپس پوست آن را تحت خط کاملاً باز و حتی یک کم اضافی با استفاده از چاقو یا نوک آشپزی قرار دهید. همچنین، گردوها را میتوانید با استفاده از چاقو یا دستهایتان خرد کرده، یا در حالتی که وسعت ترکیب بیشتر از این است، گردو را تمیز کنید و در دفتر خود ریخته شده و برای استفاده بعدی بگذارید.
بعد از تهیه گردو و خرما، میتوان به تزیین نان برنجی پرداخت. یکی از روش های تزیین میتواند با درست کردن شرحی با پوست خرما بر روی نان برنجی باشد، یا با قرار دادن خرمائی هایی با فرم و شکل های متفاوت و نگیج کردن گردوهای خرد شده، می توان ظاهری بسیار خوشمزه برای نان برنجی خود ایجاد کرد. نان برنجی استاندارد خانگی با گردو و خرما تازه و خوشمزه است و در دسترس ترین و ساده ترین طرز تهیه آن است، که میتوانید در خانه خودتان راهاندازی کنید. با تزئین نان برنجی با گردو و خرما، هم سلیقه شخصی خانواده شما گرفتهو تجربه های جدید از غذاهای ساده خانگی کسب کنید.