طرز تهیه ی مربای انگور قرمز

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه ی مربای انگور قرمز

تهیه مربای انگور قرمز یکی از ترشی های خوشمزه و سالم برای خانواده ها است. برای تهیه این مربا، اولین قدم برداشتن انگور قرمز است. این نوع انگور دارای رنگ قرمز و گلابی می باشد و در روزهای پاییز به فراوانی یافت می شود.

پس از برداشتن انگور قرمز، باید آنها را نوک دار کنید و به آرامی آنها را شستشو دهید. سپس آنها را در یک ظرف جمع کرده و با یک دستگاه خرد کن یا هم خودتان با چاقو آنها را خرد کنید. بهتر است تکه های کوچک برای تهیه مربای بهتر انگور داشته باشید.

در مرحله بعدی، انگور ها را با مقداری آب در قابلمه بگذارید و به مدت 30 دقیقه در حرارت ملایم بجوشانید. می توانید به موقعیت با شکر بیشتر چشم برای مربای خوشمزه تر قرار دهید.

وقتی انگور ها کاملا پخته شدند و ابشان تبدیل به شیرینی کرد، قبل از خاموش کردن قابلمه می توانید یک قاشق چایخوری پودر زعفران را به آن اضافه کنید.

حالا مربا را باید روی شعله کم و به مرور بخشید تا مربا به مرکبات خود برسد. در این مرحله می توانید قاشق هایی از مربا را در بشقاب یخچال پنهان کنید و آنها را به خنک شدن بگذارید. برای القای طعم مربا و بهبود کیفیت آن می توانید نمک سفید کوچک به آن اضافه کنید.

در نهایت، مربای انگور قرمز آماده سرو شدن است. می توانید این مربا را روی نان تازه، پنکیک و یا به صورت جانبی کنار ماست سفید سرو کنید. بهتر است این مربا را در یخچال نگهداری کنید تا در بهترین شکل نگه داشته شود.



مربای انگور قرمز چگونه تهیه شود؟

برای تهیه مربای انگور قرمز غالبا از انگورهای پوست ظریف استفاده می شود. این مربا در واقع به روش پخت ساده تهیه می شود و می توان به راحتی در خانه تهیه شود. بهترین انگور برای این مربا می توان انگور قرمز یا سیاه یا انگورهایی با پوست ظریف و غلظت آب کم است.

برای آماده کردن این مربا، انگورها را با حرارت به مدت چند دقیقه ابپزید و پوست های آنها را جدا کنید و سپس میوه های مغز یافته را در قابلمه ای بزرگ قرار دهید. برای هر کیلوگرم انگور، حدود یک کیلوگرم قند، برای تبدیل کردن آن به مربا لازم است. سپس کناره یا روی قابلمه را با پارچه پشمی پوشانید و در حرارت پایین به مدت یک تا دو ساعت آن را پخته و بعد از جمع آوری خوب شما شما مربای انگور قرمز را دارید.

در صورتی که می خواهید مربا رنگ بندی شود سایر محصولات طبیعیی مثل روغن نعنا کوهی ، آبلیمو و رنگ مواد طبیعی می توانند به عنوان رنگ دهنده مورد استفاده قرار بگیرند. سپس می توانید مربای تهیه شده را در بطری های تمیزی بریزید و محکم ببندید تا در یخچال به فصل زمستان نگه دارید.

بنابراین مربای انگور قرمز یک خوردنی ابتدایی ساده، خوشمزه و سالم است و می تواند در فصول مختلف سال مصرف شود.



چگونه می‌توان مربای انگور قرمز خانگی درست کرد؟

مربای انگور قرمز یکی از خوشمزه‌ترین و مفیدترین مرباها است که می‌توان آن را در منزل تهیه کرد. برای تهیه این مربا، نیاز به چند مواد اساسی دارید که در ادامه به شما معرفی خواهیم کرد.

ابتدا باید یک کیلوگرم انگور قرمز تمیز را با یک لیتر آب برای حدود یک ساعت آشامیده شود تا کثیفی و آلودگی‌ها را از بین ببرد. سپس با شستشو و خشک کردن آن‌ها، انگورها را با یک سیم برقی بریده و برای یک شب به صورت قوطی درون یخچال قرار دهید.

روز بعد، با یک ماهیتابه و کمی آب، انگورها را برای حدود یک ساعت بپزید. سپس با یک پارچ چوبی، آب موجود در ماهیتابه را جدا کرده و زمینه انگورها را با آن آب مخلوط کنید.

حال انواع مواد خوراکی از قبیل قند و نمک را به زمینه انگورها اضافه کنید و به مدت یک شب در درجه حرارت اتاق قرار دهید. روز بعد، شما می‌توانید مربای انگور خانگی خود را با دمای متوسط ​​خود، تا زمانی که مواد خوراکی به صورت کاملا حل شوند، بپزید.

در نهایت، مربای خانگی خود را در بطری‌های ضدعفونی شده ریخته و در یخچال نگهداری کنید تا خوشمزه و خوشرنگ باشد و هر وقت که مایل به مصرف هستید، بتوانید از آن لذت ببرید.



طرز تهیه مربای انگور قرمز با دستور العمل ساده

مربای انگور قرمز یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین مرباهای میوه‌ای است که به سادگی در خانه قابل تهیه است. این مربا با طعم خنک و خوشایندی که دارد، می‌تواند جایگزین خوبی برای مربای معمولی باشد و حتماً تلاش کنید که با دستور العمل کاملاً رعایت شده، آن را تهیه کنید. در ادامه، به شما نحوه تهیه این مربا را در سه مرحله آموزش می‌دهیم.

مواد لازم:

- یک کیلوگرم انگور قرمز

- دو کیلوگرم شکر

- دو قاشق غذاخوری آبلیمو

- نصف لیوان آب

مرحله اول:

1. انگور قرمز را بشویید، ساقه‌ها را با مشکلاتی پرس کنید و به همراه یک لیوان آب، در قابلمه‌ای که به آن زیر قابلمه قرار می‌گیرد، برای نیم ساعت مانده و بجوشانید.

2. پس از آن، شیرین‌کن شده‌ای را که از دو کیلوگرم شکر و یک لیوان آب تهیه می‌شود، به قابلمه اضافه کنید و روی آتش نرمال بگذارید تا تمام شود. حرکتی که در میان آن انجام می‌دهید، مخلوط کردن مواد تا جایی که شکر کاملاً حل شود است.

مرحله دوم:

3. پس از رسیدن شیرین‌کن به غلیظ شدن و در ماندن در حرارت کم به مدت بیشتر از نیم ساعت، آن را از انگور جدا کنید.

4. انگورها را با دستگاه آسیاب پوره کنید و سپس با اضافه کردن شیرینی شده و دو قاشق آبلیمو به قابلمه برگردانید.

مرحله سوم:

5. حالا، مربا را به مرحله بجوشاند تا غلظت دلخواه به آن داده شده و بعد از رسیدن به این مرحله، و بریزید در ظروفی به پایه بریزیم و پس از خنک شدن، در یخچال نگهداری کنید و بهتر است قبل از استفاده همراه خود یک قاشق شکر بریزید.



آموزش ساخت مربای انگور قرمز با مواد ارگانیک

مربای انگور قرمز یکی از خوشمزه‌ترین و شیرین‌ترین مواد غذایی است که معمولاً به دلیل کاربرد زیاد خود در تهیه‌ی انواع دسرها، خرده‌ای از انگور قرمز معمولاً در منازل پرورش‌دهندگان خریداری می‌شود. با این حال، ساخت مربای انگور قرمز خانگی با مواد ارگانیک، از بهترین روش‌های تأمین مواد غذایی برای خانواده و دوستان است.

برای ساخت مربای انگور قرمز با مواد ارگانیک، نیاز به انگور قرمز تازه و ارگانیک، قند خام و آب است. اما در صورت تمایل به افزایش میزان ویتامین C در مربای خود، می‌توان به عنوان یک ایده خوب، با اضافه کردن لیموترش، بوینگ هندی یا آمپول ویتامین C به مربای خود رنگ و طعم خاصی نیز بخشید.

فرایند ساخت این نوع مربا بسیار آسان است. در ابتدا، انگور قرمز را بشویید و ساقه‌های آن را برش دهید. سپس آن را به همراه آب، قند در گلدان قرار داده و چهار دقیقه بجوشانید. سپس گلدان را از روی حرارت بردارید و محتویات آن را در حالت پوره خالص کنید. در نهایت، این پوره را در بطری‌های بهداشتی ریخته و آنها را در یخچال نگهداری کنید. با اجرای این طریقه آسان، شما می‌توانید مربای انگور قرمز با مواد ارگانیک خانگی خود را به اشتراک بگذارید و از طعمی ناب و مطمئن برای خانواده خود نهایت لذت را ببرید.



۵ روش تهیه مربای انگور قرمز با طعم و مزه جذاب

امروزه مربا یکی از پرکاربردترین شیرینی‌هاست که در بسیاری از غذاها و دسرهای مختلف به کار می‌رود. در بین انواع مختلف مربا، مربای انگور قرمز برای بسیاری از علاقمندان به خوردن شیرینی‌ها استاد مخصوصاً در فصل گرما چون سرشار از آب و ویتامین است.

۱- روش اول: برای تهیه مربای انگور قرمز با طعم و مزه جذاب، ابتدا سبد انگور قرمز نیاز دارید. سپس انگور را با شلیک تانگ بوته‌هاشان از خود جدا کنید. سپس انگور را در آب جوشانده و نرم کنید. در ادامه آن را در تابه‌ای کوچک به همراه شکر و آب ۲-۳ قاشق غذاخوری روی حرارت بالا بگذارید تا به جمعیت بخشی که مایعی سفت شده، تبدیل شود. برای افزودن طعم می‌توانید ادویه‌هایی چون هل و دارچین هم بپاشید.

۲- روش دوم: برای این روش ابتدا انگور قرمز را نیاز دارد سپس آن‌ها را با یک نوازش برشی خفیف کنید تا حباب‌های هوا از آن‌ها خارج شود. سپس آن‌ها را در یک قابلمه با آب گرم می‌ریزید و برای ۱۰ دقیقه آن‌ها را نرم کنید. سپس آن را به یک پوسته زدۀ قند اضافه کنید و نصف تا ۲۰ دقیقه به آن‌ها کار کنید. در نهایت، مربای خود را با یک بسته لوازم آشپزخانه به شکل زیبا در ظرف مناسب برای سرو به میز آورید.

۳- روش سوم: برای طعم‌دهی به مربای انگور قرمز می‌توانید در کنار انگور، یک تندیس ترویج شده و یک یا دو برگ نعناع را همراه آن به هنگام پخت مربا در قابلمه بگذارید. در غیر این صورت، شکر و انگور دو عامل اصلی تهیه مربای انگور قرمز هستند.

۴- روش چهارم: برای تهیه مربای انگور قرمز با طعم و مزه جذاب می‌توانید از چند عامل هم جز انگورا استفاده کنید. با اضافه کردن بهار نارنج، لیمو عمانی، یک نوک زیره سبز و یک آبلیمو به مربای خود، می‌توانید برای آن یک طعم و مزه خوشایند تر ایجاد کنید.

۵- روش پنجم: آخرین روش تهیه مربای انگور قرمز با طعم و مزه جذاب استفاده از انکه برای پخت مربا هست. این ماده معمولاً به عنوان یک باند برای مربا استفاده می‌شود. با اضافه کردن تعدادی از آن به مربا، این ماده برای نگهداری کردن به دلیل ژله شدن آهسته باعث می‌شود، باعث می‌شود که مربا به شکل مناسب تر تهیه شود. به دلیل این که کمی شیرین است، کمک می‌کند که شرایط خوب تری برای ترکیب مربا و انگور فراهم شود. با علم به روش‌های مختلف، می‌توانیم در کنار با طعم دلخواه یک مربای خوشمزه را به دلایل مختلف مجهز کنیم.



مربای انگور قرمز با مواد طبیعی و بدون مواد نگهدارنده

مربای انگور قرمز یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین موارد برای استفاده از انگور قرمز است. این مربا با استفاده از مواد طبیعی و بدون استفاده از هرگونه مواد نگهدارنده تهیه می‌شود و به همین دلیل خواص غذایی بسیار خوبی دارد. در ادامه به بررسی تفصیلی از تهیه و نگهداری مربای انگور قرمز با مواد طبیعی پرداخته‌ایم.

تهیه مربای انگور قرمز با مواد طبیعی بسیار ساده است. انگور قرمز باید خودش را به صورت کاملا تمیز شده و بدون هیچ گونه خرابی و مشکلی، داخل قابلمه‌ای بریزید. سپس قرمه‌ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و به آن یک کمی آب اضافه کنید. انگور را تازهٔ قابلمه را برای حداقل ۱۰ دقیقه به مدت کافی بپزید. سپس با استفاده از ظروف پلاستیکی مختلطی خرد کنید و برای روزانه آماده کنید.

برای نگهداری مربای انگور قرمز از مواد طبیعی باید از ظروف شیشه‌ای یا فلزی استفاده کنید و آن را در یخچال نگهداری کنید. ولی اگر تمایل دارید که نگهداری مربای انگور قرمز بدون هیچگونه مواد نگه دارنده باشد، باید فرآیند تهیه آن را به درستی انجام دهید و در ضمن، باید از ظروف شیشه‌ای بسیار خوبی استفاده کنید. بهترین روش برای نگهداری این محصول این است که با استفاده از ماشینکاری سرد به صورت خشک و در ظروف شیشه‌ای محکم و به طور کامل تمیز شده نگهداری شود. این روش، قابلیت نگهداری بسیار طولانی مدت را به همراه دارد و بدون هیچ گونه مواد نگهدارنده همچنان به شکل قابل استفاده باقی می‌ماند. به عنوان پایانی باید یادآوری کرد که مزیت استفاده از مربای انگور قرمز با مواد طبیعی این است که کاملا سالم و بدون هیچ گونه مواد نگه دارنده در حین مصرف می‌باشد.