طرز تهیه ی فلافل لبنانی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه ی فلافل لبنانی

تهیه فلافل لبنانی یکی از بهترین و پرطرفدارترین غذاهای خاورمیانه است. این غذای سنتی لذیذ در کاربردهای خانوادگی و رستورانی بسیار معروف است. فلافل لبنانی پرطرفداری خود را به دلیل خواص غذایی بالا، طعم واژگون کننده و کیفیت بالا کسب کرده است.

برای تهیه فلافل لبنانی، ابتدا باید نخود را شب قبل از آنکه قرار باشد از آن استفاده کنید، خیس کنید. سپس نخود را با لیموترش و پیاز خرد شده و همچنین نمک و فلفل به زیادی در کنار هم در همزن (یا آسیاب) بپوسید، تا تمامی مواد در کنار هم مخلوط شوند.

سپس مواد آماده شده را به صورت کوچک به کمک قاشق چینی برای شکل دادن به فلافل، جدا کنید و در روغن داغ برای سرخ کردن قرار دهید. بعد از آنکه هر دو طرف فلافل به‌صورت طلایی رنگ شدند، روی کاغذ آشپزی برای جذب روغن قرار دهید.

آماده کردن فلافل لبنانی به سادگی و به سرعت انجام می‌شود. با تزیین آن با سالاد روز، نان پیدا، سس خاص و سیر، شما می‌توانید یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای خاورمیانه را برای خانواده خود آماده کنید.



مواد لازم برای تهیه فلافل لبنانی

فلافل یکی از پرطرفدارترین غذاهای خاورمیانه است که به راحتی در سراسر جهان شناخته می‌شود. این غذا از انواع سبزیجات، نخود فرنگی، ادویه‌ها و گاهی اوقات گلاب تهیه می‌شود تا طعم و مزه‌ای منحصر به فرد داشته باشد. در اینجا به بررسی مواد لازم برای تهیه فلافل لبنانی خواهیم پرداخت.

مواد لازم برای تهیه فلافل شامل نخود فرنگی، پیاز ریز شده، سیر ریز شده، کرفس، پیاز سبز، جعفری، کره گیاهی، فلفل سیاه، فلفل قرمز و نمک هستند. علاوه بر این، بعضی از آشپزها ویکی هم ترشی هندی و فستیق خرد شده را به آن اضافه می‌کنند.

تهیه فلافل با استفاده از نخود فرنگی صد درصد گرفته می‌شود که بهتر است قبل از تهیه آن، آن را به مدت شبانه روز در آب خیسانده و سپس به مدت حداقل چهار ساعت آن را پخته کنید. برای شرایط فوری، می‌توانید بعضی از سبزیجات، مانند کرفس و پیاز را از قبل پخته و آماده تهیه کنید و به نخود فرنگی خمیری اضافه کنید.

در نتیجه، تهیه فلافل لبنانی به دو صورت مختلف صورت می‌گیرد، به‌صورت رستورانی و خانگی. با استفاده از مواد لازم و عملکرد مراحل درست، شما می‌توانید فلافل خانگی خود را با طعمی فوق‌العاده خوشمزه تهیه کنید و لذت ببرید.



روش تهیه نان فلافل لبنانی

نان فلافل یکی از غذاهای بسیار محبوب و سالم در میان خانواده‌های لبنانی است. تهیه نان فلافل لبنانی بسیار آسان و سریع است و می‌توانید به راحتی در خانه خود آن را تهیه کنید.

برای تهیه این نان، ابتدا باید برنج را به صورت کامل پاک کرده و به آن آب بدهید تا به مدت چند ساعت خیس شود. سپس باید این برنج را به همراه لوبیای چیتی و فلفل دلمه‌ای درون یک مخلوط کن قرار داده و آن را برای چند دقیقه پردازش کنید.

سپس باید به آن آرد برنج و بیکاربندها اضافه کرد و تا زمانی که تمام مواد با هم مخلوط شوند در مخلوط کن مربوطه فرز دهید. در نهایت، بهتر است حداقل برای یک ساعت آن را در یخچال قرار دهید تا مواد درون آن به خوبی با هم ترکیب شوند.

پس از گذر از این مراحل، نوبت به سرو کردن نان فلافل می‌رسد. برای این کار، باید نان را درون یک طولانی و مستطیلی شکل بدهید، به کمک مقداری آرد. سپس نان را به صورت برش‌های کوچک تو سینی قرار دهید و آن‌ها را به مدت 15 تا 20 دقیقه درون فر درجه حرارت 350 درجه فارنهایت؛ 180 درجه سانتی گراد پخته کنید.

پس از پخت نان فلافل، می‌توانید آن را با چاشنی‌ها و سس‌های مختلف مانند سس طحال، سس ماستی، سس غدایی، سس حریفی و ... سرو کنید. در این‌جا باید توجه داشت که سس حریفی، غدایی و طحال از جمله پرطرفدارترین سس‌هایی هستند که با نان فلافل لبنانی می‌توانید سرو کنید.



روش تهیه حبوبات برای فلافل لبنانی

تهیه حبوبات برای فلافل لبنانی، پروسه‌ای است که به شکل صحیح انجام داده شود تا علاوه بر افزایش طعم و عطر غذا، معده را از تحریک و ایجاد سوزش دردناک نیز نجات بدهد. یکی از روش‌های سالم برای تهیه حبوبات برای فلافل لبنانی، هم مرحله پخت آن‌ها در دستگاه فشار بالا و هم خیس کردن حبوبات نخود و لوبیا چیتی در آب گرم است که هر دو نقش حیاتی در بهبود ماندگاری و بهبود کیفیت غذایی دارند.

در مرحله خیس کردن حبوبات، نخود یا لوبیا چیتی را برای حداقل 12 ساعت در آب خیس می‌کنیم تا از تمامی سموم و توکسین‌ها تصفیه شود و آماده‌ی پخت شدن و استفاده در فلافل باشد. در مرحله پخت نیز، هر دو حبوبات را در دستگاه فشار بالا می‌ریزیم و پس از 30 تا 45 دقیقه، حبوبات آماده خوردن هستند.

می‌توان از جایگزینی حبوبات سبز هم استفاده کرد. در این روش نیز، پولک نخود را خیس کرده و به مدت 12 تا 16 ساعت در آب قرار می‌دهیم. پس از خشک شدن نخود، آن را در دستگاه همانند طریقه بالا به پخش می‌رسانیم.

با رعایت این مراحل به طور صحیح، می‌توان حبوباتی سالم و تازه برای فلافل لبنانی تهیه کرد. در این روش برای حبوبات شما نیاز به هیچ گونه افزودنی یا کنسرو نیست. حبوبات تماما طعم و عطر خود را دارا می‌باشند.



روش تهیه ادویه های مورد نیاز برای فلافل لبنانی

فلافل یکی از پرطرفدارترین غذاهای خاورمیانه است که به عنوان یک اصلی در جلسات با دوستان و خانواده‌ها سرو می‌شود. این غذای سنتی در کشورهای خاورمیانه مانند سوریه، لبنان و اسرائیل ساخته می‌شود. یکی از ترکیبات اصلی فلافل نخودپژشت است و همچنین ادویه‌هایی مانند زیره، فلفل سیاه، فلفل قرمز و شومر نیز استفاده می‌شود.

برای تهیه فلافل لبنانی، مراعات اصول و روش‌های خاصی در تهیه ادویه‌های مورد نیاز داریم. اولین مورد برای تهیه ادویه‌های مورد نیاز این است که به‌جای آماده‌خریدن ادویه‌ها، شما می‌توانید آن‌ها را خودتان تهیه کنید تا اطمینان کامل از آن‌ها داشته باشید.

مهمترین ادویه که برای ساخت فلافل لبنانی به آن‌ها نیاز داریم زیره است. برای تهیه زیره، شما نیاز دارید چند قاشق غذایی زیره سبز را به مدت ده دقیقه در آب سرد خیس کنید و سپس آن را به خشکی بگذارید و خرد کنید. برای شومر هم با استفاده از تخم شومر، آن را خرد کرده و در یک ظرف ریخته و پودر آن‌را به دست آورده و سپس صاف کنید و این پودر شومر را برای استفاده‌ی بعدی نگه داری کنید.

اصلی‌ترین ادویه دیگر که در تهیه فلافل لبنانی استفاده می‌شود، فلفل قرمز است. برای تهیه فلفل قرمز، شما می‌توانید فلفل قرمز ترکیه‌ای را خرد کرده و آن را سرخ کرد و به پودر تبدیل کنید. همچنین برای تهیه فلفل سیاه و همچنین فلفل سیاه خرد شده، آنها را می‌توانید از فروشگاه‌های کاملی قرار دهید و پس از خرید، آنها را خرد کرده و درون شیشه‌ای تاریک و خشک به منظور استفاده معمولی نگهداری کنید.

استفاده از ادویه‌های خانگی برای تهیه فلافل لبنانی، نه‌تنها سرشار از طعم و عطر فوق‌العاده است، بلکه نیز بسیار سالم‌تر و خالی از هرگونه شیمیایی و نگهدارنده‌ای می‌باشد.



روش تهیه پیازچه و سیرچه برای فلافل لبنانی

پیازچه و سیرچه از جمله اساسی‌ترین اجزای فلافل لبنانی هستند که به آن طعم و بوی خاص می‌دهند. روش تهیه پیازچه و سیرچه ساده ولی بهینه شده است تا طعم و عطر خاصی به فلافل لبنانی بدهد.

برای تهیه پیازچه، پیاز را به صورت خلالی ریز کرده و در تابه‌ای با روغن داغ سرخ کنید. بهتر است از روغن زیتون استفاده شود تا عطر و طعم خوبی به آن داده شود. پس از سرخ شدن پیاز، آن را از روی حرارت بردارید.

برای تهیه سیرچه، سیر را خلالی ریز کرده و بعد از آن را در تابه‌ای با روغن داغ سرخ کنید. بهتر است سیر را زودتر از پیاز سرخ کنید تا سیر سوخته نشود. پس از سرخ شدن سیر، آن را از روی حرارت بردارید.

پیازچه و سیرچه را با یکدیگر مخلوط کنید تا یک مزه خوشمزه و طعم دلچسب به وجود بیاید. این مخلوط را در یخچال قرار داده تا کاملاً سرد شود. بعد از سرد شدن، می‌توانید از این مخلوط به عنوان سس استفاده کنید یا آن‌را به فلافل لبنانی اضافه کنید.

در نتیجه، پیازچه و سیرچه ابزار مهمی در تهیه فلافل لبنانی هستند که به دلیل عطر و طعم خاصی که به آن می‌دهند، این غذا را بسیار خوشمزه و جذاب می‌کنند. می‌توانید از این روش ساده ولی بهینه برای تهیه پیازچه و سیرچه استفاده کنید و نتیجه را تجربه کنید.



روش پخت فلافل لبنانی در چند مرحله

روش پخت فلافل لبنانی یک فرآیند ساده است که در چند مرحله انجام می شود. در این روش، اساساً نیاز به نخود سبز، فلفل دلمه ای، پیاز، سیر، نعناع، آرد نخود یا آرد گندم، ارد سیب زمینی و اسپسی برای پخت فلافل و همچنین تنوعع از چشمه، سس طبیعی یا آویشن خشک برای تزیین و مزه دهی به فلافل وجود دارد.

ابتدا، نخود را در آب بریزید و برای ۸ تا ۱۲ ساعت به خیس کردن بگذارید. سپس، نخود خیس را با بقیه مواد مربوطه، مانند فلفل دلمه ای، پیاز، سیر و نعناع، در یک میکسر قرار دهید و تا زمانی که همه مرکبات را بصورت همگن ادغام کند، باهم ترکیب کنید.

پس از اینکه تمام مفروضات خود را اضافه کردید، با استفاده از کارخانه حفاظت از پوست، گرده پاشی شده، حباب های هوایی را تزریق کنید. هدف از این کار، به دست آوردن یک مزه نرم و پفکی است.

حالا، آرد نخود یا آرد گندم و ارد سیب زمینی را با هم ترکیب کنید و سپس به ترکیب مواد بعدی، آرد و مواد خشک دیگر را اضافه کنید. حالا، حجم مواد را به صورت روی یک قاشق مخصوص با حرارت بالا به روغن تابیده و پخت کنید.

در نهایت، فلافل در مقدار مناسب به روغنی که روی حرارت باشد اضافه کرده و پخت کنید تا حاصل، یک فلافل طراحی شده و خوشمزه باشد. تازه ترین فلافل ها را بعد از پخت خود و بدون هیچ پوسته ای به همراه سس های خود می توانید تازه ترین و خوشمزه ترین فلافل های لبنانی را تجربه کنید.