طرز تهیه ی آش رشته ساده

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه ی آش رشته ساده

آش رشته یکی از پرطرفدار‌ترین غذاهای معروف در ایران است که با استفاده از رشته‌های تنی و سبزیجات خوراکی تهیه می‌شود. آش رشته در بسیاری از مناطق ایران، از جمله شمال و غرب کشور معروف است و به عنوان یکی از پرمصرف‌ترین غذاهای زمستانی شناخته می‌شود.

برای تهیه آش رشته، ابتدا باید تعدادی از سبزیجات مورد نظر خود را برای فرایند تهیه آش، خرد کنید. بهتر است از سبزیجاتی همچون جعفری، کرفس، تره، ریحان و ترخون استفاده کنید تا به دلخواه خود از تنوع و طعم‌های مختلف بهره‌برده شود. سپس این سبزیجات را در ظرفی به همراه نخودچی یا لوبیا سیاه قرار دهید و به مدت ۳۰ دقیقه درون ظرف با ۵ لیتر آب آشنا کنید.

بعد از اینکه مواد خام داخل ظرف آب شد، نوبت به اضافه کردن رشته‌ها و گوشت دارد. برای اضافه کردن رشته، رشته‌ها را درون آب جاری کمی سرخ کنید و آن‌ها را به مواد خام درون ظرف بیفزایید و همچنین گوشت و چند قاشق غذاخوری رب یا کنسرو گوجه‌فرنگی را برای طعم پخش‌شده اضافه کنید. سپس همه مواد را به‌خوبی با یکدیگر مخلوط کنید و روی شعله متوسط ظرف را بگذارید تا به مرحله جمع شدن و پخت شدن برسد.

بهتر است آش رشته را در ظرف گرم سرو کنید و دارچین، پیازچه، نعنا و گل سرخ برای تزیین به آن اضافه کنید. با همه این وصفات، حتماً طعم لذیذی خواهید داشت که به قیافه دل‌انگیز آش رشته با ارامش و شادی خواهید نشست و لذت خواهید برد.



۱. آش رشته با حبوبات و گوشت

آش رشته با حبوبات و گوشت یکی از پرکاربردترین غذاهای مردم ایران است. این غذا با استفاده از حبوباتی همچون لوبیا چیتی، عدس و نخود و گوشت مرغ یا گوشت گوساله تهیه می‌شود. همچنین افزودن بعضی سبزیجات مانند تره، شوید و پیاز سبز به این غذا، باعث افزایش طعم و عطر آن می‌شود.

آش رشته با حبوبات و گوشت از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است که در تمام مناطق ایران مخصوصاً در مناطق روستایی، پخته می‌شود. این غذا یک غذای سالم و سنتی است که باعث افزایش انرژی و قدرت بدنی می‌شود. استفاده از حبوبات در این غذا، باعث تامین پروتئین و فیبر مورد نیاز بدن می‌شود. همچنین اضافه کردن رشته‌های گندمی به این غذا، باعث افزایش کربوهیدرات و انرژی قابل استفاده برای بدن می‌شود.

در طبخ این غذا بهتر است از گوشت سالم و خوبی استفاده کرد و گوشت را به روشی نگین‌دار پخت تا بازدم‌های گوشت در غذا نباشد. برای پخت آش رشته با حبوبات و گوشت، بهتر است از قابلمه‌ای استفاده کرد که باعث ایجاد بخار در داخل قابلمه و پخت با کمترین روغن است. با این روش که البته زمان‌بر است، طعم و مزه فوق‌العاده‌ای به دست می‌آید که هیچ روش دیگری نمی‌تواند جایگزین آن شود. به نظر می‌رسد این غذا با افزایش کمی روغن، بهتری در مزه می‌شود.



۲. آش رشته با سبزیجات و مرغ

آش رشته با سبزیجات و مرغ یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در فصل سرد سال معمولاً در خانه‌های ایرانی سرو می‌شود. این غذا با استفاده از رشته و سبزیجات تازه و گوشت مرغ تهیه می‌شود و در کنار آن می‌توان از سبزیجاتی مانند ریحان، تره، جعفری، پیاز و لیمو عمانی نیز استفاده کرد.

برای تهیه آش رشته با سبزیجات و مرغ ابتدا باید رشته‌های خوشمزه را در آب جوش به مدت ۵ تا ۸ دقیقه آب‌گرم کنید، سپس آن را صاف کرده و در کنار آن با استفاده از سبزیجات تازه همچون پیاز، سیر، ریحان و تره، یک شیره سبزی تهیه کنید. بعد از آن، مرغ را با تمیز کردن و پخت کردن آماده کنید و آن را در ظرفی جداگانه قرار دهید تا از طرفی رشته کلاهی که در آب جوش به مدت مشخصی تفت داده شده، یک لایه روی معده ظرف درست کنید. با نوش جان خوردن این غذا، تعداد زیادی از افرادی که به طبع غذای ایرانی علاقه دارند، بسیار راضی و خشنود خواهند شد.

آش رشته با سبزیجات و مرغ یک غذای کامل و سرشار از انواع مواد غذایی است. سبزیجات آن شامل ترکیبی از رویش‌های مختلف است که حاوی انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی مفید برای سلامتی بدن هستند. همچنین مرغی که در این غذا استفاده شده باعث افزایش مقدار پروتئین در آن می‌شود که گزینه خوبی برای افزایش سطح انرژی و تقویت بدن است. نتیجتاً، آش رشته با سبزیجات و مرغ، می‌تواند در قالب یک وعده غذایی کامل و مغذی، برای یک روز پرانرژی و پویا مناسب باشد.



۳. آش رشته با اسفناج و ماهی

آش رشته با اسفناج و ماهی یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه در آشپزی ایرانی است. این غذا از مواد اصلی شامل رشته، اسفناج، ماهی و ادویه‌های مختلفی ساخته می‌شود و علاوه بر طعم بسیار خوب، مفید نیز هست.

برای تهیه این غذا ابتدا اسفناج را با دقت شسته و خرد می‌کنیم، سپس ماهی را نیز تمیز می‌کنیم و به شکل خرد شده در حجم مناسب در دیگی قرار می‌دهیم و به همراه آب مورد نیاز و ادویه‌های لازم، برای پخت این غذا را روی حرارت قرار می‌دهیم.

بعد از آن، رشته‌هایی که قبلاً در آب جوش پخته‌ایم را به این مخلوط اضافه می‌کنیم و به مدت چند دقیقه، مواد را به خوبی با هم مخلوط می‌کنیم. در نهایت آش ماهی با اسفناج آماده است و می‌توانید آن را با پیاز سرخ کرده و نمک و فلفل سرو کنید.

این غذا بسیار پر خاصیت و مغذی است و برای بهبود فشار خون و کاهش وزن نیز مفید است. همچنین می‌توان به راحتی مقدار موادی که در آش رشته با اسفناج و ماهی استفاده می‌شود را تنظیم کرد و در بند جیب‌های خود نگه داشت. در مجموع، غذایی خوشمزه، مفید و آسان برای تهیه و سرو کردن است.



۴. آش رشته با لپه و قارچ

آش رشته با لپه و قارچ یکی از غذاهای محبوب خانواده‌های ایرانی است که در نواحی گیلان و مازندران بیشتر محبوبیت دارد. این غذا از رشته‌هایی تهیه می‌شود که به همراه لپه و قارچ در آش پخته می‌شوند.

رشته‌های آش به دو نوع داغ و سرد تهیه می‌شوند، اما در آش رشته با لپه و قارچ از رشته‌های داغ استفاده می‌شود. لپه نیز یکی از اجزای این غذا است که به صورت کوچک ریز شده و با فلفل قرمز، سیر و زردچوبه تهیه می‌شود. قارچ نیز به عنوان یکی دیگر از اجزای این غذا به‌کار می ‌رود که بعد از شستشو به صورت رنده شده و با روغن در تابه سرخ شده و به آش اضافه می‌شود.

برای تهیه آش رشته با لپه و قارچ ابتدا با تکه تکه کردن گوشت و اضافه کردن آب، سبزیجات و نمک، یک پایه آش تهیه می‌شود. سپس رشته‌های داغ به آن اضافه شده و بعد از ۲۰ دقیقه پخت، لپه و قارچ نیز به آش اضافه می‌شوند. پس از چند دقیقه دیگر آش رشته با لپه و قارچ آماده سرو شدن است.

این غذا با پودر فلفل قرمز و نعناع خشک تزئین می‌شود و معمولاً با نان سنگک و یا لواشک روستایی سرو می‌شود. طعم چشم‌گیر این غذا به دلیل ترکیب رشته‌های داغ و لپه و قارچ، بسیار جذاب بوده و به عنوان یکی از غذاهای سنتی و خانگی می‌تواند هر روزه مورد علاقه خانواده‌ها باشد.



۵. آش رشته با نخودچی و گوشت

آش رشته با نخودچی و گوشت نوعی غذای سنتی ایرانی است که در فصل سرما بسیار محبوب است. این غذا از رشته‌های داغ و نرم، گوشت گوسفند، نخودچی، قارچ و سبزیجات تهیه می‌شود.

برای تهیه این غذا ابتدا رشته‌ها در آب نمک‌دار جوشیده و روشن کرده می‌شوند. سپس گوشت گوسفند در یک قابلمه با چند لیوان آب و نمک و فلفل به مدت یک ساعت می‌پزد. در ادامه نخودچی نیز در یک قابلمه جداگانه با آب و نمک مانند گوشت پخته می‌شود.

پس از اینکه گوشت پخته شد، سبزیجات شامل پیاز، تره فرنگی، جعفری و شنبلیله با روغن تفت داده می‌شود. در ادامه نخودچی که پخته شده بود به گوشت اضافه شده و سبزیجات نیز به مخلوط اضافه می‌شود. سپس رشته‌های پخته نیز به مواد اضافه شده و همه را با هم مخلوط می‌کنیم.

در نهایت غذای آش رشته با نخودچی و گوشت را با فلفل سیاه، زعفران و سرکه تزئین کرده و برای پخت نهایی به روی شعله بایر می‌گذاریم. پس از جوشیدن و پختن کامل، غذا را با نان تازه سرو می‌کنیم.این غذای سنتی ایرانی علاوه بر طعم دلچسب و شیرین شده نخودچی و حجم بالای گوشت، دارای خواص غذایی بسیار مفید برای سلامتی بدن است. مصرف رژیمی این غذا به دلیل بالا بودن مقدار کربوهیدرات در خود، برای افراد دارای نگرانی از افزایش وزن پیشنهاد نمی‌شود.



۶. آش رشته با لوبیا و مرغ

آش رشته با لوبیا و مرغ یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار خانوادگی ایرانی است که در فصول سرد سال بیشتر مصرف می‌شود. این غذا به صورت سنتی با استفاده از رشته، لوبیا، مرغ و عددی از ادویه‌ها طبخ می‌شود. فرآیند طبخ این غذا بسیار ساده است و همگی می‌توانند با دستور پخت آن را درست کنند.

برای طبخ این غذا، ابتدا لوبیای سفید را خیس کرده و به مدت چند ساعت صبر کرده و سپس آن را در قابلمه برای پخت آماده می کنیم. در ادامه، مرغ را همراه با ادویه‌هایی مانند زردچوبه و فلفل سیاه پخته و به تیکه‌های کوچک تقسیم کرده و به لوبیا اضافه می‌کنیم. سپس رشته‌های خود را نیز به این قابلمه اضافه می‌کنیم و همه این‌ها را با هم مخلوط می‌کنیم.

دست از این روش آشپزی برنداشته تا وقتی که رشته‌های آش به طور کامل پخته شوند و قوام خود را به خود بگیرند. در این نوع از آش، سبزیجاتی مانند ریحان و تره فرنگی نیز اضافه می‌شود تا به طعم و پخی ماجرای خوشایندی ببخشیم. در نهایت، بهتر است این غذا را با نان سنتی ایرانی یا برنج خود همراه نمایید.این غذا نیرو آور و مقوی بوده و می‌تواند یکی از بهترین گزینه‌ها برای باروری و افزایش انرژی بدن باشد.