طرز تهیه گرده تویسرکان

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه گرده تویسرکان

تهیه گرده تویسرکان یک غذای محلی و خوشمزه است که اصالتاً از استان اصفهان و شهر تویسرکان به ویژه منطقه مرکزی سبزوار تولید می‌شود. این غذا به دلیل استفاده از مواد خام ارگانیک و ادویه‌های متنوع، طعمی منحصر به فرد و خوشایندی دارد.

برای تهیه گرده تویسرکان، ابتدا باید مقداری گوشت چرخ کرده با تخم‌مرغ، پیاز رنده شده، نمک و ادویه‌های مورد نیاز مثل زردچوبه و فلفل کوزه‌ای مخلوط شود. سپس این مخلوط به شکل های دلخواه ساخته شده و پخته شود.

در مرحله بعد، باید یک پخته از نخود یا عدس رسیده در حالت یکدست خرد شده و با ادویه‌های دیگر مانند زردچوبه، زعفران و فلفل دلخواه مرکب و آماده جلد گرد شود. سپس مخلوط گوشت و مخلوط نخود یا عدس باید به همراه یک پیشغذای سالاد یا غوره مانند خیار شور و ماست خورد شود.

در نهایت، برای تزیین گرده تویسرکان می‌توان از خیار، رب‌گوجه، نعنای تازه، نعناع خشک، سیر، زردچوبه، زعفران و روغن زیتون استفاده کرد. این غذا بهترین همراه برای سالاد یا زیتون و برگر است.