تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه گاناش با شیر
گاناش یک خمیر شکلاتی و خامه ای است که به عنوان یک تزئین بسیار محبوب برای کیک ها، کاپ کیک ها، پنکیک ها و دسرها استفاده می شود. ترکیب اصلی گاناش شامل شکلات و خامه است ولی برخی نسخه ها از این خمیر با اضافه کردن موادی مثل کاکائو پودر، کره، قهوه یا حتی شکلات سفید تهیه می شود.
برای تهیه گاناش با شیر نیاز به چند مواد ساده است که عبارتند از شکلات تلخ، شکر، شیر ورادیه دیزی شده. ابتدا شکلات تلخ را خرد کرده و در یک ظرف مخصوص بر روی حمام مرطوب ذوب می کنیم. سپس شیر و شکر را اضافه کرده و آن را به مدت کافی مخلوط می کنیم تا متمایل به غلیظ شدن شود. سپس گاناش را از حرارت برمیداریم و تا اندازه یکسانی خنک شود.
وقتی گاناش کاملاً خنک شد، می توان آن را بر روی کیک یا دسر موردنظر خود بریزید و با کمک یک اسپاتول صاف کنید. سپس کیک یا دسر را به مدت کافی در یخچال قرار دهید تا گاناش سفت شود. در نهایت، می توانید با استفاده از پودر کاکائو، پودر زعفران و یا شکلات رنده شده آن را تزئین کنید. این طرز تهیه گاناش با شیر می تواند به طعم و مزه دسر یا کیک شما عمق بیشتری ببخشد و آن را به یک تجربه مطلوب و خوشمزه تبدیل کند.