تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه گاناش با خامه صبحانه و پودر کاکائو
گاناش یک خمیر چرب و لذیذ است که برای پر کردن کیک ها، کوکی ها، کاپ کیک ها و دسرها استفاده می شود. این خمیر با ترکیب ادوات ساده اما خوشمزه مانند خامه صبحانه و پودر کاکائو تهیه می شود و طعم شکلاتی و غنی به غذاها می بخشد.
برای تهیه گاناش با خامه صبحانه و پودر کاکائو، ابتدا باید خامه صبحانه را به مقدار مورد نیاز در یک قابلمه از قبل گرم کنید. سپس پودر کاکائو را به مقدار مورد نیاز به خامه اضافه کرده و همه را به خوبی با هم مخلوط کنید تا یک خمیر ابتدایی با قوام متماسک و صاف بدست آید.
بعد از این مرحله، خمیر را بر روی حرارت کم به مدت حدود 5 تا 7 دقیقه داغ کنید و به خوبی همزن کنید تا مواد به هم مخلوط شوند و قوام مطلوب را بگیرید. سپس می توانید گاناش تهیه شده را به داخل یک مخزن زغالی یا یک کشویی محکم بریزید تا سرد شود و قابل استفاده باشد.
اخیرا، پوشه گاناش را می توانید بر روی کیک، کاپ کیک، کوکی یا دیگر دسرهای شما بگذارید و لذت ببرید از طعم لذیذ و ملایم گاناش با خامه صبحانه و پودر کاکائو.