مرحله به مرحله تهیه کیک شکلاتی خوشمزه
تهیه کیک شکلاتی یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین کیک هایی است که می توانید تهیه کنید. برای تهیه این کیک ها می بایست از مواد اصلی شامل آرد، شکر، بیکینگ پودر، کاکائو پودر، تخم مرغ و شیر استفاده شود.
ابتدا باید آرد، شکر، بیکینگ پودر و کاکائو پودر را در یک کاسه مخلوط کنید تا تمامی مواد با هم ترکیب شوند. سپس تخم مرغ ها را در کاسه دیگری با هم مخلوط کرده و به مواد خشک اضافه کنید. سپس شیر را به آرامی به مواد خشک اضافه کنید و آن را با یک میکسر به خوبی هم بزنید تا مواد با هم تركیب شوند.
باید مولفه های کیک را در قالبی بریزید و آن را درون فر گیاهی با دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 30 تا 35 دقیقه بپزید. برای اطمینان از پخته شدن کامل کیک می توانید با استفاده از دماغه چوبی پرس کنید که اگر دماغه خشک خارج شد، کیک شما آماده است. بعد از پخت کیک اجازه دهید کاملا خنک شود.
در نهایت، می توانید انواعی از تزئین کننده ها را بر روی کیک بریزید. می توانید از شکلات لوکس، پودر شکر، توت فرنگی، خامه یا توت فرنگی استفاده کنید تا کیک خود را تزئین کنید. در نهایت، با عشق و احترام به سلیقه خود، به خوبی استفاده کنید و از کیک شکلاتی خود لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی
برای تهیه یک کیک شکلاتی گرم و خوشمزه، به دنبال مواد لازم هستید. برای شروع بهتر است همه مواد لازم را به دقت بررسی کنید و مطمئن شوید که همه چیز در اختیار شماست. برای تهیه کیک شکلاتی، شما نیاز به چند ماده اصلی دارید، به طور کلی شامل شکر، تخممرغ، آرد، آبمیوه، پودر کاکائو، روغن یا کره، پودر شیرین کننده، وانیل، خمیر پخت آرد و برای تزیین کیک، میتوانید از شکلات آب شده، قهوهای و شکلات سفید استفاده کنید.
آرد، تخممرغ، پودر کاکائو، پودر شیرین کننده و خمیر پخت آرد باید به خوبی با هم مخلوط شوند تا کیک شما نرم و گرم شود. همچنین آبمیوه (بهتر است از آب میوههای تازه استفاده شود) و روغن یا کره وانیل باید در یک قدرت ادغام به هم برسند. در نهایت شما پس از میل کردن مواد با دقت، آنها را در قالب کیک له کرده، درون فر قرار میدهید تا پخته شوند. اگر میخواهید، میتوانید از یک ویفر مشابه یا خامه، یا هر نوع شیرینی دیگری به عنوان تزیین استفاده کنید.
هر چند که تهیه کیک شکلاتی ساده است، باید دقت شود که هر یک از مواد به درستی با هم ترکیب شده باشند و به مواد قبلی اضافه شده باشند تا همه چیز به خوبی مخلوط شود. اگر این کار را انجام دهید، کیک شکلاتی گرم، خوشمزه و بسیار طعم دار و بی رقیب خواهد بود.
طرز تهیه بیسکوئیت کیک
تهیه بیسکوئیت کیک یکی از آسانترین و محبوبترین دسرهایی است که معمولا به عنوان یک دسر سرد سرو میشود. این خوراکی همچنین به راحتی قابل حمل بوده و برای سفر و کارهای تحصیلی و کسب و کارهای دیگر، پذیرایی پر طرفداری است. در این مقاله، ما به شما نحوه تلخیصی تهیه بیسکوئیت کیک را آموزش خواهیم داد.
مراحل تهیه بیسکوئیت کیک بسیار ساده و سریع هستند. برای شروع، شما ابتدا باید 175 گرم بیسکوئیت شکسته شده را در ظرفی با 65 گرم کره ذوب شده به همراه 1/4 قاشق چایخوری نمک ترکیب کنید. سپس مخلوط را به یک قالب کیک به اندازه 8 اینچ الک کنید. آن را در یخچال برای حداقل 30 دقیقه قرار دهید تا ترکیب سفت شود.
درمرحله بعدی، شما باید 150 گرم پنیر خامهای نرم را با 75 گرم شکر برای حدود 2 دقیقه با هم ترکیب کنید. سپس 300 میلیلیتر قهوه منجمد (که به دمای اطاق نیاز دارد) و 1/2 قاشق چایخوری وانیل استفاده شده را به مواد دیگر اضافه کنید. همه مواد را به کامل مخلوط کنید تا ترکیبی صاف شکل گیرد. سپس، ترکیب را بر روی بیسکوئیت قرار دهید و به مدت حدود 3 ساعت در یخچال بخوابانید تا سفت شود.
بعد از ساعتها استراحت کردن در یخچال، بیسکوئیت کیک شما آماده خوردن است! برش بردارید و به عنوان دسر سرو کنید. شما می توانید با تزئین بیشتر، مثل تا، زغالی یا عناصر دیگر، برای جلوهای بیشتر در دسری سرد خود باشید. امیدواریم که این راهنمای توضیحی برای تهیه بیسکوئیت کیک برای شما مفید بوده است.
طرز تهیه خامه کیک
تهیه خامه کیک یکی از مهمترین مراحل تهیه کیک است که شیرینی پزان باید به آن توجه خاصی داشته باشند. کیک با خامه یکی از ترکیباتی است که اغلب در کیکهای ساده و شکیل استفاده میشود و به دلیل رنگ طبیعی و نقاط قوت خود، از گزینههای رایج در کیک پزی محسوب میشود.
برای تهیه خامه کیک، مواد لازم عبارتند از: شیر یا قهوه، بستنی و شکر پودر دو نوع سفت و نرم. در ابتدا، بستنی را در مخلوطکن قرار داده و با اضافه کردن شیر یا قهوه، محتوای میکس را خوب آمیخته و ترکیبی کرمرنگ و یکنواخت بدست آورید. سپس، شکر پودر را به تدریج درون میکسر اضافه کنید و با به کمی تنظیم سرعت دستگاه، خامه کیک را بافوری بگیرید.
توجه داشته باشید که برای حاصل شدن یک خامه کیک دلچسب فوق العاده، میبایست با توجه به نوع کیک و نیز ایوان ظرف تهیه کننده، نسبت شکر پودر و بستنی تنظیم شود. به طور کلی، نسبت کلی بستنی برای هر پوند خامه، حدود یک سوم پوند است. در صورت اضافه کردن بیش از حد بستنی، خامه همچون یک یخزده متصل شده و در صورت کم بودن، زیاد روغنی و چرب خواهد بود.
بعد از تهیه خامه کیک، میتوانید از آن به عنوان تزیین کیک استفاده کنید. از دیگر روشهای تهیه خامه کیک هم میتوان به استفاده از شیرینی ساز، مکاشفه زدایی بسته به روش مورد استفاده توسط تهیه کننده، زمان تهیه خامه کیک متفاوت است. اما در هر صورت، دقت به تفکیک نسبت مواد و تکتیک تهیه باعث میشود خامه کیک شما بسیار مرغوب، ظاهر زیبا و خاص شود.
طرز تهیه سس شکلاتی
سس شکلاتی یکی از محبوبترین سسها در آشپزی است که برای دسرهای مختلف مانند پفک کارامل، بستنی، کیک و کوکی استفاده میشود. در اینجا نحوه تهیه سس شکلاتی را به صورت کامل توضیح خواهیم داد.
ابتدا برای تهیه سس شکلاتی، نیاز به چند مواد اساسی مانند شکلات سیاه، کره، شیر، قند و تخم مرغ است. برای شروع، یک قابلمه را بر روی حرارت متوسط قرار داده و یک قاشق بزرگ کره را درون آن ذوب کرده و شکلات سیاه را به آن اضافه کرده و به خوبی هم بزنید.
سپس، شیر را به آرامی به مواد تخم مرغ و قند اضافه کنید و با یک همزن برقی آن را به خوبی هم بزنید تا تمامی مواد در کنار هم مخلوط شوند. حالا، نیمی از مواد شیری را به مواد شکلاتی در قابلمه بیافزایید و با هم مخلوط کنید.
سپس، موادی که در ظرف دوم دارید، را به دو قسمت برای افزودن دوباره به مواد شکلاتی تقسیم کرده و به هر قسمت آنها با خوبی هم بزنید و به تدریج در قابلمه اضافه کنید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تا قوام مناسب بگیرد در حالی که به آهستگی هم بزنید. نوبت به نوبت مواد تخم مرغ را به آن اضافه کنید و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه به هم بزنید تا خوب مخلوط شوند و شکلاتی سفت و یکدستی بگیرد.
حالا، سس شکلاتی آماده شده است. میتوانید آن را به دسرهای مختلف به همراه میوههای تازه، بستنی، کیک و کوکی اضافه کرده و از لذت آن لذت ببرید.
روش تزئین کیک شکلاتی
تزئین کیک شکلاتی یکی از محبوبترین و پرطرفدارترین انواع تزئین کیک است که در هر مناسبتی میتوان از آن استفاده کرد. روش تزئین کیک شکلاتی به صورت سادهای از طرف مردم علاقهمند به کیکهای شکلاتی، به کار گرفته میشود. با توجه به اینکه کیک شکلاتی یکی از خوشمزهترین و محبوبترین انواع کیکها است، تزئین آن به کمک شکلات بسیار جذاب و زیبا خواهد بود.
شروع به تزئین کیک با مشخص کردن سطح کیک است. برای این کار میتوان از کره یا کرم هاسلند استفاده کرد. در صورتی که برای پوشاندن کیک از کرم استفاده میکنید، خطر اینکه کیک شما نازک شود و شکننده باشد نیست. سپس، برای تزیین کیک، شکلات را با روش دوقلویی برش میدهیم و در کنار الگوهایی که در نظر گرفتهایم، قرار میدهیم.
برای تزئین کیک شکلاتی، میتوانید از یکی از روشهایی مثل پیچیدن شکلات، مدلهای پلاستیکی، قالب سازی و غیره استفاده کنید. به محض اینکه از نوعی روش برای تزئین کیک خود استفاده کردهاید، میتوانید با روشهای دیگر نیز آموزش یابید تا بتوانید مهارت خود را در تزئین کیک شکلاتی بیشتر کنید.
به صورت کلی، تزئین کیک شکلاتی یکی از زیباترین و پرطرفدارترین روشهای تزئین کیک است که در هر مراسم و مناسبتی میتوان به کار گرفت و در عین حال، طراحی شدهی خصوصی که شما برای کیک خود مد نظر دارید، را بر روی آن نمایان کنید.