طرز تهیه کیک شکلاتی بدون شیر ساده

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه کیک شکلاتی بدون شیر ساده

کیک شکلاتی یکی از پرطرفدارترین دسرها در جمع خانواده ها و مهمانی هاست. اما برای افرادی که دارای حساسیت به شیر هستند، ساخت خود کیک شکلاتی بدون شیر به راحتی امکان پذیر است.

برای تهیه این کیک، مواد اولیه شامل یک فنجان آرد، یک فنجان شکر، یک سوم فنجان کاکائو، یک قاشق چای خوری بیکینگ پودر، نصف قاشق چای خوری نمک و یک فنجان آب قند می باشد. سپس می توانید از مواد دیگر مثل روغن، تخم مرغ، وانیل و… هم استفاده کنید.

ابتدا آرد، شکر، کاکائو، بیکینگ پودر و نمک را در یک ظرف مخلوط کرده و سپس آب قند را با مداومت همزمان با تخم مرغ، روغن و وانیل به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. حتی الامکان فرایند مخلوط کردن رو صورت دهید تا تمام مواد با هم ترکیب شوند.

سپس آماده شده در قالب کیک ریخته و درون فر قرار دهید و در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد حدود ۳۰ دقیقه بپزید. کیک شکلاتی بدون شیر شما آماده است! با یک لیوان شیر، چای یا قهوه همراه باشد.



مراحل ساخت کیک شکلاتی بدون شیر

مراحل ساخت کیک شکلاتی بدون شیر:

۱. در ابتدا، بهتر است تمام مواد مورد نیاز برای ساخت کیک که شامل آرد، شکر، پودر کاکائو، بیکینگ پودر، روغن، تخم مرغ و آب هستند، را آماده کنید.

۲. مواد خشک را در یک میکسر اضافه کرده و آنها را تا زمانی که به خوبی مخلوط شوند، مخلوط کنید.

۳. سپس، تخم مرغ را با آب مخلوط کرده و آن را به مواد خشک اضافه کنید.

۴. در این مرحله، باید روغن را نیز به محتوای قبلی اضافه کنید و همچنین آنها را به هم بزنید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.

۵. در انتها، باید قالب کیک خود را با برش کاغذ نازک بپوشانید و محتوای آماده شده را درون آن ریخته و درون فر گذاشته و آن را تا حدود چهل پنج تا پنجاه دقیقه اجازه دهید که با حرارت فر خام شود.

۶. در نهایت، کیک روی یک سبد قرار داده شده و با کره شکلاتی پر شده و مزین شده و حاضر به نوشیدن می باشد.

از این پس می توانید با دنبال کردن این مراحل، یک کیک شکلاتی بدون شیر لذیذ و شیرین تهیه کنید و از آن لذت ببرید.



مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی بدون شیر

جهت تهیه کیک شکلاتی بدون شیر، بهتر است مواد لازم را در ابتدا آماده کنید. برای تهیه این کیک، به دنبال این مواد می‌باشید:

- 280 گرم آرد سفید

- 400 گرم قند

- 80 گرم کاکائوی خام

- 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر

- 2 قاشق چایخوری سدیم بی‌کربنات

- 1 قاشق چایخوری نمک

- 240 میلی‌لیتر آب

- 240 میلی‌لیتر روغن

- 2 قاشق غذاخوری اسانس وانیل

- 2 قاشق غذاخوری سرکه

پس از آماده کردن مواد، شروع به تهیه کیکشویم با این مراحل:

1. در یک کاسه بزرگ، آرد، قند، کاکائو، بیکینگ پودر، سدیم بی‌کربنات و نمک را با هم مخلوط کنید و به صورت یکجا نگه دارید.

2. در یک کاسه جداگانه، آب، روغن، وانیل، و سرکه را با هم مخلوط کرده و به مواد خشک بیفزایید.

3. برای تهیه بافت کیک مناسب، مواد به طور مرتبمخلوط و با هم ترکیب می‌شوند تاحتیاج به استفاده از میکسر و یا هر ابزار دیگری نباشد.

4. یک قالب نانی را با کاغذ پخت کپکی پوشانده و مواد آماده شده‌را در آن ریخته و درتنظیماتی با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد و بازه زمانی ۳۵-۴۵ دقیقه، درون اجاق فر قرار دهید.

5. پس از گذشت زمان مشخص شده، با کمک چوبی، درک می‌کنیدکه چندین بازیاقش روی کیک ایجاد شده، درصورتیکه این وضعیتمشاهده شود، دیگر کیک شما آماده می‌باشد.

6. پس از کمی خنک کردن کیک، می‌توانید آن را پایین بیاورید و با تزیین کردن به دلخواست خود، سروکنید.

از طعم دلچسب این کیک لذت ببرید، بدون نیاز به طیف وسیعی از مواد ویژه و یا هیچگونه شیرشتی قابل قبول.



روش تهیه شکلات برای استفاده در کیک

تهیه شکلات برای استفاده در کیک، یک فرایند ساده و با نتیجه خوشمزه است. شکلات یکی از محبوب‌ترین شیرینی‌هایی است که به عنوان تزئین کننده کیک‌ها و دسرهای مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای تهیه شکلات، نیاز به چندین مواد دارید.

اولین مرحله در تهیه شکلات، پایه را تهیه کردن است. برای پایه شکلات می‌توانید بستنی‌ای ساده و با انواع مختلف مغز و لوازم دیگر تهیه کنید. در مرحله دوم، شما می‌توانید به آن شکل اولیه داده و نوار‌های شکلات را به داخل کیک بگذارید.

برای تهیه نوار‌های شکلات، باید شکلات را به قطعات کوچک تر بشکنید و آن را به یک ظرف ریخته و در حرارت فر یا مایکروویو برای یک دقیقه گرم کنید تا آب شکلات آب شده و براحتی بتوانید آن را به شکلی دلخواه ریخته و نوار‌های شکلات را تهیه کنید.

در مرحله سوم، شما می‌توانید شکلات را به شکلی دلخواه دور کیک بگذارید. برای این کار می‌توانید شکلات را به ضخامت مورد نظر خود با منشور یا کنجدی گذاشته و سپس آن را به شکل دلخواه برای تزئین کیک استفاده کنید.

با توجه به کاربردهای مختلف شکلات در غذاهای مختلف، تهیه و استفاده از آن برای کیک‌های خانگی، کاری ساده و لذت‌بخش است که باعث می‌شود کیک شما به یکی از جالب‌ترین و خوشمزه‌ترین دسرهایی تبدیل شود که همه عاشق آن می‌شوند.



تهیه خمیر کیک شکلاتی بدون شیر

تهیه خمیر کیک شکلاتی بدون استفاده از شیر یکی از روش‌های عالی برای رسیدن به یک کیک خوشمزه و سالم است. در این مقاله، توضیحاتی درباره مراحل تهیه خمیر کیک شکلاتی بدون استفاده از شیر ارائه خواهد شد.

برای شروع، مواد لازم برای تهیه خمیر کیک بدون شیر عبارتند از: سرکه سفید، آب، روغن نباتی، شکر، کاکائو، آرد گندم، تخم مرغ، بیکینگ پودر و نمک.

ابتدا، در یک کاسه، سرکه سفید را با یک قاشق سفیده آب مخلوط کنید و پس از آن یک لیوان آب اضافه کنید. سپس، روغن نباتی و شکر را به آن اضافه کنید و تمام مواد را به‌خوبی با هم مخلوط کنید.

در یک کاسه دیگر، کاکائو و آرد گندم را با هم مخلوط کنید و به مواد مربوط به کیک اضافه کنید. سپس، تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و تمام مواد را به‌خوبی با هم مخلوط کنید. در نهایت، بیکینگ پودر و نمک را به مواد مربوط به کیک اضافه کنید و مواد را دوباره با هم مخلوط کنید.

حال، مواد را در قالب کیک گذاشته و از ۳۵ تا ۴۵ دقیقه در فر در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت پخته‌کنید تا کیک کاملاً بپزد. با این روش، می‌توانید تهیه خمیر کیک شکلاتی بدون استفاده از شیر را انجام دهید و از یک کیک شیرین و خوشمزه برخوردار شوید.



آماده کردن قالب و پخت کیک شکلاتی بدون شیر

آماده کردن قالب و پخت کیک شکلاتی بدون شیر یکی از طرح‌های لذیذ و خوشمزه است که به سادگی در خانه قابل آماده سازی است. این نوع از کیک به دلیل عدم استفاده از شیر برای همه‌ی افراد قابل مصرف می‌باشد. در ادامه مراحل آماده کردن کیک شکلاتی بدون شیر را توضیح خواهیم داد.

ابتدا شما به نیاز دارید که تمام مواد لازم را جمع آوری کنید. این مواد شامل آرد، پودر شکر، کاکائو، سوخاری، بیکینگ پودر، کره، زرده تخم مرغ، عصاره وانیل، آب و شکلات خامه‌ای می‌باشد.

برای شروع، قالب کیک را با روغن یا کره تلخ چرب کنید و سپس روی آن ورقه کاغذ را قرار دهید. برای آماده کردن خمیر کیک، در یک ظرف روغن یا کره را در دمای متوسط و تخم مرغ‌ها را به آن اضافه کنید و آنها را به خوبی مخلوط کنید. در ظرف دیگر، آرد، پودر شکر، کاکائو، سوخاری و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و سپس کم کم به مواد تخم مرغی اضافه کنید به صورتی که آرد تماما به سمت دیگر مواد تخم مرغی سیل شود.

حالا نوبت به اضافه کردن عصاره وانیل گرفته شده و مواد را برای دوباره مخلوط کردن فراهم کنید. در این مرحله شما می‌توانید به صورت کاملا آماده شده، شکلات خامه‌ای را به داخل مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. بعد از آماده کردن مواد، آنها را به داخل قالب کیک منتقل کرده و به مدت 30 تا 35 دقیقه در دمای ۱۶۵ درجه سانتیگراد درون فر بزارید. پس از پخت کامل کیک، آن را خنک شده و بعد از جمع آوری آن از روی قالب، برش داده و از آن نوشیدن کنید.



تزئین کیک شکلاتی بدون شیر با فرآیند ساده

در اینجا به توضیح فرآیند تزئین کیک شکلاتی بدون شیر با روش ساده می پردازیم. ابتدا برای تزئین کیک شکلاتی بدون شیر، می توانید از کیک روی کیک یا مانت کیک استفاده کنید. پس از پخت کیک، کیک را بر روی دیسک کیک یا سینی غذایی قرار دهید.

در مرحله بعد، می توانید از سس شکلاتی با طعم برگزیده خود استفاده کنید. این سس را در حمام مای گرفته سپس روی کیک ریخته و آن را به طور یکنواخت روی کیک پخش کرده و به خوبی صاف کنید. سپس کیک را در یخچال به خنک شدن بگذارید.

بعد از خنک شدن کیک، می توانید ازمواد تزئینی مختلفی مانند شکلات تلخ، زغالی، شیرینی چینی، کرم پنیر و نوشیدنی رویال استفاده کنید. برای مثال، شکلات تلخ را به صورت خرده یا تکه تکه در کاسه ای ریخته و آن را به کمک دستهای خود روی کیک پخش کنید.

همچنین می توانید از انواع شیرینی چینی مانند پاستیل ها یا آبنبات ها استفاده کنید و آن را به طور دلخواه بر روی کیک قرار دهید. در نهایت، با استفاده از کرم پنیر به خوبی سطح کیک را غلیظ کنید و مجدداً کیک را در یخچال به خنک شدن بگذارید.

همچنین، می توانید از نوشیدنی رویال در رنگهای متنوع برای تزئین کیک استفاده کنید. این نوشیدنی را بر روی کاسه مخصوص تزئین کاربردی کنید و به دلخواه خود بر روی کیک قرار دهید. با این روش ساده، در کوتاه ترین زمان، کیکی شکلاتی دلچسب و خوشمزه تزئین شده و آماده مصرف خواهد بود.