مواد لازم برای تهیه کیک بیسکویتی شکلاتی یخچالی
تهیه کیک بیسکویتی شکلاتی یخچالی یکی از خوشمزهترین و پرطرفدارترین دسرهاست که به سادگی قابل تهیه است. این کیک با ترکیب بسیار خوبی از بیسکویت و شکلات تهیه میشود و قابلیت نگهداری در یخچال را دارد. در ادامه لیستی از مواد لازم برای تهیه این دسر را بررسی میکنیم:
۱- بیسکویت: برای تهیه این دسر میتوان از انواع مختلف بیسکویت استفاده کرد، مثلا بیسکویت چای تلخ یا بیسکویت چوکیتا.
۲- شکلات: بهتر است از شکلات تلخ استفاده کنید، زیرا بعد از آماده شدن این دسر شیرینتر میشود.
۳- بادام زمینی: بادام زمینی هم میتواند به عنوان یکی از مواد تزئینی این دسر استفاده شود.
۴- کره: استفاده از کره به میزان کافی در این دسر ضروری است تا ماندگاری آن را در یخچال تضمین کند.
۵- شیر: آرد، شکر، شیر و کره را با هم ترکیب کرده و سسی سفت بسازید که از آن برای اتصال لایههای بیسکویت بههم استفاده میشود.
در نهایت با ترکیب این مواد و رعایت دقیق مراحل تهیه، کیک بیسکویتی شکلاتی یخچالی آماده است. به راحتی میتوانید این دسر خوشمزه را در همه مناسبتها سرو کنید.
تهیه بیسکویت ها برای کیک
تهیه بیسکوییت ها برای کیک، یکی از مراحل مهم تهیه کیک است. بیسکویت های کیک معمولا شامل چند نوع بیسکوییت مختلف، از جمله بیسکوییت ویفر، پفک برشته، بیسکوییت چای توکا، بیسکوییت فوریتون و ... می باشد.
تهیه بیسکوییت های کیک بسیار ساده است و تنها به نیاز به چند مواد اولیه احتیاج دارد. اولین ماده ای که برای تهیه بیسکوییت کیک به آن نیاز داریم، آرد است. آرد که بهتر است از نوع آرد سفید استفاده شود، باید با شکر و کره ترکیب شود تا یک ترکیب کرمی و صاف به دست آید.
سپس بیسکویت های مختلف که قبلا نامبرده شد، به ترکیب آرد، شکر و کره اضافه می شود و ترکیب مورد نظر به صورت آردی و متماسک در می آید. برای پخت بیسکویت ها، تکه های کوچک از ترکیب روی سینی فر قرار داده می شوند و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه و درون فر قرار می گیرد.
بعد از پخت بیسکویت ها، آن ها باید به خوبی خنک شده و سپس در ظروفی که مناسب برای نگهداری آن ها است قرار داده شوند. بیسکویت های کیک می تواند برای دکوراسیون کیک ها یا برای سرو در کنار کیک و دسر مورد استفاده قرار بگیرند.
در نهایت باید گفت که تهیه بیسکویت های کیک، بهترین روش برای داشتن بیسکویت های کیک تازه و شیرین در هر زمانی و برای هر مناسبتی می باشد.
تهیه خامه شیرین و کرم پنیری برای کیک
تهیه خامه شیرین و کرم پنیری برای کیک از جمله موضوعاتی است که در هنگام پخت کیک، اغلب به آن نیاز داریم. برای تهیه این دو نوع خامه، واژهی "پنیر کامل" یا "کرم پنیری" بسیار مهم است. این نوع پنیر، پنیری چرب و سفید است که میتوانید آن را از فروشگاههای تخصصی خریداری کنید.
در ادامه، برای تهیه خامه شیرین، میتوان از شیرهای داغ یا سرد استفاده کرد. برای تهیه خامه شیرین، میتوان از شکر، وانیل و خامهی نرم یا سفت استفاده کرد. اگر خامهی نرم دارید، میتوان آنرا در میکسر با تنظیمات مناسب به خامهی نرم و تفت داده تبدیل کنید. در این خامه، میتوانید فایدهی خاصی وایپرز اضافه کنید تا طعم تازه و رایحه خوبی به آن بدهد.
در مورد تهیه کرم پنیری، میتوان برای چند دقیقه پنیر کرمی را با خامهی شیر و قند در میکسر مخلوط کرد. همچنین میتوان به خامهی تازه یک فنجان پنیر کرمی اضافه کرد و آن را به آرامی تفت داده تا تبدیل به کرم پنیری شود. اگر به دنبال عطر و طعم گلاب یا رز هستید، میتوانید به کرم پنیری خود چند قطره از این عطرها اضافه کنید.
در نهایت، هر دو نوع خامه باید در یخچال نگهداری شوند تا برای استفاده در دسترس باشند. لازم به ذکر است که مدت زمان نگهداری آنها در یخچال متفاوت بوده و باید به تاریخ انقضای آنها توجه کنید. با این کمی توضیحات میتوانید خامه شیرین و کرم پنیری برای کیک خود تهیه و استفاده کنید.
آماده کردن مخلوط بیسکویت و شکلات برای کیک
آماده کردن مخلوط بیسکویت و شکلات برای کیک یکی از روش هایی است که می توانید از آن در تهیه کیک های مختلف استفاده کنید. این روش نه تنها ساده است بلکه می تواند طعم و عطر واقعی کیک را بهبود ببخشد.
اولین مرحله در آماده سازی این مخلوط، خرد کردن بیسکویت ها و شکلات در یک ظرف مناسب است. بهتر است از بیسکویت های شیرین و شکلات های تلخ استفاده کنید تا طعم کیک شما بهتر شود. در این مرحله می توانید از نوع دلخواه خود استفاده کنید.
در مرحله بعدی، باید مواد مخلوط شده را به کیک خود اضافه کنید. بهتر است این کار را با دقت انجام دهید تا همه مواد به صورت یکنواخت در کیک توزیع شوند. بعد از افزودن این مخلوط به کیک، می توانید طبق دستور پخت کیک، آن را در فر معمولی یا درون طبقاتی پخت کنید.
بعد از پخت کامل کیک، می توانید آن را به روش مورد نظر خود تزیین کنید. مثلا با داشتن ترکیبی از کرم خامه و ترفند های دیگری، کیک خود را برای مهمانان خود زیباتر کنید. با داشتن این مخلوط بیسکوییت و شکلات، می توانید ایده های بیشتری برای تزیین و سرو کیک خود داشته باشید.
ریختن مخلوط بیسکویت و شکلات در قالب کیک
ریختن مخلوط بیسکویت و شکلات در قالب کیک، یکی از روش های سریع و آسان در تهیه کیک برای مهمانی ها، جمع آوری دوستان و خانواده، یا حتی صبحانه های خانوادگی است. این روش بسیار ساده و در عین حال لذیذ است و می توان به راحتی پیش آماد کرد.
در این روش، تاجر با استفاده از دو خامه بیسکویت و شکلات، با کمک تابه یا قالب کیک، یک کیک خوشمزه و لذیذ بسازد. این روش به دلیل سادگی آن به عنوان یکی از محبوب ترین روش های ساخت کیک شناخته شده است.
در اغلب موارد، از بیسکویت های هویجی که دارای مزه های متفاوتی هستند، استفاده می شود. اما شما هر نوع بیسکویت دلخواه خود را با توجه به سلیقه شما می توانید انتخاب کنید. هنگامی که بیسکویت ها برش داده شدند، شروع به تهیه خامه شکلات می کنیم. برای اینکار، 100 گرم شکلات تلخ را به همراه 50 گرم کره در یک ظرف ریخته و به زودی آن را درون مایکروویو قرار می دهیم تا آنها را آب کند. بعد از آن، نوبت به توزیع بیسکویت ها در ظرف می رسد که باید به طور یکدست روی آنها پخش شود.
در ادامه، می توان از تکه های بیسکویت و شکلات پخته شده، از بالای آن ها که جای گذاشتن کرم شکلات را برای همه آنها می گذاریم. آن را به یک دمای نرمالی درون فر قرار می دهیم تا بیست دقیقه، و سپس آن را از فر دربیاوریم، و به دلخواهی های خود، آن را تزئین کنیم و لذت ببریم! به کمک این روش، می توانید به یک کیک خوشمزه، سریع و ساده به دست آورید.
ریختن خامه شیرین و کرم پنیری در قالب کیک
خامه شیرین و کرم پنیری از موارد محبوب در تزئین کیک ها است. ریختن خامه شیرین بر روی قالب کیک، به دلیل ظاهری جذاب و طعم لذیذی که به کیک می بخشد، مورد ترجیح بسیاری از افراد قرار می گیرد.
برای ریختن خامه شیرین در قالب کیک، در ابتدا باید قالب کیک را با حفراتی طراحی کرد تا خامه به راحتی درون قالب جای بگیرد. سپس خامه شیرین را با استفاده از یک دستگاه مخصوص به صورت یک بولون و قابل فشردن اعمال می کنیم تا در آینده برای تزئین کیک، به راحتی از آن استفاده کنیم.
در این مرحله، باید شیرینی را نیز به درستی در قسمت داخل حفره قالب کیک جای داده و برای خامه استفاده کنیم. خامه را با استفاده از یک پشتیبان دقیقا در بالای حفره قالب کیک ریخته و به آرامی به سمت اطراف آن انتقال می دهیم. سپس با استفاده از یک شیشه نازک، خامه را به طور مساوی پخش می کنیم.
اگر قصد دارید از کرم پنیری استفاده کنید، ابتدا باید کرم را با یک میکسر بزرگ آماده کنید. سپس کرم پنیری را به داخل حفره قالب کیک می ریزیم و بعد از آن، با استفاده از کیک فرایند را به مدت 30 دقیقه پخته، بعد از پایان فرآیند پخت حرارت را کم کرده و برای 10 دقیقه دیگر کیک را باز هم در فر قرار می دهیم تا کیک به طور کامل پخته شود.
در نهایت، کیک را از فر بیرون می آوریم و با استفاده از یک پشتیبان، خامه شیرین و کرم پنیری را به طوری کامل بر روی کیک می ریزیم و با توجه به سلیقه خود، آن را تزئین می کنیم. در نهایت، کیک شیرین و طعم دار شما آماده خوردن است.