1. طرز تهیه کیک خرمایی بدون استفاده از فر
برای تهیه کیک خرمایی بدون استفاده از فر می توان از روش پخت درون قابلمه استفاده کرد. در این روش کیک با استفاده از قابلمه و روغن خامه ای تهیه می شود. برای شروع، ابتدا تخم مرغ ها را با شکر و وانیل درون یک کاسه مخلوط کنید. سپس فرنی را به مخلوط تخم مرغ ها اضافه کرده و هم بزنید تا تمامی مواد به خوبی مخلوط شوند.
در مرحله بعد، به چند دانه خرما نیاز دارید که قبل از استفاده از آن ها، باید آن ها را خرد کنید. بعد از خرد کردن خرما، آن ها را به مخلوط تهیه شده اضافه کرده و به خوبی هم بزنید. سپس، دو قاشق روغن خامه ای را همرا با یک قاشق آب در قابلمه قرار دهید و قابلمه را روی حرارت خیلی کم قرار دهید تا آرام آرام گرم شود.
بعد از گرم شدن قابلمه، مخلوط تهیه شده را درون آن قرار دهید و درون آن خمیر را پخته و روی آن درپوش قابلمه را بگذارید. پخت کیک در این روش حدود یک ساعت زمان می برد که در طول آن باید حرارت قابلمه را بر عهده داشته باشید تا کیک به طور یکنواخت پخته شود.
هنگامی که کیک خرمایی شما پخته شد، آن را از قابلمه بردارید و در داخل یک ظرف مناسب برای سرو کردن قرار دهید. می توانید از برگ های خرما، تمرین روی کیک یا شیر خامه ای برای تزیین کیک استفاده کنید. کیک خرمایی بدون استفاده از فر آماده برای سرو شدن است و با یک فنجان چای گرم یا قهوه، یک خوراکی خوشمزه همراه خواهد بود.
2. راهنمای تهیه کیک خرما با استفاده از ظروف کوچک
تهیه کیک خرما به راحتی و با استفاده از ظروف کوچک می تواند یک گزینه خوب برای صبحانه یا دسر شما باشد. برای آماده سازی این کیک، از موادی مانند خرما، تخم مرغ، پودر پنیر و آرد استفاده می شود.
ابتدا، ظرفی کوچک انتخاب کنید که در آن بتوانید کیک را درون آن بپزید. سپس، مواد خود را آماده کنید. در یک پیمانه کوچک، تخم مرغ را خرد کنید و با استفاده از میکسر، آن را با خرما های ریز شده مرکب کنید. سپس، آرد و پودر پنیر را به آن ها اضافه کنید و تا زمانی که تمام مواد با هم ترکیب شوند، مخلوط کنید.
حالا، کیک را درون ظرف و یا قالب کیک کوچک ریخته و درون فر درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید. پس از ۲۰ تا ۲۵ دقیقه، کیک خرما با استفاده از یک قلم چند مورد چک کنید. اگر بدون هیچ گونه مواد اضافی از آن خارج شد، کیک آماده است.
در نهایت، کیک خرما خود را با تازه ترین خامه یا یک لیوان شیر گرم سرو کنید. این کیک یکی از گزینه های سالم و مغذی برای دسر یا صبحانه شما است.
3. طرز تهیه کیک خرما با استفاده از مایکروویو
کیک خرما یکی از خوراکیهای خوشمزه و سالمی است که دارای ارزش غذایی بالایی میباشد. این کیک معمولا با استفاده از آرد گندم و شکر تهیه میشود، اما میتوانید با استفاده از خرما به همان خوشمزگی و طعم مطلوبی که از کیک سنتی انتظار دارید، این کیک را تهیه کنید.
برای تهیه کیک خرما ابتدا باید ۱۰0 گرم خرما را خرد کرده و در ۱/۴ پیمانه آب جوش قرار دهید و بعد از حدود ۱۰ دقیقه گذاشتن مواد درون مایکروفر، حدود ۵۰ ثانیه آن را درون دستگاه بگذارید تا کاملا نرم شود و آب آن کاملا جذب شود.
در مرحله بعد، ۱ پیمانه آرد، ۱ قاشق چایخوری پودر کاکائو، ۱/۲قاشق چایخوری بیکینگ پودر، ۱/۴قاشق چایخوری نمک، ۱/۲ کاپ چایخوری شکر را با هم مخلوط کرده و به خرما اضافه کنید. سپس ۱ عدد تخم مرغ و ۱/۲ قاشق چایخوری وانیل را به مواد ترکیب شده اضافه کرده و همهی مواد را خوبی با هم ترکیب کنید.
آخرین مرحله، ریختن مواد درون یک قالب شیشهای است که برای این کار میتوانید از آسیاب مخصوص کیک استفاده کنید. بعد از ریختن مواد درون قالب، قالب را درون مایکروفر بگذارید و درصورت داشتن دستگاه ۸۰۰ وات شدت، ۸ تا ۹ دقیقه و درصورت داشتن دستگاه ۱۰۰۰ وات شدت، ۷ تا ۸ دقیقه، کیک را در مایکروفر بگذارید. بعد از اتمام زمان، کیک تهیه شده را کمی خنک کرده و سرو کنید.
4. نحوه پخت کیک خرما با استفاده از تابه
کیک خرما یکی از خوشمزهترین و سالمترین دسرهای خانگی است که میتوان با استفاده از تابه آن را پخت. برای پخت کیک خرما در تابه، باید ابتدا تابه را با مقداری روغن یا کره چرب کرده و سپس درجه حرارت تابه را برای پخت کیک خرما تنظیم کنید.
بهتر است که از آرد سفید و کامل برای تهیه خمیر کیک استفاده کنید. سپس تمام مواد خمیری را با هم مخلوط کرده و در برابر حرارت تابه قرار دهید. سپس باید صبر کرد تا پایین خمیر کیک خرما با تابه طلاق بخورد تا از سوختگی جلوگیری شود.
پس از پخت خمیر کیک، باید کیک را معکوس کنید و آن را به طور کامل پخته کنید. برای این کار میتوانید با استفاده از دستمال یا دست کمکی که دارید، کیک را به صورت کامل معکوس کنید. سپس نوک تابه را به کیک خرما فشار دهید تا از داخل کیک خرما هوا خارج شود و کیک تماماً پخته شود.
پس از اینکه کیک خرما کاملاً پخته شد، باید آن را از تابه خارج کنید. برای این کار میتوانید از یک کارد نرم استفاده کنید و کیک را به صورت کامل از تابه خارج کنید. سپس میتوانید کیک خرما را برش داده و سرو کنید. با دم کردن کیک خرما با یک فنجان چای خوشمزهای را تجربه کنید.
5. تهیه کیک خرمایی ساده و راحت بدون فر
تهیه کیک خرمایی ساده و راحت بدون فر، یکی از راههای ساده و خوشمزه برای تهیه دسر است که میتواند در تمامی مسافرتها، جشنها، مراسمهای خانوادگی و تجمع دوستان، مناسب باشد. این کیک خرمایی بدون فر، یک دسر خوشمزه و مقوی است که با مواد اولیه ساده و در دسترس میتوان آن را برای خانواده و دوستان تهیه کرد.
برای شروع تهیه این کیک خرمایی، ابتدا باید مواد اولیه را به دست بیاورید. مواد اولیه شامل خرما، آرد، شاکر، روغن، پودر شیرینکننده، کره و نمک میباشد. سپس میتوانید به مرحله ی آماده کردن مواد بپردازید. خرما را پس از خرد کردن آن با آرد، شاکر و پودر شیرین کننده مخلوط کنید و در نهایت روغن و نمک را به آن اضافه کنید.
حال با دقت و با هم آمیزی مواد، تا حد ایجاد ترک خوردگی، آنها را آماده آمدن شویید. برای همین کار، پوست کیک خرمایی را با کمی کره پهن کرده و سپس آن را به خوبی نوشته و صیقل کنید. در نهایت، کیک خرمایی را برای حداقل چهار ساعت در یخچال قرار داده و بعد از آن، آن را به راحتی میتوان قطعه برداشت و سرو کرد.
شما با دنبال کردن چند مرحله ی ساده، میتوانید نسخه خود را از کیک خرمایی خوشمزه داشته باشید که هم تهیه آن ساده است و هم طعم و مزه آن، برای تمامی شما و دوستان همیشه مستدام خواهد بود.
6. نکات مهم در تهیه کیک خرمایی بدون فر
تهیه کیک خرمایی بدون استفاده از فر، گزینهی خوبی برای مردمی است که به دلیل محدودیتهای مالی و یا عدم دسترسی به فر، نمیتوانند از این دستگاه دوستداشتنی برای پخت کیک استفاده کنند. برای تهیه کیک خرمایی بدون فر، نیاز به یک مقدار ترفند و آشنایی با نکات اساسی دارید.
اولین نکتهای که باید در نظر داشته باشید تهیه مواد اولیه است. برای تهیه کیک خرمایی بدون فر نیاز به ترکیبی از تخم مرغ، شکر، خرما، روغن و آب دارید. همچنین، میتوانید با استفاده از انواع بادام، پسته و زعفران از طعم و ذایقهی کیک خود بهرهمند شوید.
بعد از تهیه مواد اولیه، نحوه تهیه و پخت کیک بدون فر نیاز به مقدار ترفند دارد. برای تهیه کیک خرمایی بدون فر، باید به یک تابه بزرگ و قابل استفاده در سطوح گازی و الکتریکی نیاز دارید. در این تابه به مواد خود اضافه کنید و برای حدود ۴۰ الی ۵۰ دقیقه از محلول پخته شده خود برای تهیه کیک استفاده کنید.
همچنین برای کیک خرمایی بدون فر، شرایط روبرویی با پخت (simple syrup) و یا عسل نیز برای جذب رطوبت و اضافه کردن روغن که معمولاً در نسخههای پخته شدهای کیک با استفاده از فر وجود دارد، باید در نظر گرفته شود.
لذا با رعایت نکات اساسی در تهیه کیک خرمایی بدون فر، شما هم میتوانید از طعم خوشمزهی این نوع کیک لذت ببرید.