طرز تهیه کوبیده مرغ تابه ای با دنبه

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه کوبیده مرغ تابه ای با دنبه

کوبیده مرغ تابه ای با دنبه یکی از خوراکی های بسیار خوشمزه و اصیل ایرانی است که معمولا در جشن ها و مراسم مختلف سرو می شود. در این دستور غذایی، از گوشت مرغ کوبیده شده به همراه دنبه و انواع سبزیجات استفاده می شود تا طعم فوق العاده و خوشمزگی بیشتری به غذا داده شود.

برای تهیه کوبیده مرغ تابه ای با دنبه، ابتدا باید گوشت مرغ را با یک پیاز و سیر کوبیده شده، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، کمی نعناع خشک و روغن زیتون مخلوط کرده و به صورت کوبیده در آورید. سپس آن را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا بهتر و راحت تر قابل‌شکل‌گیری باشد.

سپس دنبه را به صورت ریز خرد کرده و با یک پیاز رنده شده، روغن، نمک و فلفل سیاه در تابه کفی تفت دهید. پس از آن، کوبیده مرغ را به صورت گردی شکل دهید و به تابه اضافه کنید. آن را با آب مخصوص غذا (یعنی در حدی که مرغ را بپوشاند) بریزید و آن را بر روی حرارت ملایمی قرار دهید تا خوب پخت شود.

در انتها می توانید به صورت تزئینی از سبزیجاتی مانند نعنا و برگ گیاه بابونه استفاده کنید و این خوراکی خوشمزه و شیک را با گردوی خرد شده سرو کنید. این غذای خوشمزه را با رز یا نان تازه می توانید لذت بخش کنید. در کل، کوبیده مرغ تابه ای با دنبه یکی از غذاهایی است که به سادگی و با استفاده از مواد اولیه اصیل و خوشمزه قابل تهیه است.



طرز تهیه کوبیده مرغ تابه ای با دنبه

برای تهیه کوبیده مرغ تابه ای با دنبه، ابتدا باید مرغ را با دقت خرد کرده و درون یک کاسه نگه داری کنید. سپس پیاز را نیز خرد کرده و در مقدار کافی روغن تفت دهید. به آن نمک و فلفل دلخواه خود را اضافه کنید و به مدت چند دقیقه به آن ادامه دهید.

بعد از اینکه پیاز کاملاً سرخ شد، به مرغ خرد شده اضافه کنید و آن را به همراه پیاز به مدت چند دقیقه تفت دهید. پس از این مرحله، باید نیمی از مقدار آن را به یک کاسه جدا کنید. سپس به آن یک عدد تخم مرغ، نان رسیده و روغن زیتون اضافه کرده و مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید.

حالا به نوبت دنبه را خرد کنید و به مزه پیاز و مرغ که در تابه قرار دارد، اضافه کنید. با تفت دادن دنبه با مرغ، به مواد طعم و مزه دیگری بدهید. پس از چند دقیقه، به مرغ و دنبه یک فنجان آب بریزید و آن را بپزید تا آب برخوردار شود.

در مرحله بعدی، به موادی که در کاسه جدا شده بود، یک قاشق غذاخوری رب گوجه و یک قاشق غذاخوری روغن گیاهی اضافه کنید و آنها را با هم مخلوط کنید. سپس مواد را به تابه بازگردانید و آنها را با هم مخلوط کنید. به مدت چند دقیقه دیگر، به مواد مرغ و دنبه فرصت دهید که در کنار هم بپزند.

بعد از اینکه کوبیده مرغ تابه ای با دنبه آماده شد، آن را به دلخواه خود با نان یا برنج سرو کرده و از آن لذت ببرید.



کوبیده مرغ تابه ای با دنبه چیست؟

کوبیده مرغ تابه ای با دنبه، یکی از غذاهای خانگی و خوشمزه است که در کشور ما به عنوان یکی از غذاهای پرطرفدار شناخته می شود. برای تهیه این غذا، ابتدا مرغ پوست‌ ندار را با کمی نمک و فلفل و کمی زردچوبه و ادویه برای حدود ۳۰ دقیقه در یخچال یا در دمای پایین قرار می دهیم تا خوب مزه بگیرد.

در مرحله بعد، دنبه را با کمی آب و نمک درون تابه پخته و سپس آن را از تابه برمی‌داریم. در همان تابه ۲ قاشق روغن را به همراه پیاز خرد شده می‌ریزیم و آن را سرخ کرده و سپس مرغ را در آن سرخ می‌کنیم. پس از آن می‌توانیم کمی آب، نمک و خلال گشنیز را به آن اضافه کنیم تا مزه آن افزایش یابد.

در نهایت، دنبه را به تابه اضافه کرده و مواد را به خوبی هم بزنید. در این مرحله می‌توانیم کمی فلفل سیاه نیز به آن اضافه کنیم تا طعم آن بهتر شود. در نهایت، کوبیده مرغ تابه ای با دنبه آماده خوردن می‌باشد. این غذا را می توان با برنج سفید یا نان خورشتی سرو کرد و در کنار آن یک سالاد سبزیجات نیز می تواند همراه مناسبی باشد.



مواد لازم برای تهیه کوبیده مرغ تابه ای با دنبه

برای تهیه کوبیده مرغ تابه ای با دنبه مواد لازم شامل مرغ، دنبه، پیاز، سیر، نمک، فلفل، زردچوبه، رب گوجه فرنگی، روغن و آب است.

ابتدا مرغ را پاک کرده و قطعات کوچک تری از آن برش دهید. در تابه روغن را داغ کرده و پیاز و سیر را تفت دهید تا رنگ آن‌ها طلایی شود. سپس مرغ را به تابه اضافه کرده و با نمک، فلفل، زردچوبه و رب گوجه فرنگی مخلوط کنید تا طعم مرغ بهتر بشود. سپس آن را با حرارت متوسط به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه پخته و به موقع برگردانید تا تمام طرف‌های مرغ سرخ شده باشد.

دنبه را هم به قطعات کوچک تری خرد کنید و در تابه روغن کمی بیشتری نسبت به مرغ، تفت دهید تا رنگ آن طلایی شود. سپس آن را هم با نمک و فلفل به طعم خود تنظیم کرده و ۲-۳ قاشق آب اضافه کنید تا دنبه درست بپزد. پس از ۱۰ دقیقه، کوبیده مرغ را به تابه دنبه اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید. برای خوشمزه تر شدن طعم می‌توانید از روی بخار چند قطره لیموترش بریزید.

در انتها بر روی سفره، کوبیده مرغ تابه ای با دنبه را با روشنی سرو کنید و با نان تازه و یا نان لواش همراه کنید. این غذای کاملا سیر کننده بوده و با رنگ و طعم دلچسب خودش، جزو غذاهای محبوب خانواده‌هاست.



طرز تهیه دنبه برای کوبیده مرغ تابه ای

دنبه یکی از خوراکی‌های سنتی و خوش طعم ایرانی است که با کوبیده مرغ تابه ای بسیار عالی می‌شود. در این غذا، دنبه مکعبی رنگی و تند با مرغ کوبیده ترکیب شده و به همراه برنج سفید سرو می‌شود.

برای تهیه دنبه، ابتدا کدو تنبل و پوستر را تمیز کرده و برش می‌دهیم. سپس آن را در قالب‌های مختلف به شکل مکعبی و مستطیلی برش می‌دهیم. سپس با استفاده از یک قاشق کوچک، مقداری پودر خردل، فلفل سیاه، سیر و پودر چیلی را به روغن تابه اضافه کرده و مکعبی‌های کدو را به آن اضافه کرده و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه در همان روغن سرخ کنیم.

در مرحله بعد، مرغ سینه را کوبیده و داخل تابه‌ای حرارتی قرار می‌دهیم و با تفت دادن آن، آن را خوب کباب کرده و سپس به آن پازل‌های دنبه سرخ شده را اضافه می‌کنیم.

در نهایت، برنج را به صورت جداگانه پخته و در کنار غذا سرو می‌کنیم. دنبه با مرغ تابه ای در کنار یک لیوان آب‌میوه خانواده شما را بسیار راضی خواهد کرد.



طرز تهیه کوبیده مرغ برای تابه

تهیه‌ی کوبیده‌ی مرغ برای تابه، یکی از رایج‌ترین روش‌های پخت مرغ در ایران است. این غذا با ترکیبی از گوشت مرغ، پیاز، نمک، فلفل، زیره و بعضاً نعنا به همراه تخم مرغ و آرد سفید تهیه می‌شود. پس از مخلوط کردن تمام مواد، کوبیده‌ها به نظر انسجامی مناسب برای پخت در تابه دارند.

در ابتدا برای تهیه‌ی کوبیده‌ی مرغ، گوشت مرغ را خیلی ریز کرده و پیازها را نیز رنده کنید. سپس تمام مواد را با هم مخلوط کنید تا کفتار تهیه شود.

دقت نمایید که هنگام پخت از میوه های سخت و زمینی مثل سیب زمینی در کنار کوبیده مرغ استفاده نمایید. با استفاده از این روش به شما کمک خواهد کرد که کوبیده ها را بهبود بخشید.

سپس، یک تابه را روی حرارت بالا قرار دهید و کوبیده‌ها را به سمت تابه بریزید. پس از مدت کوتاهی، حرارت را کاهش دهید و به مدت 15 تا 20 دقیقه این غذا را در تابه پخته و همراه با نان یا برنج سرو کنید.

در آخر لازم به ذکر است که ساختار کوبیده مرغ باید نرم و شیرین باشد تا عطر و طعم این غذا را افزایش دهد. همچنین می‌توانید به دلخواه خود از ادویه‌های دیگری نیز مثل زنجبیل و سیر استفاده کنید. این غذا فوق العاده پرتو انرژی و پروتئین به همراه هزاران راه ماندگار برای سرو در سفره غذای ایرانی هاست.



آماده کردن تابه برای پخت کوبیده مرغ

پخت کوبیده مرغ یکی از غذاهای ساده و لذیذی است که بسیاری از افراد می‌توانند تهیه کنند و در خانه‌های ایرانی به عنوان خوراکی پرطرفدار برای وعده‌های ناهار یا شام مصرف شود. برای پخت کوبیده مرغ بهتر است یک تابه استفاده شود. تابه یک سینی پهن و دارای کمی عمق است که برای پخت غذاهای مختلف استفاده می‌شود.

برای شروع به آماده کردن تابه برای پخت کوبیده مرغ، باید تابه را با آب داغ بشویید و خشک کنید. سپس با یک قاشق چوبی یا سیلیکونی، روغن روی سطح تابه را بریزید. سپس، گوشت مرغ را بصورت کوبیده در ظرفی جداگانه آماده کنید و با انواع ادویه‌های مختلف مانند فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین و سایر ادویه‌ها به آن اضافه کنید. بهتر است اگر گوشت مرغ را تا یک ساعت در یخچال به تنش بیاورید و بعد از تنش خارج کردن آن‌ را کوبیده و به همراه تندیز قرار دهید.

بعد از آماده کردن کوبیده مرغ و افزودن ادویه‌ها به آن، تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید. هنگامی که تابه گرم شد، گوشت کوبیده شده را به تابه اضافه کنید و آن را برای 10 تا 15 دقیقه تفت دهید تا کاملاً آماده شود. همچنین، می‌توانید با اضافه کردن پیاز، فلفل دلمه‌ای و سایر سبزیجات، طعم و مزه گوشت مرغ را تغییر دهید و آن را شاداب‌تر کنید.

در نهایت، برای سرو کردن کوبیده مرغ حتماً از یک سرویس کوچک و چند سینی کوچک استفاده کنید و کنار آن نان یا برنج سفید را نیز سرو کنید تا مزه گوشت مرغ را تا حداکثر به لذت برسانید. با تهیه تابه پخت کوبیده مرغ در خانه، می‌توانید یک غذای پرطرفدار و ساده را در منزل خود بسازید که قطعاً شما و خانواده‌تان را شاد و راضی خواهد کرد.