طرز تهیه کلوچه محلی بندری

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه کلوچه محلی بندری

کلوچه محلی بندری یکی از خوراکی‌های محبوب و معتبر منطقه بندر عباس است که توسط خانواده‌های محلی در منزل تهیه و مصرف می‌شود. این کلوچه از مواد اصلی گندم، شکر، روغن، هل، پودر زنجبیل و پودر دار چین تهیه می‌شود و دارای طعم شیرین و خوشمزه‌ای است.

برای تهیه کلوچه محلی بندری ابتدا گندم را در ظرفی مخصوص بریزید و به آرامی با آب مخلوط کنید تا ماسه مانند شود. سپس برای تهیه مایه کلوچه یک قابلمه را روی حرارت متوسط گرم کنید و روغن را به آن اضافه کنید و بعد از آن شکر، هل، زنجبیل و پودر دار چین را به تدریج با هم مخلوط کنید و به مرحله بعدی بروید.

وقتی تمام مواد به هم مخلوط شد، گندم را به آرامی به مواد مخلوط شده اضافه کنید و آن را با دست‌های خود به خوبی با هم مخلوط کنید تا مواد به‌هم متصل شوند. بعد از آن، مایه را به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شود.

سپس مایه را به شکل‌های دلخواه خود قرار دهید و آن را درون قالبی که پیش از این با روغن چرب کرده‌اید بگذارید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد پخته و سپس از فر خارج کنید تا خنک شود. کلوچه محلی بندری آماده سرو و مصرف است و می‌توانید از آن در لحظاتی دلپذیر لذت ببرید.