1. طرز تهیه کباب کوبیده با سبزیجات به جای گوشت گوساله
برای طرز تهیه کباب کوبیده با سبزیجات به جای گوشت گوساله، در ابتدا مواد لازم شامل کدو، کدو حلوایی، پیاز، سیر، گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای خرد شده و به مقدار مناسب در میان گرفته میشود. سپس با افزودن نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مواد، تمامی مواد کباب به هم مخلوط میشود.
برای تهیه کباب، میتوانید از مخلوط کباب که در مرحله قبل تهیه کردید استفاده کنید. با شکل دادن به شاخههای فلزی یا چوبی، مخلوط کباب به شکل گرد و صاف توسط ماسهای مورد استفاده قرار گرفته و به آن پنیر پیتزا و پیاز رنده شده اضافه میشود.
سپس با استفاده از روغن درون تابه، کباب به مدت 25 تا 30 دقیقه روی حرارت قرار میگیرد. پس از پخت کامل کباب، آن را از تابه بیرون میآوریم و آماده سرو و تزئین میکنیم. میتوانید به این تهیه کباب انواع سبزیجات از جمله خیار، گوجهفرنگی، فلفل دلمهای و پیاز روی شاخه کباب سیم نصب کنید تا ظاهر کباب زیباتری داشته باشد. پس از تزیین، میتوانید آن را با نون سیر تازهای که در دم کباب گذاشتهایم سرو کنید.
2. روشی ساده برای تهیه کباب کوبیده گیاهی
برای تهیه کباب کوبیده گیاهی نیاز هست به مواد اولیه زیر:
-میوه های گوجه فرنگی، پیاز و نخود فرنگی که به همراه یکدیگر آماده شده باشند
- گوشت سفید و برگردان مخصوص کباب که در بازار و فروشگاههای مختلف قابل دسترسی هستند.
- ادویههای مختلف مانند نمک، فلفل، زردچوبه، ریحان، زعفران و نعناع که باید با توجه به سلیقه خود، به مواد تهیهکننده اضافه شوند.
برای تهیه این کباب، ابتدا باید مواد اولیه را به طور دقیق خرد کنید و در یک کاسه مخلوط کنید. سپس به آنها ادویههای لذیذ و روغن زیتون را اضافه کرده و برای مدت ده دقیقه نیم کرده تا همه ی ادویهها به خوبی برای مواد تهیه کننده نفوذ کنند.
حالا می توانید این مخلوط را به شکل کوبیدهها درآورده و بر روی روغن گرم در تابه کباب کنید. اما بهترین روش برای پخت کباب کوبیده، استفاده از گریل یا باربیکیو است. گریل زمان کوتاهی برای پختن کباب نیاز دارد و همچنین می تواند به شکل خاصی عطر و طعم خوبی را به کباب افزایش دهد.
بعد از پخت کباب، می توانید آن را به همراه نان تازه یا برنج سفید سرو کنید. همچنین میتوانید با سس ترش و شیرین سفارشی، مانند سس زعفرانی یا مریم که در بازار به راحتی قابل دسترسی هست، آن را همراهی کنید. این غذا را میتوانید به عنوان یک غذای دلچسب در محفل دوستان و خانواده خود سرو کنید.
3. کباب کوبیده سبزیجاتی با کره گیاهی در چند مرحله
کباب کوبیده سبزیجاتی با کره گیاهی یکی از غذاهای خوشمزه و سالم است که برای رژیم غذایی دارای اهمیت ویژه ای است. این غذا با ترکیب گوشت چرخ کرده، سبزیجات تازه و کره گیاهی ساخته میشود و با طعم فوقالعاده خود همه را مجذوب خود میکند.
اولین مرحله در تهیه این غذا، بریدن سبزیجات است. شما میتوانید از سبزیجات دلخواه خود مانند پیاز، فلفل دلمهای، گوجه فرنگی و... استفاده کنید و آنها را خرد کنید یا به صورت ریز خرد شده آماده کنید.
در مرحله بعدی، گوشت چرخ کرده را با سبزیجات بافت دهید. این کار با ماشین چرخکن و مخلوطکن یا دستهکاری ممکن است انجام شود. با افزودن کمی نمک و فلفل به مخلوط بهترین ذائقه را دریافت خواهید کرد.
بعد از آماده شدن مخلوط گوشت و سبزیجات، به آن کره گیاهی اضافه کنید. این کره با استفاده از یک قاشق یا فرشته جمع شده و به آرامی به مخلوط اضافه شود. پس از این کار، مخلوط را به خوبی بافت دهید و شش عدد کوبیده به شکل استوانهای تشکیل دهید.
در نهایت، کوبیدهها روی یک تابه و یا یک سیخ کبابی قرار داده شود و در آخر با استفاده از آتش و صبر برای پخت، کباب خوب و شادابی را توسعه میدهند. شما میتوانید با سرویس دهی با سالادهای تازه و یا روی نان ترد رستوران مورد علاقه خود آن را سرو کنید. به سادگی در خانه می توانید این غذا سالم و خوشمزه را درست کنید.
4. کباب کوبیده گیاهی با قارچ و پیاز
کباب کوبیده گیاهی با قارچ و پیاز، یکی از محبوبترین غذاهای ایرانی است که در همه سفرهها پدیدار میشود. این غذا با ترکیب گوشتهای مختلف، سبزیها و ادویههای گوناگون، به شکل کوبیده در آمده و در روغن یا زرده تخم مرغ سرخ شده و همراه با نان، سالاد و ماست سرو میشود. این غذا از مزید خواص غذایی برخوردار است که باعث شده دوستداران زیادی داشته باشد.
در تهیه کباب کوبیده گیاهی با قارچ و پیاز، از گوشت چرخ کرده با ترکیب سبزیهای ریزی چون ریحان، تره، جعفری و ... استفاده میشود. سپس پیاز را رنده کرده و با گردو و قارچ روی حرارت ملایم سرخ میشود و به ترکیب گوشتی اضافه میگردد. سبزیها نیز داخل ترکیب قرار میگیرند و تمامی مواد با هم مخلوط و تا چند ساعت در یخچال قرار میگیرند تا طعمهایشان به هم بچرخند.
سپس به دلخواه روی نان، در همراه بخاری و یا روی نمکدار قرار داده میشود و پس از چند دقیقه سرو میشود. همراه با سالاد و ماست سفید، این غذا از کاملترین و خوشمزهترین غذاهای ایرانی است که بهخصوص برای دورهای خانوادگی و یا صرف با دوستان توصیه میشود.
به طور خلاصه، کباب کوبیده گیاهی با قارچ و پیاز یک غذای شهیر در ایران است که با ترکیب گوشت، سبزیها و ادویههای گوناگون تازگی و عطر به غذا میبخشد. این غذا از سادگی و راحتی در تهیه و خواص غذایی فراوان برخوردار است که محبوبیت و سرشار از طعم خوشمزهای را به دنبال دارد.
5. کباب کوبیده سبزیجاتی با ظاهر دستساز
کباب کوبیده سبزیجاتی با ظاهر دستساز یکی از پرطرفدارترین غذاهایی است که در ایران و کشورهای حوزه خلیج فارس مورد استفاده قرار میگیرد. این غذا در بسیاری از رستورانها و علاقهمندان به پخت و پز از آن استفاده میکنند. کباب کوبیده در واقع از ترکیب گوشت سفید مرغ و گوشت چرخ کرده گوسفند به همراه خیار، پیاز و برخی از ادویهها تشکیل شده است.
اما در نسخه سبزیجاتی این کباب ، به جای گوشت، سبزیجاتی مانند هویج، شلغم، کدو که پیش تر خرد شده و بطور دستی کپ کرده شده اند به آن اضافه میشوند و با ادویههایی مثل زردچوبه، پودر سیر و نعناع دچار میشوند.
در پخت این کباب معمولاً آن را به شکل کوبیده کوچک شده روی مشبک میگذارند و با کوبیدن آن روی مشبک به عنوان گارنیش کنار سبزیجات و سس، به عنوان غذا پذیرایی میشوند.
معمولاً این غذا به صورت دمی سرو میشود و با نان لواش و خوراکیهای دیگر همراهی میشود. طعم و مزهای که این غذا دارد به دلیل استفاده از سبزیجات و ادویههای تازه و همچنین اینکه به صورت دستساز تهیه شده است، به غذایی دلچسب تبدیل میشود که قابلیت خوردن آن را نیز بسیار بالا میبرد.
در کل به کباب کوبیده سبزیجاتی با ظاهر دستساز میتوان به عنوان یکی از غذاهای سالم و خوشمزه که در بسیاری از سفرهها و مجالس خانوادگی سرو میشود نام برد.
6. کباب کوبیده گیاهی با طعم خوشمزه و ترد
کباب کوبیده گیاهی با طعم خوشمزه و ترد، یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی و محبوب در بین بسیاری از افراد است. این غذا به راحتی در خانه ها و رستوران ها تهیه می شود و با انواع سالاد های طرفداردار همراه می شود.
برای تهیه کباب کوبیده گیاهی با طعم خوشمزه و ترد، ابتدا گوشتی که میخواهید استفاده کنید را با یک پودر ترکیبی از ادویه جات، نمک به میزان لازم و فلفل سیاه مخلوط کنید. بهتر است برای این کار از گوشت با کمترین میزان چربی استفاده کنید تا کباب شما ترد و خوشمزه تر شود.
در مرحله بعد، یک میزانی از سبزیجات را مثل ریحان، کرفس و... خرد کرده و به گوشت اضافه کنید. با یک کاسه، مواد را به هم بزنید تا یکدست شوند. در نهایت، می توانید کوفت های کوچک و ترد را به شکل کباب درآورده و روی یک حصیر مواد خشک شده قرار دهید و سرخ کنید. این کباب تازه، خوشمزه و ترد و با سبزیجات تازه و سالاد های دلچسپ، یکی از خوشمزه ترین غذاهایی است که می توانید در کنار خانواده و دوستانتان سرو کنید.