مواد لازم برای تهیه پنیر پیتزا در خانه
تهیه پنیر پیتزا در خانه فرایندی است که برای علاقمندان به تهیه غذاهای خانگی ارزشمند است. برای این کار، مواد لازم معمولاً در همه خانهها پیدا میشوند. اما به منظور آموزش مرحله به مرحله تهیه پنیر پیتزا در خانه، مجموعهای از مواد لازم را معرفی میکنیم.
اولین مادهای که برای تهیه پنیر پیتزا در خانه نیاز داریم، شیر بوده و بهتر است شیر معتدل چربی باشد. پس از شیر، اسید سیتریک، سرکه یا لیمو ترش از مواد لازم استفاده خواهد شد تا قیمتره کردن شیر را تسریع کند.
در مرحله بعدی، برای جداسازی پنیر پیتزا از کره و شیر، نمک و عصاره مخمر نیز به مواد لازم اضافه خواهد شد. برای اینکه پنیر پیتزا روغنی نشود، پس از تهیه و از پنیر پیتزا اضافه کردن نمک و عصاره مخمر، بعد از آبگیری پنیر، آب آن را به کمک دستگاه جاسازی پنیر خشک خواهیم کرد. سپس درجه بندی پنیر پیتزا را برای استفاده در انواع غذاها، مانند پیتزا، انواع ساندویچها، کباب، ماکارونی، پاستا و ....، انجام خواهیم داد.
در پایان، بهتر است بدانید که پنیر پیتزا کاملاً هم ذائقه بوده و می توانید برای شادکامی خود رو به روی این غذای خانگی، به انواع مختلفی از مواد طعم دهنده همانند درمنه درختی و ادویههای خوشبو کننده بسته به ترجیح خود اضافه کنید. با مراقبت دقیق و درست استفاده از موادلازم، می توانید پنیر پیتزارا بهترین شکل ممکن تهیه کنید و از یک ظرف الزامی و ارزشمند در خانه خود برای تهیه حداقل یکی از انواع غذای مورد علاقه خود لذت ببرید.
نحوه تهیه پنیر پیتزا در خانه
پنیر پیتزا یکی از مهمترین مواد اولیه در تهیه پیتزا است و بهتر است اگر بخواهیم پیتزای خانگی ساخته شده را با طعم پروفسیونال مناسب سرو کنیم، خودمان پنیر پیتزای خانگی را تهیه کنیم. روش تهیه پنیر پیتزا در خانه فوقالعاده آسان است و با توجه به چند نکته میتوان یک پنیر پیتزای خانگی عالی تولید کرد.
نخستین قدم در تهیه پنیر پیتزا در خانه، خرید مواد اولیه است. برای تهیه پنیر پیتزای خانگی از مواد اولیه مثل شیر، نمک و سفیده تخممرغ استفاده میشود. اگر شیر خام دارید میتوانید به راحتی آن را با گرم کردن بدون جوش از روی حرارت پخشی، نمک و سفیده تخم مرغ تهیه کنید.
سپس شیر را به مدت ۶ الی ۸ دقیقه بجوشانید و بعد از آن آن را از روی حرارت بکشید و با یک قاشق چوبی تخم مرغ را با شیر مخلوط کنید. سپس مواد را داخل یک کوزه مخصوص برای تهیه پنیر پیتزا بریزید و خوب مخلوط کنید.
بعد از آن نیاز است که پنیر را در دمای مناسب نگه داری کنید. برای این منظور بهتر است از بشقاب آلومینیومی استفاده کنید و سپس آن را داخل یخچال برای 24-12 ساعت قرار دهید تا پنیر خوبی تهیه شود. پنیر جوش داده نمیشود و با کاهش دما به صورت تقریباً آهسته آرام کرش نمایید تا سفید و ترد شود.
سرانجام پنیر را با چاقو در اندازههای مورد نظر خود یا رنده کنید و آماده استفاده در پیتزای خانگی خود شوید. این روش برای تهیه پنیر پیتزای خانگی بسیار کار را آسان میکند و میدانید که پنیر خامهای که در فروشگاهها برای پیتزا استفاده میکنند را تولید میکنید به بور طعم و کیفیت پروفسیونال.
طرز تهیه پنیر موزارلا در خانه
پنیر موزارلا یکی از معروفترین و محبوبترین پنیرهای جهان است که از مهمترین مواد اساسی سالاد، پیتزا، لازانیا و بسیاری از غذاهای ایتالیایی استفاده میشود. اگر به دنبال یک محصول خانگی و تازه برای تهیه پنیر موزارلا هستید، میتوانید بدون مشکل خاصی این کار را انجام دهید.
ابتدا برای تهیه پنیر موزارلا دو نوع شیر لبنیاتی را بهطور مساوی (یک لیوان) در کاسهای مخلوط کنید؛ شیر پنیری و شیر از قبیل توفو و یا شیر جامد از نوع قرهقوروت یا پنیر کرهای، بهتر است. سپس مخلوط را درون ماکروویو بگذارید تا درجه حرارت آن رسیده و بخاری شود (حدود یک دقیقه).
حالا نیاز دارید تا مخلوط را ترکیب و بعد از آن به آن سرپوش بزنید. چنانچه ترشی را برای افزایش بعضی از ویژگیهای پنیر اضافه کردهاید، باید چندین دقیقه صبر کنید تا ترشی به اندازه کافی تاثیر بگذارد.
سپس باید مخلوط را در یک قوطی یا ظرف مناسب یکسان کنید و مغز میوه را برای رطوبت اضافه کنید. حال باید مخلوط را به مدت یک روز در یخچال قرار دهید، تا کمی سفت شود و بعد از آن میتوانید تهیه آن را با چاقو و یا تراش پنیر به سبک معمول پنیر موزارلا به صورت نازک پاره کنید و در نهایت میتوانید از این پنیر تازه و خانگی برای تهیه غذاهای خود استفاده کنید.
طرز تهیه پنیر پارمزان در خانه
بخش اول: مقدمه
پنیر پارمزان یکی از پرطرفدارترین انواع پنیر در سراسر جهان است که معمولاً به عنوان پنیر خشک و بدون پوست در چین و خردل و پاستا استفاده می شود. در این مقاله به طریقه ساخت پنیر پارمزان خانگی پرداخته شده است، بنابراین شما می توانید به آسانی این پنیر فوق العاده را در خانه خود تهیه کنید.
بخش دوم: مواد لازم
برای ساخت پنیر پارمزان در خانه، شما به مواد زیر نیاز دارید:
- یک گالن شیر تازه و سالم
- 2 قاشق غذاخوری اسید سیتریک
- نمک
بخش سوم: روش تهیه پنیر پارمزان
1. شیر را در دیگی بزرگ بریزید و به مرور آن را روی حرارت خیلی زیاد قرار دهید تا به دمای 85 درجه سانتیگراد برسد. شما می توانید از دماسنج استفاده کنید تا دمای شیر را کنترل کنید.
2. حالا به شیر اسید سیتریک اضافه کنید و با چند بار آرام مخلوط کردن، به طور کامل در شیر ترکیب شود. بعد از چند دقیقه، شیر بايد جمع شده وپاره شود.
3. خمیر خرد شده را با يک صافي بزرگ حذف کنيد تا پنير جدا شده از شیر بیرون بیاید.
4. حالا، پنیر را با آب به مدت حدود 10 دقیقه بشویید و سپس نمک آن را به ذوق خودتان اضافه کنید. شما می توانید طعم و عطر خود را با ذرت آرد، روغن زیتون و سایر ادویه و حبوبات بهمراه نمک به پنیر خود اضافه کنید.
5. برای ساخت پوست خشک، پنیر را داخل یک دستمال پنبه بگذارید و به شکل یک کره بچرخانید. این پنیر را در خارج از یخچال برای حدود یک هفته نگه دارید تا خشک شود.
بخش چهارم: نکات مهم
- دقت کنید که شیر تازه و سالم استفاده کنید تا پنیر شما باکیفیت باشد.
- اگر به جای مربا، خلال تلخ یا اسید سیتریک استفاده کنید، حتماً به کارآیی و دمای آن توجه کنید.
- در صورت استفاده از آب زیرک پنیر را به مدت 2 ساعت جلوتر از ساعت معمول روی حرارت قرار دهید.
بخش پنجم: نتیجه
خلاصه داستان این که با این روش، شما می توانید به طریقی ساده و سریع پنیر پارمزان خانگی بسازید. برای اطمینان از کیفیت بالای پنیر، از شیر تازه و سالم استفاده کنید و دقت لازم را به حرارت و مواد و دستورالعمل های کاردی گوش دهید. به سلیقه خودتان نمک پنیر را اضافه کنید تا طعمی که دوست دارید پیدا کند، همچنین می توانید با اضافه کردن انواع ادویه و روغن زیتون، به طرزی کاملاً منحصر به فرد پنیر خود را ارائه دهید. تلاش زیادی برای ساخت پنیر پارمزان در خانه نیاز نیست، فقط دستورالعمل های فوق را با دقت اجرا کنید و به دنبال تهیه تنوعی در طعم خود باشید.
طرز تهیه پنیر چدار در خانه
برای تهیه پنیر چدار در خانه ابتدا به دنبال شیر با کیفیت بالا برید. بهتر است از شیر تازه و تولید نزدیک استفاده کنید تا باعث گردش بیشتر لبک در شیر و افزایش کیفیت پنیر شود. پس از آن، شیر را در یک قوری بزرگ ریخته و به مدت چند دقیقه روی حرارت بگذارید تا گرم شود.
سپس چند قطره اسید استوماک را به شیر بیافزایید تا پنیر به خوبی جدا شود. اگر اسید ندارید، میتوانید به جای آن از استفاده از آب لیمو استفاده کنید. بهتر است که نصف فنجان آب لیمو را به یک کوپه شیر بزنید.
آنگاه با استفاده از قاشق، مخلوط را هم بزنید تا پنیر به خوبی جدا شود. سپس مخلوط را روی ظروفی که در آن می خواهید پنیر خود را تهیه کنید، صاف کنید. برای تهیه شیر کود، چند قطره لیمو را به شیر اضافه کنید و بگذارید در طول شب خاموش شود، پس از گرم شدن شیر، برای جدا کردن پنیر، که خواسته شده، شیر را به صورت غیرمستقیم می توانید با استفاده از روش تخته و کفچه و قاشق از هم جدا کنید. با تکرار این عمل چند بار، میتوانید پنیری با کیفیت و خوشمزه را در خانه تهیه کنید.
طرز تهیه پنیر فتا در خانه
پنیر فتا یکی از محبوبترین انواع پنیرهای سنتی لبنانی است که همواره در بین سایر پنیرهای خامیده شده به دلیل طعم فوق العادهای که دارد، مورد استفاده خانوادههای خلیج فارس و مناطق دیگری از جهان است. بهترین روش تهیه این پنیر، تهیه آن در خانه است و با استفاده از مواد اولیه ساده مثل شیر، اسید سیتریک، نمک و آب. در این مطلب، به شما نحوه تهیه و نگهداری این پنیر خواهیم پرداخت.
راهنمای تهیه پنیر فتا:
بهترین مواد اولیه برای تهیه پنیر فتا شیر سفید و تازه است. می توانید شیر کامل چرب یا شیر کم چرب استفاده کنید. برای هر لیتر شیر، یک قاشق چایخوری اسید سیتریک به تعداد کمی اضافه کرده و همزمان در حال مخلوط کردن باشید. پس از چند دقیقه، شیر شروع به ابریشمی شدن می کند و به تدریج آب آن مجزا می شود. حتماً وقتی که شیر تبدیل به ژله شود، آماده است و با نمک و آب شستشو داده شود.
سپس، پارچه ای روی کاسه یا ظرفی بگذارید و آن را به صورت پرهاپ باز گذاشته و پنیر را روی آن بریزید. با مرطوب کردن پارچه، پنیر را در آن پارچه بگذارید و آن را به مدت ده تا پانزده دقیقه در آب سرد قرار دهید تا مقداری از اسید سیتریک از پنیر خارج شود.
در نهایت، پارچه را از پنیر بردارید و آن را با نمک و آب شیرینی بشویید. پنیر فتا باید در یخچال نگه داری شود و بهتر است در داخل یک ظرف محکم قرار داده شود. این پنیر برای مدت سه تا پنج روز نگهداری می شود، اما برای حفظ طعم و ماندگاری بیشتر، پیشنهاد می شود آن را در فریزر نگهداری کنید. قبل از سرو کردن پنیر فتا، بهتر است آن را در دمای محیط چند دقیقه قرار دهید تا به دمای اتاق برسد و طعم بهتری داشته باشد.