تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه پاکورا سیب زمینی
تهیه پاکورا سیب زمینی یکی از دسرهای محبوب و خوشمزه در فستیوالها و جشنوارههای هندی است. این دسر با طعم و طراوت منحصر به فرد خود یک ترکیب ایدهآل از سیبزمینی خرد شده، آرد نان، ادویهها و حبههای نمک و فلفل است که سرخ شده و شکل گرفته به صورت گلولههای کوچک و خوشمزه به همراه چاشنیهای مختلف سرو میشود.
برای تهیه پاکورا سیب زمینی ابتدا سیبزمینی را خرد کرده و ادویهها و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و به دقت همه مواد را مخلوط میکنیم. سپس آرد نان را اضافه کرده و مواد را دوباره مخلوط کرده و به دقت همه مواد را به خوبی با هم ترکیب میکنیم. مایع ترکیب شده را به گلونهای کوچک تقسیم کرده و آنها را در روغن گرم سرخ کنیم تا طلایی و شکل گرفته شوند.
پس از سرخ کردن، پاکورا سیبزمینی را به همراه چاشنیهای دلخواه مثل چاشنی گاجر، نارچس یا ریتا سرو میکنیم. این دسر خوشمزه و خوش طعم را میتوان در فضای باز یا به همراه یک فنجان چای گرم مصرف کرد. این غذا علاوه بر خوشمزه بودن، دارای ارزش غذایی بالایی از جمله پروتئین، ویتامین و مواد معدنی مختلف میباشد.