تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه نان محلی تالش
نان محلی تالش یک نوع نان سنتی و محلی است که در منطقه تالش در استان گیلان ایران تهیه میشود. این نان با استفاده از آرد گندم، آب، خمیر مخصوص و نمک تهیه میشود. طرز تهیه این نان بسیار ساده ولی زمانبر است.
ابتدا آرد گندم با نمک و آب مخلوط میشود تا یک خمیر لطیف و یکدست تشکیل شود. سپس خمیر به شکل گلوبولهای کوچک تقسیم شده و به صورت نازکی بر روی سطح یک صفحه مسطح پهنده میشود. برای دادن الگو و طعم خاص به نان، ممکن است روی خمیر برشهای مخصوصی به کمک دستبند (یا نیزه) زده شود.
سپس خمیر دروازه تندو تالش (نوعی افرنجی قلیون) یا روی صفحه برش خورده مخصوص به نام چقه یا تندو (تندوه) قرار میگیرد و در زمان مناسب کمی آبکشی میشود و می توان آن روی موردی سرخپز می کرد. نان تازه و گرم میتواند به عنوان نهار یا شام همراه با انواع مربا، ماست، پنیر، ماهی، گوشت خوک یا گوسفند سرو شود.