طرز تهیه نان لواش قزوینی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه نان لواش قزوینی

نان لواش قزوینی یکی از محصولات محبوب نانوایی ایرانی است که در شهر قزوین تولید می‌شود. طرز تهیه این نان بسیار ساده و کاربردی است و مواد اولیه آن شامل آرد، آب، نمک و روغن می‌باشد.

برای تهیه نان لواش قزوینی، ابتدا آرد را به یک ظرف بزرگ می‌ریزیم و به تدریج آب اضافه کرده تا یک تخمیر خوب ایجاد شود. سپس نمک و روغن را به آرد اضافه کرده و تمام مواد را خوب مخلوط می‌کنیم تا یک خمیر یکدست و نرم تهیه شود.

سپس خمیر را روی سطح صافی به شکل لوزی رقیق می‌کنیم و با یک چاقو یا تیغه نانوایی دونه‌هایی با ابعاد مورد نیاز برش می‌دهیم. سپس نان لواش را روی سطح گرم و صاف ماهیتابه یا تافتون قرار داده و به مدت کوتاهی پخته می‌کنیم تا سطح آن طلایی و شکری شود.

در نهایت، نان لواش قزوینی را از روی گرم و نرمایی خاموش و لذیذ که تازه از تافتون خارج شده، خارج می‌کنیم و به عنوان نون خوراکی و محبوب میان وعده‌ها و غذاهای اصلی مورد استفاده قرار می‌دهیم. این نان خوشمزه و راحت تهیه شده می‌تواند همراه هر پیش غذایی مورد نظر شما باشد.