تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه نان قلفی سبزوار
نان قلفی سبزوار یکی از دستههای معروف نانهای ایرانی است که مخصوص شهر سبزوار است. این نان با مواد اولیه سادهای مانند آرد، آب، خمیر مایه و نمک تهیه میشود اما به دلیل فرآیند خاص تهیه و پخت آن دارای طعم و طراوت منحصر به فردی است.
برای تهیه نان قلفی سبزوار ابتدا آرد را در یک کاسه بزرگ میریزیم و به آرامی آب اضافه میکنیم تا خمیری یکدست و نرم تهیه شود. سپس به خمیر نمک اضافه کرده و آن را گرد میکنیم تا نمک به طور یکنواخت در خمیر توزیع شود. سپس خمیر را به مدت حداقل یک ساعت در یخچال بگذاریم تا استراحت کند.
بعد از استراحت خمیر، آن را به اندازه مرغوب تقسیم میکنیم و به صورت دایره شکل میپهیم. سطح داخلی دایره شکل شده را با چند نوک شاخه دار میزنیم تا در هنگام پخت شکل زیبایی به آن بگیرد. سپس نان را درون فر آماده شده قرار داده و به مدت حدود ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که رنگ طلایی به خود بگیرد پخته شود.
در نهایت نان قلفی سبزوار را از فر خارج کرده و به مدت کوتاهی برای خنک شدن روی سطح میگذاریم. سپس میتوانیم این نان خوشمزه و خوش طعم را با مربایی نرم و پنیر تازه سرو کنیم. این نان با طعم خوب و منحصر به فردش میتواند جزو انواع نانهای محبوب و خوشمزه ایرانی باشد.