تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه نان دیگی افغانی بدون فر
تهیه نان دیگی افغانی بدون استفاده از فر یک روش سنتی و محبوب در آشپزی افغانستان است که با استفاده از تابه یا ماهیتابه انجام می شود. این نان دارای طعمی خوشمزه و بافتی نرم و لطیف است که می توان آن را با مختلف انواع غذاها مانند کباب، قورمه و خورشت ها همراه کرد.
برای تهیه نان دیگی افغانی بدون فر ابتدا باید تابه یا ماهیتابه را روی حرارت متوسط گرم کرده و سپس مقداری از مخلوطی از آرد، آب و نمک را ریخته و آن را به صورت شیبدار در تابه بریزیم. سپس با استفاده از دستگاه دیگی یا چاقو غذا به شکل برگه هایی تکه تکه خرد کنید.
بعد از آن نان ها را با دقت به صورت لایه لایه در تابه بگذارید و زیر و روی آن ها را تفت دهید تا طلا رنگ شوند. سپس نان ها را از تابه بیرون بیاورید و آن ها را در دستمال بری خشک کنید. حالا نان دیگی افغانی بدون فر شما آماده سرو شدن است. این نان را می توانید با مختلف نوع پنیر، خامه، مربا یا مرغوبات دیگر مصرف کنید.