1- طرز تهیه نان تست در منزل
تهیه نان تست در منزل به سادگی قابل انجام است و تنها به چند مواد اساسی احتیاج دارد. برای شروع، یک لیوان آرد، نیم لیوان آب، چهار قاشق غذاخوری چربی، یک قاشق چایخوری نمک و یک قاشق چایخوری خمیر پختهای ماشینی را آماده کنید. همهٔ این مواد را در یک ظرف مخلوط کنید و به دو بخش تقسیم کنید.
حالا، دستهایتان ریده را در آب مرطوب کنید و یکی از بخشها را به شکل یک تست مسطح شکل دهید. سپس، روی آن مقداری دوده استخوانی را بریزید. دوده استخوانی میتواند هر چیزی از قبیل گوشت خوراکی، یخچال گردونهای، نان و تخم مرغ باشد. به روشنی، ترجیحاً دوده نگه داشته شده در یخچال بهتر عمل میکند.
سپس، بخش دیگر را هم به شکل یک تست شکل دهید و روی تست پیچیدهشده قرار دهید تا دوده به داخل تست فرو میرود. فر تان را در حرارت 325 درجه فارنهایت یا 165 درجه سانتیگراد گرم کنید و تست را در فر داخل اردوگاه قرار دهید. تست باید حدوداً 20 تا 25 دقیقه در فر بماند، تا هر دو طرف آن نیمه سفیدی پیدا کنند.
بعد از گرم شدن، تست را از فر بیرون بیاورید و با شیرینی پزی استفاده کنید. شیرینی پزی یا ادامه دهنده ماده میتواند ژامبون و پنیر، مرغ و سلطنتی، گوشت خوراکی و برگ بو، رپ ام و مزگذره، کوفته بادامی و سرخ کردن مرغ باشد. پس از اینکه تست خرم شد، آن را از فر بیرون بیاورید و با شیرینیپزی یا ادامهدهنده ماده مورد علاقهتان تزیین کنید. همچنین، با توجه به سلیقه، میتوانید از تنوع مواد خوراکی و مزههای مختلف استفاده کنید تا طعم نانتان به نحو احسن کار داشته باشد.
2- نان تست خانگی با روش آسان
نان یکی از مهمترین غذاهای ما است که در تمام غذاهای ایرانی دیده میشود. اما بسیاری از افراد فقط به دلیل اینکه از نان های قنادی و فروشگاهی مطمئن هستند از آن ها استفاده میکنند و نه نان تست خانگی. در حالیکه نان خانگی، تازه و مطمئنتر است، اما مجبور به خرید نان شدهایم یا زمان فراوانی برای خودپخت نداریم.
اما روش طبیعی و آسان خانگی پختن نان وجود دارد. در این روش، نان خانگی را با استفاده از چند مواد ساده، در خانه تولید میکنیم. اولین قدم برای پختن نان، دوغ یا شیر خامه ای در ظرف راهنمایی است. بعد از اینکه دوغ یا شیر خامه ای را در ظرف ریختهایم، به تدریج آرد را به اندازه کافی در داخل آن میریزیم و با مخلوط کردن آرد و مایع، تست نان را درست میکنیم.
بعد از مخلوط کردن آرد و مایع، تست نان را در تابه گرم و روغنی میپزیم. این روش پخت نان خانگی را بسیار ساده و آسان کرده است و در عین حال بهترین نان را به ما می دهد. به این ترتیب میتوانید به راحتی نان تست خانگی خود را با طعم و عطر بی نظیر بخورید و از آن لذت ببرید. ضمنا مزیتی که نان خانگی دارد این است که میدانید تمام موادی که در آن قرار دارد، از جمله آرد، شیر خامهای و دوغ، خنک نگهداری شده اند و در فرآوری آن نان داغ، هیچ تغییری نکرده اند.
3- طرز تهیه نان تست با دستور ساده
برای تهیه نان تست بسیار معروف، ابتدا باید تمام مواد لازم را آماده کنید. این مواد شامل آرد، شیر، نمک، خمیر مخصوص نان تست، بیکینگ پودر و روغن است. ابتدا آرد و شیر را در یک ظرف مخلوط کنید و سپس به همراه نمک و بیکینگ پودر مخلوط کنید و خمیر را تهیه کنید.
سپس خمیر را در دو قسمت تقسیم کنید و اندازه گیری کنید تا برای پختن بهتر و استفاده از آتش با عملکرد بالاتر مناسب باشد. سپس یکی از قسمت ها را در یک سطح صاف و تخت قرار دهید و با استفاده از رول مخصوص نان تست، خمیر را برای مدت چند دقیقه خمیر کنید. سپس دوباره خمیر را به حالت اولیه بازگردانید و به خوبی ترکیب کنید.
سپس روغن را در یک ماهیتابه داغ کنید و نان تست را در آن قرار دهید. نان تست را بین همان خمیر رول شده قرار دهید و آن را کمی فشار داده و در حدود یک دقیقه و نیم بپزید. بعد از اینکه یک طرف آن طلایی رنگ شد، آن را برگردانید و طرف دیگر نان تست را نیز بپزید.
حالا نان تست شما آماده سرو شدن است. میتوانید آن را با کره، مرغ، همبرگر و بسیاری دیگر از مواد دیگر تزئین کرده و سرو کنید. این نان تست با یک مزه شیرین و لطیف بسیار خوشمزه و به عنوان یکی از پرطرفدارترین نوع نان در بین خانوادههای ایرانی شناخته میشود.
4- نکات مهم در تهیه نان تست خانگی
تهیه نان تست خانگی اصلا کار سختی نیست، ولی برای رعایت چند نکته میتواند موثر باشد تا نان شما با کیفیت و خوش طعم درست شود. اولین نکته در تهیه نان تست خانگی این است که بهتر است از آرد گندم سفید با استفاده از یک کیسه گرم و خشک برای تولید این نوع نان استفاده کنید. همچنین میتوانید آرد کامل و بهترین نوع سفید را هم استفاده کنید که در بازار در دسترس است.
نکته بعدی که باید در نظر گرفته شود، کیفیت بلندخونی است. بهتر است از خمیر خوب و کیفیت بالا استفاده کنید تا نان تست شما نرم و خوشمزه باشد. استفاده از آب لیمو نیز میتواند در بهبود کیفیت نان تست خانگی کمک کند.
نکته دیگری هم در تهیه نان تست خانگی این است که باید از دمای مناسب برای پختن استفاده کنید. معمولا در دمای 180 درجه سانتیگراد نان تستهای خانگی درست میشوند، ولی این دمایی است که باید بر اساس و از الگوهای مختلف محصولات است، اما عموماً بین 170 تا 190 درجه سانتی گراد تنظیم میشود.
و در نهایت نکته آخر در تهیه نان تست خانگی این است که باید به شکل و ظاهر نانها توجه داشته باشید. برای داشتن ابعاد و شکل مناسب، بهتر است پس از تهیه خمیر، آن را به صورت یک گلبول خمیری شکل دهید. توصیه میشود که شکل نانها بسیار مدرن و زیبا باشد، مخصوصاً اگر در نمایشگاهها و کافی شاپها در اختیار مشتریان قرار میگیرند، شکل ظریف و جذابی برای آنها ایجاد میکند.
5- نان تست خانگی با دستور راحت
نان، یکی از مهمترین غذاهای اصلی در بسیاری از کشورهاست. در میان انواع نان، نان تست یکی از سادهترین و شاید محبوبترین نانهاست. نان تست معمولاً با ترکیب آرد، آب و نمک تهیه میشود و سپس درون فر قرار داده میشود.
ساخت نان تست به راحتی انجام میشود و نکته مهم در تهیه آن کنترل دمای فر است. اگر دمای فر خیلی بالا باشد، نان تست درون خود نمیپزد و اگر دمای فر خیلی کم باشد، نان تست روغنی میشود. پیشنهاد میشود، علاوه بر کنترل دمای فر، از آرد با کیفیت و آب شیرین استفاده شود تا نان تست با طعم و عطر خاص خود ساخته شود.
برای تهیه نان تست خانگی، در ابتدا آرد را با نمک مخلوط کرده و قطعهای قطر 6 سانتیمتر را برش دهید. بعد از آن آب را به تدریج به ترکیب آرد و نمک اضافه کنید و تا زمانی که ترکیب دچار خمیر شود با دست به اضافهکردن آب ادامه دهید. سپس خمیر را روی سرمایه سیلیکونی یا برشتهشده با آرد قرار دهید و آن را با استفاده از سایز نانهای تست شکل دهید.
نانهای تست را به مدت 15 دقیقه درون فر در دمای 200 درجه سانتیگراد میگذاریم تا آنها نیمه پخته شوند. پس از اینکه نانهای تست آماده شدند، آنها را از فر خارج میکنیم و برای پخت کامل، آنها را به مدت 10 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد قرار میدهیم. چنانچه قصد جلوگیری از خشک شدن نانها در جلوهی نهایی هستید، میتوانید نانهای تست را با کمی روغن محمص کنید و مزهی خوبی به آنها بدهید. در نهایت نان تست خانگی ما آماده سرو در میز ناهار و شام میباشد.
6- آموزش تهیه نان تست با روش سریع
تهیه نان تست با روش سریع یکی از راه های ساده و سریع برای تهیه نان در خانه است. برای تهیه نان تست با روش سریع، نیاز به چند مواد اصلی دارید که این مواد شامل آرد، ماست، بیکینگ پودر و نمک است.
ابتدا باید آرد را با ماست، بیکینگ پودر و نمک مخلوط کنید و به خوبی با هم مخلوط کنید تا تركيبي يكدست درست کنید. در مرحله بعد با استفاده از دستان خود يا از دستگاه ميكسر ، همه مواد را با هم مخلوط کرده و تا حد نسبتاً یکدست روزه کنید.
سپس از آن ها چند تکه مهره ای جدا می کنید و آن ها را به شکل روغن دار غلت می دهید. نان تست با روش سریع پس از غلتک زدن کاملاً آماده برای پختن در ماهیت ذرت آلود و ترد است. اگر خواستید می توانید روی آن خردل یا سماق بریزید.
نان تست با روش سریع می تواند به عنوان یک وعده خوشمزه در صبحانه، ناهار و حتی شام به همراه مختلف غذاها سرو شود. با توجه به سرعت و سادگی تهیه آن، می توانید هر زمان که خواستید به راحتی آن را تهیه کنید.