طرز تهیه مارمالاد هلو با ژلاتین

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه مارمالاد هلو با ژلاتین

برای تهیه مارمالاد هلو با ژلاتین، ابتدا باید هلو ها را شسته و خشک کرده و سپس برش داده و هسته های آن را خارج کنید. سپس، هلو ها را به همراه قند و آب در یک قابلمه بزرگ مخلوط کنید و به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه هم بپزید تا هلو ها نرم شوند.

در مرحله بعد، ژلاتین را با آب جوش در میکسر خود بزنید و به مخلوط هلو و قند اضافه کنید. سپس، به همراه مقداری آب و لیمو ترش راه بزنید و برای چند دقیقه مخلوط کنید.

حالا، مخلوط را در قابلمه خود بریزید و به مدت حدود یک ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود. سپس، مارمالاد شما آماده است و می‌توانید با نان توست و محصولات دیگر سرو کنید. همچنین می‌توانید با تزیین آن با عصاره مرکبات یا پوست نارنج، ظاهری جذاب و شیک را درست کنید.



طرز تهیه مارمالاد هلو با ژلاتین در خانه

مارمالاد هلو با ژلاتین یکی از خوشمزه‌ترین، دلچسب‌ترین، سرشار از ارزش‌غذایی و با رنگی جذاب و شفاف است. برای تهیه این محصول خوشمزه به چند مواد اصلی و ابزار خاصی نیاز داریم که در ادامه به تفصیل آن‌ها را بررسی خواهیم کرد.

ابزار:

1. قابلمه با اندازه وسط

2. قاشق و چنگال

3. ماشین تهیه کننده خمیر یا آسیاب الکتریکی

4. قالب‌های سیلیکونی برای ماهیچه‌ها

مواد اصلی:

1. 2 پوند هلو تازه

2. 2 فنجان قند

3. آب

4. سه بسته ژلاتین پودری

روش تهیه:

1. هلوها را با پوست خودشان خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید.

2. قند را به آن‌ها اضافه کنید و همه‌ی مواد را با یکدیگر مخلوط کنید.

3. مخلوط را روی حرارت کم در قابلمه قرار دهید و به آرامی و مداوم آن را به هم بزنید تا قند مذاب شود و مواد به صورت یکدست با هم مخلوط شوند.

4. مواد را روی حرارت بالا قرار داده و اجازه دهید به جا آمده، شاداب و شفاف شود و آب آن بجهت تهیه‌ی ژله نیز جذب شود. تخمیر مواد به مدت 15 تا 20 دقیقه طول خواهد کشید.

5. در میان این مدت ژلاتین را طبق دستورالعمل جلوه‌ی داده شده در بسته‌‌ی آن تهیه کنید. بعد از آماده شدن ژلاتین آن را به محلول هلو اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.

6. محتوای قابلمه را به قالب‌های سیلیکونی ریخته و در یخچال قرار دهید تا به گونه‌ی کافی سفت شود (تا حدود چهل پنج دقیقه).

7. پس از سفت شدن به آسانی مارمالاد هلو را از قالب‌های سیلیکونی جدا کنید و آماده‌ی سرو در تالار شده است.

8. برای سرو کردن می‌توانید از نان تست و بیسکوئیت و همچنین ژله‌ی مربایی استفاده کنید.

با دنبال کردن این مراحل، پایان مارمالاد هلو با ژلاتین میل کند و قابیلیت خوردن در هر زمان و موقعیتی را دارد. با توجه به این که هلو دارای خواص ضد التهابی و ضدعفونی کننده است، مصرف آن سودمند و توصیه می‌شود.



راهنمای تهیه مارمالاد هلو با ژلاتین

برای تهیه مارمالاد هلو با ژلاتین ابتدا هلو‌ها را بشویید و سر خود را بردارید. سپس آن‌ها را به دو نیم کنید و هسته‌ها را با چنگال بیرون آورید. هلوهای خالی را به قطعات نازک و کوچک تراشیده و درون قابلمه قرار دهید. سپس شکر را با هلوها مخلوط کرده و بگذارید تا مدتی روی شعله بماند تا آب هلوها جدا شده و شکر کاملا حل شود.

سپس ژلاتین را در دو پیمانه آب جوش قرار داده و مدتی صبر کرده تا قوام بگیرد. سپس آن را با یک قاشق سرخ کنیم تا کپک نشود. سپس ژلاتین را به مخلوط هلو و شکر اضافه کرده و مدتی روی شعله بماند تا همه عناصر به هم مخلوط شوند.

آماده شدن مارمالاد از شیرینی و لذت بخشی همراه با میوه هلوست. سپس آن را در محیط خنک قرار دهید و منتظر بمانید تا قوام بگیرد. در صورت تمایل می‌توانید مارمالاد را با عصاره لیمو و بعضی از ادویه جات مثل دارچین ترکیب کنید. این نوع مارمالاد با طعم و بوی شیرین و معطری تهیه می‌شود و می‌توانید آن را به عنوان تنقلات، صبحانه و یا دسر استفاده کنید.



مواد لازم برای تهیه مارمالاد هلو با ژلاتین

جهت تهیه مارمالاد هلو با ژلاتین به موادی نظیر هلو، شکر، آب، ژلاتین و عصاره لیموترش نیاز داریم.

ابتدا هلوها را شسته و خرد کرده و به همراه شکر و آب در قابلمه‌ای قرار می‌دهیم و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه به آرامی می‌پزانیم تا هلوها نرم شوند و آب به حالت شیرین ‌تبدیل شود.

در مرحله بعدی از عصاره لیموترش حداقل یک قاشق غذاخوری به مواد اضافه کرده و همه‌ی مواد را به‌زودی در هم مخلوط می‌کنیم.

سپس ژلاتین را با آب سرد ترکیب می‌کنیم و به مواد مارمالاد اضافه می‌کنیم. سپس همه را به مدت ۱۵ دقیقه به حرارت ملایم می‌گذاریم تا مواد بهم بپیوندند.

سرانجام در برابر مخلوط باید ۶ الی ۸ ساعت در یخچال نگهداری شود تا تمام شود و آماده استفاده باشد.



مراحل تهیه مارمالاد هلو با ژلاتین

مارمالاد هلو با ژلاتین یکی از خوشمزه‌هایی است که می‌توان در خانه با تهیه آن از هلو در فصل محلی بهره‌ور شد. برای تهیه این خوراکی ابتدا باید هلو‌ها را خرد کنیم. برای این منظور ، بهتر است هلو ها را بعد از شستشو و خشک شدن در داخل یک پارچه یا دستمال نرم قرار دهید تا به کمک چاقو یا جوزه ، خرد شود.

پس از خرد کردن هلو‌ها ، آنها را با شکر در داخل قابلمه قرار می‌دهیم و به صورت که یک دقیقه درون آب جوش قرار بدهید تا شکر آن به آرامی حل شود. سپس با حرکات آهسته و یکنواخت مرغوب کردن هلو با شکر را تضمین کرده و آن را به مدت ۴۵ الی ۶۰ دقیقه روی حرارت متوسط قرار می‌دهیم.

در مرحله بعدی ، ژلاتین را در کفگیر آبگوشتیی قرار داده و به ترشح آن ادامه دهید. بعد از ترکیب آب و یا در صورت نیاز به میوه دیگر در حد کافی خنک می‌کنیم و آن را به ترکیب هلو و شکر اضافه می‌کنیم. حرارت را حدود ۵ دقیقه بیشتر برای حصول از آرامی و ترکیب بهتر به حداقل می‌رسانیم. نوع پوست مورد نظر برای مارمالاد هلو را در برابر پوست داشته باشید و در صورت نیاز با دستمال یا کتان پاک کنید.

پس از پایان مرحله حرارت دادن، مارمالاد هلو را در بطری‌هایی سر بسته کرده و در یخچال حداقل هشت ساعت تا هشت ماه نگه‌داری می‌کنیم. برای سرو کردن ، میتوانیم از مارمالاد بهتر بین خرما ، سوزنی ، بیسکویت و مواد نانوایی دیگر بهره ببریم. به بطور کلی ، این دسر خوشمزه و پرطرفداری است که در حالی که می‌توانید هلو محلی و عملکرد آخرین ساعات فصل را استفاده کنید ، به شکلی با عطر و طعم آن کاملاً تند و شیرین را تحویل دهید.



طریقه استفاده از ژلاتین در تهیه مارمالاد هلو

در تهیه مارمالاد هلو، استفاده از ژلاتین یکی از روش‌های مرسوم و طرفداران زیادی دارد. این روش باعث حفظ طعم و رنگ میوه و همچنین ایجاد بافت مناسب در مارمالاد می‌شود. در اینجا به توضیح مراحل استفاده از ژلاتین در تهیه مارمالاد هلو می‌پردازیم.

ابتدا، پوست هلو را با دقت کامل پوشیده و مغز میوه را با یک چاقوی تیز و با دقت جدا می‌کنیم. سپس، میوه را به صورت نازک نازک خرد می‌کنیم و پوست آن را روی آن قرار می‌دهیم تا طعم و عطر خوبی از هلو در مارمالاد حاصل شود.

در مرحله بعدی، تعدادی بسته ژلاتین را در آب گرم حل می‌کنیم تا ژلاتین کاملاً حل شده و درون یک ظرف نگه داری شود. به‌مقداری شکر و نوشابه گازدار (در شیشه) به این ترکیب اضافه کرده و برای مدتی روی حرارت خفیف قرار می‌دهیم تا شکر کاملاً حل شود و ترکیب سفت شود. سپس، نخود فرنگی‌ها و هلینگ‌ها را به آن اضافه کنید و بهتر است از یک قاشق چوبی برای مخلوط کردن آن استفاده کنید.

در نهایت، میوه هلوی خرد شده را به آن اضافه می‌کنیم و به مدت یک ساعت دیگر روی حرارت خفیف قرار می‌دهیم تا ترکیب تقریباً چسبنده شود. سپس مارمالاد را به شیشه‌های مخصوص می‌ریزیم و آن‌ها را در یخچال نگه داریم تا به خوبی سفت شود. با استفاده از این روش تهیه مارمالاد هلو، می‌توانید لذت یکی از خوشمزه‌هایی که می‌توان با هلو تهیه کرد را به مراتب بیشتر و دوام بیشتری تجربه کنید.



راهکارهایی برای تهیه مارمالاد هلو با ژلاتین

مارمالاد هلو با ژلاتین یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین مارمالادهای تابستانی می‌باشد که می‌توانید به راحتی در خانه تهیه کنید.

برای تهیه مارمالاد هلو با ژلاتین، ابتدا باید هلوها را خرد کرده و در قابلمه‌ای قرار دهید. سپس به آن‌ها شکر اضافه کرده و با حرارت ملایم تا زمانی که یکجا شوند، آن‌ها را پخته و له کنید.

سپس ژلاتین را در آب مذاب کرده و به مخلوط هلو و شکری که تهیه کرده‌اید، اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. سپس مارمالاد را به درجه حرارت بالای گاز برای چند دقیقه دیگر پخته و درون بطری‌های آماده شده ریخته و در دمای خنک قرار دهید.

برای محکم شدن مارمالاد، می‌توانید در مدت سه روز، آن را در دمای یخچال قرار داده و سپس از آن استفاده کنید. طعم بسیار خوشمزه و شیرینی با دیدن تهیه کردن این مواد خوشمزه برای همه آشپز ها و خانم ها بسیار دلچسب می‌باشد.