طرز تهیه فلافل خانگی ساده بدون نخود

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه فلافل خانگی ساده بدون نخود

فلافل یکی از پرطرفدارترین غذاهای خاورمیانه است که در ایران نیز به شکل گسترده مورد استفاده قرار می‌گیرد. یکی از نوع‌های معمول فلافل از نخود سفید ساخته می‌شود اما در این روش، فلافل بدون استفاده از نخود سفید تهیه می‌شود.

مواد لازم:

- نخود کوک شده یک لیوان

- پیاز خرد شده یک عدد

- سیر خرد شده یک حبه

- کره یا روغن زیتون

- کمی نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و کمی نعناع خشک

راه طبخ:

1. نخود کوک شده را در مخلوط‌کن به همراه پیاز، سیر، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و نعناع خشک پودر شده قرار دهید و همه را با هم ترکیب کنید.

2. حالا ترکیب را به دونه‌های کوچک تقسیم کنید.

3. در یک ماهیتابه کمی کره یا روغن زیتون روی حرارت ملایم بگذارید و دونه‌های فلافل خود را اضافه کنید.

4. فلافل‌ها در هر سمت به مدت حدود ۵ دقیقه سرخ شده و به صورت زیبایی خود را به دست آورده‌اند.

5. حالا می‌توانید فلافل را با نان لواش یا نان تازه مصرف کنید یا فلافل را در داخل نان لواش یا نان تازه، روی انواع سالاد و صفحات خرما سرو کنید.

با دنبال کردن این روش ساده، می‌توانید فلافلی خوشمزه و بدون استفاده از نخود سفید تهیه کنید.



مواد لازم برای طرز تهیه فلافل خانگی ساده بدون نخود

تهیه فلافل، یکی از خوراکی های محبوب و اقتصادی در کشور‌های خاورمیانه است. اما همیشه با استفاده از نخود طبخ نمی‌شود. مواد لازم برای طرز تهیه فلافل خانگی ساده بدون نخود عبارتند از: نخود فرنگی، برنج، سبزیجات، آرد نان، پنیر پارمزان، زنجبیل، فلفل سیاه، فلفل سبز، فلفل قرمز، نمک، نعنا علی، آب.

برای شروع، نخود فرنگی را با 3 پیمانه آب به همراه زنجبیل و فلفل سیاه بپزید. سپس نخود پخته را برای پودر کردن درون میکسر بریزید. آرد نان را در ظرفی جداگانه با پنیر پارمزان کوبیده و در قسمتی از نخود پودر شده، سبزیجات همچون تره، پیاز و پیازچه‌های کوچک، فلفل سبز و قرمز را اضافه کنید. سپس مواد را خوب مخلوط کنید.

حالا هشت قاشق غذاخوری از مخلوط فلافل ساخته شده را برای پختن در یک ماهیتابه با روغن داغ و ملایم بریزید. فلافل‌ها را به مدت پنج تا هفت دقیقه به دوران‌ها بردارید تا هر دو طرفش یکنواخت شود. سپس فلافل را روی کاغذ آشپزخانه قرار دهید تا اضافه روغن آن‌ها جا بیافتد. بهتر است این مرحله را چند بار انجام دهید.

بالاخره، فلافل خانگی اماده سرو شدن است! بهتر است آن‌ها را با یک قاشق از نمک و فلفل سیاه، یک قاشق از نعناع علی تازه رنده شده و یک قاشق از آب‌لیمو تزئین کنید و سرو کنید. این فلافل ساده و خانگی را می‌توان با نان لواش و یا نان سنگک سرو کرد و نوش جان کرد!



روش تهیه فلافل خانگی ساده بدون نخود با کمترین مواد

فلافل یکی از پرطرفدارترین غذاهای خوشمزه و سالم در ایران و به شمال آفریقا است. اگرچه برای تهیه این غذا معمولا از نخود استفاده می‌شود؛ اما روش ساده تهیه فلافل خانگی بدون نخود هم وجود دارد که تهیه‌ی آن برای شما مفید خواهد بود.

برای تهیه فلافل خانگی بدون نخود شما به این مواد احتیاج دارید: بلغور نخود یا نشاسته، نمک، فلفل سیاه ،کُمَون، پودر سیر و پودر زنجبیل. بهتر است قبل از شروع به تهیه فلافل، بلغور نخود خود را خیس‌کنید، سپس آن را با مواد دیگر بجز روغن به همراه بزنید تا مخلوط یکدست شود.

سپس مواد تهیه شده را آسیاب کرده و در قالب فلافل‌های کوچک، مربعی یا دایره‌‌ای شکل کنید. سپس درون روغن داغ کنید و به مدت چند دقیقه تفت دهید تا رنگ طلایی بگیرند. حالا فلافل‌های خانگی شما آماده استفاده می‌باشند.

در این روش تهیه فلافل خانگی بدون نخود، به نظر می‌رسد که عدم استفاده از نخود، سبب کاهش شیرینی‌ فلافل شده است؛ ولی تهیه این فلافل با بلغور نخود یا نشاسته سبب بارور کردن حجم فلافل شده است. این روش بسیار ساده است و موادی که مورد استفاده قرار می‌گیرد، در دسترس تمامی خانواده‌ها می‌باشد.



چگونگی ساخت فلافل خانگی ساده بدون نخود در خانه

فلافل یک غذای خوشمزه و مقوی است که در سراسر جهان مورد استفاده قرار می‌گیرد. این غذای سنتی خاورمیانه، ساختاری جامد و یکنواخت دارد که از کتانی و نخود سفید تهیه می‌شود. اما اگر شما می‌خواهید فلافل خانگی بسازید ولی از نخود استفاده نکنید، ما روش ساخت فلافل خانگی ساده بدون نخود را برایتان توضیح می‌دهیم.

راه زیر را برای ساخت فلافل خانگی ساده بدون نخود در خانه دنبال کنید:

مواد لازم:

- یک لیوان نخود فرنی (اما در اینجا از آن استفاده نمی‌شود)

- یک لیوان بلغور نخود

- یک بیشه سیر

- دو تا سه عدد پیاز

- یک قاشق غذاخوری آرد

- یک قاشق چای‌خوری سماق

- یک قاشق چای‌خوری زردچوبه

- یک قاشق چای‌خوری نمک

- روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه:

1. بلغور نخود را شب قبل از ساخت فلافل، در آب خیس کنید تا نرم شود.

2. پیاز و سیر را خرد کرده و در تابه‌ای به روغن سرخ کنید.

3. بلغور نخود خیس‌شده را به تابه بریزید و همراه پیاز و سیر بپزید.

4. حالا آرد، سماق، زردچوبه و نمک را به موادی که داخل تابه هستند بیافزایید و خوب مخلوط کنید.

5. حرارت را کم کرده و مواد را به مدت چند دقیقه هم بزنید تا یکجا بمانند.

6. حالا موادی را که داخل تابه است به صورت کامل آسیاب کنید تا خمیر شود. در صورت لزوم می‌توانید با یک قاشق غذاخوری آب اضافه را مخلوط کنید.

7. حالا درون تابه‌ای شمش‌شکل ریخته و آن را با روغن سرخ کنید تا طلایی شود.

8. فلافل‌ها را روی کاغذ آشپزی برای بازتاب دادن روغن قرار دهید تا روغن اضافی جذب شود.

بعد از پخت فلافل خانگی را همراه با پنیر، سس یا رژیم ارایش دهید و لذت ببرید.

با تهیه فلافل خانگی بدون نخود در خانه، می‌توانید از یک منوی نوآورانه و خوشمزه برخوردار شوید. این راه حل سالم و خوشمزه است که می‌تواند یک انتخاب عالی برای پیش غذا یا غذای قابل حمل باشد.



فلافل محلی خانگی ساده بدون نخود با طعم لذیذ

فلافل یک غذای محلی خوشمزه است که در کشورهای مختلف سرتاسر دنیا مورد علاقه و استفاده قرار می‌گیرد. فلافل ترکیبی از ادویه جات، نخود و سایر مواد خوراکی است که به صورت حبوبات فرماندهی می‌شود و در نهایت به صورت گردونه‌های کوچک سرخ شده، سرو می‌شود. در سبد غذایی خانواده‌های ایرانی، فلافل از محبوبیت بسیار بالایی برخوردار می‌باشد.

با وجود اینکه در فلافل معمولاً نخود استفاده می‌شود، اما گاهاً در نوع محلی خانگی، فلافل ساده بدون نخود نیز تهیه می‌شود. انواع دیگری از حبوبات به جای نخود نیز می‌توانند برای تهیه‌ی فلافل مورد استفاده قرار گیرند. با توجه به اینکه طعم فلافل به طور معمول با ادویه‌های مختلف تهیه می‌شود، در تهیه فلافل بدون نخود هم می‌توان از ترکیبات مشابه برای به دست آوردن یک طعم خوشمزه و لذیذ استفاده کرد.

اگر قصد تهیه فلافل ساده بدون نخود را دارید، شما می‌توانید به ازای هر پنجاد حبوبات دلخواه‌ی خود، نیم حبه‌ی پیاز را در یک ظرف خالی برش کرده تا کاملاً ریز شود. سپس یک قاشق غذاخوری نمک، فلفل، زردچوبه و سایر ادویه‌های دیگر مانند کره بادام زمینی، کمی روغن یا یک قاشق غذاخوری روغن سبزیجات و همچنین کمی نمک و سیر را به آن اضافه کنید. در نهایت، با استفاده از یک آسیاب یا یک همزن دستی، همه‌ی مواد را با هم مخلوط کرده و به صورت گردونه‌های کوچک سرخ شده سرو کنید. به این ترتیب، شما می‌توانید به سادگی و با هزینه کم، یک غذای خوشمزه و دلپذیر برای خانوداه‌ی خود تهیه کنید.



طرز تهیه فلافل خانگی ساده بدون پخت

برای تهیه فلافل خانگی ساده بدون نیاز به پخت، اولین قدم استفاده از نخودچی و برگرداندن آن به پوره است. برای این کار، نخودچی را در آب بجوشانید و به مدت ۴ تا ۶ ساعت در آب خیس کنید. سپس آن را از آب بیرون آورده و با یک خمیر کننده یا آسیاب درسته کنید.

سپس به این دسته نخودچی، سبزیجات مختلفی نظیر پاستورما، ریحان، پیاز، سیر و گلپر اضافه کنید. برای تنوع بیشتر، می توانید توابل مختلفی مانند زعفران، زیره، دارچین و چیلی را نیز به مواد اضافه کنید.

حالا مایع سبکی مثل آب یا نوشابه را به مواد اضافه کنید تا آن را به مواد چسبانده و تر شود. حالا به جای پخت آن، مقداری روغن را در تابه گرم کنید و به کمک قاشق کوچک وبه شکل گرد و از قطر آن ۲-۳ سانتی‌متر فلافل‌های مورد نظر را در آن بگذارید. بعد از چند دقیقه روی فلافل‌ها، آن‌ها را به سمت دیگر برگردانید تا همه طرف‌های آن‌ها طلایی بشوند.

برای سرو کردن، می‌توانید فلافل‌های خود را با سس یونانی، یا بلالی، سس گوجه فرنگی و یا مخصوصاً همبرگر و لتس، علی‌رغم اینکه فلافل طعم بسیار خوبی دارد، اما با سرو کردن آن با انواع سس‌های ترش این طعم دوچندان می‌شود.



آموزش ساخت فلافل خانگی ساده بدون نخود برای آشپزان مبتدی

فلافل یکی از محبوب‌ترین غذاهای مردم شرقی است که به دلیل طعم لذیذ و قدرت تامین انرژی زیاد در سراسر دنیا معروف شده است. اگر شما هم یک آشپز مبتدی هستید و می‌خواهید به سادگی فلافل خانگی تهیه کنید، در این مقاله با ما همراه باشید و با ساخت فلافل خانگی بدون نخود آشنا شوید.

ابتدا بهتر است از چند ماده اولیه مهم استفاده کنید، نظیر نان خشک، پیاز، سیر، ماست، کره، یک قاشق نمک و ادویه‌هایی مانند زردچوبه، فلفل سیاه و گلاب. بهتر است پیاز و سیر را خرد نمایید و سپس با یک میله آرد، نان خشک، ادویه‌ها و ماست مخلوط کنید تا به صورت یک عجیب و غریب به نظر برسد.

سپس بهتر است جوش دادن فلافل خانگی را آغاز کنید، برای این کار کره را نصف کنید و آماده جوش شدن کنید. در این مرحله بهتر است مخلوطی که ساخته‌اید را به صورت کوچکترین گلوله‌های ممکن شکل دهید و سپس در کره یا روغن گرم کرده و تفت دهید. برای طعم دهی بهتر، می‌توانید گلاب را به مخلوط اضافه کنید و سپس فلافل‌ها را در پوسته‌ای آماده شده قرار دهید.

در پایان بهتر است به صورت گرم فلافل خانگی را سرو کنید و در کنار آن سس‌های دلخواه خود را قرار دهید تا بهترین تجربه درست کردن فلافل خانگی را از بین ببرید. با تمرین و تکرار، شما هم می‌توانید به آشپز پیشه‌ای تبدیل شوید و فلافل خانگی ساده را با روش‌های مختلف به دست آورید.