طرز تهیه شیرینی گردویی روسی آشپزخانه کوچک من

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه شیرینی گردویی روسی آشپزخانه کوچک من

شیرینی گردویی روسی با مزه‌ی فوق‌العاده و ملایم، یکی از خوشمزگی‌هایی است که در بسیاری از کشورهای شرقی مورد علاقه قرار دارد. این شیرینی با استفاده از گردو، آرد، شیر و مواد دیگر تهیه می‌شود و با عمل آسیاب کردن گردو، طعم دلچسپی خود را به خود اعطا می‌کند.

برای تهیه این شیرینی، ابتدا باید گردوها را تمیز کرده و سپس آن‌ها را با یک قاشق درون یک کاسه غذا خرد کنید. برای ترکیب خوب مواد، با فنجانی آرد را به گردوها اضافه کنید و سپس خوب هم بزنید. سپس، شیر و قرص‌های شکر را به مواد اضافه کنید و تمام مواد را هم بزنید تا به خوبی مخلوط شود.

سپس، پلوپز را با آب پر کنید و روی حرارت زیاد قرار دهید. به محضی که آب جوشید، باتری سیمی مناسبی را به پلوپز اضافه کنید و سپس مخلوط گردو را به داخل پلوپز بریزید. بعد از چند دقیقه، شیرینی گردویی روسی آماده خواهد شد و می‌توانید آن را با تزئینات مورد نظر سرو کنید.

در نهایت، باید یادآوری کنیم که این شیرینی خوشمزه باید خنک شده و برای سرو مصرف شود. همچنین، می‌توانید پودر شکر بر روی شیرینی ریخته و سپس آن را سرو کنید تا کاربران عزیزتان لذت کاملی از شیرینی گردویی روسی داشته باشند.



مواد لازم برای تهیه شیرینی گردویی روسی در آشپزخانه کوچک من

تهیه شیرینی گردویی روسی یکی از شیرینی‌های ترکیبی و خوشمزه است که با استفاده از موادی چون گردو، شکر، تخم مرغ و دیگر مواد تشکیل شده است. در این روش تهیه، شیرینی‌هایی با طعم و اسمارت خاص ساخته می‌شوند که به راحتی در آشپزخانه کوچک شما قابل تهیه هستند.

برای شروع تهیه شیرینی گردویی روسی، ابتدا نیاز به گردو خرد شده دارید. بسته به تعداد شیرینی‌هایی که می‌خواهید بپزید، حدود یک تا دو فنجان گردو خرد شده به اندازه کافی است. سپس بهتر است که یک قابلمه کوچک دو یا سه قاشق شکر، یک قاشق روغن و بیست و پنج گرم عسل داخل آن قرار دهید و به آرامی آن را تفت دهید تا شکر به صورت مایع شود.

سپس به داخل قابلمه، گردو خرد شده، یک تخم مرغ و نصف فنجان خامه ریخته و آرام آرام آنها را مخلوط کنید. باز هم بهتر است که تمامی مواد را با هم تفت دهید و به صورت یک قوطی استوار برای وارد کردن به فر آماده کنید.

برای پختن شیرینی گردویی روسی، فر را به دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید و آن را برای حداقل نیم ساعت داخل فر قرار دهید. پس از گرم شدن به مدت ده تا پانزده دقیقه دیگر، شیرینی‌های شما حاضر خواهد بود. وقت دارید لذت بخش‌ترین و خوشمزه‌ترین شیرینی‌های خود را بپزید.



مراحل تهیه شیرینی گردویی روسی در آشپزخانه کوچک من

تهیه شیرینی گردویی روسی در آشپزخانه کوچک من

شیرینی‌های گردویی روسی معمولاً از تخم مرغ، گردو خرد شده و شکر تهیه می‌شوند. مراحل تهیه این شیرینی ساده است و در آشپزخانه کوچک به آسانی قابل انجام است.

مرحله اول در تهیه شیرینی‌های گردویی روسی، آماده‌سازی تخم مرغ است. برای این منظور، دو تا سه تخم مرغ را در یک کاسه بزرگ بشکنید و سپس شکر به آن اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید.

مرحله بعدی تهیه گردو خرد شده است. برای این کار، گردو را خرد کنید تا به اندازه‌ای که نیاز دارید در ظرف قرار بگیرد. گردو خرد شده را با تخم مرغ‌ها و شکر مخلوط کرده و به خوبی با هم مخلوط کنید.

حال به گام‌های بعدی برویم. شما باید با یک قاشق، به آرامی تخم مرغ‌ها را با گردو و شکر مخلوط کنید تا تمام مواد به خوبی با هم ترکیب شوند. پیشنهاد می‌شود تخم مرغ‌ها را به دفعات و با حرص بیشتر با مواد مخلوط کنید.

حالا مرحله بعدی، نوبت به پختن دارد. برای پختن شیرینی‌های گردویی روسی، یک قاشق کوچک از مخلوط تهیه شده را در ماهیتابه ریخته و آن را همگی با شعله ملایم پختید. شیرینی‌ها را به دقت بچرخانید تا همه‌ی طرف‌های آن‌ها آماده و قهوه‌ای شود.

حالا آماده ارائه شیرینی‌های گردویی روسی شماست. این شیرینی‌ها بسیار لذیذ و خوشمزه هستند و در کنار چای یا قهوه می‌توانند تازگی و شادابی خوبی به صبحانه شما ببخشند. در نهایت، می‌توانید شیرینی را با دونه‌ی گردوی تازه‌ی شکسته شده تزئین کرده و در میان دوستان خود به اشتراک بگذارید.



نکات مهم در تهیه شیرینی گردویی روسی در آشپزخانه کوچک من

برای تهیه شیرینی گردویی روسی ، ما نیاز به یک آشپزخانه کوچک و دستگاه دوغ سابرمی هستیم. در این شیرینی ، گردو و روغن گردو بستری برای شیر خشک و شکر تشکیل می دهند. بعد از اضافه کردن آرد ، تخم مرغ ، بیکینگ پودر و فراروی شبه شیرینی به طور مداوم با خامه کپشر مخلوط می شوند تا از حجم قطرات دوغ افزایش یابد.

پاره بندی دیگری از گردو در نیمه ای از شیرینی می گذاریم و سپس با بکار گیری روش دوغ سابرمی ، شیرینی را در دو فاز پخت می کنیم. ما ابتدا شیرینی را به مدت یک ساعت در دمای کمتر از ۱۹۰ درجه فارنهایت پخته ، سپس در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت برای ۱۵ دقیقه دیگر در دمای بالاتر پخته می کنیم تا بالایی شیرینی طلایی شود.

در نهایت ، شیرینی روی شکلات یا قاصدک های شکلاتی مخلوط شده با پودر شکر پخش می شود و برای سرو کردن آماده می شود. این شیرینی دارای طعمی کرمی غنی با بوی گردو و دسری کاملاً متفاوت شده است که می توانید در هر بهار یا زمستان با هر نوع سوپ خوشمزه و چای لذیذ سرو کنید.



ترفندهای برای تهیه شیرینی گردویی روسی در آشپزخانه کوچک من

ترفندهای برای تهیه شیرینی گردویی روسی در آشپزخانه کوچک من

شیرینی گردویی یکی از خوراکی‌های دلچسب و خوش مزه است که در بسیاری از کشورها مورد استفاده قرار می‌گیرد. اگر شما نیز علاقمند به تهیه این نوع شیرینی هستید، در این مقاله ترفندهایی برای تهیه آن در آشپزخانه کوچک شما آموزش داده می‌شود.

1- استفاده از قابلمه کوچک: برای تهیه شیرینی گردویی می‌توانید از قابلمه کوچک و پهن استفاده کنید، زیرا این نوع قابلمه‌ها به شما این امکان را می‌دهند که شیرینی را در یک لایه نازک درون قابلمه تهیه کنید. همچنین، با استفاده از قابلمه کوچک می‌توانید به راحتی از روی شیرینی خود برای برش استفاده کنید.

2- استفاده از پیچیدن شیرینی: هنگامی که شیرینی خود را ساخته‌اید، می‌توانید با کمک دستبند مناسب، آن را به صورت پیچیده شده مانند یک کیک بدون شده قطع کنید. با استفاده از این ترفند، شیرینی شما بسیار شیک و زیبا به نظر می‌رسد.

3- استفاده از تخته‌ی خشک: با استفاده از تخته‌ی خشک می‌توانید شیرینی گردویی خود را به سادگی جمع‌آوری کنید. در این روش، تخته را روی نیمکت یا صندلی قرار دهید و شیرینی‌های خود را روی آن قرار دهید. سپس با استفاده از یک کارد مخصوص، شیرینی‌های آورده شده را به صورت هماهنگ پاره کنید.

4- استفاده از شکلات: می‌توانید از شکلات در تهیه شیرینی گردویی‌تان استفاده کنید. شکلات در واقع به دلیل طعم و مزه‌ای که برای شیرینی دارد، برای تزئین و طعم‌دهی به شیرینی گردویی بسیار مناسب است. همچنین شکلات می‌تواند جایگزین خوبی برای شکر در تهیه شیرینی باشد.

با ترکیب این ترفندها، شیرینی گردویی شما در آشپزخانه کوچکتان بسیار آسان و شیک تر می‌شود. تنها چیزی که باید در نظر داشته باشید، دقت و صبوری است. با تمرین و تلاش مستمر، می‌توانید شیرینی گردویی بسیار خوشمزه و جالبی تهیه کنید.



آموزش پخت شیرینی گردویی روسی در آشپزخانه کوچک من

آموزش پخت شیرینی گردویی روسی در آشپزخانه کوچک من

شیرینی گردویی روسی یکی از شیرینی های خوشمزه و محبوب در کشورهای اروپایی است که در ایران هم بسیار مورد علاقه قرار گرفته است. این شیرینی با مزه گردو و ترشی شیرین موجب شور و شیرینی در دهان می‌شود. در اینجا به شما نحوه پخت این شیرینی خوشمزه را در آشپزخانه کوچک خود آموزش می دهیم.

برای آماده سازی این شیرینی، ابتدا باید یک کاسه بزرگ را آماده کنید. سپس ۵۰۰ گرم کره، ۴ عدد تخم مرغ، ۲ پیمانه شیر، ۲ پیمانه آب، پنجاه گرم شکر، ۲ قاشق غذاخوری عصاره وانیل را درون کاسه قرار دهید و همه مواد را به کمک میکسر بهم بزنید.

سپس یک کاسه دیگر را آماده کنید و ۵۰۰ گرم آرد، ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو، ۲ قاشق غذاخوری خمیر خامه، ۲ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر و یک قاشق چایخوری نمک را با هم مخلوط کنید.

سپس به مواد مربوط به اولین کاسه اضافه کنید و همه مواد را بهم بزنید تا یک خمیر روان و یکدست بسازید. سپس ۲۰۰ گرم گردو خرد شده را به خمیر اضافه کنید و مجددا بهم بزنید.

حالا یک قابلمه را روی حرارت قرار دهید و آن را گرم کنید. سپس خمیر را قاشق به قاشق درون قابلمه بریزید و شعله حرارت را کم کنید. شیرینی را برای حدود ۴۰ دقیقه پخته و سپس از روی حرارت بردارید.

بهتر است شیرینی را تازه پخته را برای حداقل یک ساعت بر روی سطح صاف و سرد خنک کنید. سپس می‌توانید شیرینی را برش دهید و سرو کنید. این شیرینی را می توانید با چای یا قهوه سرو کنید و مطمئنا از مزه و طعم خوشمزه آن لذت خواهید برد.



پنجره باز کردن برای پخت شیرینی گردویی روسی در آشپزخانه کوچک من

برای پخت شیرینی گردویی روسی، از یک پنجره باز کردن جهت تهویه مناسب آشپزخانه استفاده می‌کنیم. هنگامی که دمای آشپزخانه روی حرارت بالاست، پنجره باز کردن به عنوان یک راهکار ساده و مفید ظاهر می‌شود.

اگر شما در یک آپارتمان کوچک زندگی می‌کنید، احتمالاً آشپزخانه شما هم کوچک خواهد بود. در چنین موقعیتی، خصوصاً اگر قصد دارید شیرینی گردویی روسی را بپزید، باز کردن پنجره جهت تهویه جوابگو خواهد بود.

از طرف دیگر، اگر دمای آشپزخانه خیلی بالا باشد، پنجره باز کردن می‌تواند به کاهش دما کمک کرده و شما را از آلودگی هوا ناشی از آشپزی در شرایط نامطلوب محافظت کند.

همچنین، پنجره باز کردن هنگام پخت شیرینی گردویی روسی می‌تواند از جلوگیری از خمیر که ناشی از تراکم خمیر و حرارت شدید است، کمک کند. پذیرایی از این شیرینی، با کنترل دمای محیط، می‌تواند خوشمزه تر و زیباتر شود.

در کل، باز کردن پنجره در آشپزخانه کوچک شما می‌تواند راهکاری ساده و مفید برای تهویه و کنترل دما باشد، و هنگام پخت شیرینی گردویی روسی به شما در چیدمان بهتر روی آن کمک کند.