طرز تهیه شیرینی نخودچی خانگی در کمتر از 30 دقیقه
شیرینی نخودچی یکی از خوراکی های محبوب در ایران است که در تعطیلات و جشن های مختلف مصرف می شود. در این رسپی، طرز تهیه شیرینی نخودچی خانگی در کمتر از 30 دقیقه را به شما آموزش می دهیم.
ابتدا نخودچی را با آب سرد بشویید و درون قابلمه بریزید، سپس آب را به اندازه کافی بریزید و قابلمه را روی شعله متوسط قرار دهید. بعد از 20 دقیقه، نخودچی ها آماده هستند و می توانید آن ها را از روی شعله بردارید.
سپس، آن ها را در یک ظرف ملایم و به همراه یک پنجره آبریز به صورت خرد شده اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید. سپس شکر، زردچوبه، هل و نمک را به مخلوط اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید تا به صورت یکپارچه شود.
آن را در یک ظرف ریخته و درون فر قرار دهید و به مدت 10 دقیقه در دمای 190 درجه سانتیگراد پخته شود. پس از آماده شدن، آن را از فر برداشته و به مدت 5 دقیقه خنک شود. سپس برش های ریزی را داخل آن بکنید و خوب با ادویه های دلخواه تزئین کنید.
این شیرینی نخودچی خانگی در کمتر از 30 دقیقه آماده می شود و می تواند به عنوان یک دسر خوشمزه در جشن ها و مراسم های خانوادگی سرو شود. با عوض کردن مواد، می توانید با طعم های مختلف به صورت آزمایشی تهیه کنید.
راهنمایی کامل برای تهیه شیرینی نخودچی فوری در خانه
شیرینی نخودچی یکی از شیرینی های محبوب و خوشمزه در ایران است که معمولا به صورت فلفلی و شیرین در کنار چای در مناسباتی همچون عید نوروز و جشن های خانوادگی مورد استفاده قرار میگیرد. در این مقاله قصد داریم به شما روش های تهیه شیرینی نخودچی فوری در خانه را آموزش دهیم.
مواد لازم: برای تهیه شیرینی نخودچی مواد اصلی شامل نخودچی، شکر، زعفران و کره یا روغن است. همچنین برای افزایش طعم و مزه شیرینی، میتوانید انواع مغز، مخلوط خشکات و نارگیل را به آن اضافه کنید.
روش تهیه: در ابتدا نخودچی را بشویید و در ظرفی به همراه آب مغذی و کمی نمک برای حداقل یک ساعت خیس بگذارید. سپس آن را در یک قابلمه در حال برشته شدن با حرارت متوسط به مدت یک ساعت بپزید. در این مرحله میتوانید طعم و مزه شیرینی را با افزایش شکر یا مواد دیگری افزایش دهید.
بعد از پخت نخودچی، آن را به همراه مواد دیگری همچون زعفران، کره یا روغن و مخلوط خشکات خرد شده در تابه یا قابلمه ای دیگر روی حرارت بگذارید. شما میتوانید باحریر الماس نیز مانند سوغاتی های معروف شیرینی نخودچی را تزئین کنید.
در نهایت، شیرینی نخودچی را در قالب های دلخواهی که معمولا چابکی را تزئین نمیکنند، بریزید. برای سرمایه گذاری بهتر در این شیرینی، باید آن را در یخچال حداقل یک ساعت قبل از مصرف قرار دهید تا خنک و لذیذ شود. با این روش، میتوانید در کمترین زمان ممکن شیرینی نخودچی خود را تهیه و لذت ببرید.
استفاده از آرد سبوسدار در تهیه شیرینی نخودچی باعث میشود که شیرینی ها برسد به طرفداری شما
استفاده از آرد سبوسدار در تهیه شیرینی نخودچی دارای مزایای فراوانی است که میتواند باعث بالا رفتن کیفیت و ماندگاری بهتر این خوراکی شود. سبوس دار معمولاً شامل مقدار بیشتری فیبر و پروتئین است که باعث خاصیت سیری و سبب کاهش سطح شکر خون در بدن می شود. همچنین آرد سبوسدار برای دستور تهیه شیرینی نخودچی بهینه است.
از دلایل اصلی استفاده از آرد سبوسدار در تهیه شیرینی نخودچی، افزایش ماندگاری و عدم پخت شدگی آن است. سبوس در کنار بسته بندی خود آرد، باعث می شود که شیرینی بهتر ماندگار باشد و خراب نشود. همچنین سبوس موجود در آرد سبوسدار، از باقی ماندن آن روی ته شیرینی نخودچی جلوگیری میکند و بدین ترتیب ارزش غذایی نخودچی نیز حفظ میشود.
همچنین افزودن آرد سبوسدار به ترکیبات شیرینی نخودچی باعث تغییر در ساختار آن میشود و باعث سبک شدن آن میگردد و همچنین نرمی و خوشمزگی آن افزایش مییابد. با افزودن یک قاشق غذاخوری آرد سبوسدار به ترکیبات شیرینی نخودچی، می توان به طور قابل توجهی در کیفیت و ماندگاری آن تاثیر گذار بود.
در نتیجه، استفاده از آرد سبوسدار در تهیه شیرینی نخودچی بهترین گزینه برای بهبود کیفیت و ماندگاری این خوراکی است. با توجه به خصوصیات آرد سبوسدار میتوان به راحتی از طریق سوپرمارکتها و فروشگاههای آنلاین آن را تهیه کرد و به ترکیبات شیرینی نخودچی افزود. با استفاده از این روش میتوانید شیرینی نخودچی خود را به خوبی نرم، شیرین، و خوشمزه تر برسانید و طرفداران بیشتری را به دست آورید.
نکات مهم در تهیه شیرینی نخودچی خانگی فوری
تهیه شیرینی نخودچی در منزل یکی از تجربههای لذیذ برای اکثر افراد است. اما برای دستیابی به یک شیرینی نخودچی فوری، نیاز به برخی نکات و توصیههای مهم است که در ادامه به آنها پرداخته خواهد شد.
اولین نکته در تهیه شیرینی نخودچی فوری، استفاده از نخودچی خشک است. نخودچی خشک سبب شده در زمان کوتاهی آمادهی کردن شیرینی شوید. همچنین بهتر است قبل از شروع به کار، نخودچی را به مدت یک شب خیس کنید تا در زمان پخت آسانتر جدا شود.
در نکتهی دوم، بازه زمانی پخت شیرینی بسیار مهم است. بدین منظور، بهتر است که بهجای استفاده از دمای بالا و زمان کم، از دمای متوسط با زمان پخت بیشتر استفاده کنید تا شیرینی بهطور کامل پخته شود.
نکتهی سوم در تهیه شیرینی نخودچی، استفاده از مواد اولیهی بهینه است. به این معنی که برای تشدید طعم و مزه شیرینی، میتوانید از انواعی همچون دارچین، کنجد، نعناع و... استفاده کنید.
نکتهی چهارم؛ حین پخت شیرینی نخودچی نیاز به مراقبت مستمر در صحبت است. بهتر است که هنگام پخت، منظماً پودر شیرینی را به مواد اضافه کرده و مواد را برای جلوگیری از نچسب شدن به دیوارهی قابلمهی پخته به خوبی هم بزنید.
در انتها، با توجه به همه موارد گفته شده، پس از پخت شیرینی نخودچی به سرعت آن را از روی آتش بردارید و نیز هنگام سرو، بهتر است که از تزئینات عمدهی شیرینیها یعنی مخلوط و پودر شیرینی استفاده کنید.
آموزش تهیه شیرینی نخودچی فوری با ترکیبات اساسی در منزل
شیرینی نخودچی یکی از انواع شیرینی های پر طرفدار در ایران است. این شیرینی با ارائه تغییراتی از جمله تغییر در افزودن ترکیبات و تکنیک های جدید، به شکل های متنوعی در بازار موجود است. در ادامه آموزش تهیه شیرینی نخودچی فوری با ترکیبات اساسی در منزل را شرح میدهیم.
مواد لازم برای تهیه شیرینی نخودچی فوری به شرح زیر است:
- نخودچی: دو پیمانه
- روغن: دو قاشق غذاخوری
- شکر: دو پیمانه
- پودر خامه: دو قاشق غذاخوری
- بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
- تخم مرغ: دو عدد
- آب: به مقدار لازم
اولین مرحله برای تهیه شیرینی نخودچی فوری، شستن نخودچی است. پس از شستشو، آن را به مدت چندین ساعت خیس کرده و سپس آب آن را بریزید. در مرحله بعدی، نخودچی را درون یک مخلوطکن یا فرایندهای سفت کننده با گوشت اضافه کنید و به مدت ده دقیقه آن را هم زنید تا مخلوط نسازد.
بعد از مخلوط کردن نخودچی، باید به موادی که آن را شیرین میکنند، اضافه شود. در این مرحله، یکی یکی آب را به نخودچی اضافه کنید و هم زنی را ادامه دهید تا ترکیبات اساسی مخلوط شوند. در ادامه، باید بیکینگ پودر را با پودر خامه مخلوط کرده و به مخلوط نخودچی اضافه کنید.
در مرحله بعدی، تخم مرغ را با یک قاشق شکر مخلوط کرده و به مخلوط قبلی اضافه کنید. با توجه به نیاز میتوانید مقدار شکر را افزایش دهید. پس از هم زدن تمام مواد، در آخر روغن را به مخلوط اضافه کنید تا بازهم به خوبی هم زنید.
حالا بعد از آماده کردن مخلوط شیرینی نخودچی، باید آن را در قالب هایی که مورد استفادهی شما هستند، بریزید و درون فریزر به مدت یک ساعت قرار دهید تا سفت شود. پس از سفت شدن، میتوانید شیرینی نخودچی را از قالب بیرون بیاورید و همراه با دونههای پسته به تزئین آن، از آن به عنوان یک شیرینی خوشمزه و مفید برای خوردن بهرهمند شوید.
روش های مختلف برای تزئین شیرینی نخودچی خانگی فوری
شیرینی نخودچی خانگی فوری یکی از شیرینی های خوشمزه و محبوب است که در بسیاری از مناطق ایران ساخته می شود. این شیرینی به دلیل پخت آسان و ساخت خانگی، در بین خانواده ها بسیار محبوب است. در این مقاله، به بررسی روش های مختلف برای تزئین این شیرینی پرداخته شده است.
روش اول: تزئین با پودر قند. در این روش، پودر قند به پیشگاه شیرینی ریخته شده و با کمک یک صفحه کیک به آرامی بر روی شیرینی برش خورده می شود. این روش بسیار ساده و سریع است و برای افرادی که تازه وارد عرصه پخت و پز هستند، مناسب است.
روش دوم: تزئین با مغز میوه. در این روش، مغز میوه (مانند فندق، بادام و پسته) به خرد شده و روی شیرینی قرار داده می شود. این روش به دلیل دارا بودن رنگی زیبا و ترکیب طعم خوب با شیرینی، بسیار محبوب است.
روش سوم: تزئین با کرم شکلاتی. در این روش، شیرینی نخودچی با کرم شکلاتی پوشانده می شود. سپس با کمک یک قطعه مارمالاد، یک نوک کتری، یا یک قطره روغن مرغ، روی شیرینی مورد نظر شکل های مختلفی رسم می شود.این روش به دلیل زیبایی بیشتر شیرینی و ترکیب طعم شیرینی نخودچی با شکلات، بسیار پرطرفدار است.
در نهایت، روش های مختلف تزئین شیرینی نخودچی خانگی فوری در این مقاله بررسی شد. انتخاب روش مناسب برای تزئین این شیرینی به عهده خود شماست. هر یک از روش ها مزایا و معایب خود را دارند، بنابراین بسته به سلیقه و نوع رویداد مورد نظر، می توانید بهترین روش را انتخاب کنید.