طرز تهیه زرشک پلو با مرغ برای ۳۰ نفر

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ برای ۳۰ نفر

برای تهیه غذای زرشک پلو با مرغ برای ۳۰ نفر ابتدا باید مواد لازم را آماده کرد. برای این منظور باید ۳ کیلو برنج، ۱ کیلو مرغ، ۴ لیوان آب، ۲ لیوان روغن، ۲ لیوان شیر، نمک، فلفل سیاه، زرشک، پیاز و زعفران را تهیه کنید.

پس از آماده کردن مواد، برای تهیه پلو، ابتدا باید برنج را به مدت یک ساعت در آب خیس کنید. بعد از آبکشی برنج، باید آن را در قابلمه قرار داده و با اضافه کردن آب، نمک و روغن به دستور قابلمه خودمختار شده، برنج را برای پختن آماده کنید.

در زمان پختن برنج، باید مرغ را به شکل تکه تکه خرد کنید و با روغن در تابه سرخ کنید. سپس به آن شیر، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و مرغ را در حرارت ملایم به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.

سپس زرشک را در مقداری روغن به صورتی که سبک بسوزد و خشک شود، تفت دهید. بعد از پخته شدن برنج و مرغ، زعفران را در یک لیوان آب نصف الطول و بعد آب گرفته شده را به آن اضافه کنید و در حرارت ملایم بگذارید تا بوی زعفران به برنج برسد.

در نهایت، برای سرو زرشک پلو می توانید برچسب پلو را برداشته و برنج، مرغ و زرشک را به صورت لایه لایه روی هم بریزید. برای تزئین از سیب زمینی سرخ شده استفاده کنید و در حین سرو می توانید با استفاده از یک فنجان شیر جزء آن را به هر کسی که دوست دارید تقدیم کنید.



طرز تهیه زرشک پلو با مرغ برای ۳۰ نفر

زرشک پلو با مرغ غذایی ایرانی محبوب و پرطرفدار است که معمولا در مراسم ها و جشن های خانوادگی سرو می شود. برای تهیه زرشک پلو با مرغ برای ۳۰ نفر ابتدا باید اماده کردن مواد لازم باشد. برای این کار باید ۷ کیلوگرم برنج خوبی را با آب مطابقت دار و در ظرف مناسب شسته و خیس کنید. سپس ۴ تا ۵ کیلوگرم مرغ را پاکسازی کرده و به قسمت های کوچک تقسیم کنید. بعد از آن دو کیلوگرم زرشک را با آب کمی شسته و به صورت نیم شور درآورید.

برای آماده کردن پخت زرشک، ۲۰۰ گرم زعفران را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید تا حالت شیرینی به خود بگیرد. سپس زرشک را درون آن قرار داده و روی حرارت کم به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه آن را تهیه کرده و بیرون از حرارت گذاشته تا به طور کامل خنک شود.

حال که مواد با هم آماده شده اند، مسیر پخت زرشک پلو با مرغ برای ۳۰ نفر به این صورت است: ابتدا یک قابلمه بزرگ را روی حرارت قرار دهید و دو الی سه لیوان روغن داغ کنید. به دلیل اینکه مرغ با آب زیادی درگیر می شود، در این مرحله باید مرغ را به دو یا سه دفعه تفنگی به صورت نیمپخت با حدود نیمی از روغن بپزید تا کاملا خشک نشود.

پس از پخت مرغ، باقیمانده روغن را از قابلمه خارج کنید و یک لایه برنج روی آن قرار دهید. سپس بعد از هم بهم کردن مقداری زرشک با تخم مرغ، آن را به قسمت برنجی قرار دهید و به همین ترتیب چندین لایه برای برشته شدن زرشک قرار دهید تا لذت این غذا به دفعات بیشتر شود. در نهایت باید قابلمه را روی حرارت کم گذاشته و با دم کردن برای یک ساعت بگذارید تا همگی با هم مزاج شوند و غذایی شاهی بدست آید.



نحوه آماده سازی مواد اولیه برای زرشک پلو با مرغ برای ۳۰ نفر

برای آماده سازی زرشک پلو با مرغ برای سه‌۳۰ نفر، نیاز به مواد اولیه بسیاری دارید که برای طبقه‌بندی آسان‌تر، آن‌ها را به چند دسته تقسیم می‌کنیم. مرحله اول آماده‌سازی مرغ است که باید ۳ کیلو مرغ را بشویید و نصف کنار جفت مرغ را ابتدا سرشان برید. سپس مرغ را در یک قابلمه بزرگ پهن کنید و روی آن یک کیلو جوانه سویا، ۱۰۰ گرم روغن، نمک و فلفل سیاه بریزید و با آب بپزید.

مرحله دوم آماده‌سازی زرشک است که باید ابتدا آن را بشویید و در آب جوش کمی نمک بریزید تا ترشی آن برطرف شود. سپس زرشک را روی ظرف قابلمه گذاشته و روغن کمی روی آن بریزید تا نگه داشته شود.

مرحله سوم آماده‌سازی برنج است. برای قاطی کردن برنج با زرشک، ۵ کیلو برنج را در ظرفی بزرگ که در انتهای آن حلقه دارد، قرار دهید و در آب جوش و نمک بگذارید تا نصف آن پخته شود.

مرحله چهارم آماده‌سازی لایه‌بندی زرشک پلو است. بعد از پخته شدن‌ نیمی از برنج، روی آن لایه‌ای از زرشک ریخته و برنج دیگر را روی آن قرار دهید. این عمل را برای ۳ لایه تکرار کنید تا تمام برنج و زرشک به صورت لایه‌های متناوب بر روی یکدیگر قرار بگیرند.

درنهایت، برای فرنگ کردن پلو، روی ظرف یک کیلو گوشت قرمز و کمی زردچوبه و فلفل سیاه بریزید و کمی روغن روی آن بریزید و مدت سه دقیقه دم کنید. پس از این مرحله، بر روی پلو ۲۰۰ گرم روغن و نمک بریزید و برای مدت یک ساعت به ایندازه قرار دهید که پلو خوب فرنگ شود. پلو آماده خوردن است.



نحوه طبخ مرغ برای زرشک پلو با مرغ برای ۳۰ نفر

برای طبخ زرشک پلو با مرغ برای ۳۰ نفر نیاز به موادی برای طبخ مرغ، ازجمله چند عدد مرغ، فلفل سیاه، زرشک، پیاز، نمک و روغن دارید.

ابتدا باید درون قابلمه یک کمی روغن ریخته و به حرارت بالا رساند. سپس باید پیاز را به آن اضافه کرد تا کمی نرم شود، سپس مرغ‌هارا نیز به همراه فلفل سیاه به قابلمه اضافه کن پس از ریختن یک استکان آب، تا زمانی که آب تقریباً بخشی از مرغ‌ها را پوشاند، به آن ادامه بدهید.

بعد از حدود یک ساعت، زیرا مرغ برای درست شدن نیاز به زمانی طولانی دارد، باید برای طبخ زرشک، آنهارا به همراه نمک در آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه پخته و به آن ادامه دهید.

سپس با استفاده از ظرف مناسب، باید لایه‌لایه روی هم زدن برای ساخت زرشک پلو آغاز کنید. بهتر است برای لایه اولش، زرشک را در قسمت پایین ریخته، سپس لایه برنج را روی آن بریزید.

در هر لایه پس از برنج باید کمی از مرغ پخته شده را به آن اضافه کرده و کمی روغن هم بر روی آن بریزید. باید به این ترتیب ادامه دهید تا همه مرغ‌ها و برنج‌ها به صورت لایه‌لایه در ظرف مستطیلی قرار گیرند.

قبل از پایانیدن، باید لایه برنج را بالای زرشک بریزید و ظرف را با یک کاغذ پیچ کرده، آن را درون فر به مدت حدود ۳۰ دقیقه بگذارید تا تمامی نکات آن خود را نشان دهد.

پس پخته شدن لذت بخشی را از ماهیت این پلو نموده و برای سرو کردن آن می‌توانید از روغن تند و سماق استفاده کنید. این غذا بهتر است با رب هندی جانبی به سفره بندازید.



طرز تهیه زرشک پلو برای ۳۰ نفر با رعایت روش های بهداشتی

برای تهیه زرشک پلو برای ۳۰ نفر با رعایت روش‌های بهداشتی، ابتدا باید مواد اولیه را به دقت انتخاب کرد. برای نمونه، برنج، زرشک و گوشت مورد استفاده باید از مراکز بهداشتی تأیید شده و تازه باشد. پس از این کار، باید کلیه مواد اولیه را به صورت بهداشتی شسته و آماده کرد.

برای شستن برنج می‌توانید از آب جوش استفاده کنید، همچنین باید از ظروف شستشوی پلی‌اتیلنی با خط بالا استفاده کنید، تا از استفاده از ظروف فلزی که ممکن است باعث آسیب دیدن مواد غذایی شود، پرهیز کنید.

بعد از شستشوی برنج، باید زرشک را به صورت منظم کوچک کرده، سپس آن را به همراه روغن گرم شده و شکر کمی سرخ کنید. سپس باید ته تابه را با کاغذ نان کپک‌خورده پوشید، تا جوش دادن برنج قابل بارگزاری نباشد.

در مرحله بعد، باید گوشت را در دیگ خود آماده کنید. برای این کار، باید گوشت را قبل از پختن با آب جوش و ملح نصف ساعت خیس کنید و سپس به همراه پیاز، زنجبیل و فلفل سیاه، در دیگی با روغن گرم سرخ کنید.

سپس، باید برنج را به همراه اب گلاب و زعفران در دیگی جداگانه پخت کنید، و سپس زرشک و گوشت را به برنج اضافه کنید. در نهایت، باید پلو را روی حرارت خیلی کمی قرار دهید تا به عنوان یک غذای جذاب و مطبوع سرو شود.



طرز تهیه رنگین کمان زرشک پلو با مرغ برای ۳۰ نفر

رنگین کمان زرشک پلو با مرغ، یکی از غذاهای شیرین و خوشمزه ایرانی است که با استفاده از مواد اولیه ساده درست می شود. در ادامه به توضیحاتی برای تهیه این غذا پرداخته خواهد شد.

برای شروع، باید برنج را آبکشی کرده و در آب داغی که به آن نمک اضافه شده، پخته شود. سپس زرشک را به همراه تخمه های روغنی در یک قابلمه با روغن گرم کرده و تفت دهید.

در مرحله بعدی، باید مرغ را در دیگ دیگری با روغن سرخ کنید و به همراه ادویه های خود و آب به جوش آورید تا مرغ کاملا پخته شود. سپس می توانید زرشک و تخمه ها را به پلو اضافه کنید و آن را با هم مخلوط کنید.

نتیجه نهایی این غذا با تزیین آن با تخم مرغ سفید آب پز شده، رشته های لذیذ زعفرانی و پودر دارچین، شگفت انگیز و جذاب به نظر خواهد رسید. این غذا با مزه ای بدون نظیر، مناسب برای سرو در مهمانی ها، جشن ها و محفل های خانوادگی است و حتماً دوست داران این غذای ایرانی شیرین را با طعم دلچسب، لذت خواهند برد.



تکنیک های پختن برنج برای زرشک پلو با مرغ برای ۳۰ نفر

تهیه و پخت غذای خوشمزهی می‌تواند برای بعضی افراد علاقه‌مند به آشپزی یک سرگرمی باشد و در بین دوستان و خانواده ایجاد یک لحظه‌ی خاطره‌انگیز و شادابی باشد. در این مطلب به تکنیک های پختن برنج برای زرشک پلو با مرغ برای 30 نفر پرداخته شده است که مخاطبان می‌توانند با استفاده از این تکنیک ها، غذایی لذیذ و شاداب بپزند.

اولین مرحله در تهیه زرشک پلو با مرغ، طبخ برنج است. برای این کار برنج را با آب شسته و سپس با آبی که حدود ۲ برابر حجم برنج است، داخل قابلمه قرار دهید و به آن نمک بریزید. بابت هر ۵ پارچه برنج، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون هم اضافه کنید. سپس قابلمه را روی حرارت بالا قرار دهید تا درجه حرارت آن به حداکثر برسد.

با این کار برگه دوغ نیز می‌توانید به آب برنج اضافه کنید تا طعم و رنگ مطلوبی برای زرشک پلو به وجود آید. بعد از این که آب به جوش آمد، حرارت را ملایمتر کنید و به مدت ۳۰ دقیقه برنج را آرام آرام پخته کنید.

سپس برای ترکیب زرشک با برنج، زرشک را در آب داغ خیس کرده و با روغن تفت دهید و به برنج اضافه کنید. بعد از ۵ دقیقه تفت دادن زرشک، مرغ را برای آماده سازی نیز درون قابلمه که روغن زیتون داخل آن باعث خواهد شد که غذا بوی بسیار خوبی بگیرد، سرخ کنید. بعد از سرخ شدن، آن را به برنج و زرشک‌های تفت داده اضافه کنید تا به طور کامل ترکیب شوند.

با این تکنیک‌های پخت دقیق تر و لذیذ تر غذای خود را تهیه کنید و لحظات خاطره‌انگیزی را با خانواده و دوستان خود تجربه کنید.