طرز تهیه دسر نشاسته با بیسکویت پتی بور

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه دسر نشاسته با بیسکویت پتی بور

دسر نشاسته با بیسکویت پتی بور یکی از دسرهای خوشمزه‌ای است که با استفاده از چند مواد ساده در سریع‌ترین زمان ممکن تهیه می‌شود. این دسر در واقع از ترکیب نشاسته، شیر، بیسکوییت‌های پتی بور و شکر سفید به دست می‌آید.

برای تهیه این دسر ابتدا باید نشاسته را به صورت کاملا خالص درون یک قابلمه ریخته و به همراه شیر، شکر سفید و وانیل به صورت مخلوط کنده و به مدت چند دقیقه از روی حرارت قرار داد تا ترکیبی شفاف و با لطافت به دست آید.

سپس بیسکویت‌های پتی بور را به شکل تکه‌های کوچک در آورده و با مواد خمیری در ظرفی که دسر در آن سرو خواهد شد، ترکیب نموده و با توجه به میزان مواد خمیری، به خوبی هم آمیزی کنید.

سرانجام ترکیب نشاسته به همراه بیسکویت پتی بور را در بالای خمیری پهن کرده و سپس با پاکت خامه‌ای ترکیب شده با شیر و شکر سفید، روی بیسکویت‌ها غلط کنید تا همه مواد در سفره قرار گیرند. بعد از سرد شدن در یخچال، دسر نشاسته با بیسکویت پتی بور آماده سرو شدن است.

این دسر می‌تواند به صورت پودر قند یا شاهی نیز تزیین شود و به دلخواه علاوه بر مزه لطیف و خوش بو، ظاهر آن نیز بسیار خوش‌رنگ و دلرباست.



طرز تهیه دسر نشاسته با بیسکویت پتی بور

برای تهیه دسر نشاسته با بیسکویت پتی بور ابتدا باید یک ظرف با اندازه مناسب آماده کنید. این دسر با استفاده از بیسکویت پتی بور که برای پایه آن به کار می‌رود، دارای طعم و مزه‌ای شیرین است و با تزیین می‌توان آن را به شکل زیبایی درآورد.

برای تهیه نشاسته به یک قابلمه شیر یا ظرفی پهن و کم عمق دسترسی داشته باشید. با ریختن شیر و شکر در قابلمه، آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر غرق شیر شود. وقتی شکر کاملاً حل شد، نشاسته را به قابلمه اضافه کرده و همراه با خمیر آن را به صورت مداوم هم بزنید تا همگن شود. باید حتما برای تهیه نشاسته آرام و در محیط مطلوب اقدام کنید تا نشاسته، قوام و طعم مورد نظر را داشته باشد.

بیسکویت پتی بور را لایه به لایه در قعر ظرف خود قرار دهید. می‌توانید سه لایه بیسکویت پتی بور را در قعر ظرف چینی بریزید. سپس مواد را روی بیسکویت پتی بور ریخته و به آرامی برای هم بزنید تا شیوع نشدن بیسکویت پتی بور در بین مواد جلوگیری شود. پس از این کار، مانده‌ی بیسکویت پتی بور را برای تزئین روی مواد قرار دهید و قابلمه را در یخچال قرار دهید تا مواد به خوبی هم برسند و برای سروینگ آماده شوند. در نهایت، می‌توانید این دسر شیرین و خنک کننده را سرو کنید.



مواد لازم برای تهیه دسر نشاسته با بیسکویت پتی بور

در این مطلب به مواد لازم برای تهیه دسر نشاسته با بیسکویت پتی بور می‌پردازیم. این دسر ساده و لذیذ، با استفاده از چند ماده‌ی ساده قابل تهیه است و می‌تواند به عنوان یک دسر خانگی خوشمزه، سریع و راحت سرو شود.

برای تهیه این دسر، نیاز به موارد زیر داریم:

- بیسکویت پتی بور: یک بسته ۲۰۰ گرمی

- شکر: ۱/۲ پیمانه

- نشاسته: ۴ قاشق غذاخوری

- شیر: ۱ لیوان

- وانیل: یک قاشق چایخوری

ابتدا باید بیسکویت‌های پتی بور را با دست به اندازه‌ی کوچک شکسته و در ته دیس و یا کیک‌رولر پیاده‌سازی شده بریزید. سپس به جای هم ترکیب کنید و برای شل کردن آن، داخل یخچال بگذارید تا شکل گیرد.

در حینی که بیسکویت پتی بور در یخچال است، نیاز به تهیه شیر اوجدیده داریم. به این منظور، شیر را در قابلمه به دمای کم گرم می‌کنیم. همچنین از قبل، نشاسته، شکر و وانیل را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کنید.

حالا باید ماست مخلوط را به شیر گرم اضافه کنید و با هم ترکیب کنید تا کمی جامد شود. سپس باید ترکیب شکر، نشاسته و وانیل را به ماست و شیر اضافه کنید و به خوبی ترکیب کنید تا مواد به هم بریزند.

بعد از اینکه تمام مواد را به هم اضافه کردید، دسته‌ی بیسکویت پتی بور را از یخچال خارج کرده و با ماست مخلوط را بریزید. سپس همه‌ی مواد را با هم ترکیب کنید تا یک دسر آماده و خوشمزه شود. نهایتا دسر را برای حدود یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود و بهتر بشود.

در نهایت دسر نشاسته با بیسکویت پتی بور ماهیتی شیرین و خوشمزه به همراه نمکی و گرمای خفیف می‌تواند پس از غذا یا به عنوان دسری خوشمزه و راحت مورد استفاده قرار گیرد.



نحوه پخت دسر نشاسته با بیسکویت پتی بور

دسر نشاسته با بیسکویت پتی بور یکی از دسرهای ساده و خوشمزه است که برای تفریح و میهمانی‌های خانوادگی بسیار مناسب است. در این دسر نشاسته را به همراه بیسکوییت پتی بور، شیر، شکر و کره به کار می‌بریم.

ابتدا باید نشاسته را در یک قابلمه با آب جوش حل کنیم و به مدت 5 تا 10 دقیقه روی حرارت قرار دهیم تا نشاسته‌ها کاملا حل شوند. سپس شیر و شکر را به آرامی به نشاسته اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید و بگذارید بجوشد.

وقتی مایع دسر مثل یک کره لگد تبدیل شد، آن را از حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود. در همین حین، یک قالب پذیرنده برای دسر آماده کنید. برای این کار با برش بیسکوییت‌ها، کف قالب را به صورت یک لایه پوشانده و سپس با حرارت دادن کره، بیسکوییت‌ها را لبه قالب چسبانده و آماده افزودن دسر شوند.

حالا که دسر خنک شد، آن را به قالب اضافه کنید و بیسکویت‌های دیگر را به صورت برشی روی سطح دسر قرار دهید تا به شکل زیبایی در آید. دستگاه را در یخچال بگذارید تا دسر به خوبی خنک شود و پس از چند ساعت آن را از قالب خارج کنید و لذت ببرید. همچنین برای تزیین دسر می‌توانید از مغز آغوز درخت بلوط نیز استفاده کنید.



طرز تزیین دسر نشاسته با بیسکویت پتی بور

دسر نشاسته با بیسکویت پتی بور یکی از محبوب ترین دسرهایی است که در سراسر جهان مورد توجه قرار می‌گیرد. این دسر که از فراوانی بیسکویت پتی بور استفاده می‌کند، طعم لذیذی دارد و به سادگی تزیین می‌شود. در این مقاله، طریقه تزیین دسر نشاسته با بیسکویت پتی بور را برای شما توضیح خواهیم داد.

برای تزیین دسر نشاسته با بیسکویت پتی بور، ابتدا باید یک دسر نشاسته تهیه کرده و آن را در سرویس‌دهی مورد علاقه خود قرار دهید. سپس، بسته‌ی بیسکویت پتی بور را باز کنید و چندین بیسکویت را در یک ماشین خرد کن قرار دهید. بیشتر از سه یا چهار بیسکویت را خرد کنید که بتوانید از شکل‌های مختلف آن استفاده کنید.

پس از خرد کردن بیسکویت پتی بور، می‌توانید آن را به دو صورت استفاده کنید، یکی اینکه بیسکویت را روی دسر بپاشید و بیست دقیقه بگذارید روی دسر بماند تا جا بیفتد و دیگری، که بیسکویت را به صورت دکوراتیو روی دسر قرار دهید. برای دکوراتیو کردن، می‌توانید دو بیسکویت را به هم چسبانید و روی دسر بگذارید و از دانه‌های شیرینی برای تزیین استفاده کنید.

تزیین دسر نشاسته با بیسکویت پتی بور بسیار آسان است و می‌توانید در کمتر از یک ساعت دسر خود را تزیین کنید. با استفاده از این شیوه، دسر شما همیشه تازه و دلچسب به نظر می‌رسد. اگر به دنبال دسری با طعم لذیذ و تزیین جذاب هستید، دسر نشاسته با بیسکویت پتی بور را انتخاب کنید و از طعم خوشمزه آن بنشانید.



راهنمایی های مهم در تهیه دسر نشاسته با بیسکویت پتی بور

تهیه دسر نشاسته با بیسکویت پتی بور، یکی از خوشمزه‌ترین دسرهایی است که با ترکیب بیسکویت پتی بور و نشاسته، تهیه می شود. برای تهیه این دسر، می توانید از وانیل و شیر نیز استفاده کنید تا طعم دسرتان تند و خامه ای شود.

اولین قدم در تهیه این دسر، تهیه خمیر نشاسته است. برای این کار، در یک قابلمه، شیر، وانیل و 3 قاشق غذاخوری نشاسته را بریزید و تا جمع شدن خمیر هم بزنید. پس از این کار، خمیر را از روی حرارت برداشته و برای خنک شدن آن را درون یک کاسه بریزید.

در مرحله بعد، بیسکویت پتی بور را خرد کنید و آن را به خمیر نشاسته اضافه کنید. پس از مخلوط کردن این دو مواد، می توانید این مخلوط را در قالب های مختلف به صورت دلخواه خود ساخته و در آن ریخته و به فریزر برای حداقل 4 ساعت بگذارید.

پس از گذراندن زمان به مقدار کافی در فریزر، دسر بسیار خوشمزه و شیرین شما حاضر خواهد شد. این دسر می تواند با تزیین آن با فراوانی انواع شکلات و توت فرنگی و ... دلچسب تر شود و بهترین و عالی تر شما را در میان میهمانانتان خواهد قرار داد.



نکات مهم در تهیه دسر نشاسته با بیسکویت پتی بور

دسر نشاسته با بیسکویت پتی بور یکی از دسرهای خوشمزه و سریع در تهیه است. برای تهیه این دسر نیاز به چند مواد اساسی دارید که از جمله آن‌ها می‌توان به شیر، نشاسته، بیسکوییت پتی بور، وانیل اشاره کرد.

برای تهیه این دسر ابتدا با استفاده از نشاسته و شیر مخلوطی را درست کنید و به مدت ۵ دقیقه آن را به روی حرارت قرار دهید تا جامد شود. بعد از آن باید بیسکوییت پتی بور را روی تلفیقی از شیر و نشاسته قرار دهید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

هنگام سرو کردن می‌توانید زیره‌ی شیرین مورد علاقه‌ی خود را روی سطح دسر بریزید. در صورتی که دوست دارید می‌توانید مقداری فریز شده روی سطح دسر بریزید و آن را به صورت خنک سرو کنید.

مهمترین نکته در تهیه این دسر، محکم کردن بیسکوییت‌ها است. بهتر است بیسکوییت‌ها را با توجه به حجم و شکل دلخواه خود محکم کنید. همچنین می‌توانید از بیسکویت‌های دیگری نیز به جای بیسکویت پتی بور استفاده کنید.

همچنین در صورتی که تمایل دارید دسری با طعم و بوی خوشمزه‌تر و رایج‌تر داشته باشید، می‌توانید به مخلوط شیر و نشاسته یک قاشق چای‌خوری از پودر کاکائو را اضافه کنید.

به صورت خلاصه، دسر نشاسته با بیسکویت پتی بور یکی از دسرهای خوشمزه و آسان است که با چند مواد ساده و قابل ارزیابی تهیه می‌شود و می‌توان به صورت خنک یا گرم سرو کرد.