طرز تهیه دسر ساده با ژله و بیسکویت
طرز تهیه دسر ساده با ژله و بیسکویت یکی از سادهترین دسرهایی است که میتوانید در خانه خود تهیه کنید. با استفاده از چند مواد ساده و آسان، میتوانید یک دسر خوشمزه و شیرین ساخته و از آن لذت ببرید.
ابتدا برای تهیه این دسر، باید یک بسته بیسکویت را به صورت پودر مالت کرده و در قالبهای تک کفه چیده و فشرده کنید. سپس یک بسته ژله را با آب جوش درست کرده و به صورت گوی بر روی بیسکویتها بریزید.
بعد از این کار، باید بسته دوم بیسکویت را هم پودر مالت کنید و روی لایهی ژلهای قبلی بریزید. در این مرحله، بهتر است چند نکته را در نظر داشته باشید. برای مثال، باید سعی کنید بیسکویتها را به صورت یکنواخت و فشرده تر روی ژلهی پنیری قبلی چیده و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا خوب خنک شوند و به کیفیت بهتری تبدیل شوند.
در نهایت، با خیال راحت میتوانید دسر خود را با یک قاشق بالا برد و برش دهید. با تزیین آن با برچسب تازه تهیه شده، نعناع و میوههای خشک، میتوانید آن را تزئین کرده و آماده سرو کردن باشید. این دسر را میتوانید به عنوان یک دسر فوقالعاده برای عرضه به میهمانان خود یا به عنوان یک شیرینی دلپذیر در محافل خانوادگی سرو کنید.
مواد لازم برای تهیه دسر ساده با ژله و بیسکویت
برای تهیه دسر ساده با ژله و بیسکویت، باید موادی مانند بیسکویت، ژله، شیر، آب، و شکر را آماده کنید. در مرحله اول، باید بیسکویتهای را به صورت خرد شده در ظرف نگهداری قرار دهید. سپس باید ژله را در ظرفی با آب جوشانده و در محیطی خنک قرار داده تا کمی سفت شود.
در مرحله بعد، باید شیر را با شکر درون قوریی آماده کنید و به مدت چند دقیقه در حرارت ملایم به جوش بیاورید. بعد از جوش آوردن شیر، باید آن را به صورت آرام و با استفاده از قاشق با ژله ترکیب کنید و محتوی را به ظرفی مناسب ریخته و روی آن، لایهای از بیسکویت خرد شده قرار دهید. این عملیات را به تعداد دفعاتی که تمایل دارید با ترکیب ژلهها و بیسکویتهای خرد شده، تکرار کنید.
سپس ظرف را در یخچال به مدت چند ساعت قرار دهید تا دسر سفت شود و ثابت شود. در نهایت، میتوانید دسر با ژله و بیسکویت را با کمی سبزیجات تزئین کنید و برای سرو و تقدیم آماده کنید. این دسر یک گزینه ساده و خوشمزه برای سرو در مراسمهای مختلف میباشد.
طرز تهیه ژله
جلیاب شدن یا ژله یافتن مادهای دارای طعم و عطر دلخواه یک ایده خوبی برای تهیه دسر و خوراکهای خوشمزه و متنوع است. در واقع ژله درواقع یک خورشید محکم و بسته است که با ترکیب موادی همچون آب، شکر، ژلاتین و رنگ و عطر دلخواه تهیه می شود. به عنوان یک دسر خوشمزه و سبک، ژله کمک می کند تا ختم شود پس از یک غذای سنگین. در این مقاله به شما نحوه تهیه ژله را با جزئیات کامل توضیح میدهیم.
قبل از هر کاری، باید منابع مورد نیاز را جمع کنید. بهتر است برای تهیه ژله، ژلاتین شکسته شده را به جای ژلاتین پودری استفاده کنید. برای تهیه ژله، قیمتور شدن ژلاتین لازم است. برای این کار، یک لیوان آب سرد تهیه کنید و سه قاشق غذاخوری ژلاتین را اضافه کنید. بگذارید برای چند دقیقه قرار بگیرد تا بشنوید آیا ژلاتین قیمتور شده است یا خیر.
سپس، یک قابلمه را بر روی حرارت ملایم قرار دهید و دو لیوان آب را در آن اضافه کنید. سپس، سه قاشق غذاخوری شکر را به آب اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا شکر به آب حل شود. حرارت را بیشتر کنید تا آب جوشیده و سپس از حرارت بردارید.
ظرف حاوی ژلاتین قیمتور را به آب شدیدا گرم (هنوز نباید جوش شده) اضافه کنید. بگذارید ژلاتین کاملاً حل شود و سپس رنگ و عطر دلخواه خود را به آن اضافه کنید. یک کیک سلفونی بردارید و از داخل آن به جای روغن، روغن پختوپز استفاده کنید و چند قطره آن را در ته کیک سلفونی ریخته و روی آن ژله تهیه شده را ریخته و در یخچال قرار دهید تا براق و خوش رنگ شود.
در نهایت، بعد از حدود یک ساعت، ژله شما آماده است. بهتر است ژله را از داخل کیک سلفونی خارج کنید و آن را به وسیله یک نوک سالمونی برش دهید و به صورت دورتری زیبا سرو کنید. در این حالت شما همچنین می توانید موادی مانند میوه و خامه را برای تزئین ژله خود استفاده کنید.
در نتیجه، با این گفتهها میتوانید طرز تهیه ژله را با جزئیات کامل برای خود یا کسانی که در حوزه پخت و پز فعالیت میکنند، به اشتراک بگذارید پس شما هم می توانید از این دسر خوشمزه و سبک نهایت لذت را ببرید.
طرز تهیه بیسکویت
بیسکویت یکی از خوراکیهای شیرین پرمصرف در سراسر جهان است و در انواع مختلف موجود است. تهیه بیسکویت بسیار ساده و آسان است و در کمتر از یک ساعت میتوانید بیسکویتهای خود را درست کنید.
برای تهیه بیسکویت ابتدا باید تمام مواد مورد نیاز را آماده کنید. این مواد شامل: آرد، شیر، بیکینگ پودر، نمک، شکر، وانیل، تخم مرغ و کره هستند.
در مرحله بعدی، باید تمام مواد را به دقت مخلوط کرده و تا زمانی که مواد خوب ترکیب شوند، با دستهای خود یکجا کنید. برای بهتر شدن طعم بیسکویت میتوانید کره را جایگزین شیر کره کنید.
در مرحله بعد، مواد درست شده را به شکل کوچکی مثل یک گلوله اندازه دست بچرخانید و در تابه قرار داده و به مدت 15 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد پخته شوند. بیسکویت ها باید به رنگ طلایی باشند و پف شده باشند.
برای پوشاندن بیسکویت ها با شکر، باید شکر را روی تابه پخته شده قبل از پخت بیسکویت ها پخش کرده و دوباره در دمای 180 درجه سانتیگراد 7 تا 10 دقیقه دیگر پخته شوند. با این کار، بیسکویت ها بسیار خوشمزه و ترشیده میشوند.
در نهایت بیسکویت های شیرین خود را تزیین کنید و در بشقابی زیبا مرتب کنید تا به خوبی با دوستان و خانواده شما در نظر گرفته شوند.
طرز تهیه کرم دسر
کرم دسر از دسرهایی است که برای مهمانیهای افطاری و شامی محبوبیت فراوان دارد. طرز تهیه آن نیز نسبتا ساده است و در کمتر از یک ساعت به راحتی قابل آمادهسازی است. در ادامه چند مرحله برای طرز تهیه کرم دسر توضیح داده میشود:
مرحله اول: مواد لازم
اولین گام در تهیه کرم دسر، مواد لازم است. این مواد شامل شیر، کاکائو پودر، مک دونالد، گوشت خامه، شکر، وانیل و نمک است.
مرحله دوم: آمادهسازی مواد
بعد از جمع آوری مواد لازم، باید آنها را همراه با یک کم آب، در قابلمهای بزرگ برای کمی سرخ کردن مخلوط کاکائو، مک دونالد، شکر و نمک قرار دهید. بعد از سرخ شدن، شیر را به آن اضافه کرده و اجازه دهید تا به جوش آید.
مرحله سوم: اضافه کردن گوشت خامه
پس از جوشاندن مخلوط، گوشت خامه را اضافه کنید و با مخلوط کردن حرکات قوی در حال مخلوط کردن باشید. این کار باید به مدت دقیقهای ادامه داشته باشد تا مخلوط صاف و یکدست شود.
مرحله چهارم: خنک کردن
اکنون که کرم آماده شده، باید آن را خنک کنید. برای این کار میتوانید از ماشین یخچال استفاده کنید و یا ظرف کرم را در ظرفی با آب یخ قرار دهید.
بعد از این که کرم به خوبی خنک شد، آن را در ظرفهای مناسب قرار داده و خوشمزه کرم دسر خود را تزئین کنید. این دسر در کنار توت فرنگی یا شیرینیهای ساده نیز بسیار خوشمزه است.
مونتاژ دسر
مونتاژ دسر یک فرآیند مهم در پخت و تزئین دسرها است. این فرآیند شامل چندین مرحله می باشد که در آن هر کدام از اجزای دسر با هم ترکیب می شوند تا شکل نهایی دسر حاصل شود. معمولاً مونتاژ دسر شامل اجزایی مانند کیک، کرم، میوه و سس می باشد.
اولین مرحله در مونتاژ دسر، پخت کیک است. کیک ها معمولاً با استفاده از تخم مرغ، شکر، آرد و پودر کاکائو درست می شوند. پس از پخت کیک، آن را برای سرد شدن در محیطی با دمای اتاق قرار می دهیم.
مرحله دوم، تهیه کرم برای دسر است. کرم می تواند از موادی مانند خامه، شکر و وانیل تهیه شود. بعد از تهیه کرم، آن را در یخچال قرار می دهیم تا سفت شود.
مرحله سوم، میوه های تازه را برای تزئین دسر آماده می کنیم. معمولاً میوه هایی مانند توت، خرمالو، آناناس و مانگو برای تزئین دسر استفاده می شوند.
در مرحله چهارم، می توانیم با استفاده از پهن کن، کرم را روی کیک بپاشیم تا سطح آن صاف شود. به همین ترتیب، میوه های تازه را در بخش های مختلف دسر قرار داده و در نهایت با سس مورد علاقه خود دسر را تزئین کنیم.
در نتیجه، مونتاژ دسر یک فرآیند آسان و لذیذ است که می تواند در هر مناسبتی شامل جشن تولد، خوش آمد گویی و یا هر گونه جشن دیگری استفاده شود. با استفاده از میوه های تازه و سس های مختلف، می توانید دسری دلپذیر و خاص را برای مهمانان خود ایجاد کنید.