طرز تهیه خوراک بندری با مرغ

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه خوراک بندری با مرغ

غذاهای محلی در شهرهای بندری ایران دارای طعم و مزه ی خاصی هستند. از جمله این غذاها، خوراک بندری با مرغ می باشد که در بندرعباس و شهرهای سواحلی هرمزگان بسیار محبوب است. این غذا در فرآیند تهیه خود از انواع گوشت مانند گوشت مرغ، گوشت گوسفند، ماهی و میگو استفاده می شود. در این مطلب به تهیه خوراک بندری با مرغ پرداخته می شود.

برای تهیه خوراک بندری با مرغ اولین مرحله آماده سازی مواد است. ابتدا یک عدد پیاز را خرد و روی حرارت ملایم روغنی به همراه دو یا سه حبه سیر و فلفل قرمز سرخ کرده و سپس گوشت مرغ که قبلا به کوبیده تبدیل شده است را به آن اضافه کنید. سپس به همراه یک قاشق نمک و پنجاه گرم گیاهان خشک بو همزگن کنید و ظرف را روی حرارت متوسط بگذارید تا مرغ آهسته آهسته آرام شود.

سپس به مواد تهیه شده یک بسته ی چای یا گیاهان خشک مخصوص خورش ایرانی مانند شوید، گلابی یا همچنین گلسرخ اضافه می کنیم. بعد با شعله ی بسیار کم و روی حرارت خنک سرخ می کنیم. با این کار مزه و عطر یک مدتی به مرغ داده می شود.

به مواد تهیه شده یک سیب سرخ رنگ و سه آلبالو را نیز اضافه کنید. این ماده گیاهی عطر خاصی به خوراک داده و طعم آن را تأثیر می دهد.

سپس به طور پیوسته یک لیوان خیزان شده ارد را به مرغ اضافه کنید و با استفاده از قاشق یا کارد، آرام آرام آن را مخلوط کنید. منظور از خیزان شده، آردی است که بعد از مرحله ی تخمیر یک سری در اهتزاز قرار می گیرد. با این کار خوراک تهیه شده، دارای یک آرامش و کرمی بیشتر خواهد بود. نهایتا با پشت قابلمه هم راستا شده، از همین زمان غربال دادن آرد و با سرعت سرخ کردن احتمال سوختن گوشت را کاهش می دهیم.

خوراک بندری با مرغ در کنار خورشت سبزی یا خوراک پیازچه عالی عطردهی پاییزی است که می تواند مهمانان شام شما را شگفت زده کند. تهیه این خوراک بسیار آسان است و با تبدیل ترکیبات دلخواه خود می توانید این غذای شهری را بسیار خوشمزه کنید.



طرز تهیه کباب بندری با مرغ

طرز تهیه کباب بندری با مرغ یکی از غذاهای محبوب و معروف در منطقه بندرعباس است. در این غذا از مرغ با کیفیت و تازه استفاده می شود که ابتدا باید از پوست آن جدا شده و پاک شود. سپس برای نرم شدن مرغ، بهتر است آن را برای چندین ساعت در یک مخلوط از یک قاشق غذایی روغن زیتون، پیاز رنده شده، نمک و ادویه های خشک رنده شده قرار داد و خوب مخلوط کرد.

برای تهیه سس کباب، از چندین مواد مختلف استفاده می شود که در نهایت به خوبی با کباب می پیوندد و طعم آن را افزایش می دهد. برای تهیه این سس، نیاز به روغن زیتون، پیاز رنده شده، آب لیمو ترش، نمک، فلفل سیاه، زنجبیل، تخم مرغ و گاوگل بازی است. همه این مواد را در یک ظرف مخلوط کنید تا یک سس قوی و خوش طعم تهیه شود.

بعد از این که مرغ نرم شده، روی مش بندری قرار داده می شود و پس از چندین دقیقه گریل می شود تا طعم و رنگی مناسب به آن بدهد. پس از گریل کردن، کباب برای چند دقیقه درون فر قرار داده می شود تا کاملاً پخته شود و با سس کباب و نان سنتی تقدیم می شود.

در نهایت، کباب بندری با مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و لذیذ در منطقه بندرعباس است که با داشتن تمام مواد لازم، می توانید با کمترین زمان و هزینه آن را در خانه خود تهیه کنید.



آموزش ساخت کتلت بندری با مرغ

کتلت بندری با مرغ یکی از غذاهای محبوب در شمال کشور است که با طعم مخصوص خود و همچنین ترکیبی از چند خوراکی متفاوت در طبخ آن، مورد علاقه بسیاری از افراد قرار می‌گیرد.

برای آماده کردن این غذا، یکی از اجزای اصلی آن مرغ با مغز هست. برای تهیه مرغ، آن را به اندازه دلخواه خرد کرده و در ماهیتابه با روغن سرخ می‌کنیم. سپس، به آن فلفل سیاه، نمک، پیاز خرد شده، مغز گردو، زردچوبه و شیرینی را اضافه کرده و آن را هم بیشتر سرخ می‌کنیم تا تمام مواد با هم ترکیب شوند.

حال باید تخم‌مرغ را در یک ظرف کوچک شکست داده و آن را با نمک و فلفل مخلوط کرده و همراه با خمیر آماده شده از قبل مانند یک توپ کوچک شکل دهیم. سپس، هر کدام از توپ‌ها را به صورت استوانه‌ای یا شکلی مشابه کتلت، شکل داده و در پانسمان زده شده‌ای انداخته و آن را چند دقیقه بجوشانید. پس از آن، کتلت‌ها را خارج کنید و آنها را در یک ماهیتابه با روغن سرخ کنید تا روی آنها طلایی و شکیل شوند.

در نهایت، کتلت‌های آماده شده را بر روی یک بشقاب قرار داده و به همراه خیار شور و سالاد سرو کنید تا همه اعضای خانواده و یا افرادی که به سمت شما هستند، از این غذای لذیذ لذت ببرند.



سالاد بندری با مرغ؛ روش تهیه

سالاد بندری با مرغ یکی از پرطرفدارترین و اسانترین غذاهایی است که در روزهای گرم تابستان بسیار مورد علاقه قرار می‌گیرد. این سالاد اغلب با اجزای سبزیجاتی نظیر خیار، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای و خردل که به همراه مرغ پخته شده می‌باشد تهیه می‌شود. برای تهیه این سالاد ابتدا باید یک عدد مرغ را منجمد کرده تا بازنشانی آن راحت‌تر باشد.

در مرحله بعد، مرغ را پخته و باخته و سپس پوست آن را باز کنید تا گوشت مرغ روی دست شما باز شود. سپس با چاقوی تیز گوشت مرغ را به قطعات کوچک تری تقسیم کنید و آماده سرو شدن شوید. سبزیجات مورد نظر با توجه به ترجیحات شما شامل خیار، گوجه، فلفل دلمه ای و پیاز رنده شده و یا خرد شده می‌شود. آن را با یک دسته از سبزیجاتی که در اختیار دارید ترکیب کنید و با مرغ پخته شده کنارشان خوبی کنید.

در مرحله بعدی باید به سالاد شیرینی و ماست داده شود، برای ساختن نوع درستی از سالاد بندری با مرغ. در یک کاسه جدا چند قاشق از شیرینی نظیر آبلیمو، نمک و فلفل پاشیده و سپس چند قاشق از ماست را به آن اضافه کنید. در نهایت با استفاده از میله‌ مخصوص به خوبی تغلیظ کنید، تا تمام مواد به خوبی مخلوط شود. سپس تفهیم آن را روی سبزیجات خود بمالید و آماده سرو شدن باشید. سالاد بندری با مرغ یک غذای اسان و خوشمزه است که می‌توانید آن را با رنگ و بوی تازه و سبک خود ترکیب کنید.



آش بندری با مرغ؛ چگونگی تهیه

آش بندری با مرغ یکی از پرطرفدارترین غذاهای مناطق ساحلی شمال ایران است که با رعایت فرآیندهای دقیق تهیه، طعم و خوشمزه بودن خود را به نمایش می گذارد. در ادامه به بررسی مراحل تهیه آش بندری با مرغ پرداخته خواهد شد.

برای شروع، یک قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید و دو قاشق غذاخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید. سپس یک پیاز را خرد کرده در قابلمه به همراه یک سیر رنده شده و یک تیکه زنجبیل تفت دهید. وقتی پیاز به رنگ طلایی تغییر رنگ داد، یک قاشق غذاخوری گلاب، مقداری زردچوبه و دارچین به آن اضافه کنید و همه را به هم بزنید.

سپس یک کیلو مرغ را با توجه به سلیقه، به تکه های کوچک تقسیم کرده و در قابلمه به همراه تنبل کردن قرار دهید. سپس کمی نمک، فلفل سیاه و پیاز کبابی روی آنها بریزید و به مدت چند دقیقه تفت دهید تا بوی خوبی را بدنبال خود داشته باشد.

بعد از گذشت چند دقیقه، یک کوپه از برنج را به قابلمه اضافه کنید و با چند لیوان آب داغ پوشیده شود. سپس قابلمه را روی حرارت کم قرار دهید و برای 30 دقیقه دیگر آش را در حالت بسته بپزید. در نهایت، با تزئین آش با نعناع تازه یا ریحان و سرو کرفس، آش بندری با مرغ شما آماده سرو شدن است.

در نتیجه، با توجه به مراحل ذکر شده، آش بندری با مرغ خوشمزه و شادابی را برای شما فراهم آورده است که از آن می توانید به همراه خانواده و دوستان خود لذت ببرید.



ماهی تابه ای با مرغ؛ طرز تهیه

ماهی تابه ای با مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سالم است که در فصل‌های سرد سال بسیار محبوب است. برای تهیه این غذا ابتدا باید یک قطعه ماهی تازه و تمیز را با آبکشی کردن از هر دو طرف شستشو داد. سپس مجبوریم تا مرغ را به طور مناسب پخته و آن را به عنوان نوعی از بافت و ضخامت برش کنیم.

در قدم بعدی، باید با استفاده از یک تابه، برای شربت کردن مرغ و ماهی کمی روغن را روی حرارت قرار دهیم. بعد از آن، مرغ داخل تابه را قرار داده و آن را به مدت چند دقیقه تفت دهیم. سپس، می‌توانیم از بین برش‌های ماهی برای پختن، یکی را روی مرغ قرار دهیم و دوباره آن را به مدت دو دقیقه تفت بدهیم.

در مراحل بعد، می‌توانیم با خوردن یک برش از ماهی تازه پخته شده، برای دانستن آن که آیا ماهی آماده است یا خیر باشد. اگر هنوز داخلی آن یکم خام باقی بماند، می‌توانیم آن را به مدت دقیقه‌ای دیگر بر روی حرارت بگذاریم.

در نهایت، می‌توانیم غذای خوشمزه و سالم خود را تزیین کنیم و آماده سرو کردن برای خانواده و دوستان خود بکنیم. مصرف ماهی تابه ای با مرغ، صرفه‌جویی در زمان و پول را نیز به همراه دارد و یک منبع خوب از پروتئین و اسیدهای چرب مفید برای بدن است.



کشک بندری با مرغ؛ طرز تهیه

کشک بندری با مرغ یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه جنوب ایران است که به راحتی می توان آن را در آشپزخانه تهیه کرد. برای تهیه این غذا ابتدا باید مرغ را پخته و پس از سرخ کردن آن، تکه های کوچکتری از آن برای استفاده در کشک برداشته شود.

برای تهیه کشک باید از موادی مانند کشک، سیر، نعنا، پیازچه، رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل و روغن استفاده کرد. از همه مهمتر، کشک باید کیفیت خوبی داشته باشد؛ بنابراین برای تهیه آن، بهتر است از کشک تازه و کیفیت بالا استفاده کنید.

بعد از آماده کردن همه مواد، سیر، نعنا و پیازچه را خرد کنید. سپس درون یک قابلمه کوچک روغن را داغ کرده و پیازچه ها را تفت دهید تا طلایی رنگ شوند. سپس سیر و نعنا را به مواد اضافه کرده و دوباره بگذارید تفت بخورند.

بعد از اینکه مواد آماده شدند، کشک را با رب گوجه فرنگی به آنها اضافه کنید و به مواد برای بیشتر شدن طعم، نمک و فلفل نیز بیفزایید. بعد از آماده کردن کشک، بهتر است آن را در یک ظرف مجزا ریخته و تا زمان پخت مرغ در یخچال نگهداری کنید.

وقتی مرغ آماده شد، تکه های آن را با کشک مخلوط کرده و برای چند دقیقه دیگر در حرارت متوسط گرم کنید. غذای کشک بندری با مرغ آماده است، می توانید آن را با نان تازه و سبزیجات سینه ببندید و لذت ببرید.