طرز تهیه ته چین ساده با قابلمه

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه ته چین ساده با قابلمه

برای تهیه ته چین ساده با قابلمه ابتدا برنج را به همراه آب و نمک در قابلمه به صورت معمول پخته و سپس از روی حرارت خارج کرده و در قابلمه ای جداگانه به دمای پایین نگهداری کنید.

سپس در یک قابلمه دیگر یک سیب‌زمینی را پوست کرده و رنده کرده و به همراه سیب‌زمینی مقداری روغن تخم‌مرغ را اضافه کنید و بیشتر قلقلک دهید.

سبزیجات خود را می‌توانید به عنوان یکی از تنوع‌دهنده‌های این غذا انتخاب کنید که می‌تواند شامل پیاز، فلفل دلمه‌ای، قارچ و نخود فرنگی باشد. سپس همه مواد را با هم تفت دهید و با اضافه کردن طعم‌دهنده‌های مورد علاقه خود مثل سس کچاپ، سرکه، شیره گردو، نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید.

در نهایت روی برنج پخته خود ته کنید، روی آن سبزیجات تفت داده شده قرار دهید و سپس بر روی آن تخم‌مرغ بزنید و مقداری آب در کنار غذا ریخته و پوششی را بر روی قابلمه قرار دهید. بعد از پخت به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه، ته چین ساده با قابلمه شما آماده است و می‌توانید آن را با مزه‌های دیگر مانند طالبی و ماست سفید سرو کنید.



1- طرز تهیه ته چین ساده با قابلمه

ته چین یکی از محبوب‌ترین غذاهای چینی است که در سراسر جهان شناخته شده است. برای تهیه این غذا نیاز به نوع خاصی از ظرف یا قابلمه داریم که در آن دانه‌های سویا پخته می‌شوند. در تهیه ته چین ساده با قابلمه، از چند مواد شیرین، تند و ترش استفاده می‌شود که باعث می‌شود طعم خاصی برای ته چین فراهم شود.

برای شروع، لازم است دانه‌های سویا را در آب کوچکی به مدت ۲۴ ساعت خیس کنید. بعد از آن، آنها را بر روی حرارت انداخته و به مدت ۲ ساعت با حرارت ملایم پخته و سپس از روی حرارت بردارید. سپس این دانه‌ها را از آب خشک کرده و در قابلمه مناسب بریزید، حدود ۴ لیوان آب به آن اضافه کنید و بعد از مبلمان کردن ظرف روی حرارت قرار دهید.

حالا به تهیه سس می‌پردازیم، برای این منظور پیاز و سیر را رنده کنید و آنها را در حالتی که روی حرارتی با روغن قرار داده‌اید، سرخ کنید. سپس سوخاری ادویه‌هایی مانند فلفل سیاه و سیب‌زمینی خرد شده را نیز به آن اضافه کنید. بعد از این که مواد کاملاً سرخ شدند، آنها را از روی حرارت بردارید و به آب سویا اضافه کنید. این آب را خوب هم بزنید و به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت قرار دهید.

سس ته چین حالا آماده است، شما می‌توانید آن را به قابلمه اضافه کنید. بعد از یک ساعت، با ترک کردن بخار قابلمه، تراکم ته چین افزایش می‌یابد و می‌توانید آن را با ملاحظه دقیق خاموش کنید. در نهایت، شما می‌توانید ته چین را با استفاده از سبزیجات و یا گوشت سفید به همراه برنج سفید سرو کنید.



2- روش ساخت ته چین در قابلمه

روش ساخت ته چین در قابلمه یکی از مهمترین قسمت های آموزش آشپزی است که هر شخصی که علاقه به پخت و پز داشته باشد باید آن را بشناسد. ته چین سیب زمینی و یا برنج را در قابلمه به همراه روغن و تخم مرغ می پزند. این غذا در بسیاری از کشورها سرو می شود و معمولاً به عنوان پست اصلی در وعده شام یا ناهار مورد استفاده قرار می گیرد.

برای آموزش ساخت ته چین باید ابتدا مواد لازم را آماده کرد. برای هر پرس ته چین لازم است که یک سیر، دو سیب زمینی، یک پیاز و چند قطعه گوشت (گوشت خامه یا گوشت مرغ) را خرد کنید. همچنین، شما باید حدود دو کوپ برنج را با آب برای پخت آماده کنید. پس از آماده سازی مواد، ابتدا باید سیب زمینی را در مقداری روغن سرخ کنید. بعد از سرخ شدن سیب زمینی، آنها را از قابلمه خارج کرده و به همراه گوشت به قابلمه اضافه کنید.

در مرحله بعدی، باید پیاز و سیر را در قابلمه سرخ کنید تا طعم خوشایندی به ته چین اضافه شود. حالا برنجی که پیش از این آماده کرده اید را به قابلمه اضافه کنید و با تکان دادن قابلمه مواد را با هم مخلوط کنید. در این مرحله، می توانید به سلیقه خود نمک و فلفل دلخواهتان را به مواد اضافه کنید. سپس، تخم مرغ را در ظرف تفت دادن قلمبه تخم مرغ بزنید و بعداً آن را به قابلمه اضافه کنید. تخم مرغ باعث می شود مواد با هم ترکیب شوند و ته چین به شکل یک دستور خوشمزه قرار بگیرد.

نتیجه نهایی این است که ته چین شما در حال حاضر آماده سرو کردن است. شما می توانید آن را به همراه خیارشور یا فلفل دلخواهتان تزیین کنید و در کنار غذای دیگر خود سرو کنید. با آموزش ساخت ته چین، شما به سرعت می توانید یک پست خوشمزه و ساده را برای خودتان و دوستان خود درست کنید.



3- نحوه پخت ته چین با قابلمه

ته چین یکی از غذاهای خوشمزه و فراوان در کشور ماست که در هر خانه تهیه می‌شود. برای پخت این غذا ابتدا باید مواد لازم را آماده کرد. برای تهیه ته چین، نودل‌های تازه، قارچ، فلفل قرمز و سبز، پیاز خرد شده، سیر، ادویه جات، روغن کره ، اسفناج و گوشت چرخ کرده لازم است.

ابتدا باید نودل‌ها را در آب جوش به مدت ۳ تا ۵ دقیقه آب‌کشی کنید. سپس نودل‌ها را درون ظرفی قرار داده و روغن کره بریزید و آن‌ها را کمی تفت دهید. درست در همین مرحله می‌توان به طور موازی گوشت چرخ کرده را با یک قاشق روغن تفت داده و سبزی‌های خود را نیز خرد و آماده کنید.

پیاز را در ماهیتابه با یک قاشق روغن کره سرخ کنید و پس از آماده شدن، سیر خرد شده، قارچ و سبزیجات را به آن اضافه کنید و همه را با هم تفت می‌دهید تا سبزیجات سرخ شده و قارچ‌ها شروع به نرم شدن کنند.

در مرحله بعدی، می‌توان گوشت چرخ کرده را به مواد مخلوط شده اضافه کنید و همه را با هم تفت دهید تا گوشت کاملاً پخته شود. سپس اسفناج خرد شده را نیز به مواد تفت داده‌شده اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید.

در مرحله آخر، نودل‌های پخته‌ را به مواد قبل اضافه می‌کنیم و با هم مخلوط می‌کنیم. ادویه جات لازم را نیز به مواد اضافه و برای چند دقیقه روی حرارت قرار دهید تا عطر غذا شروع به بلند شدن کند.

در این مرحله ته چین شما آماده شده است. این غذا را می‌توان با سس‌های مختلف مثل سیر، چیلی، سویا و آبلیمو سرو کرد. با تزیین آن با کمی پیاز فرانسه و دانه‌های زیره، ته چین شما بهترین طعم را خواهد داشت.



4- طریقه درست کردن ته چین ساده در قابلمه

ته چین یکی از پرمصرف‌ترین غذاهای چینی است که در ایران نیز با استقبال بسیاری از مردم مواجه شده است. برای درست کردن ته چین ساده در قابلمه به چند مورد بسیار مهم نیاز داریم که در ادامه به توضیح آنها می‌پردازیم.

اولین موردی که باید در تهیه ته چین رعایت کرد، استفاده از قابلمه مناسب است. برای پخت ته چین بهتر است از قابلمه بزرگ و عمیقی استفاده کنیم تا همه مواد در بین آب جا بیفتند و به صورت یکپارچه پخته شوند.

دومین موردی که باید مورد توجه قرار بگیرد انتخاب مناسب ترین مواد لازم برای تهیه ته چین است. برای تهیه این غذا باید از نودل های چینی که در فروشگاه‌های ایرانی قابل تهیه هستند، استفاده کنید. همچنین برای ترش کردن ته چین باید از سس هویج، سس سویا و استخوان مرغ استفاده کنید.

سومین موردی که باید به آن اشاره کرد، رعایت حرارت صحیح است. برای پختن ته چین باید حرارت را بالا ببرید تا خوب بپزد و در عین حال قدرت آتش را پایین کنید تا داغی آن زیاد نشود. بهتر است که گوشت و سبزیجات ته چین را جداگانه با حرارت بالا بپزید و سپس به هم بریزید.

با رعایت موارد گفته شده، می‌توان ته چین ساده و خوشمزه را در قابلمه درست کرد که از اصلی ترین غذاهای چینی در سراسر جهان است.



5- راه اندازی پخت ته چین در قابلمه

ما یکی از ساده‌ترین و خوشمزه‌ترین غذاها را برای شما راه اندازی کرده‌ایم. در اینجا به کمک پخت ته چین در قابلمه در کمترین زمان ممکن می‌توانید در خانه خود غذای گرم و خوشمزه‌ای برای خانواده خود تهیه کنید. شما می‌توانید این غذای خوشمزه را با گوشت مرغ، شرایط مختلف برای سبزی‌ها و خامه‌ای یا بدون خامه تهیه کنید.

ابتدا برای تهیه‌ی ته چین در قابلمه، شما نیاز به موادی دارید که شامل نودل، مرغ (پوسته شده و بدون استخوان)، سیب‌زمینی (برش داده شده به اندازه آنچه شما می‌پسندید)، پیاز (درون برش داده شده)، سیر (خرد شده)، زعفران و ادویه‌هایی از قبیل فلفل سیاه، نمک، فلفل قرمز و پودر سیر است.

برای شروع ابتدا مرغ را برش داده و با سیر، نمک و پودر سیر، سرخ کنید. در زمان سرخ شدن مرغ، پیاز و سیب‌زمینی را نیز به آن اضافه کرده و آنها را سرخ کنید. سپس زعفران و ادویه‌ها را به طور کامل و حتی با استفاده از یک ظرف جداگانه، با هم مخلوط کنید. سپس نودل‌ها را در قابلمه بپزید و آن را با سطح آن تراز کنید. در نهایت، مرغ، سیب‌زمینی و پیاز را به آن اضافه کرده و آنرا روی نودل‌ها قرار دهید. با استفاده از ادویه‌ها و زعفران، نودل‌ها را تهیه کنید و آن را برای حدود سه تا پنج دقیقه درون قابلمه نگه دارید تا حرارت بگیرد. با تزئین آن می‌توانید این غذای خوشمزه را سرو کنید و از طعم و بوی آن لذت ببرید.



6- آموزش تهیه ته چین با قابلمه به صورت ساده

ته چین یکی از پرمصرف‌ترین غذاها در ایران است که در تمامی مناطق شهری و روستایی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این غذا با استفاده از تخم مرغ، برنج، پیاز و ادویه‌های مختلف تهیه می‌شود که به علت سادگی و راحتی در تهیه و مزه خوشایند، بسیار محبوب است.

جهت تهیه ته چین با قابلمه، ابتدا در قابلمه به اندازه کافی آب باکیفیت را جوش داده و سپس برنج خشک را اضافه می کنیم. باید توجه داشت که برنج از قبل برای حداقل نیم ساعت آبکشی شده باشد. بعد از اضافه کردن برنج، آن را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه به صورت غلیظ پخته و سپس از روی حرارت برداشته و در ظرفی جداگانه قرار می دهیم.

سپس پیاز را خرد کرده و در قابلمه با روغن تفت می‌دهیم. سپس تخم مرغ را شکسته و به پیاز افزوده و با هم مخلوط می کنیم، روی آن روی باز کنیم. بعد از اینکه زیر پخت و سفت شد، آن را ته مانند در همان قابلمه با برنج مخلوط می‌کنیم و با ادویه‌های مورد نظری که شامل زردچوبه، فلفل، نمک، آویشن و بوقلمون است، روی آن بپاشیم. می‌توان برای افزایش مزه شیرین از یک و نیم قاشق غذاخوری شکر استفاده کرد. بعد از اضافه کردن ادویه‌ها، آن را برای مدت ۳۰ دقیقه به صورت ملایم و با کمی آب و روغن روی حرارت گذاشته و ته داغ سرو می‌کنیم.

به همین راحتی، ته چینی شما آماده مصرف می‌باشد. با تزئین مزه‌ای نان تازه، ترشی یا پیاز ترش می‌توانید این غذای ساده و خوشمزه را لذت بخش تر کنید.