1. طرز تهیه ته چین ساده با فر
ته چین یک غذای چینی سنتی است که در ایران نیز بسیار محبوب است و در رستورانهای چینی و خودپخت خانگی تهیه میشود. پخت ته چین با فر نسبت به پخت آن در تابه سریعتر و آسانتر است و تهیه آن در خانه با دسترسی به ابزارهای لازم امکانپذیر است.
ابتدا باید نودلهای ته چین را به مدت ۱۰ دقیقه در آب جوشانده و پس از آبکشی، با آب سرد شستشو داد. سپس بهتر است نودلها را به صورتی کوتاه و کرکی درشت برش دهید. برای تهیه سس ته چین، ۱ پیاز را ریز ریز خرد کنید و در یک قابلمه به همراه ۲ قاشق غذا خوری روغن و ۱ قاشق غذاخوری نمک به مدت ۲ دقیقه سرخ کنید. پس از اینکه پیازها طلایی شدند، ۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و برای مدتی دیگر روی حرارت بگذارید تا گوشت کاملاً سرخ شود.
پس از این مرحله، لوبیا سبز، فلفل دلمهای، کاری، زنجبیل تازه رنده شده، سس تمام پرورده، سس چهارحلقه، شیره انگور، ۲ قاشق غذاخوری سویا سس و پیاز برگ و ۱ لیوان آب را به پیاز و گوشت اضافه کنید و به مدت ۳۰ دقیقه بر روی حرارت ملایم به آرامی بپزید.
برای پخت ته چین در فر، نودلهای ریز برش شده را روی یک صفحه پخت با کاغذ روغنی چیده و در فری گرم برای ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که به رنگ طلایی شدند، پخت کنید. پس از آن، سس ته چین را به نودلها اضافه کرده و به طور مساوی ترکیب کنید. در پایان، ته چین را بر روی بشقاب سرو کرده، با سس اضافی و خیس کردن نان مخصوص چینی در سس، از آن لذت ببرید.
2. روش ساده برای تهیه ته چین با فر
ته چین یکی از محبوبترین غذاهای مردم ایران است و معمولاً در ناهارها، شامها و پذیراییها سرو میشود. در این مطلب روش سادهای برای تهیه ته چین با فر را برای شما توضیح میدهیم.
ابتدا ته چین را در صورت در دسترس نبودن، از فروشگاه تهیه کنید، شامل برنج، لپه، ادویه جات و روغن است. سپس برنج را برای نیم ساعت در آب خیس کنید تا نرم شود. سپس از بین برنج آب را تمام کرده و به همراه لپه در داخل قابلمه قرار دهید.
سپس به مقداری روغن برای بیست دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد درون فر بگذارید تا فر خودکار به صورت خاموش شود. بعد از آن ته چین را با فاصله دو تا سه ساعت داخل قابلمه نگه داشته و بعد از گرم شدن مجدد تا حدود دو الی سه ساعت دیگر ته چین را در ظرف مورد نظر قالبی داده و سرو نمایید.
توصیه میشود بعد از خروج از فر، قابلمه را به صورت نسبتاً بزرگتری از خودش بگذارید تا بخار و ته چین به هم نچسبد و ته چین کاملاً تفت بخورد. با یک کار ساده و نوآورانه یعنی استفاده از فر همراه با صرفهجویی در زمان و احیا کردن طعم و مزهی ته چین، میتوانید در کمترین زمان، ته چین خوشمزه و بهداشتی را ارائه دهید.
3. تهیه ته چین روی فر به روش آسان
ته چین یکی از غذاهای پرطرفدار و لذیذ در فرهنگ غذایی ایرانی است. برای تهیه آن با توجه به سلیقه و طعم خود می توانید از مواد مختلفی مانند گوشت چرخ کرده، سیب زمینی، پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه و فلفل سیاه استفاده کنید. اما برای ساختن ته چین روی فر با هنر و تجربه کمتری نیاز دارید.
برای شروع تهیه ته چین روی فر، تعدادی سیب زمینی را پوست کنید و رنده کنید. آن ها را با گوشت چرخ کرده، پیاز، فلفل، نمک، زردچوبه و فلفل سیاه در مخلوط کن قرار دهید و هم بزنید تا مواد به خوبی مخلوط شوند.
سپس نیمی از این مخلوط را در قالب فر بریزید و با دست آن را صاف کنید. در این مرحله می توانید سطح ته چین را صاف تر کنید و آن را با چند لیوان آب برای کج شدن آماده کنید.
سپس قالب فر را با فیلم آلومینیومی پوشیده و آن را به مدت 50 دقیقه در دمای 175 درجه سانتی گراد قرار دهید. پس از گذشت این مدت، قالب فر را از داخل فر بیرون آورده و ته چین را با چاقو از قالب فر جدا کنید.
ته چین را با سبزیجات و غذاهای دیگر می توانید سرو کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید. این روش ساخت ته چین روی فر آسان و شیرین است و شما می توانید با اضافه کردن مواد دیگری مانند کالباس و قارچ، طعم آن را بهبود دهید.
4. طرز تهیه ته چین با چند نکته ساده
ته چین یکی از غذاهای سنتی چینی است که به راحتی در تمامی رستورانهای چینی قابل دسترسی است. برای تهیه ته چین، ابتدا باید نودلهای چینی را با آب جوش به مدت حدود ۵ دقیقه پخته و پس از آبکشی آنها را با روغن سرخ کرد. میتوانید از روغن سویا، زیتون یا حتی دانه کنجد برای سرخ کردن نودلها استفاده کنید.
در مرحله بعد، باید سبزیجات را آماده کنید. میتوانید از انواعی از سبزیجات مثل فلفل دلمهای، کدو، کرفس، بروکلی، پیاز سبز و هویج استفاده کنید. قبل از استفاده، سبزیجات را باید خرد کنید و با روغن سرخ کنید تا یکم نرم شوند. سپس به آنها نمک و فلفل بزنید.
در مرحله بعد، باید یک مخلوط سس تهیه کنید. برای سس، از رب، ادویه تند، سویا، زردچوبه، سیر و شیره آلبالو استفاده کنید. میتوانید به هر نوع از این مواد، بسته به سلیقه خودتان، نسبتهای مختلفی اعمال کنید.
سرانهای استفاده شده در ته چین را هم باید خرد کرد. میتوانید از سرانههای مختلفی مثل گوشت چرخ کرده، ماهی، مرغ و گوشت یخچالی استفاده کنید. پس از خرد کردن سرانه، آنها را با سس مخلوط کنید.
سرانهی سس داغ را بر روی نودلهای سرخ شده و سبزیجات له کردهی خود بریزید. با استفاده از چاشنیهایی مثل فلفل سیاه، نمک و فلفل سفید، به طعم ته چین خود برسید. در آخر، ته چین مخلوط را روی ظرفهایی بریزید و با دکوراسیونی از سبزیجات و ادویههای تند، سرو کنید.
5. روش سریع و آسان برای تهیه ته چین در فر
ته چین یکی از غذاهای سنتی چینی است که در ایران نیز بسیار محبوب است. به عنوان یک نوع غذای سریع و ساده، ته چین برای خیلی از مردم جایگاه ویژهای در بین دیگر غذاها دارد. اما در فرآیند تهیه آن با برخی چالشهایی مواجه هستیم. برای حل این مشکل و تهیه ته چین در فر، روش ساده و سریعی وجود دارد که در ادامه توضیح داده میشود.
نخست از همه برای تهیه ته چین در فر، از نان پیتزا استفاده میکنیم. این نوع نان دارای طرح خطخطی و سطح صاف است و در استفاده از آن جوابگوی تهیه ته چین در فر میشود. بهتر است از نانهای پیتزا آماده استفاده کنیم تا بتوانیم در زمان کوتاهی ته چین خود را آماده کنیم.
پس از آوردن نان پیتزا، بهتر است چند قاشق روغن مایع روی سطح نان پیتزا ریخته و به طور یکنواخت بر روی آن توزیع کرد. سپس میتوانیم حتی از روی آن تخم مرغ ریخته و کنار گذاشته تا برای چند دقیقه در فر سرخ شود.
پس از سرخ شدن تخم مرغ، این بار باید روی نان پیتزا سس تهیه کنیم. برای تهیه سس میتوانید از سس تماتو یا شیرینیپزی استفاده کنید. این سس را میتوانید روی سطح نان پیتزا بریزید و به طور یکنواخت به آن توزیع دهید.
پس از توزیع سس، باید مخلوطی از صدف گیاهی و مرغ را به طور نازک روی نان پیتزا بریزیم. این مخلوط میتواند شامل گوشت مرغ، فلفل دلمه، هویج، کلم بروکلی و فریز شده باشد. سپس نان پیتزا را در فر درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد میگذاریم و به مدت ۱۵ دقیقه پخت میکنیم.
با این کار، ته چین شما در کوتاهترین زمان ممکن آماده مصرف میشود. میتوانید آن را با سس هویج و فلفل دلمه سرو کنید و لذت ببرید.
6. تهیه ته چین روی فر به روش ساده و کم هزینه
تهیهی ته چین یک از دسرهای محبوب و خوشمزهی فرانسوی است، که در کلاسهای پخت و پز به عنوان یکی از دسرهای محبوب برای آموزش به دانشآموزان معرفی شده است. در این تهیه ته چین، تهیهی بیسکوئیتهای نازک، اختلافی ندارد که به روش سنتی یا به روش فر تولید شوند. در اینجا به روش ساده و کم هزینه تهیهی ته چین روی فر پرداخته خواهد شد.
ابتدا برای تهیهی بیسکوئیتها، 2 تخم مرغ را با یک پیمانه شکر و ماکارونی و وانیل راهاندازی کنید. همگام کردن مواد را تا آنجایی که نیاز دارید ادامه دهید تا تازهترین بیسکوئیتهای خود را بهینه کنید. سپس تخمیر خود را روی کاغذ نان بریزید و این کاغذ نان را روی یک سینی میگذاریم و برای 5 دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار میدهیم.
در مرحله بعدی، برای تهیه ته، 200 میلی لیتر شیر را به همراه یک قاشق چایخوری نشاسته، یک قاشق چایخوری پودر قند و ۲ تخم مرغ درون یک کاسه میریزیم و این ترکیب را با هم آمیخته و روی حرارت خیلی کم قرار میدهیم و برای 10 دقیقه هم میزنیم.
سپس به موادی که برای تهیه ته آماده کردهایم، شامل ۳ قاشق از آماده شده نشاسته، ۲ قاشق از آماده شده شکر و ۳ قاشق شیر، افزوده شده و به خوبی مخلوط میشود. پس از اینکه این مواد به دست آمد، آنها را به روی بیسکوئیتها بریزید.
از طرفی، یک قاشق غذا خوری پودر کاکائو با یک قاشق چایخوری آب، تا زمانی که به یک سراب غلیظ تبدیل شود، هم میزنیم و به دقت روی بیسکوئیتهای خود میچکنیم. سپس در نهایت، به هر کدام از بیسکوئیتها حلقه خواهید داد و آنها را پختید، تا در منزل، در طول روز بین وعدههای غذایی، یا به عنوان دسر پس از شام استفاده کنید.